World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas mi je dvaput zacvikala kupola -.-

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Jack Sparrow kaže...

Samo treba igrati sa glavom, ne bez nje i može se pobjediti.

Upravo to, igra bi izgubila svoj smisao kada bi svatko svakog mogao oneshootati.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kakav bug? Pa sa balansom je sve u redu, po stoti put.

Igra je baš tako zamišljena i sa balansom je sve uredu, samo treba igrati sa glavom, ne bez nje i može se pobjediti.

Da ako igras sa ruskim tenkovima koji imaju topove koji mogu penetrirat tri tiera iznad balans je sasvim uredu.

15 godina
World of Tanks

Kakvih jbnih idiota ima u ovoj igri...frajer s KV-3 u protivničkoj bazi i ja. Pita mene tim "KV can you go out?"..ja onak wtf..kaže tip "I want medal" i bam - teamkill. :O ?! Kreten...-.-

I nikakvih tu sankcija nema..-.-

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

A VK3601 kao ne može? PzIV isto?

Samo treba gađati u pravo mjesto. Sa VK3601 sam penetrirao VK4502 ausf.b, ali samo kad sam ga udario po pravom mjestu.

btw, ruski tenkovi su dosta slabi od iza, imaju dosta slabi oklop, usudio bi se reči užasno slabi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

A VK3601 kao ne može? PzIV isto?

Samo treba gađati u pravo mjesto. Sa VK3601 sam penetrirao VK4502 ausf.b, ali samo kad sam ga udario po pravom mjestu.

btw, ruski tenkovi su dosta slabi od iza, imaju dosta slabi oklop, usudio bi se reči užasno slabi.

VK3601 je moćan tenk, meni top 10 tenkova u igri, uživancija za igrati..

xfire:rippercro
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Još oko 80 000 xp i kupujem T-34-85 juuuppii .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Upravo tako, Vk3601 je jako dobar. Samo se treba prilagoditi stilu igre koji taj tenk zahtjeva i tako za svaki tenk.

Kad nekoga gađate treba gledati kut pogotka, ako gađate po nekome pod kutem od 60° najvjerovatnije će se granata odbiti. Onda ima dosta veze daljina sa koje gađate i tu su možda njemci malo u prednosti jer njihovi tenkovi su dosta dobri na daljinu.

Znači kad se gađa nekoga treba gledati kamo gađate, pod kojim kutem,na koju udaljenost i naravno kakav top imate. LINK

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 18:49 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ja upravo sebi kupio VK3601... {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra je odlicana jako zabavna,patch je u redu,nekad mi bude laga ali nista strasno.Triba znat igrat,dobro se postavit to je 80% svega u igri.Sad kad mi je posada na 100% u kv tenk je do jaja.Kupio kv3 ali nemam za kave trenutno ali mi se uopce ne zuri sa njime igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

zanemari motor i brzinu, idi na turet i 88mm top..moja preporuka....

14 godina
neaktivan

Ne znam koliko je balans uredu ako sa VK3601 bacilo u igru sa tierima 9 {#}.  Balans je sasvim uredu sa svih strana kada se prjeđe tier 5. Igram sa rusima i njemcima, heavy i medium tenkovima i puno ugodnije mi ide sa rusima. Koliko sam vidjeo snimke sa turnira skoro svi voze ruske tenkove.

15 godina
RipperCro kaže...

Dijelim isto mišljenje. Pz IV sa 10,5 cm topom također rula.

Btw. Clan Wars će sutra biti pušten u promet.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
World of Tanks

Ali nemoj zaboraviti da nisam ja sam igrao protiv tog tiera9 i u mojem timu je bilo igrača koji su bili tier9.

Morate prihvatiti činjenicu da nemožete uvijek biti najjaču u matchu. Jednom ste vi najjači tier u rundi, dok ste drugi put najslabiji. Kad ste najslabiji važno se je kretati pored nekog jačeg, iako i kad ste jači je dobro imati nekoga pored sebe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 19:04 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RipperCro kaže...
dasoo988 kaže...

zanemari motor i brzinu, idi na turet i 88mm top..moja preporuka....

Upravo sam sad o tome razmisljao da idem tim putem ...{#}

15 godina
neaktivan
deadman kaže...
RipperCro kaže...

Dijelim isto mišljenje. Pz IV sa 10,5 cm topom također rula.

Btw. Clan Wars će sutra biti pušten u promet.

Meni je pzIV isto OK tenk samo mi je malo mekan s obzirom da onaj 75mm top rastura, pa sam uvijek malo rezerviranije igrao s njim, ili camp ili support heavyima ( što mu je zapravo i namjena), ali VK3601 je totalno drugačiji k'o od brda odvaljen 860 armora uber top (88mm) i njegovim osnovnim motorom, rijetki su tenkovi kojih se moraš bojati....KV, KV-3, IS su redovni moji pacijenti samo se moraš malo paziti brutalnih ruskih topova i sve je OK.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ali nemoj zaboraviti da nisam ja sam igrao protiv tog tiera9 i u mojem timu je bilo igrača koji su bili tier9.

Morate prihvatiti činjenicu da nemožete uvijek biti najjaču u matchu. Jednom ste vi najjači tier u rundi, dok ste drugi put najslabiji. Kad ste najslabiji važno se je kretati pored nekog jačeg, iako i kad ste jači je dobro imati nekoga pored sebe.

ma uopće ne bitno tier ovaj onaj, jednostavno moraš znati kako iz svog tenka izvući maksimum, ako si najslabiji u skupini prebaci na HE i pokušaj critovima pružiti maksimalni support svojim heavyima i opet ćeš profitirati i u lovi i u XPu, ako si brz i vješt vozač budi izvidnica opet dobro za tebe i tim, jednostavno si morate utuliti u glavu da WoT je timska igra i da jedan nemože sam pobjediti ;)

15 godina

Izgleda da se dize pobuna o novom patchu,na Wot forumu.Zale se ljudi da sa grafama tipa GTX 560 i i5 750 imaju 15FPS.Takodjer i nesto sa XP sa manjim tenkovima.

Danas me je tip ubio kroz ZGRADU!Mislim pa ono kroz zgradu koju je nemoguce srusit,ma nek oni odj sa patchevima,prije je sve bilo dobro.Ovo je donjelo:2 mape,"poboljsanje" performansi i mnogo drugih tupavih stvari koje nisu neophodne bile.

http://uc.worldoftanks.eu/uc/clanwars/maps/earth/reg_01/

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 20:34 (ivanoile).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

sve je dobro ali ako nešto mrzim to je onda kad igram s tulipanima koji čekaju po grmlju da im se protivnici nastave na nišan i čekaju da ih opale.

grrrr

i naravno da si s takvima ne možeš pomoći jer te jednostavno nadvladaju protivnici

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 20:55 (gamer_101).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RipperCro kaže...
Jack Sparrow kaže...

ma uopće ne bitno tier ovaj onaj, jednostavno moraš znati kako iz svog tenka izvući maksimum, ako si najslabiji u skupini prebaci na HE i pokušaj critovima pružiti maksimalni support svojim heavyima i opet ćeš profitirati i u lovi i u XPu, ako si brz i vješt vozač budi izvidnica opet dobro za tebe i tim, jednostavno si morate utuliti u glavu da WoT je timska igra i da jedan nemože sam pobjediti ;)

upravo to,stavi HE granate i udri po njima,ako prezivis dobijes puno expa ako si medu slabima

17 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

sve je dobro ali ako nešto mrzim to je onda kad igram s tulipanima koji čekaju po grmlju da im se protivnici nastave na nišan i čekaju da ih opale.

grrrr

i naravno da si s takvima ne možeš pomoći jer te jednostavno nadvladaju protivnici

kemping je nekad dobar,osobno sam dosta kempao kad sam poceo igrat jer nisam znao nista i puno sam ginuo,ali sad sam za pokret uvik

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bila bi ultimativna fora kada bi Bug clan koji ste nedavno oformili uspio zauzeti Hrvatsku :)

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 21:17 (PureEntity).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ne. Slušati. Ovo. Dok. Igraš. WoT.

You will fail. Badly

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ebote sad me lik ubi odmah na pocetku i nikom nista,on nastavi dalje kao da nist nije bilo,sta bi sa onim kad netko ubije svoga namjerno da ce ga ostali moc ubit..

(=XII=)SandMan_CRO....
15 godina
World of Tanks

PureEntity, ne znam na koji način će funkcionirati same bitke između klanova, no ukoliko neće postojati ograničenje na max tier(netko mi je spomenuo da na tournamentima to postoji), naš clan nema nekih velikih mogućnosti.

Zasad najbolje što imamo je 1 tier VIII(DrNasty) i 7-8 tier VII heavya. Stanje s mediumima ne znam, isto kao ni sa SPGovima. Imamo 1-2 tier VI TDova i to je glavna snaga našeg clana. Probali smo par puta igrati tank company, i to je fail žešći.

Tako da ne bih razmišljao još neko vrijeme o tome. 

Nadalje koliko sam shvatio, svaki član klana bi trebao imati odigranih barem 5 bitki sa tier5+ tenkovima. To trenutno kod nas nije zadovoljeno. Sad može se pobacati sve bez tier5+ tenkova, ili ove sa tier5+ pozvati u novi klan.

Zato, koliko trenutno ima šanse da uopće nešto napravimo, ne znam. Sigurno će biti još mogućnosti upada, ne vjerujem da će samo jednu globalnu mapu pustit, a tijekom vremena se možemo i upoznati sa samim funkcioniranjem tog sistema.

Naravno, ovo je samo moje viđenje stvari.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mozete biti vazali Rage klana dodjete u nas klan i dobijete svoj squad, kanal na TS, banner, tenkove, gold od pobjeda i tako, puno benefita.

Ali ako hocete bas biti svoj klan onda mozete biti affiliate klan pa nas nekad napadate iz zastite cisto da nas netko drugi ne napadne pa vam nekad prepustimo neku regiju.

Kao klan ste preslabi, dodjite svi kod nas i djelujete zasebno ali se konzultirate sa nasim vodstvom. Nek mi se javi vas vodja pa da popricamo malo

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ajde šefovi, dogovorite se :)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CRT kaže...

ajde šefovi, dogovorite se :)

slažem se, trebalo bi nešto skombinirat

16 godina
World of Tanks

Kad osnujemo našu malu državicu BOLT onda moramo okupiti i izabrati vladu, premijer i predsjednika. To će nam trebati jer smo preslabi da se obranimo nekim oružanim sukobom, pa ćemo se rađe razvijati u političkim vodam i onda na taj način osvajati regije.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Moze, naravno...ja sam otvoren za sve. Svjestan sam toga da smo preslabi kao klan, ali to ce se s pocetkom praznika zasigurno promijeniti. Planiram sastaviti listu clanova da se zna kolko nas ima i s kojim tenkovima, eventualno web i forum i TS server.
Uglavnom, trenutno smo poprilicno neozbiljan klan iskljucivo zbog mog nedostatka vremena...ali nije to sad ni lose, dok svi ne dodemo do nekih ozbiljnijih tiera...
Tako da..vi sto bas ne igrate i nemate bitaka s tier 5+ tenkovima, imate jos, manje, vise, mjesec dana da se to promjeni...;)
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice