World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.113.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

Šta da stavim od opreme na Ferdinanda? Za sad imam rammer i camo net, al nju bi čak možda i maknuo...

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Wargaming developer wot-a će se naći na E3 u LA-u, pa eto pogledajte koji tenk su uzeli sa sobom.

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
hetzerz gonna hetz
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Wargaming developer wot-a će se naći na E3 u LA-u, pa eto pogledajte koji tenk su uzeli sa sobom.

Uf što je sređen, jest da je farban ali auto to godište je teško nači u tom stanju, naročito na njuškalu. Vidim da unutrašnjost nije izlizana, kontam da nema puno kilometara, to neki penzić držo u garaži? Nije ni prohđo nigdje. pali na zub :)

Ne znam samo da li je udaran, u stvari, mislim da ovo nije bitno hehehe

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 11:00 (PureEntity).
15 godina
World of Tanks

Ide ko u L.A.??

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Ide ko u L.A.??

vjerojatno ce netko iz redakcije Bug-a otici na izlet hehe

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
14 godina
neaktivan
World of Tanks

nedostajalo je podrške..

3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Od 6. do 12. možete promijeniti nick u igri. Procedura ovdje.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 3
14 godina
World of Tanks

Dobri stari T1 Heavy

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Od 6. do 12. možete promijeniti nick u igri. Procedura ovdje.

Hmmm... sad neznam koji uzeti...   {#}

Iako mi sadašnji ne odgovara {#}

http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
World of Tanks

Ja bi volio da redakcija buga omoguci da si netko promjeni nick, ne sam naravno nego slanjem maila ili nešto slično.

Jer ja bi bio prvi koji bi to napravio, ovaj nick sam izabrao ono čisto bezveze, a sad ga ne mogu promjeniti.

btw, nickovi koje sam ja najviše vidio u wotu su Rommel

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 13:51 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
rommel se zove, i onda mi se u is-u fura po mapi
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
15 godina
World of Tanks

Jel vam se ne čini da je T-54 malo puno previše OP.

Brz,probije me skoro svaki put(imam is3),meni se od njega sve živo odbija...

Lakše mi je protiv mausa nego njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Je i mislim da je to najbolji tenk u igri ako znas igrat
16 godina
World of Tanks

Ja neznam zašto su sad u zadnjem patchu na King tigeru smanjivali oklop. Samo po sebi je izbugan i lako ga je probiti jer mu je hit box čudno napravljen, kupola i top se sa svakim hicem oštečuju isto kao i svi ostali moduli. Oni još sad idu smanjivati prednj oklop tigera II.

I da t54 je malo prejak, kao i lowe za svoj tier.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nedostaje mi još 20 000 EXP i 500 000 srebra do T-43,a onda ću uzeti premium i pokušati što brže napraedovat do T-44.

15 godina

Prikaz talacke krize  u WC-u .

Druga slika je po meni najljepsi dio prirode u WoT-u.

A treca prikazuje KV-a u sendvicu sa njemcima

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
Jack Sparrow kaže...

A da su donjeli Object 704?Svi bi pohrlili na WoT.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja neznam zašto su sad u zadnjem patchu na King tigeru smanjivali oklop. Samo po sebi je izbugan i lako ga je probiti jer mu je hit box čudno napravljen, kupola i top se sa svakim hicem oštečuju isto kao i svi ostali moduli. Oni još sad idu smanjivati prednj oklop tigera II.

I da t54 je malo prejak, kao i lowe za svoj tier.

t-34 sam imao od SW pa iz sentimentalnosti do HW, sada ga mrzim jel ne mogu s njim ništa, uvijek sam u prevelikom tier-u ali da se nadovežem na tebe. Ne mogu probiti front oklop od VK3601 ali bez problema KT-a probijam frontalno

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 18:48 (Gajotres).
16 godina
World of Tanks

Ma da rekli su da će popraviti taj hitbox na KT u sljedečim patchu, a na forumu govore i da će mu povistit top speed za 4km/h, tako da će umjesto sadašnjih 28 ići 32km/h. Jer smješno je zapravo da je Vk4502 brži od KT, a VK je teži 7 tona i ima motor slabiji za 50konja.

ivanoile kaže...

A da su donjeli Object 704?Svi bi pohrlili na WoT.

trebali su mausa samo neznam kako bi ga transportirali

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 18:56 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Već mi na jetra ide taj tiger, razmišljam da se prebacim na ruse. Pogodi me naprijed, otkaže mi motor, pukne gusjenica i zapalim se...-.-

16 godina
DamageHigh kaže...

Već mi na jetra ide taj tiger, razmišljam da se prebacim na ruse. Pogodi me naprijed, otkaže mi motor, pukne gusjenica i zapalim se...-.-

I onda neki kažu da njemački tenkovi nisu nerfani

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
15 godina
World of Tanks

Ja dogura do T1 heavy, tenk je ok, ovo je više radi zabave heavy linija, T20 je skroz upgradean, i još iman 10ak tisuća EXP...znači fali mi 90 do idućeg tenka.

Nervira me ona mapa malinovka, niko na njoj ne igra, 90% slučajeva san ja jedini koji ide naprid ostali stoje u bazi, neka u idućem patchu izbace tu mapu.

Malo san zapustia igru, moran učit.

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DamageHigh kaže...

Da i mene to živcira, moraju što prije to popraviti. Radi ovoga sam si kupio ono za popravke i lječenje posade.

Mene je T1 heavy pogodio u gusjenicu i uništio mi je top i kupolu, pa ono wtf?

Isto mi se desilo 4 pogtka i svaki pogodak mi ošteti po jedan modul, prvo gusjenica, pa motor, pa kupola i nakraju top.

Čak imam osječaj da na tigerima nisu popravili ono da možeš srušiti gusjenicu samo pogotkom u sam vrh, jer mi se zna desiti da mi ošteti ovjes, popravim ga i onda istu sekundu opet i tako zna biti po 3 puta.

Još je prvi tiger dobar naspram dvice, KT je još bolje izbugan po pitanju oštečenja kupole, topa i ostalih modula. Odnosno cijeli hitbox je promašen pogotovo na kupoli.

15 godina
DamageHigh kaže...

Do KV-3 bis si mislio da si napravio pravu stvar,a na njemu bi lupao glavom u pod zasto si potrosio to vrijeme na ovu krntiju.Evo danas 3 puta u vatri,pogotci su bili 2 od naprijed i jedan negdje gdje pocinje kupola.

16 godina
mind_challenge kaže...

I onda neki kažu da njemački tenkovi nisu nerfani

Da jesu u patchu su baš na KT smanjili donji dio oklopa trupa sa 150 na 120 ili tako nešto. Pisalo je u change logu.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

trebali su mausa samo neznam kako bi ga transportirali

mauss od kartona

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 19:22 (lollik91).
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Rusi su odlični , samo im je dizajn malo "jednak" t-34-85 , t-43 su poprilično slični :P

http://soksa.3dhr.net/
15 godina
World of Tanks

Pozz ekipa.   Imam dilemu.... KV-3 ili ici na KV-1S? 

Zasto dilema? Prije KV sam igrao T28 koji mi je bio suck big time dok nisam stavio onaj 85mm. Od tada neopisivo uzivam u njemu....i kada sam na zacelju liste, dovoljno stete nanesem da mi donese prilicno expa i kredita.

KV.... pain in the ass!!! Spor ko majka...uzas. Na njega sam stavio sam gusjenice i 122mm top. Zasto nisam ostalo? Zato sto ne znam da li ici na KV-3 ili 1S. Nec ubezveze trosit na kupolu i 105mm ako ne idem na KV-3. Citao sam svasta na netu. 1S je vise kao i taj T28..to   mi se svidja.

Ono sto me brine je to, da li mozda nisam osjetio full experience sa KV jer ga nisam nadogradio do kraja?? (crew je na 86%) Za sada mi se KV ne svidja uopce (ovo mi je prvi Heavy) i bojim se da ne pogrijesim u odabiru jer to je puno XP-a. A obzirom da ne igram po cijele dane to mi je 2 tj grindanja barem. Iznimka je ovaj vikend gdje sam skoro nagrindao za KV-1S...ali me strah da uludo ulupam exp. Ako netko ima iskustva sa ovim tenkovima da mi kaze barem otprilike sto me ceka sa ijednim od njih..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

KV-3 definitivno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice