World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Zaja kaže...
dedaa kaže...
Zaja kaže...
Ztuna kaže...

Moze bit da im nesto nije u redu sa serverima, meni danas fps stalno padao.

Inace danas 3 top guna i 2 witmanna sa Jagdtigerom, tenk je tako fantastican jedna partija 8 kilova , 87k credita , 2050 exp oborio svoje rekorde.

Dobar je TD,ja ga isto obozavam do trenutka kad te kv,is,t29 i takva sranja probiju naprijed{#}

Naravno da te oštete kad KV stavi 152mm HE, IS stavi 122mm HE a T29 105mm HE. 

Ap granate,donji dio ima 50 mm oklopa. su 100 me probusio naprjed za 300 hp lol

Pa to nije nista cudno kad je donji dio, glacis, najslabije zasticeni prednji dio svakog tenka.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
GeneralPag1997 kaže...
iNFY kaže...

Jel ko ubio kurira ? :D

i jel dobio golde ?

Ne vjerujem.

Ubio ga je BARABA iz našeg klana..;)

Ne znam je li dobio golde, nisam se čuo s njim nakon toga.

Mora prijaviti to na forum i dobit će tek za koji dan golde.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
World of Tanks

Je radi WoT na Linux-su???

3 Da
1 Ne
19 Sta ja znam
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Zaja kaže...
dedaa kaže...
Zaja kaže...
Ztuna kaže...

Moze bit da im nesto nije u redu sa serverima, meni danas fps stalno padao.

Inace danas 3 top guna i 2 witmanna sa Jagdtigerom, tenk je tako fantastican jedna partija 8 kilova , 87k credita , 2050 exp oborio svoje rekorde.

Dobar je TD,ja ga isto obozavam do trenutka kad te kv,is,t29 i takva sranja probiju naprijed{#}

Naravno da te oštete kad KV stavi 152mm HE, IS stavi 122mm HE a T29 105mm HE. 

Ap granate,donji dio ima 50 mm oklopa. su 100 me probusio naprjed za 300 hp lol

Pa to nije nista cudno kad je donji dio, glacis, najslabije zasticeni prednji dio svakog tenka.

Samo sto ja nemam kupolu pa bi prednji oklop treba bit prokletih 250 mm a ne 50 mm.jos jedna genijalna zamisao od devsa koji nemaju pojma

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pola tima arty{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Prekrasan matchmaking-njima dali 4 mediuma,nama ni jedan.zauzeli brdo i partija gotova za par min.jos su me spotovali iza grma,ovi med spotaju bolje nego TD. Cisti minus od 24k! Iduca partija je bila bolja,ubili su 3. Kad ce vise Star Wars mmo.....

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 17:08 (Zaja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo me Object one shotao,pogodio u frontal armor Ferdinanda...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

E,j%ba im p$s mater ako oni ne nerfaju ona op-ana sr%nja wolwerina i sluggera,to treba nerfati dok ih ms-1 nebu one shootao sa flak gunom.Fakat mi ti idu na živce.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...

E,j%ba im p$s mater ako oni ne nerfaju ona op-ana sr%nja wolwerina i sluggera,to treba nerfati dok ih ms-1 nebu one shootao sa flak gunom.Fakat mi ti idu na živce.

haha daj molim te,wolverine je dosta slab,samo neznas gdje ga gadjat.Ja sa njime nemogu ni k"cem ubit nekoga,sve bounce ili da nije proslo.A kad mi se netko na*ere sa strane pa odma mogu izac iz bitke.Kupola nis ne vrijedi jer se okrece sporije od onog kioska na KV-u.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako je tek E-100 nerfan manje HP-a, slabiji oklop čak me je IS jednom uspio probit, top sa slabom penetracijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Kad njih vidim veselim se, isto kad i tigra vidim.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
g12356 kaže...

haha daj molim te,wolverine je dosta slab,samo neznas gdje ga gadjat.Ja sa njime nemogu ni k"cem ubit nekoga,sve bounce ili da nije proslo.A kad mi se netko na*ere sa strane pa odma mogu izac iz bitke.Kupola nis ne vrijedi jer se okrece sporije od onog kioska na KV-u.

Ja sam sa pziv i vk3601 već ubijao i lowe-e više puta nego wolverine i sluggere.Nemogu ga snajpat a ni dogfightat.

