World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.110.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon puno {#}{#}{#} kupio sam zadnji top za ferdija i sad je to pravi TD.Uzivam svaku bitku bilo poraz ili bitka,dmg koji radi razvuce mi veliki osmjeh.Zivio ferdi,polako na putu za JT{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
FichoM kaže...

I ja igram s VK3601H, pa se dvoumim, da li otvarati i drugi motor da ga ubrzam (Jer će mi svejedno trebat za tigera), ili da prvo otključam tigera, pa s njim otvaram motor...

Btw. nije loš Tenk, ali je spor za mediuma, katastrofa...

obavezno istražiti i staviti drugi motor mada 3601 neće biti nimalo brži ali je startniji. istražiti i 88 mm top te oprezno skautirati, povlačiti se nakon spotanja jer inače nećeš ništa zaraditi. tenk je dobra potpora iz drugog plana zato bez srljanja.

14 godina
neaktivan
Ja imam elitni t54 sa dodatcima i posadom na 100% i do kraja istrazenim popravljanjem, kamuflazom i borbom protiv vatre i tenk rastura, ali s njim ne mozete igrat klanske ratove jer ga je "zamijenio" is7 prakticki. T44 i t43 su sranje prema t54. Sa t44 neces bas puno puta sam 1 na 1 dobit is3, ali sa t54 mozes bez problema dobit is4, mini mausa (uglavnom sve ispod tier 9), pa cak i is7 ako si dovoljno spretan. Moje misljenje je da su midijumi podcijenjeni u klanskim ratovima, a u to cete se uvjerit kad zaigrate to.
17 godina
moderator
dwade20 kaže...
Moje misljenje je da su midijumi podcijenjeni u klanskim ratovima, a u to cete se uvjerit kad zaigrate to.

Ne možeš sa mediumima protiv 15 tierX tenkova. Mi smo jučer izašli na ogled sa 14 tierX tenkova, jednim pattonom i zlatnom municijom (prvi put sam pucao takvu, bušio mausa kroz prednji oklop bez beda). To možeš pobijediti jedino takvim tenkovima i isključivo boljom taktikom.

A mene su oneshotali u IS-7 sa T30 (možda 80% hpa sam imao, ammorack).

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 10:45 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
dwade20 kaže...
Moje misljenje je da su midijumi podcijenjeni u klanskim ratovima, a u to cete se uvjerit kad zaigrate to.

Ne možeš sa mediumima protiv 15 tierX tenkova. Mi smo jučer izašli na ogled sa 14 tierX tenkova, jednim pattonom i zlatnom municijom (prvi put sam pucao takvu, bušio mausa kroz prednji oklop bez beda). To možeš pobijediti jedino takvim tenkovima i isključivo boljom taktikom.

A mene su oneshotali u IS-7 sa T30 (možda 80% hpa sam imao, ammorack).

Mediumi se jedino mogu iskoristiti u klanskim ratovima ako tim ima dobru artiljeriju, inače su potpuno beskorisni.

17 godina
moderator
zrimo kaže...

Mediumi se jedino mogu iskoristiti u klanskim ratovima ako tim ima dobru artiljeriju, inače su potpuno beskorisni.

Ako je malena mapa nije ni artiljerija pretjerano korisna (ensk npr), pogotovo ako imaš samo par mjesta gdje je staviti i koje protivnici znaju.

14 godina
neaktivan

Da, ali ako shvatis da su od 1946 god pa dalje mediumi zamijenili heavy tenkove i postali main battle tankovi kod rusa, amerikanaca i francuza sve do 1970/80 god onda shvatis da bi ipak trebali moci parirati heavy tanku, jer nije vrag da ce te nacije zamijenit svoje dotadasnje tenkove sa losijim srednjim tenkovima!

17 godina
moderator
dwade20 kaže...

Da, ali ako shvatis da su od 1946 god pa dalje mediumi zamijenili heavy tenkove i postali main battle tankovi kod rusa, amerikanaca i francuza sve do 1970/80 god onda shvatis da bi ipak trebali moci parirati heavy tanku, jer nije vrag da ce te nacije zamijenit svoje dotadasnje tenkove sa losijim srednjim tenkovima!

Koga briga za to, pričamo o igri u doba WW2, kad su se granate uzdale u kinetičku energiju i kad je važilo pravilo što više čelika i manji kut, to bolje.

Mogli bi sad razvezati o povijesti i problematici heavy tenkova (Abrams i T90 spadaju u mbt, pa je prvi skoro duplo teži od drugog), ali bi otišli u offtopic.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 12:31 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
dwade20 kaže...

Koga briga za to, pričamo o igri u doba WW2, kad su se granate uzdale u kinetičku energiju i kad je važilo pravilo što više čelika i manji kut, to bolje.

Mogli bi sad razvezati o povijesti i problematici heavy tenkova (Abrams i T90 spadaju u mbt, pa je prvi skoro duplo teži od drugog), ali bi otišli u offtopic.

A ono, T34 je imao manje čelika ali veći kut odnosno ukošeni oklop i u svemu je bio bolji od KV1/2.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 12:32 (dedaa).
17 godina
moderator
dedaa kaže...

A ono, T34 je imao manje čelika ali veći kut odnosno ukošeni oklop i u svemu je bio bolji od KV1/2.

Manji kut, ako gledaš da granata udara pod 90° kao najnepovoljniji kut, odnosno kad je najlakše probiti.

14 godina
neaktivan
Poanta je da t54 i patton main battle tankovi taka da su ravnopravni s ostalima u svojoj klasi
15 godina
DrNasty kaže...

Manji kut, ako gledaš da granata udara pod 90° kao najnepovoljniji kut, odnosno kad je najlakše probiti.

Ovisi odakle mjeriš kut {#}

Peace means I'm reloading my gun.
17 godina
moderator
dwade20 kaže...
Poanta je da t54 i patton main battle tankovi taka da su ravnopravni s ostalima u svojoj klasi

Ma slažem se, samo što moderni mbt imaju razne tipove projektila za razne vrste oklopa, a oklop je zadnja linija odbrane (baš sam nedavno pogledao video o T-90 i onim njegovim IR svjetlima, zavjesama, itd...). Ovdje je to pojednostavljeno, nanesi što više dmg, a primi što manje (ili budi spreman primiti što više i duže ostani živ).

sirka666 kaže...
DrNasty kaže...

Ovisi odakle mjeriš kut {#}

Mjerim u odnosu na udarac granate u oklop, gdje je 90° maksimalni i naj(ne)povoljniji kut, ovisno jel pucaš ili primaš{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 13:10 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Ovaj kakav je Ferdinand moneymaker?,znam da je velik tier ali jeli ga lakse odrzavat nego jadgpanthera?

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Fuj, mrzim kad me KV oneshoota sa svojim 152mm. Sad malo prije vozim T43, netko me pogodi skine mi nekih 150hp i onda bum odjednom ode svih peostalih 950health.

Najgore je kaj su taj top stavili na tier 5 tenk. isto tako su na tier4, T28 stavili onaj 85mm koje je tier 7 i s njim definitivno dominiraš u svojem tieru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shady1024 kaže...
Ovaj kakav je Ferdinand moneymaker?,znam da je velik tier ali jeli ga lakse odrzavat nego jadgpanthera?

S premiumom odličan, ja sam s njim zgrnuo 3 i pol milijuna za Jagdtigera ko od šale.

Bez premiuma bit će ti biti teško održavati ga kao i svakog tier 8 tenka, ali dok ne dođeš do tierX topa obavezno koristi 88mm top.

17 godina
moderator

Dok s druge strane vučeš na mediumu tier 7 top (diot) od tiera6 do tiera9, a onda te odere cijena zrna (T-54 top je skuplji od onog sa IS-7).

16 godina
World of Tanks

Trebali bi KV raspodjeliti.

KV3 baciti tier gore a na njegovo mjesto staviti KV2, a KV1 umjesto sadašnjeg KV-a. KV2 bi imao 107 i 152 top i veliku kupolu, a KV1 bi imao one  male topove i malu kupolu. Ostvari tako je i u RL.

Ili bi čak mogli maknuti taj 152mm top jer su njega koristili kao artiljeriju.{#}

I da sa T28 isto bi bilo dobro da maknu oan prejaki top ili da ga stave u tier više, a i tamo bi s tim topom rulao.

Meni ovi tenkovi samo čine mali nebalans KV,KV3 i T28 je malo bolji. Sve ostalo je dobro balansirano, svi ostali IS-ovi. Ni IS4 mi nije nešto uber jako kao što neki govore, jest da ima jaki top ali je zato spor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Slično su i uradili s tim da su oba KV-a (1 i 2) u tier 5, samo što će KV-2 ići prema artiljeriji (zbog tog guna), i nećeš s njim moći dalje u heavyje.

16 godina
World of Tanks

ooo pa nije ni tako loše, dobro su se sjetili{#}

tako je možda još i bolje

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 13:41 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Trebali bi KV raspodjeliti.

KV3 baciti tier gore a na njegovo mjesto staviti KV2, a KV1 umjesto sadašnjeg KV-a. KV2 bi imao 107 i 152 top i veliku kupolu, a KV1 bi imao one  male topove i malu kupolu. Ostvari tako je i u RL.

Ili bi čak mogli maknuti taj 152mm top jer su njega koristili kao artiljeriju.{#}

I da sa T28 isto bi bilo dobro da maknu oan prejaki top ili da ga stave u tier više, a i tamo bi s tim topom rulao.

Meni ovi tenkovi samo čine mali nebalans KV,KV3 i T28 je malo bolji. Sve ostalo je dobro balansirano, svi ostali IS-ovi. Ni IS4 mi nije nešto uber jako kao što neki govore, jest da ima jaki top ali je zato spor.

152 mm je obicna haubica, a u igri služi kao najobicniji top :)

15 godina
neaktivan
FichoM kaže...
g12356 kaže...

http://statcdn.worldoftanks.eu/comeu_v2_110412_release/uploads/usa_tree_full(eng).jpg

http://statcdn.worldoftanks.eu/comeu_v2_110412_release/uploads/germany_tree_full(eng).jpg

Hoće li mi tko objasnit kako oni misle da će se tier 5 light tankovi boriti protiv IS tenkova?

Hvala na odgovoru, upravo grindam (VK3600H, koji će biti heavy) do Tigera I, valjda ova podjela Tigera znači da će ga popraviti, bar s ove moje strane...

Da li će se uvoditi i Francuska grana tenkova i kad bi trebao ovaj Patch sjesti?

Bilo bi fora,ali mislim da bi prije trebali stavit japansku,britansku i talijansku...naravno talijanski bi morali ići brđe unazad nego unaprijed radi realnosti...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Je, sad bi trebali još i somalijsku granu.

Još francuska i to je dovoljno.

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Igra je zabavna sve do sedmog, eventualno osmog levela, dalje nema smisla igrat bez premiuma.{#}

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Je, sad bi trebali još i somalijsku granu.

Još francuska i to je dovoljno.

Ma kakvi,čim više tenkova tim bolje...Ja bih u biti radije da krenu na sve novije i novije tenkove do današnjeg dana(i prototipove).

17 godina
World of Tanks

Kako da ne... sad još hrpetinu drugih nacija, još bar 20 mapa, pješadiju, helikoptere i pretvoriti to u nešto tipa Battlefield? malo sutra...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

dobro,ajde,neka ostave,ali bih bio sretan samo sa singleplayerom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Bit će još francuski i japanski ako sam dobro čuo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Bit će još francuski i japanski ako sam dobro čuo.

Poslije francuskih će raditi na britanskim tenkovima.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 15:46 (deadman).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

poslije britanskih dolaze africki ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice