World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
lollik91 kaže...

mauss od kartona

odgovor wotovaca

15 godina
Ja sam otišao na KV-3. Muke isusove dok ga ne unaprijediš, ali unaprijeđeni čisto pristojan. 1 na 1 KV-1s nema šanse.
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
15 godina
World of Tanks

Znam da nema sanse 1 na 1, ali poanta je da se ne nadjes u toj situaciji. Sa t28 je ista prica gdje me cesto baca u bitke sa KV-3 npr...tamo isto nemam sanse 1 na 1. Ali skrivam se koliko mogu, koliko znam i cesto upali... a top nosi dosta dmga pa onda je rezultat i dosta expa i kredita iako sam crko. A ako sam u svom tieru onda prilicno rula. Da li je i sa 1S slicna prica? Ako jest idem na njega. Jer strasno mi smeta sto sa KV ne mogu nikuda...dok dodjem do akcije svi koje ja mogu ubit su vec mrtvi.. cesto sam u bitkama sa tier 9 tenkovima i ne mogu apsolutno nista osim kempat i molit se. Jednom sa sa guza opalio 122mm u IS-4 i uzeo mu 3%... reko WTF!!! Ne mogu to smislit.. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ivan_T kaže...

Pozz ekipa.   Imam dilemu.... KV-3 ili ici na KV-1S? 

Zasto dilema? Prije KV sam igrao T28 koji mi je bio suck big time dok nisam stavio onaj 85mm. Od tada neopisivo uzivam u njemu....i kada sam na zacelju liste, dovoljno stete nanesem da mi donese prilicno expa i kredita.

KV.... pain in the ass!!! Spor ko majka...uzas. Na njega sam stavio sam gusjenice i 122mm top. Zasto nisam ostalo? Zato sto ne znam da li ici na KV-3 ili 1S. Nec ubezveze trosit na kupolu i 105mm ako ne idem na KV-3. Citao sam svasta na netu. 1S je vise kao i taj T28..to   mi se svidja.

Ono sto me brine je to, da li mozda nisam osjetio full experience sa KV jer ga nisam nadogradio do kraja?? (crew je na 86%) Za sada mi se KV ne svidja uopce (ovo mi je prvi Heavy) i bojim se da ne pogrijesim u odabiru jer to je puno XP-a. A obzirom da ne igram po cijele dane to mi je 2 tj grindanja barem. Iznimka je ovaj vikend gdje sam skoro nagrindao za KV-1S...ali me strah da uludo ulupam exp. Ako netko ima iskustva sa ovim tenkovima da mi kaze barem otprilike sto me ceka sa ijednim od njih..

kv3 ti je pravi moneymaker kad ga nadgradis.ne trosi puno na granate,ima dosta jake topove koji ne kostaju puno,naravno imas i onaj 122 mm koji ide na IS,tom topu granate kostaju ko suho zlato.

ako odigras relativno dobro,dobijes 20k kredita samo tako.

kv-1s je ok,njega nisam imao prilike probat,al cujem da ljudi nisu zadovoljni nes snjim.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
World of Tanks

Pa sa KV zaradim u prosjeku 18k po partiji,ako je win. Problem je sto ne uzivam igrat s njime bas. Najvise jer je spor...ne uspijem doci do tenkova koje mogu unistit, a cesto sam sa tier 9 ili cak 10 u partiji..mislim da tamo ni KV-3 nema sanse. :) Ne znam...nece mi se trosit toliko exp na probu. Uf...pojest cu se  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Kad je dobra ekipa onda možeš igrati , uživati i zaraditi . Nažalost takvih partija je sve manje . Svi samo čekaju da neko drugi sve napravi . Evo kad se igra sa pravom ekipom :

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 21:03 (Mirda 1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nista, odlucio sam ici heavy do kraja i zagrizo na KV-3. Treba grindat.... no prva runda na KV sa 107 topom, kupolom i na dnu liste. No ovaj puta 2 killa i par ostecenih... 1200xp i 23k kredita...nije lose.   No svakako je pridonjelo   i to da je bio pametan tim.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

par slikica

lijepo su se poredali :) lijepo su se poredali :)
usporedba usporedba
DrNasty i ja krizamo Epimpeke DrNasty i ja krizamo Epimpeke
14 godina
smola3005 kaže...

Šta da stavim od opreme na Ferdinanda? Za sad imam rammer i camo net, al nju bi čak možda i maknuo...

Valjda nitko nije vidio pa ponavljam pitanje :)

citiram sam sebe xD

15 godina
Spall liner, pošto si magnet za arty, a i gađat će te najvjerojatnije s HE granatama (200mm fornt armor)
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene nikako da stavi sa mausom {#}

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

A ovo je primjer ekipe sa dobrim tenkovima , ali praznom glavom . Žao mi je šta nisam spremio sliku ekipe - njih 8 stradalo u 1. minuti , a svi kampirali u bazi . Ona mapa sa bazama na brdima - El Halluf .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Kako se osjeti kad je posada neiskusna. Ja pretrenirao komandira za pare a ostale na free opciju, jao koliki je aim i loading :(

Opet mi je ošao w/l ratio u qrac, is4 je na 33% pobjeda, a posada se vuče prema 90%.

Ali ubrzo će se to promijeniti, kad stavim kupolu i ''finger of god'' top :)

1 0 hvala 0
16 godina
Ivan_T kaže...

Pa sa KV zaradim u prosjeku 18k po partiji,ako je win. Problem je sto ne uzivam igrat s njime bas. Najvise jer je spor...ne uspijem doci do tenkova koje mogu unistit, a cesto sam sa tier 9 ili cak 10 u partiji..mislim da tamo ni KV-3 nema sanse. :) Ne znam...nece mi se trosit toliko exp na probu. Uf...pojest cu se {#}

Daj Kv-u šansu, osobno se puno bolje osječam u KV-u nego u KV-3. Stavio sam KV-u 152 mm top i samo 5 AP granata ostalo su HE. Na KV-u sada nemam jedino S-51 istražen. Usput te stavlja u lover tier battle gdje iskoristim tih 5 granata, dok KV-3 večinom budem u prevelikim tier battlovima.

16 godina
World of Tanks

Happy D-day {#}

Puno pobjeda i killova vam zelim pjesmom od sabatona :

6th of June 1944 

Allies are turning the war 

Normandy state of anarchy 

Overlord  

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 12:01 (GRDI-146).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Tanks
Ja imam americki T-34 i 105 mm gun. Ne mogu apsolutno nista. Taj top imam jos od tiera 7 tako da mi stvarno nije jasno sta briju ovi iz wargaminga...ovo nije humano...

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Da, baš sam jučer razmišljao o tome što me čeka sa T34. Od kad dobiš taj top na T29, trebaš izgrindat T32(cca 80k- ne sjećam se točno, pišem iz škole), zatim trebaš izgrindat gusjenice i turret na T32 (mislim da je to cca 40k) i treba još 185k za T34. Zatim trebaš na T34 još cca 100k za turret i top.

Top nije loš da bude na T29, može i doći na T32, al mislim da su T32ojki trebali dat mogućnost 105mm topa sa Pershinga. Taj top bi bio solidan za grindanje do 120mm topa na T34.

Nikako mi se ne sviđa način na koji se odnose prema američkim tenkovima. Zapravo, sve kaj nije ruskie ne valja. I da veselio sam se T30, ali kako ga sve češće srećem u borbama, sve više mi se čini kako se jednostavno ne može nositi sa drugim tier 10.

Nadam se da će to malo srediti u sljedećem update-u, i da će T110 biti ravnopravna zamjena.

Također, konačno sam se uhodao sa svojim T32 iako je prilično nerfan, može se igrati s njime. Ne znam kakav bude T34, al nekako mi se čini da će to biti mukotrpno grindanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ako mislite da su ruski topovi zakon, onda niste vidjeli rupu između odličnog 107mm sa KV-3 i BL-9 koji se teškom mukom otključa na IS-3. 100mm sa mediuma može spasiti stvar na IS-u, ali rupu primarno popunjava očajni, skupi, neprecizni i spori 122mm dingač u dvije varijante (spora i malo manje spora) zbog kojih mi se svaki ruski stock heavy iskreno gadi.

3 0 hvala 0
15 godina

pitanje,dal da istrazim prvo motor za is,dodje 26 tisuca iskustva,ili da odmah odem na is3 koji dodje oko 81k?

17 godina
moderator
lollik91 kaže...

pitanje,dal da istrazim prvo motor za is,dodje 26 tisuca iskustva,ili da odmah odem na is3 koji dodje oko 81k?

Najbitnije je da skratiš put do BL-9. Najbolji način je da na IS-u istražiš D25T, a na IS-3 ideš na novu kupolu koja je dosta lakša i brža od stock kupole, ima veći view range, bolji slope i oklop, manja, može skuhati kafu, pa ćeš moći mountati BL-9 bez novog ovjesa. A možeš ići na ovjes pa top, ali turret way je bolji.

Ako hoćeš, možeš motor otključati odmah na IS-u jer će bolji motor učiniti IS-3 u startu mobilnijim i u skladu sa namjenom (više se kreći, manje stoj na mjestu, osim kad se kriješ).

15 godina
lollik91 kaže...

Prvo sam sebe pitaj: Trebam li novi motor koji je jedva malo jači pa razliku neću ni osjetiti, ili da uzmem cijeli novi, bolji tenk?

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
15 godina
DrNasty kaže...

Najbitnije je da skratiš put do BL-9. Najbolji način je da na IS-u istražiš D25T, a na IS-3 ideš na novu kupolu koja je dosta lakša i brža od stock kupole, ima veći view range, bolji slope i oklop, manja, može skuhati kafu, pa ćeš moći mountati BL-9 bez novog ovjesa. A možeš ići na ovjes pa top, ali turret way je bolji.

Ako hoćeš, možeš motor otključati odmah na IS-u jer će bolji motor učiniti IS-3 u startu mobilnijim i u skladu sa namjenom (više se kreći, manje stoj na mjestu, osim kad se kriješ).

na is-u mi je sve istrazeno osim motora,onog topa 85 mm i is3,pa zato pitam.sad imam oko 21k iskustva na is-u

leobugi kaže...

Prvo sam sebe pitaj: Trebam li novi motor koji je jedva malo jači pa razliku neću ni osjetiti, ili da uzmem cijeli novi, bolji tenk?

ako ces tako igrat wot,onda ces se namucit,opce poznato je  da su svi stock tenkovi za kura*.te da prijasnja istrazivanja uvelike pomazu pri ugodnijem igranju.

ipak je to motor u pitanju a ne neki jaci top,pa mislim da cu ic na is3 da stignem sto prije.onda cu sa is-om ic istrazivat motor nakon sta otkljucam is3,tako da mogu usporedno s is3 ic na kupolu i bl9,tj nacin koji je DrNasty dao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 14:35 (lollik91).
17 godina
moderator

Idi na IS-3, on ima 650ks sa stock motorom, tako da nije razlika primjetna, bitno je da se ne patiš dok otključavaš D25T, kao što sam ja budala radio.

Stavi rammer i pravac na kupolu i BL-9, nakon toga ćeš imati xp-a za bilo šta :D

15 godina
Gajotres kaže...
Ivan_T kaže...

Pa sa KV zaradim u prosjeku 18k po partiji,ako je win. Problem je sto ne uzivam igrat s njime bas. Najvise jer je spor...ne uspijem doci do tenkova koje mogu unistit, a cesto sam sa tier 9 ili cak 10 u partiji..mislim da tamo ni KV-3 nema sanse. :) Ne znam...nece mi se trosit toliko exp na probu. Uf...pojest cu se {#}

Daj Kv-u šansu, osobno se puno bolje osječam u KV-u nego u KV-3. Stavio sam KV-u 152 mm top i samo 5 AP granata ostalo su HE. Na KV-u sada nemam jedino S-51 istražen. Usput te stavlja u lover tier battle gdje iskoristim tih 5 granata, dok KV-3 večinom budem u prevelikim tier battlovima.

Cekaj, kazes od kako si stavio 152 mm na KV da te stavlja na vrh liste? Kod mene je problem upravo to, u vecini bitki sam na dnu..

16 godina

7 partija zaredom sam imao niz gdje sam bio top. Baš sam brojao, ponadao sam se da sam našao bug ali ipak ništa, bilo je to nakon zadnjeg pactha.

16 godina
World of Tanks

Ma njemački topovi su zakon, imaju jako dobru penetraciju, malo im je slabiji damage od ostalih ali zato pucaju brže i nešto su precizniji. Samo je mana štu su malo shebali njemačke tenkiće pa su neki zbugani i sl.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Ma njemački topovi su zakon, imaju jako dobru penetraciju, malo im je slabiji damage od ostalih ali zato pucaju brže i nešto su precizniji. Samo je mana štu su malo shebali njemačke tenkiće pa su neki zbugani i sl.

Nisu slabiji, to su objašnjavali u mehanici igre. Stvar je što su rusi i nijemci različito mjerili postotak probojnosti, odnosno uzimali različite vrijednosti kao prihvatljive.

Penetration

Before we move into the mechanics, a bit of explanation about the penetration values used in World of Tanks. Germans and Russians tested their guns in different manners. Both used different armor, armor densities, and angle of attack. Also, the Russians required a higher standard of guaranteed shell penetration. Here is what Overlord says about penetration values.

”{Abbreviations expanded and spelling corrected}
    "In-game, we use the Soviet penetration system with 0 (90) degree armor slope and 75% guaranteed shell penetration (which is more than the 50% guaranteed penetration used in German penetration system). That's why German guns have, as you say, deflated stats in-game.”

75% guaranteed shell penetration is defined as “75% of shell splinters behind the test target”.

“The way we calculate pen data for German guns is the following:”

German penetration data - 30 degree penetration data (the most common) is converted into 0 degree German penetration data.
    0 degree German penetration data is converted into Soviet 0 degree data.
    the outcome is usually quite close to 30 degree German penetration data.

This means: in general, German 30 degree armor slope penetration data is equal to 0 degree Soviet penetration data (because of guaranteed penetration gap).

The main difference lies in guaranteed penetration coefficients, which are lower in German systems.

NOTE: There are also a few minor game balancing tweaks, so not every conversion is perfect.

NOTE: The collision model to calculate hits is a simplified version of the tank, so its possible there are some superficial areas where a shell can pass right through without hitting anything.

Update: Wargaming should breakdown how they converted from other nation's penetration tests to the game standard on the forums at some point.

15 godina
World of Tanks

Evo kako sam ja otprilike zamislio naš logo...

Napominjem da je ovo debeli WIP..bit će tu i munja i buba...=)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

6 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...

A jel bas mora bit Tiger?Mislim fora je,ali bi bilo jos bolje kada bi tu bili tenkovi iz svih drzava.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
ivanoile kaže...
DamageHigh kaže...

A jel bas mora bit Tiger?Mislim fora je,ali bi bilo jos bolje kada bi tu bili tenkovi iz svih drzava.

Ne mora...jedino sam to imao u garaži, a da izgleda kolko tolko moćno...:P

Slikajte mi neke fora tenkove u sličnoj poziciji pa ću ih ubacit..;)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice