World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.290.763
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
World of Tanks

ne radi dosta ekipi...svi se žale preko ts-a ...dolazi novi patch i vjerojatno rade na tome .....

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovim putem Želim poručiti obavijest da se primaju novi članovi u klan "Pustinjske lisice 91." (PL91) - WOT !

Nakon više uzaludnih pokušaja da pronađemo ozbiljan klan,

odlučili smo da napravimo svoj,sa ciljem,da to bude,pravo gaming društvo tako da:

-ako si malo ozbiljnijeg pogleda na klanske bitke i imaš volje i vremena ako voliš zezanciju i druŽenje

moŽeš pokušati ovdje pokazati svoju vještinu.

-Pošto se koristimo sa privatnim TeamSpeak 3 obavezno je imati slušalice sa mikrofonom !!

kontakt osobe za daljne upute : HR_Beretka i Brutaltruth34

Pozdrav od ekipe iz "Pustinjske lisice 91." (PL91)

Hvala !

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 20:31 (Brutaltruth34).

3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Server je opet online i već 15-ak minuta radi sve ok. Točnije, koristi se backup servera; Lowe se opet može kupiti za 7.500 golda.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: World of Tanks

yop server je proradio peri ...

14 godina
protjeran
Brutaltruth34 kaže...

Ovim ...

NHF, ali nebi bilo naodmet da si se malo potrudio s oblikovanjem komentara, jer ovakvu zbrku nisam vidio duze vrijeme :-)

World Of Tanks nick: TheChosen
14 godina
neaktivan
TheChosen kaže...
Brutaltruth34 kaže...

Ovim ...

NHF, ali nebi bilo naodmet da si se malo potrudio s oblikovanjem komentara, jer ovakvu zbrku nisam vidio duze vrijeme :-)

A ti si neki admin ovdje ili što?Napisano je ime klana i što se traži isto kao što i klan nudi.Kontakti su isto napisani!

Možda se trebala i krvna grupa svih članova napisati kako bi tvoja malenkost bila zadovoljna !!!!!

17 godina
deadman kaže...

Server je opet online i već 15-ak minuta radi sve ok. Točnije, koristi se backup servera; Lowe se opet može kupiti za 7.500 golda.

pa već je duže vrijeme 7500 golda..tako da ne kužim kako se uklapa riječ "opet"? :)

btw gase server opet u 20:00:10

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 19:54 (Ziga).
15 godina
Ziga kaže...
deadman kaže...

pa već je duže vrijeme 7500 golda..tako da ne kužim kako se uklapa riječ "opet"? :)

Bia je poskupia na 12 500.

Peace means I'm reloading my gun.
14 godina
protjeran
World of Tanks

točno sam stigel zigrat dve partije i opet donw server ...LoL....

0 0 hvala 0
17 godina

Nadam se da danas ne dolazi novi patch jer ću se upucat. Taman sam jutros uzeo "Mini Mausa" i počeo paralelno skuljati exp. sa Tigerom i King Tigerom za E-75. Mislio sam da imam barem tjedan dana fore. {#}

15 godina

rekao bih da nece jos biti update jer na službenom forumu u topicu o patchu 0.6.6 pise: Projected release timeline: August 2011.

a ja ubacivao neke modove za garažu i nije više htjelo radit... napravio sam backup, vratio i ni onda nije radilo... reinstalirao pa proradilo... sad izgleda da ispada da se poklopilo da server nije radio neko vrijeme..

btw. danas sam naišao na čudan bug... odigrali smo super partiju..u kojoj sam se prvi put sreo s Mausom... pobijedili smo ali se nije otvorio prozor s postignućima... samo me nakon nekog vremena vratilo u garažu i ko da bitka nije ni odigrana...

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

rekao bih da nece jos biti update jer na službenom forumu u topicu o patchu 0.6.6 pise: Projected release timeline: August 2011.

a ja ubacivao neke modove za garažu i nije više htjelo radit... napravio sam backup, vratio i ni onda nije radilo... reinstalirao pa proradilo... sad izgleda da ispada da se poklopilo da server nije radio neko vrijeme..

btw. danas sam naišao na čudan bug... odigrali smo super partiju..u kojoj sam se prvi put sreo s Mausom... pobijedili smo ali se nije otvorio prozor s postignućima... samo me nakon nekog vremena vratilo u garažu i ko da bitka nije ni odigrana...

A u ponedjeljak je već 8. mjese,možda planiraju update pokrenuti odmah slijedeći tjedan pa su pripremali servere.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
nani_cropes kaže...

I meni se dogodila ista stvar. A satro sam ih..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
World of Tanks

evo napravio sam sicusan mod za sve igrače bez premiuma... radi se o novoj garaži...... nisam siguran ali mislim da izgleda dosta slično premium garaži... uglavnom puno bolje nego ona stara... ovo sam napravil pošto nisam nasel nis slično osim Himmelsdorf garaže... ak ima ko kaj bolje nek okači link :D

download link:

http://www.multiupload.com/H64YGXA8OC

stara garaža stara garaža
nova garaža nova garaža
★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 8
17 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

evo napravio sam sicusan mod za sve igrače bez premiuma... radi se o novoj garaži...... nisam siguran ali mislim da izgleda dosta slično premium garaži... uglavnom puno bolje nego ona stara... ovo sam napravil pošto nisam nasel nis slično osim Himmelsdorf garaže... ak ima ko kaj bolje nek okači link :D

download link:

Sve savršeno radi! GJ{#}

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
nani_cropes kaže...

download link:

Kak si stavil šapicu gore? :D

16 godina
nani_cropes kaže...

download link:

Konačno sam se riješio klaun skinova, i to ovim packom. Svakako preporučam, izvrstan je, a ne morate se zezati sa jednim po jednim tenkom.

Riješih se i one garaže - hvala nani, super je..{#}

Btw. sry na duplom (kad već nitko ne spama, moram ja malo..).

14 godina
World of Tanks

DamageHigh kak si dozvolio da ti tak zahrđa tenk ? Daj ga malo ispoliraj {#} .

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...
nani_cropes kaže...

download link:

Kak si stavil šapicu gore? :D

to nek ostane moja mala tajna :D šalim se... samo je dodano za ukras naknadno u photoshopu :D

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

download link:

Svaka čast garaža je odlična najbolja od svih koje sam do sada vidio, samo ako možeš srediti malo stepenice da ne lebde i bit će savršeno {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

skida se public test v.6.6 :)

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije ova T-28ica ni tako losa, navikavam se malo, raznio jednog KV-1Sa :D

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ekipa sa foruma se okupila i napravili party! Tenkisti u trenucima odmora od rata{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

da haubica ne zahrđa potrebno je malo pročistiti cijev 152mm topa {#}

Pucam na sve živo i neživo :) Pucam na sve živo i neživo :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 13:23 (Ziga).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj test server je čista zabava nema nikakvih kalkulacija IS-7 jurišaju odmah, prave borbe {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

A bar su mogli dat da skidamo patch prek torrenta a ne ovak omoram cekat sate i sate.I kako ce mo vratit na normal acc ak nam se ne svidja public??

BTW je ima ko skinut public test vec???????

5 da
12 ne
4 sta je to uopce
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 16:12 (GeneralPag1997).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GeneralPag1997 kaže...

A bar su mogli dat da skidamo patch prek torrenta a ne ovak omoram cekat sate i sate.

BTW je ima ko skinut public test vec???????

Neman volje skidat nekakve testove, kad izađe puni patch njega ću skinit.

BTW je li ovo samo do mene ili se svima vratia stari shoutbox? Glasovi mislim.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina

Evo,dns samo malo odigrao par(25) bitki.A ono,kao i prije.Malo zabave,igrat cu i veceras,ali ne namjeravam nis kupovat.Jer mogu uzet SU 100 i onaj americki TD tier 5(M10?).

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam i igram super je, više Rusa nego EU igrača i svi jurišaju ko luđaci.

Jednostavno instaliraš Wot ponovno u novu mapu npr. WoT_Test i onda one patcheve i igraš poslije samo taj izbrišeš.

Nemoj instalirati patcheve na pravu verziju.

Ako je netko već instalirao nek me doda da bacimo platoon.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 16:18 (zrimo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice