- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam ako ste primjetili,ali kada pucate sa francuzima samo 1-2 pogodak vam se vrijedi kao steta.Kad pucate na tier I ,vidite kad prvi i drugi pogode,ostali ne naprave nikakvu stetu.
Jako su slabi,ja sa IS-3 razvaljujem jos uvijek sve ispred sebe.
Neznam ako ste primjetili,ali kada pucate sa francuzima samo 1-2 pogodak vam se vrijedi kao steta.Kad pucate na tier I ,vidite kad prvi i drugi pogode,ostali ne naprave nikakvu stetu.
A sa IS4?
A sa IS4?
To samo pokupim x2,nisam pazio puno paznje na njega.Otkljucao sam kupolu i gusjenice,ali nemam volje za Tier IX,a ni pare.Moram odigrat 2-3 sa M36,da bi se pokrio za par sa IS-3.
Ako mislis na francuze,jos nisam naletio na niti jednog sa IS-4,kao sto sam rekao vec,premalo igram i nema jos visokih tiera francuza.
Jbt,sa tier II tenkom sam dobio steel wall...Na malinovki stanem na sredinu onog polja i stojim tamo nekoliko minuta a oni gađaju po meni i oduzeli su mi...29 healtha.Na prva 4 tiera francuzi imaju neprobojan oklop za taj tier.Imam i d2,sve bounca kao ludo i taj tenk je full nadograđen ubitačan za svoj tier,a na test serveru je B1 bio još jači.
Ali sam sa panzerom IV na ruinbergu sreo 3 B1-ice + 1 D2 i postavio se na front armor,nisu me ni okrznule.D2 i B1 su ubitačni na svom tieru,ali Panzer IV sa l-70 topom ih istrebljuje.
Kazu da je ovaj tier 9 heavy amx overpowered, bas gledam statistike i 65 km/h za heavya s takvim oklopom i naoruzanjem stvarno djeluje zastrasujuce.
Kazu da je ovaj tier 9 heavy amx overpowered, bas gledam statistike i 65 km/h za heavya s takvim oklopom i naoruzanjem stvarno djeluje zastrasujuce.
Njegov oklop mi se čini slabim.
Oklop mu je bolji od amera, 65km/h takoder.
Nema tog oklopa što švapski 12,8cm KwK ne može probiti
pa taj tenk je od papira s boka i odozada, dva tenka probijem u nizu
100-80-60 je dobro za panzera IV,ne za tier 9 heavy.Američki tier 9 heavy ima bolji oklop zbog kupole.
ma sad ubacili francuziće samo da nas malo zabave dok ih budemo isprobavali, da zaboravimo na do danas praktički ništa novo/pošteno u igru nisu ubacili.
a zatim će sigur opet krenuti nerfanja itd...
neka daju kakav novi mod igre a ne tenkove, nisam niti ove sve izgrindao pošteno!
65km\h za t10 tenk lol malo su prećerali! možeš ti bušiti što hoćeš ali kad se oni naparkaju na najbolje pozicije u roku 1 minute priđi im da te ne razvale.
100-80-60 je dobro za panzera IV,ne za tier 9 heavy.Američki tier 9 heavy ima bolji oklop zbog kupole.
Pa kakve veze ima, americku kupolu ionako nitko ne cilja, osim sa strane di tier 7 topovi probijaju. Hull armor je nedvojbeno bitniji.
ne bih se baš složil da mu je oklop bolji od američkog.
franzuz ima bolji oklop sa strane za 4mm i iza za 9mm,a naprijed je deblji amer za 2mm,a kupola je najjača strana američkog tenka i nema nitko takvu kupolu ko amer.
znači gdi god da pogodim franzuza bušim ga ko da je od sira,a neki još uvijek gađaju T34 u kupolu jer nemaju pojma da je "neprobojna"
jedino mu je bolji oklop sa strane za 4mm i iza za 9mm,a kupola je najjača strana američkog tenka i nema niko takvu kupolu ko amer.
istina za američke kupole. zar nisu rekli da će pola američkih kupola nerfati? tj. učiniti amere praktički beskorisnima!
S KV-3 i 3001P bušio sam Tier VIII francuze ko švicarski sir.
Armor im je mekan, al imaju pristojne topove moram priznat, koji reloadaju dosta brzo, a po šteti nisu ništa lošiji od konkurencije.
D1 je truplo od tenka...laki tenk koji nemože preko 20 km/h potegnut.
franzuz ima bolji oklop sa strane za 4mm i iza za 9mm,a naprijed je deblji amer za 2mm,a kupola je najjača strana američkog tenka i nema nitko takvu kupolu ko amer.
znači gdi god da pogodim franzuza bušim ga ko da je od sira,a neki još uvijek gađaju T34 u kupolu jer nemaju pojma da je "neprobojna"
A pretpostavljam da ti 2mm vise na amerima radi velike probleme??
S KV-3 i 3001P bušio sam Tier VIII francuze ko švicarski sir.
Armor im je mekan, al imaju pristojne topove moram priznat, koji reloadaju dosta brzo, a po šteti nisu ništa lošiji od konkurencije.
D1 je truplo od tenka...laki tenk koji nemože preko 20 km/h potegnut.
I ima fuckin machine gun xD
Prezabavan je D1 kad pucaš iz tog topčića
A pretpostavljam da ti 2mm vise na amerima radi velike probleme??
ne,ne pravi mi nikakve probleme samo ti si rekel da ima oklop bolji od amera,vjerovatno tebi onda franzuc pravi probleme zbog debljeg oklopa sa strane i od iza.
htel sam reči da amer ima bolji oklop zbog svoje kupole koju gađa puno ljudi i naravno puno put bounca,a kod franzuza to ne bude slučaj i tu bude franzuc pušil puno hp-a i zbog toga mislim da je oklop ipak bolji na amerima.
Što se tiće francuza, na test serveru sam sa AMX 50 120 redovito bez beda klao i IS4 i E-75, a ni IS7, E-100 i sl. nisu dobro prolazili... Samo treba biti oprezan i pametno igrat sa francuzom; relodaš, ispucaš tu salvu od 6 metaka (ako dobro gađaš, onda i ubiješ tog kojeg gađaš), te onda iskoristiš brzinu i pokretljivost da se povućeš u zaklon dok ne relodaš.
Tako da će biti jaaakooo zanimljivo kad se ekipa uhoda sa tim tenkovima...
Jesu oni lake mete, jer ih sve buši... al bolje da ne naletite na jednog koji je baš napunio šanžeš sa tih 6 metaka, jer onda vas začas više nema :D
mislim da je će važan faktor biti i postavljanje tenka na kojeg francuz puca
svi znamo da ak se IS4 i E75 dobro nakose malo toga ih može probit
po mojem francuzi bi trebali igrat po parovima jer ak dva navale na nekog taj je nestao za 15 sekundi ak je sam, a ukoliko je 1vs1 pa mu ovaj bounca francuza može spasit samo brzina
Užurbamo grindam za te francuske heavy-e.
type59 i nešto malo zlata za konveritrat+ premium i neće mi dugo trebat do ove mrcine što piči 64 kmh :)
Koji top preporučate za KV-3?
Zadnja 2 mi nisu otključana...ni nemoram ih otključati, ali da li ima razloga ububat 11k xp u neki drugi top?
Pa kakve veze ima, americku kupolu ionako nitko ne cilja, osim sa strane di tier 7 topovi probijaju. Hull armor je nedvojbeno bitniji.
Ima velike,onaj tko je u stisci gađa bilogdje,a i uvjek se može u hull down poziciju postavit.Ne gleda se koji je oklop bitiniji nego se gleda ukupni dojam,a moj ukupni dojam je da je taj oklop kartonski.Ajmo sada ga mjerit i sa ruskim i njemačkim oklopima?
Fail by default.
KV-3
Koji top?
1 | 100 mm |
---|---|
9 | 107 mm |
15 | 122 mm |
KV-3
Koji top?
KV-3 nema 120mm top vec 122mm D-2-5T. Glasam za 107mm ZiS-6 jer su granate 3 i pol puta jeftinije
S 122mm topom ne možeš biti moneymaker jer ti cijena granata prebije sveukupnu zaradu.
122mm top u 1 minuti napravi s HE municijom = avg 2162dmg = 4766 kredita potrošeno za pucanje
107mm top u 1 minuti napravi s HE municijom = avg 2541dmg = 1976 kredita potrošeno za pucanje
sad računaj pa vidi dali ti se isplati ako u prosjeku po partiji opališ 15ak puta
Koji top preporučate za KV-3?
Zadnja 2 mi nisu otključana...ni nemoram ih otključati, ali da li ima razloga ububat 11k xp u neki drugi top?
definitivno od 122mm,najbolji top od svih tier VI tenkova
KV-3
Koji top?
KV-3 nema 120mm top vec 122mm D-2-5T. Glasam za 107mm ZiS-6 jer su granate 3 i pol puta jeftinije
S 122mm topom ne možeš biti moneymaker jer ti cijena granata prebije sveukupnu zaradu.
122mm top u 1 minuti napravi s HE municijom = avg 2162dmg = 4766 kredita potrošeno za pucanje
107mm top u 1 minuti napravi s HE municijom = avg 2541dmg = 1976 kredita potrošeno za pucanje
sad računaj pa vidi dali ti se isplati ako u prosjeku po partiji opališ 15ak puta
kakva ti je to usporedba sa HE municijom,pa HE municiju bude malo koristil.može se lijepo zaraditi i sa 122mm topom.
evo sad malo prije odigral partiju,pogodil sam 4 ili 5 put tenk i onda me uništili i lijepo zaradil,a da ne govorim onda dok odigraš odličnu partiju:
Mnogo se vas lozi na te francuze ali istina niko od vas na njih nece doci (do kraja) bez konvertovanja .. malo to pogledajte .. od tier IX do tier X ti treba 300k expa :O
a sa njima je nemoguce igrat do 6-7 tiera .. Znaci dok dodjem do tier IX mogao sam uzeti IS4 I IS7 oba tier X uskoro, kao i svaki tenk top t ier. A sa tim ostatkom od 300k .. bacanje vremena i expa..
al sa tim tenkom se igra kao i sa T30 :)
Btw. ako neko ide na e100 neka odma na tigru istrazi onaj 10.5 sto ima 225 probojnost ja sam se zajebo pa sa e75 ... nikako ne ide jbg .. et poz
jura, jesi li ti član kojeg klana?
želiš možda u DOW?