16 godina
World of Tanks

Ko kaže da i Maus bez premiuma ne može biti moneymaker..{#}

(upravo zato sam glasao za Himmelsdorf kao najbolju mapu :))

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 13:34 (DamageHigh).

0 0 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...
ivanoile kaže...
g12356 kaže...

Ja sam sa pziv i vk3601 već ubijao i lowe-e više puta nego wolverine i sluggere.Nemogu ga snajpat a ni dogfightat.

Sa strane,ciljaj M10-icu i nema sanse,oklop mu je nula sa strane.Kupola je jos kakva takva,a od naprijed je dosta jak.
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
g12356 kaže...
ivanoile kaže...
g12356 kaže...

Sa strane,ciljaj M10-icu i nema sanse,oklop mu je nula sa strane.Kupola je jos kakva takva,a od naprijed je dosta jak.

Hvala,budem to pokušao zapamtit.

15 godina
g12356 kaže...

Hvala,budem to pokušao zapamtit.

Ja ga vozim vec oko 50-ak bitki,svaki put kad mi netko dodje sa strane,odoh ja.Samo,ima dosta brz rof pa ajd jos nekako se izvuc sa HE.Ali sa strane nema sanse,straznji dio takodjer,evo ovdje mozes vidjet sve:

http://wiki.worldoftanks.com/M10_Wolverine

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 13:56 (ivanoile).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Daboga nerfali mučko đubre t54

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

Zašto? Priznajem, moćan je, ali ne toliko da ga je preveliki problem uništiti. Barem meni nije.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja se trebam namuciti da ga uništim,onako mali a onako brz sa onakvim oklopom...

Da ide ravno na mene ja sam gotov lol.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Ja se trebam namuciti da ga uništim,onako mali a onako brz sa onakvim oklopom...

To mučko đubre donosi prevagu u random bitkama da to nisu istine.Tako brz da ga nekad ne mogu ni pogodit.Ako mi dode 1v1 na 200 m mogu se hebat.Dobro ja igram arty i Td pa zato poludim. Mogli su napravit jos manje mape da me spota odma iz svoje baze,mučko đubre

16 godina

Istina, 1 na 1 većina tenkova će izgubiti protiv njega. Ali kada se sukobi protiv, recimo 2 skroz unaprijeđena srednja tenka ranga 7, tada će se naći u problemima. A ja kada naiđem na njega sa T-43 ili VK36001 (H) (u KV-u 3 sam unaprijed otpisan) kombiniram probojne i eksplozivne granate koje mu mogu napraviti koliku-toliku štetu, iako me gotovo uvijek uništi nađem li se sam.

No, situacija se itekako mijenja ako imaš uz sebe još kojeg tenka. I da napomenem da su protiv njega eksplozivne granate dosta korisne, pa treba koristiti njih kada se taj tenk gađa sprijeda, a sa strana probojne, ako prođu naprave pristojnu štetu.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

najvise volim kad idu dva tenka jaca sa mnom a naravno ja sam na dnu tabele i ove is4 is7 maus e100 i tako te udaram HE granatama dok se sakrivam iza svojih tenkova hahah likovi lude svaki pogodak je critical i tako sam jenom prilikom pobio citavu posadu e 100 od dva pogotka :D 

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

malo pomoći trebam. na king tigeru imam mokro spremište i nabijač. što treće ubosti?

i jeli postoji nekakva tražilica bez izbora retarda u timu?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta od opreme stavit na su-85 sa 107mm ZIS-om?

Za sad iman camouflage net i rammer.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Binoculars

16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
shady1024 kaže...

To mučko đubre donosi prevagu u random bitkama da to nisu istine.Tako brz da ga nekad ne mogu ni pogodit.Ako mi dode 1v1 na 200 m mogu se hebat.Dobro ja igram arty i Td pa zato poludim. Mogli su napravit jos manje mape da me spota odma iz svoje baze,mučko đubre

Tenk fakat izgleda ubojito i brz je .

http://soksa.3dhr.net/
15 godina
World of Tanks

Ma ja tu mučku đubrad potamanim sve sa pattonom.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

Binoculars

Zar na tier V je potrebna oprema?(osim cammoa)
15 godina
Isplati se na SU-85 stavljat, strašan moneymaker je.
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
16 godina
neaktivan
Odličan je moneymaker sa ovin zadnjim topom, a vjerojatno neću dalje ni ići jer vidin da je su 100 lošiji od njega.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice