World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.087
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
BIPS kaže...

Nikako da se odlučim koji medium da uzmem kao prvi tier 7 koji kupujem, izgubio sam svaku nadu da ću doć više od tier VIII...

Dakle, biram između, KV13, Panter i VKDB, imam expa, imam para, nemam zlata, čaše lomim, ruke mi krvave...

Volim brzinu, volim dobar top, volim snajpanje, djevojke u ljetnim haljinama volim...

Najdraži tenk mi je do sada VK3001H, ku*ac, pi*ka, dinamo....

P.S. Izgleda da se primjete dvije pive s gableca...

P.S.S. Pomoglo bi da i tko ima vremena obrazloži glasanje,

Tx

VK(DB), po meni najbolji stock tank, tenk je ubojica, ne trebaš kupolu upgrejdati u opče ako ne želiš, panter je sporiji, isto naoružanje, te isto ubojica samo poslje njega možeš na panteraII

14 godina
neaktivan
E gajotres a s kojim topom na VKDB?
14 godina
koji the best americki i njemcki med? I kojim redosljedom ga istrazivat?
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
15 godina
World of Tanks

Ma koji je sad vrag sa ovim testom, stalno mi piše unable to connect to network..

P.S. General najbolji americki je patton, a njemacki E-50.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

mislim vk3601 H istrazivat kojim putem. Na mobu sam pa nemogu editovat post prije. Mislim koji na tom putu se vrijedi ostavit.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 14:25 (GeneralPag1997).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Maloprije odigrao najbolju partiju ikad {#}   samo što me freakin Slugger izubijao na putu do njihove baze, ali sam uspio jedno 4 komada sprašit do tamo xD

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

@0pti - koliko je exp. potrebno za onaj tier V light tenk nakon Leoparda?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Recite mi na koje je sve načine moguće varati u ovoj igri? Maloprije igram sa VK3601H i primjetim da me netko gađa iz pravca drveća. Dobro ne vidim ga, vozim još bliže, ali i dalje ga ne vidim. I tako zaletim se u tome pravcu i odjednom mi piše da sam se sudario sa igračem LtJpv, ali i dalje ga ne vidim!? Bacim pogled na tablicu i vidim da je to Stug III. Pa me zanima da li je to neki bug u igri ili taj igrač vara? Jer nije moguće da je to zbog one kamuflažne mreže - je li tako?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 11:16 (Izzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Pogledajte što sam ulovio i probajte pogoditi koji je to tenk. I na kraju malo klanske zezancije.

Moj broj mobitela- 091 172 6697
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina

To je T-34-85.

14 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Recite mi na koje je sve načine moguće varati u ovoj igri? Maloprije igram sa VK36001H i primjetim da me netko gađa iz pravca drveća. Dobro ne vidim ga, vozim još bliže, ali i dalje ga ne vidim. I tako zaletim se u tome pravcu i odjednom mi piše da sam se sudario sa igračem LtJpv, ali i dalje ga ne vidim!? Bacim pogled na tablicu i vidim da je to Stug III. Pa me zanima da li je to neki bug u igri ili taj igrač vara? Jer nije moguće da je to zbog one kamuflažne mreže - je li tako?

Prije bi rekao bug koji se ponekad dogodi. Ista stvar meni jucer. Mapa Cliff, idem laganini, odjednom doleti 4-5 granata i tenk tragicno uspori. gledam module, svi citavi, vozac ziv... wtf???  nakon 3 sec se otkrije problem... zabio sam se u njihov t-32 i jos njih 3-4 30 m od mene... Tako da je vjerovatno bug... Zabijem se u protivnika i ne vidim ga.....

15 godina
vexx5555 kaže...

Pogledajte što sam ulovio i probajte pogoditi koji je to tenk. I na kraju malo klanske zezancije.

Tamo sam prolazio prije 2 tjedna.. To je negdje u Vojniću, jeli? Ili u glini, ne sjećam se sad.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
15 godina
neaktivan

Moze bit da im nesto nije u redu sa serverima, meni danas fps stalno padao.

Inace danas 3 top guna i 2 witmanna sa Jagdtigerom, tenk je tako fantastican jedna partija 8 kilova , 87k credita , 2050 exp oborio svoje rekorde.

16 godina
odjavljen
leobugi kaže...

Tamo sam prolazio prije 2 tjedna.. To je negdje u Vojniću, jeli? Ili u glini, ne sjećam se sad.

Blizu Gline. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697
17 godina
Ztuna kaže...

Inace danas 3 top guna i 2 witmanna sa Jagdtigerom, tenk je tako fantastican jedna partija 8 kilova , 87k credita , 2050 exp oborio svoje rekorde.

Jelda je lijepo s drugima podijeliti vlastito zadovoljstvo? {#}

17 godina
Ima ko sa T10 zainteresiran za CW? Fali nam ljudi u klanu za drugi company.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja ostao sam u partiji s 2 grille-a kv-13 i kv rezultat vozio sam arty m41 tier 5

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 16:10 (HotRod402).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

@0pti - koliko je exp. potrebno za onaj tier V light tenk nakon Leoparda?

56000 ako ja dobro razumin njemački

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/54777-der-vk-2801/page__p__865394__hl__vk2801__fromsearch__1#entry865394

EDIT: sad čitam drugu temu na wot forumu i svi se slažu da jednostavno nije vrijedan toga, košta 620 000 credita

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 16:19 (bruno11).
14 godina
neaktivan
Ovaj patch sto su pustili da se testira ..

Nesto mi nije jasno : Progress won't be transferred to the main EU server.
mozemo li mi testirati sada ? i sta treba uraditi ? cijeli folder wot treba "replace" negdje pa da mozemo vratiti jel tako ?
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kopiraš WoT folder na drugu lokaciju i instaliraš patch u taj prekopirani folder i igraš, napredak koji postigneš na test serveru ti se ne sprema na glavnom, npr ako kupiš neki tenk u garaži na glavnom serveru ga nećeš imati. Poslije kad se ugasi server samo napraviš uninstall u prekopiranom folderu i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 16:35 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
iNFY kaže...

mozemo li mi testirati sada ? i sta treba uraditi ? cijeli folder wot treba "replace" negdje pa da mozemo vratiti jel tako ?

Što ti tu ima bit nejasno?

Sve što otključaš i kupiš na test serveru neće bit prebačeno na EU server, onaj normalni.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
iNFY kaže...

Što ti tu ima bit nejasno?

Sve što otključaš i kupiš na test serveru neće bit prebačeno na EU server, onaj normalni.

pff, e jbt ga onda .. ja se ponadao mocicu premium kupit napokon da predjem na t32 al nista od tog :(

hvala vam .

15 godina
Savjet: Na test serveru dosta hvale nove T-50 i T-50-2.Kazu da su jako brzi i okretni,novi strah i trepet za arty,ali da za tier 5(citaj t 50-2) treba 30-40k exp. Tako da ako ovakvi udju u na normalan server bit ce odlicni,mozda cu vec ovih dana pocet nabijat exp na T-46.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
neaktivan
Ztuna kaže...

Dobar je TD,ja ga isto obozavam do trenutka kad te kv,is,t29 i takva sranja probiju naprijed{#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako ova teška arty dere po nama , više od 500 xp-a uzme s pol snage xD.

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Ztuna kaže...

Dobar je TD,ja ga isto obozavam do trenutka kad te kv,is,t29 i takva sranja probiju naprijed{#}

Naravno da te oštete kad KV stavi 152mm HE, IS stavi 122mm HE a T29 105mm HE. 

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ko ubio kurira ? :D 

i jel dobio golde ?

0 0 hvala 0
14 godina
iNFY kaže...

i jel dobio golde ?

Ne vjerujem. 

16 godina
GeneralPag1997 kaže...
iNFY kaže...

i jel dobio golde ?

Ne vjerujem. 

Ubio ga je BARABA iz našeg klana..;)

Ne znam je li dobio golde, nisam se čuo s njim nakon toga.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Zaja kaže...
Ztuna kaže...

Naravno da te oštete kad KV stavi 152mm HE, IS stavi 122mm HE a T29 105mm HE. 

Ap granate,donji dio ima 50 mm oklopa. su 100 me probusio naprjed za 300 hp lol

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 12:37 (Zaja).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice