World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.119.596
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
World of Tanks

Evo kupio IS. Sad me muči koja je razlika između topa 122mm D25T i 122mm D-2-5T??? Jel municija jeftinija ili koji k*rac?

[img]http://wot.comli.com/eu/sygnatury/memulica.png[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
memulica kaže...

Evo kupio IS. Sad me muči koja je razlika između topa 122mm D25T i 122mm D-2-5T??? Jel municija jeftinija ili koji k*rac?

Brži reload, i veći penetration.

16 godina
World of Tanks

Više nikad neću igrati ovu igru ujutro jer u to vrijeme uletim gdje ima najviše idiota. Ne mislim samo na moju stranu nego i kod neprijatelja.Runde se završavaju u svega par minuta, nema tu nikakve taktike ili timske igre ili skrivanja od jačih tenkova, svi se odmah zatjeraju naprijed pa tko ima sreče pobjedi ili odu skoro svi na jednu stranu,a drugu ostave praznu.

Moram priznati da popodne i noću se igra puno bolje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 11:54 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
moderator
smola3005 kaže...
memulica kaže...

Nije veći penetration, samo brži reload.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 12:03 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Više nikad neću igrati ovu igru ujutro jer u to vrijeme uletim gdje ima najviše idiota. Ne mislim samo na moju stranu nego i kod neprijatelja.Runde se završavaju u svega par minuta, nema tu nikakve taktike ili timske igre ili skrivanja od jačih tenkova, svi se odmah zatjeraju naprijed pa tko ima sreče pobjedi ili odu skoro svi na jednu stranu,a drugu ostave praznu.

Ja sam ujutro odigrao 4 bitke i sve 4 su bile pobjede,

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
15 godina
World of Tanks

To se zove partija...:D

:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

7 0 hvala 0
16 godina
miller1985 kaže...

ja sam odigrao i imao sam 3 pobjede i  2poraza ali sam vidio kako igraju i moji i njihovi.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
miller1985 kaže...

ja sam odigrao i imao sam 3 pobjede i  2poraza ali sam vidio kako igraju i moji i njihovi.

To je istina, ali opet sve zavisi u kakvu grupu uletiš, moji danas bili dobri, jučer katastrofa. 

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
15 godina
World of Tanks

Jel postoji neko minimalno iskustvo koje se mora dobit u prvoj borbi da bi se udvostručilo?

Pošto san sad odigra tri partije sa T20 i redom dobiva 350,360,400 exp ali mi se ništa nije udvostručilo, a to su mi prve borbe danas.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sirka666 kaže...

Jel postoji neko minimalno iskustvo koje se mora dobit u prvoj borbi da bi se udvostručilo?

Pošto san sad odigra tri partije sa T20 i redom dobiva 350,360,400 exp ali mi se ništa nije udvostručilo, a to su mi prve borbe danas.

Udvostručuje se kod prve pobjede. Ne bitke.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Moras pobijedit.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...

Udvostručuje se kod prve pobjede. Ne bitke.

Znam, zaboravih napisat, sve tri san pobijedia, odnosno moji, mene je ubilo.

http://about.me/antesirkovic
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ok, ljudovi

mislio sam probati ovu igru, ali kako je meni wow ipak draži, a nemam vremena čak ni za njega, ova igra definitivno otpada

no zašto pišem ovo, pa imam jedan neiskorišteni famozni kod (da jedan od onih za kojima je bila strka cijeli mjesec )

Dakle onaj tko napiše najoriginalnije objašnjenje zašto da baš njemu dam kod dobiti će kod...{#}

dakle biser objašnjenja meni na PP. a sutra poslije podne ću objaviti najorginalnije objašnjenje i poslati kod pobjedniku .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zato jer mi treba. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

možda si jučer igrao dugo u noć pa si prekoračio u današnji dan

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Više nikad neću igrati ovu igru ujutro jer u to vrijeme uletim gdje ima najviše idiota.

Pa to je tako s svakom igrom. Igrači koji igraju timski i ozbiljno uvijek dolaze tek navečer. Kad se vrate s posla ili faxa (čast iznimkama).

Darky kaže...
Dakle onaj tko napiše najoriginalnije objašnjenje zašto da baš njemu dam kod dobiti će kod...{#}

dakle biser objašnjenja meni na PP. a sutra poslije podne ću objaviti najorginalnije objašnjenje i poslati kod pobjedniku .

I samo da napomenem nagradne igre na forumu su od nedavno zabranjenje.

"Uradi sam" nagradne igre - Zabranjeno je organiziranje i postavljanje nagradnih igara na forumu u kojima se dijele neki proizvodi ili usluge, ukoliko nisu odgovorene sa službenim osobama (administratorima foruma).

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 13:48 (ZC_Someone).
16 godina
Jack Sparrow kaže...

6 partija jutros 5 pobjeda, odigrao prije posla čisto radi bonusa. Nisam mogao bolje partije poželiti osim one s hummelom u Himmesdorfu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 14:10 (Gajotres).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako se ovako nastavi ja cu prestat igrat.Nitko ne pomaze, ovo je qurac od timske igre.kad ja ovisim o nekom idiotu iz poljske koji ne znam okrenit tenk.Poanta svake bitke je tko ima vise debila,nista vise

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Tanks

Poslao sam prijavu za klan. Nadam se da ce biti ljudi kojima ce se igrati u vodu jer je zanimljivije nego solo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

I kako bi ja trebo kupi is4?  Sa ovakvim nacinom dobivanja love mozda u iducih godinu dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zaja kaže...

Ako se ovako nastavi ja cu prestat igrat.Nitko ne pomaze, ovo je qurac od timske igre.kad ja ovisim o nekom idiotu iz poljske koji ne znam okrenit tenk.Poanta svake bitke je tko ima vise debila,nista vise

Welcome to the SIEMA club {#}

17 godina
neaktivan
A_Stranger kaže...

Poslao sam prijavu za klan. Nadam se da ce biti ljudi kojima ce se igrati u vodu jer je zanimljivije nego solo.

platun ti nista ne znaci.dok ne daju da mozes uc sa 6 ljudi u platun onda ce bit nesto.ne mogu 3 ljudi protiv 15 idiota sa druge strane i 12 idiota na nasoj strani.malo previse ljudi za pobjedit

17 godina
neaktivan
memulica kaže...
Zaja kaže...

Welcome to the SIEMA club {#}

KURWA

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sinoc me t-54 ubio jednim udarcem a ima 100% hp i lik se pocne smijat.E kad sam mu ja poceo psovat sve moguce i nemoguce,usutio je mučko đubre.Jedan hitac ode is3,ova igra je epic fail

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pa jesi ti čuo za ammo rack?

16 godina
protjeran

Platun puno znaci. Kao prvo, to je dvoje ljudi s kojima mozes pricati. Kao drugo, da mozes sa 6 ljudi ici unutra to bi totalno eliminiralo balans i ubilo gameplay za sve random igrace. Troje se cini skroz OK broj. Trojica koji koordiniraju mogu u odredjenom postotku slucajeva odnijeti prevagu, IMO. Pogotovo ako imaju premium tenkove, koji izgleda ima malo prednosti kod matchmakinga ako sam dobro shvatio. Nije sve u pobjedi, koordinacija je zabavna. :)

17 godina
moderator
World of Tanks

Ja kad igram platoon s Kukyjem, gubim redovno. Kuky je za sve kriv, on i njegov KT donose nesreću s kim god igraju. {#}

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ma, ja igram takticki, na kineski nacin :) Znaci SPG+skouti. Ovaj T2 je toliko fenomenalan da razmisljam o kupnji, ali zahtjeva teamwork. Ne znam koje statse ce imati premium SPGovi.

Kuky se fino treba smjestiti u neki grm i otkrivati polozaje dok ja tucem sa raketama. :)  http://www.china-defense-mashup.com/wp-content/uploads/2010/08/anti-carrier-missile.jpg

14 godina
DrNasty kaže...
smola3005 kaže...

Nije veći penetration, samo brži reload.

Nisam igrao s ISom, ovo mi je buraz rekao. Sorry na krivoj informaciji...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nabrijao sam t34-85 , motor , osovina i top , najjačem u ekipi skine 20 %, povoljan tenk za sve situacije xD

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice