World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.479
|
čitano: 9.255.617
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Best kill streak of my WoT life....but we lost :/

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
ja cijeli tjedan nikako da upalim WoT. Tonu sranja imam za naucit al doslovno sranja.
Ne mogu se nis sjetit!!!
14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Best kill streak of my WoT life....but we lost :/

IS ftw!

15 godina
GeneralPag1997 kaže...
ja cijeli tjedan nikako da upalim WoT. Tonu sranja imam za naucit al doslovno sranja.

Sto bi ja dao za takvu situaciju :P Sa ovim IS-3 se samo sramotim .Nekako ne pase mi,svi me guze,pa cak i KV.Samo se zivciram,a toliko se trudih da dodjem do njega.Imam osjecaj kao da sam mobilna kanta za napucavanje.
This post is signed by Ivanoile
17 godina
protjeran
World of Tanks

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 13:46 (JozicA).

0 0 hvala 0
15 godina
JozicA kaže...

ma kome pricas ... ja s ovim VK 3001 (H) muku mucim ... jos malo pa sam kod Pantera ... ali treba se isfajtat ... jos par dana ... a i 1.7M para skupit ... joj ...

Nije da se hvalim,ali sam u 2 bitke izgubio 35000 srebra,pa ti vidi .
17 godina

Pa zabavan je vh 3001(H)..zasto bi to bila muka? Bez premiuma nije neka brza zarada ali zaradi i tako ponesto itd uz solidan xp..

neka bzvze partija neka bzvze partija
13 godina
protjeran
JozicA kaže...

ma kome pricas ... ja s ovim VK 3001 (H) muku mucim ... jos malo pa sam kod Pantera ... ali treba se isfajtat ... jos par dana ... a i 1.7M para skupit ... joj ...

poludil bus s panterima...ja sma se svojih rijesio,,ubo e75 i vk3601 za zaradu i to je to.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Uzeo 3 dana premiuma pa cu izgrindat panther 2. Evo par viceva o pantheru sto su mi pali na pamet u trenucim ocaja sa ovim tenkom. Cemu sluzi panther? NICEMU!  Ide panther ulicom i sretne pzIV ciji ga hitac probusi naprjed i zapali.... Moduli crkavaju jedan za drugim,svaka partija jedna clan posade je mrtav lol,bit ce ovo jedan od najtezih mi grindeva.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ne znas igrat s njm. Igrali smo dzan i ja jucer platoon, on Panther, ja Panther II. Dobio je 1k expa (El Haluff), bez premiuma.
To je sniper med. Kad se malo rascisti situacija na mapi, moze ga se igrat kao mediuma.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
World of Tanks

Sjela plaća pa sam si jučer uzeo premium i convertao nešto experiencea, stavio 120 mm top na T34. Preporodio sam se :D Em zarađujem, em zapravo mogu i probit svoj tier. Ma ludilo ;D

5 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ja inace odbijam igrat druge tankove osim njemackih. al kaj se tice mediuma mislim da su tu rusi i ona kineska kanta u dalekoj prednosti..opcenito igra je biased...jbg ruski dev,.

14 godina
ubiti ameri su najbolji. sve imaju u razmjerima. rusi topove jake, njemci oklop, a ameri sve jednako
Ne mogu se nis sjetit!!!
16 godina
Oberstleutnant kaže...

Ja inace odbijam igrat druge tankove osim njemackih. al kaj se tice mediuma mislim da su tu rusi i ona kineska kanta u dalekoj prednosti..opcenito igra je biased...jbg ruski dev,.

Type59 mozda i jeste u prednosti, zbog malo boljeg oklopa sa prednje strane, ali nista previse. T-54 vise NIJE dominantan. U beti jest bio. 1 na 1 T-54 i Patton, Patton ce pobijediti skoro uvjek. T-54 pravi najmanji damage a ima najskuplje granate. Na papiru T-54 ima bolji oklop, ali svejedno svi ga probijaju sprijeda, osim ako u kupolu pogode. Prenost T-54 je u njegovoj brzini i niskom profilu. 

16 godina
GeneralPag1997 kaže...
ubiti ameri su najbolji. sve imaju u razmjerima. rusi topove jake, njemci oklop, a ameri sve jednako

Ti si nešto pomiješao. Ameri imaju najbolje topove, nagori oklop. Njemci oklop, a rusi su uravnoteženi.

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Ti si nešto pomiješao. Ameri imaju najbolje topove, nagori oklop. Njemci oklop, a rusi su uravnoteženi.

Sve si krivo rekao.

Ameri bi trebali biti najuravnoteziniji, rusi imaju mocne ali neprecizne topove dok nijemci imaju topove se nesto manjim damageom ali ubitacnim rofom i preciznosti.

Americki topovi spadaju negdje izmedu ta dva, o oklopu necu ni govoriti osim da su americki heavyi sramota. 

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 12:15 (dedaa).
16 godina

Ma o čemu ti? T30 ima oklop od T29, a top koji radi 800 damage-a u prosjeku. Maus i E-100 su najoklopljeniji od njih svih, a IS-7 je nešto između toga + brzina.

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ma o čemu ti? T30 ima oklop od T29, a top koji radi 800 damage-a u prosjeku. Maus i E-100 su najoklopljeniji od njih svih, a IS-7 je nešto između toga + brzina.

Ja ne govorim o Tier X tenkovima zaboga, govorim o cijeloj postavi svake nacije sveukupno gledajuci.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

bravo ja utera i kv 3 u garažu 

1 0 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...
DamageHigh kaže...

Ja ne govorim o Tier X tenkovima zaboga, govorim o cijeloj postavi svake nacije sveukupno gledajuci.

A jbg..nećemo sad bicikle razmatrat..{#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ne moze vise :D

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mesko99 kaže...

takoder ali taj tenk je zivo smece

Xc
15 godina
MrXleader kaže...
mesko99 kaže...

Spor je,oklop prednji iskoristi tako sto tenk nakrivis malo(barem meni to pali 75% slucajeva) i drzi se zaklona jer si zapravo slabo pokretna kanta za napucavanje.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma samo cu nabrzaka zgrindat IS,a ovo smece ostavit da dobijem slot a top isto smece kakvog nema nemoze probit nista cak shermanov top probije IS a ovo nemre ni kV probit :/

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

KV-3 je zako tenk

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
MrXleader kaže...
mesko99 kaže...

Spor je,oklop prednji iskoristi tako sto tenk nakrivis malo(barem meni to pali 75% slucajeva) i drzi se zaklona jer si zapravo slabo pokretna kanta za napucavanje.

Ćao evo nešto malo o KV3 ja ga imam i fali mi još nešto malo poena da izučim top od 122mm{#} mislim da mu je to najbolji top za njega 107 mm slabo buši naravno to ovisi na koga se naleti da je spor to se slazem sa time  inače sa njim sam već izučio IS{#} i problem je što mi fali kredita da ga kupim{#} a neprodaje mi ga se jer neznam sa čime da skupim lovu za IS doista imam i T-50 i KV dovedeni do maximuma pa igram sa svima kada sa kojim jer dobri su pogotovo T-50 i sada mi je cilj da izučim T-50-2 i skupim dovoljno para za njega i IS i onda ih obadva kupim u jednom dahu{#} a dotle se treba još puno namučit i da imam pitanje nije mi bas jasno sta ce biti sa novim modom igre jer vidio sam da ce biti izmjena u stablu zato sam i pozurio da izucim IS jer se nadam da cu ga moc kupit i ako izmjene doju pre nego sto skupim dovoljno para pa ako neko zna nesto vise o izmjenama neka napise negdje sam procitao da cemo mi koji imamo KV i KV3 dobit jos jedan slot i S-51 pa neznam dali to je tako {#} 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jao pa ja nemam riječi, zveknuo IS-a u naumu da mu skinem gusjenice, imao je oko 300 HP-a i BAM, "Target destroyed!" :D

Ovaj VK3601H je stvarno zvijer s 8,8-centimetarskim topom.

~
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Proz0r kaže...

Jao pa ja nemam riječi, zveknuo IS-a u naumu da mu skinem gusjenice, imao je oko 300 HP-a i BAM, "Target destroyed!" :D

Ovaj VK3601H je stvarno zvijer s 8,8-centimetarskim topom.

IS nema nikakav oklop.Probija ga i tier 5 bez problema.Trebao bi pomoc "nakrivljeni" oklop,al do patcha u kojem ne povecaju tu zanacajku to nece bit nista.Barem nema nekih slabih tocaka,kod mene svi gadjaju u top,al on nikako da se osteti,zadnjih 30-30 bitaka niti jedanput se nije ostetio.Mozda motor jedanput i gusjenice puno puta,al nesto ostalo bas i ne.

14 godina
dedaa kaže...
DamageHigh kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Sve si krivo rekao.

Ameri bi trebali biti najuravnoteziniji, rusi imaju mocne ali neprecizne topove dok nijemci imaju topove se nesto manjim damageom ali ubitacnim rofom i preciznosti.

Americki topovi spadaju negdje izmedu ta dva, o oklopu necu ni govoriti osim da su americki heavyi sramota.

Ja sam

Ne mogu se nis sjetit!!!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna riječ za T30:

BRUTALA!

Garaža_Update_12.11.2011:

-T30

-T34

-M26 Pershing

-T-50-2