World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.282.686
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Pa ljudi kaj ne znate čitat?

1. Download Full EU client v.6.5 (1.94 Gb) and install into a separate folder.

Znači skineš klijent i instaliraš nanovo u drugi folder. Ili jednostavnije kopiraš već postojeći folder na novo mjesto, i u novi instaliraš novi patch.

Možeš igrat oba servera, standardni pokrećeš kao i dosad, a novi pokrećeš direktno preko .exe fajla u novom folderu. I nema nikakvih problema.

EDIT: zrimo me pretekao.

Kasnije se javim kad dođem, pa ćemo bacit koju. Noćas složio i pokrenuo da vidim dal radi, al nisam odigrao ništa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 16:21 (mystik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

i sta se moze sa tom verzijom?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
rebelsy kaže...

i sta se moze sa tom verzijom?

Dobiješ 10 000 zlata i 10x exp i kredita po borbi, te naravno novu njemačku E-liniju

16 godina
World of Tanks

ja bi skidao ali mi je brzina samo 50kb/s, te mi treba 58m za 125mb, a to stvarno nemam volje skidati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

ja bi skidao ali mi je brzina samo 50kb/s, te mi treba 58m za 125mb, a to stvarno nemam volje skidati

Ne bi bio problem, da ping u igri ne skače na 150 dok se skida..:)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
World of Tanks

Recite mi samo je li ja instaliram oba 2 patcha? Prvo ovaj od 125 MB, pa onda ovaj od 175 MB?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Da, kako piše u uputama. Prvo 6.6test_patch, a zatim 6.6test2_patch.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Instalirao sam patcheve i nakon odigranih 10-tak partija me je maloprije počelo nešto zafrkavati. Ping mi je bio skočio do čak 500 ms uz 1 fps i samo sam prekinuo igru jer je bilo nesnošljivo, ali sada ću ponovno ući u igru i vidjeti kako stoje stvari. Pa, ima li još netko problema sa prevelikim pingom?

EDIT: Sada radi dobro.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 19:56 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako to rade susjedi uživo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 20:46 (1Bleki).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz ekipa samo ako moze mala pomoc :D kako da se prijavim za neki klan?

BFBC2 nick:HR_Teo WoT nick:SnowMan_Cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Maloprije sam ownao T30-ku 1 na 1 (full upgrd. VK4502)...strašan tenk stvarno..ona topčina od T30 ne može probit moj frontalni armor ako je imalo nakošen...sad sam prezadovoljan tenkom..:D

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jučer smo Nasty(T44) i ja(T43) na Himmelfdorfu izrushali preko brda i dosli s leđa, jer na brdo nisu nikoga poslali.

Pali su 2x Tiger, IS3 na 25%, Slugger i 2xArty, dobro došao je par sekundi poslje za nama i Vk3601 i tek kasnije M6, ali ipak prestrašan pokolj.

Nasty skupio 4 ili 5 killa, ja samo jedan ali nema veze jer smo obojica pucali po njima samo je on imao više sreče pa ih je finiširao.{#}

A prekjučer smo Lollik,DamageHigh i ja ušli u bazu sa leopardima i unistili 3x arty, M6,PzIV i jos neki tenk destroyer, te još nakraju i capali bazu.{#}

Preljepo je za gledati kad tako izhebete neprijatlje u glavu, u samo prvih par minuta runde.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer smo ja i mystik razvaljivali Ruse na test serveru btw evo novog stroja u garaži.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

BooK   DamageHigh   ......sory jučer navečer smo bili skupa na serveru i nisam te mogel pozdravit jer imam ban na chetu , dobro si držao ljevi bok dok smo se mi probili s desna i opkolili ih sa svih strana na onoj dini koju si držal , dobra partija je bila ...sviđa mi se kad uđem s igračima koji znaju igrat timski ...ipak je to timska igra kaj podosta ljudi ne kuži ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 10:55 (Sepultribe).

0 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Makni taj dugi link i stavi ga samo u jednu riječ(DamageHigh npr.), dok te još netko nije prijavio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Makni taj dugi link i stavi ga samo u jednu riječ(DamageHigh npr.), dok te još netko nije prijavio

koji link ;):) tnx ..::....

14 godina
protjeran
World of Tanks

samo da poprave takve bugove a nadam se da hoče jer razvijaju igru .... i kaj je najgore svi mi pišu ajd makni se idi spotaj artiju dalje a ja nemogu nikamo , niti naprijed niti iza blokada za poludit ... i još kaj je najgore nemogu nikom odgovorit {#}

bug bug

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Meni je jednom suigrač pomogao tako da me gurnuo svojim tenkom.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ziga kaže...

Meni je jednom suigrač pomogao tako da me gurnuo svojim tenkom.

da  al kad nemogu napisat nikome ništa trenutno u igri znam za to valjda bi netko došao mi pomoči ::......

17 godina
Sepultribe kaže...

valjda bi netko došao mi pomoči ::......

moraš vikat i psovat da bi uopće reagirali i klikati po mapi....

16 godina
Mislim da sam se cak i sjetio partije. Ono na sand riveru kad je Panther 2 ostao zadnji? Bila je super partija...
14 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
Mislim da sam se cak i sjetio partije. Ono na sand riveru kad je Panther 2 ostao zadnji? Bila je super partija...

da ta partija dobro si se sjetio .... a kaj kad znaš igrat ;)

14 godina
protjeran
Ziga kaže...
Sepultribe kaže...

valjda bi netko došao mi pomoči ::......

moraš vikat i psovat da bi uopće reagirali i klikati po mapi....

imam trenutni ban na chat nemogu vikat i pisat nikom .....  pokrenuo sam jedan mail WOT commanderima da se makne JNA tag jer me vrijeđa ..... prijavili me oni i tražim peticiju , budem vidio dali bude se kaj dogodilo ... netnam kako vas al takav tag nebi smio postojat u igri ipak je to igra da se zabavljamo .....

17 godina
World of Tanks

imam 2 vozila u garaži koje imaju obuku 90+10.. i zašto ne mogu imati specijalne vještine uz to vozilo??

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ziga kaže...

imam 2 vozila u garaži koje imaju obuku 90+10.. i zašto ne mogu imati specijalne vještine uz to vozilo??

mora ti posada biti na 100% tek onda možeš stavit vještine .....

17 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Jučer smo Nasty(T44) i ja(T43) na Himmelfdorfu izrushali preko brda i dosli s leđa, jer na brdo nisu nikoga poslali.

Pali su 2x Tiger, IS3 na 25%, Slugger i 2xArty, dobro došao je par sekundi poslje za nama i Vk3601 i tek kasnije M6, ali ipak prestrašan pokolj.

Nasty skupio 4 ili 5 killa, ja samo jedan ali nema veze jer smo obojica pucali po njima samo je on imao više sreče pa ih je finiširao.{#}

Ja sam mućko đubre koje krade killove :D

Šta mogu kad mi top brzo reloada, pa dobiju svoje ;)

17 godina
Sepultribe kaže...

Ali posadi vještina ne raste...već danima tako stoji..pardon piše 91+9(100)

ne kužim

16 godina
World of Tanks

Ne vrijedi ti to ništa, treba ti baš pisati 100% tek onda možeš staviti onu dodatnu vještinu. Meni na mausu piše 100%+5 što znači 105 i još sam si kupio ventilaciju koja dodaje posadi dodatno iskustvo.

Kad tebi dođe do 100 valjda će ti pisati 100+9

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 13:27 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ziga kaže...
Sepultribe kaže...

Ali posadi vještina ne raste...već danima tako stoji..pardon piše 91+9(100)

ne kužim

posada ti raste svakih 5000 ex-a mislim 1% ili2% nisam siguran ..tako sam jednom vidio na wot-ovom forumu

17 godina
World of Tanks

inače KV-5.... bogte koje je to smeće od topa na njemu... primi milijun pogodaka ali on pogađa k...c

1 direktnim pogotkom ne mogu ubiti KV-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 13:33 (Ziga).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice