World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.284.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Darky kaže...
Zaja kaže...

Ovakve partije su postale normala.Ni opalio nisam {#}

hm, mene zanima zakaj si bio na otvorenom?

pa oko tebe drveća koliko hoćeš a ti nasred čistine i još se čudiš da si mrtav????

Pa kaj ti nisi čuo za kamuflažu?

Ni ja više ne stajem po grmovima...jedino pred kraj kad zagusti, a s obzirom na tromost Tigera, nije ni čudo da se nije pomaknuo...

The thing is, jučer sam tako gađao po grmovima na početku partije i skinio 2 Grille (u 2 shoota)..još je bio i GW Panther, ali eto, on nije bio u grmu....upravo zato..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
World of Tanks

nadam se da ovo neće doć u igru 

Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
ne brini, developeri bi ga ionako nerfali tako da ga is-7 može two-shootati, tako da nema panike kod njemačkih prototipa
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Darky kaže...
Zaja kaže...

Ovakve partije su postale normala.Ni opalio nisam {#}

hm, mene zanima zakaj si bio na otvorenom?

pa oko tebe drveća koliko hoćeš a ti nasred čistine i još se čudiš da si mrtav????

Pa kaj ti nisi čuo za kamuflažu?

Ni ja više ne stajem po grmovima...jedino pred kraj kad zagusti, a s obzirom na tromost Tigera, nije ni čudo da se nije pomaknuo...

The thing is, jučer sam tako gađao po grmovima na početku partije i skinio 2 Grille (u 2 shoota)..još je bio i GW Panther, ali eto, on nije bio u grmu....upravo zato..

Kad te med skuzi 90% slucajeva si mrtav. tiger je jak spor.da sam ima panthera vec bi bio na dugoj strani. a tiger je isto kao i jagdtiger,ne mozes ih sakrit

14 godina
neaktivan
World of Tanks

pokrenio sam topic na official WoT forumu an onu temu na prosloj stranici i dosta ljudi se svidja,pa mozete i vi dat svoj obol.Jos je Makina dao jednu super ideju mozda bolju od dijeljenja golda.

evo link na topic pa da ne duzim : 

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/52869-a-little-suggestion/

i dali znate dali ima neki win7 gadget za WoT ili Android aplikacija? hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Zna netko gdje gađati ono frontalno neprobojno govno znano kao E-75 (od naprijed, jel)?

0 0 hvala 0
16 godina
TWade kaže...

i dali znate dali ima neki win7 gadget za WoT ili Android aplikacija? hvala unaprijed

https://market.android.com/details?id=lv.codeff.tankswiki&feature=search_result

-android app koji sadrži podatke o tenkovima i igračima...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Zna netko gdje gađati ono frontalno neprobojno govno znano kao E-75 (od naprijed, jel)?

lower hull

17 godina
DamageHigh kaže...

Primjetio sam da ga penetriram ako gađam od naprijed u donju oplatu ili po boku. Ako pogodiš gornji stražnji dio boka, možda ga i zapališ.

Zato mene buše ko majmuna.

16 godina
Zaja kaže...
DamageHigh kaže...

lower hull

Ne da se đubre ni tu obično...ne sjećam se da sam ga ikad penetrirao od naprijed...

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Zaja kaže...
DamageHigh kaže...

lower hull

Ne da se đubre ni tu obično...ne sjećam se da sam ga ikad penetrirao od naprijed...

pa jagdtiger ga moze probusit ali nekad i meni odbije granatu

16 godina
World of Tanks

neki dan igram i prvi puta vidim na serveru T28 ( americki TD ) 

I sad svi pitaju dal je on jak, a kaze iz naseg tima ( Object 704 ) da nije nista posebno i da ga on moze sredit
I nakraju je T28 imao 7 killova i jednim hitcem je skinul objectku 60 - 70 % helta...

Brutalan tenk 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Object ga redovito buši sprijeda. Naravno ne 100%, dinga ponekad. Ja ga uvijek gađam u gornji prednji dio, što nema smisla, ali mi je dosad njegov lower hull više bounceao nego gornji {#}

GRDI-146 kaže...

neki dan igram i prvi puta vidim na serveru T28 ( americki TD ) 

I sad svi pitaju dal je on jak, a kaze iz naseg tima ( Object 704 ) da nije nista posebno i da ga on moze sredit
I nakraju je T28 imao 7 killova i jednim hitcem je skinul objectku 60 - 70 % helta...

Brutalan tenk 

T28 je vrlo slab na HE. Ima jak prednji oklop, al HE ga zato jako dere. Jednom sam na sand riveru bio s još par tenkova, naišli na T28 i uništili ga jednom salvom. A vozač Objecta je nesposoban ili je bio jako oštećen. Object T28 spušta na 30-ak posto jednim hitcem.

potpisujem se
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nova beba u garazi. 2 bitke do sad,9 killova,2 reapera{#} Brutalan arty!

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo mog Pz IV u akciji, po meni definitivno jedan od najzabavnijih tenkova za igranje (te donosi pristojne novce). {#}

novi rekord, prije je bilo 8 =) novi rekord, prije je bilo 8 =)
nisu baš neki prejaki tenkovi nisu baš neki prejaki tenkovi
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 1:38 (Balvan8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Niiiiice {#}

Ti si ko ja, TD + arty, voliš ubojice iz daljine i zbunjene protivnike koji ne znaju šta ih je pogodilo {#} Može neki kratki opis nakon što nakupiš par partija?

Ja sam neki dan krenio baš grindat njemačke artije pa sam mal gledo na WoT forumima, svi se žale da je preskup za održavat.

Kolko vidim po postovima, kažu bolji ROF i preciznost od GW Tigera + side skirts, ali da su redovito u minusu i kad pobijede i to s premiumom {#}

potpisujem se
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Zaja vidim da imaš solidnu garažu a standardni račun, kako održavaš ove strojeve. Sve pomoću artiljerije i da li si artiljeriju izgrindao na standardnom računu?

15 godina
World of Tanks

Zapadnem na glupom mjestu..I riješim partiju LIKE A BOSS {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 11:32 (leobugi).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

SLAŽEM SE SA TOBOM,SVI GOVORE O "NABILDANIM" RUSIMA(JA IGRAM SA AMERIMA LOŠI SU ČISTO INFORMACIJE RADI)OVO SRANJE OD E SERIJA 75,100 JE PROSTO NEUNIŠTIVO,JUČE LIK SA T32 I JA SA T29 PROTIV E100 USPUT JA SAM MU DOŠA SA LEĐA,REZULTAT MRTAV T32 I MOJ T29 ON OSTA NA 2%,kad pogledam da su rus... konji stavili trup od t29 na t34 i t30 pa se moraš bojati svih tenkova sa malo jačim topom čak me i KV može dobro napucat,svi koji pogode u trup prolazi kao kroz sir,dok probit E75,100,is4,pa čak i is3 jako teško...sa ovom E serijom njemci su jako dobri,nadam se samo da će jednog lijepog dana izbalansirat i amere čisto da se mogu ravnopravno nosit sa njemačkom i ruskom linijom...

16 godina

T29 je najbolji tenk u svom tieru...

A kaj si očekivao da ćeš s T29 penetrirat tier X tenk?

Btw. što se tiče E75...da, slab je na donjoj ploči...izbuših ga maloprije dobrano od naprijed..;)

14 godina
neaktivan

slažem se da je T29 najbolji u svojoj klasi ovu borbu sam stavio za primjer...nažalost u zadnih par dana me stalno baca sa nekolicinom E komada u protivničkoj grupi,kad ih vidim dođe mi da se sam upucam, kad probijem E75 sa prednje strane dođe mi da nazdravim,nemam još T34 i T30 ali pitam se dali uopče ima smisla igrat do njih jer igram sa standardnim računom?

17 godina
neaktivan
zrimo kaže...
Zaja kaže...

Zaja vidim da imaš solidnu garažu a standardni račun, kako održavaš ove strojeve. Sve pomoću artiljerije i da li si artiljeriju izgrindao na standardnom računu?

Imao sam premium do prije par dana.zadnjih 50k expa za GW E sam rjesio bez premiuma. gw tiger donosi odlicne pare a GW E ih trosi jos bolje.Vecinu love sam zaradio na gw tigru dok sam imao premium.

17 godina
neaktivan
h51ph kaže...
Zaja kaže...

Niiiiice {#}

Ti si ko ja, TD + arty, voliš ubojice iz daljine i zbunjene protivnike koji ne znaju šta ih je pogodilo {#} Može neki kratki opis nakon što nakupiš par partija?

Ja sam neki dan krenio baš grindat njemačke artije pa sam mal gledo na WoT forumima, svi se žale da je preskup za održavat.

Kolko vidim po postovima, kažu bolji ROF i preciznost od GW Tigera + side skirts, ali da su redovito u minusu i kad pobijede i to s premiumom {#}

GW E najbolji arty koji sam igrao. Nisani i reloda brze od gw tigra dok mu je kut topa pa skoro kao u gw panthera sto je za ovaj top perverzija{#}.Otporan na spalsh dmg. mora bit direktan udarac da te arty ubije. Popravci su 26k ali nije bitno ovaj arty je za cisti uzitak. Ako te ne ubiju ja budem u plusu sa njime bez premiuma. Mislim da Ap granate imaju veci penetraciju od gw tigra jer sam zavalio e100 za 1200 jutros dok mi je na gw tigru odbio.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Trazenje partije sa GW E zna potrajat par min a justros me stavio par puta u debilne timove tipa maus,is7 i ja arty protiv 2 mausa,e50 i neki tier 8 arty.minus ti je zagarantiran

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo, malo da se pohvalim svojim trenutnim dostignućima. {#}

Slike govore same za sebe:

moj miljenik moj miljenik
još jedan dosta dobar tenk još jedan dosta dobar tenk
moneymaker moneymaker
mission IS-7 ; accomplished mission IS-7 ; accomplished
mission E-100 & Maus & Jagdtiger ; in progress mission E-100 & Maus & Jagdtiger ; in progress
mission USA ; starting... mission USA ; starting...
AMD---ATI
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam na himmelsdorfu one shota e50 sa AP granatom. a neka njubara u is7 vidimi me da ga cekam iza ugla sa gw tigrom i naravno lik misli easy kill-BUM ode 1500 i dovrsi ga netko drugi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

jedna od najboljih partija do sada

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zaja kaže...

jedna od najboljih partija do sada

evo i jedna od mojih boljih, samo da napomenem da sam u partiji ostao sam sa : kv, kv 13 i 2 grillea sa 5min do kraja,i rezultat je ovakav 

grr, nerade slike

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 9:00 (HotRod402).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pošto će T-34 postati premium tenk, mislite li da će ga WG onima koji ga trenutno imaju ostaviti ga? Mislio sam se ostavit Nijemaca i krenut prema T-34 pa netko tko je već igrao neka kaže svoje iskustvo i je li moguće bez premiuma. Kad bi dobio jedan takav moneymaker (barem da bude približan Lowe-u igra bi bila znatno lakša na većim tierima). Vaše mišljenje da ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 9:54 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

O,kaj su izašle prve informacije o novom patchu?Možete li mi šta reći o novom patchu?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice