World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.119.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Netko je prije postao sliku da ste se svi zatjerali na sredinu u onoj mapi gdje su sad na otok dodane kuče i spomenuo da je cesta blokirana.

Baš me zanimalo pa sam probao ići i ja, ali nisam naišao na neki problem, ljepo sam prošao kao da ničeg nema i s jedne i s druge strane.

btw, već sam par puta naletio na debile koji čekaju da netko zapuca kako bi ga oni dokrajčili i dobili kill

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 0:11 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Lagano se bližim t-34-85-tici {#}{#}

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

preporodit ces se, vjeruj mi, kupi sto prije 122 mm top - Panzera4 oneshoota a KVa sredis u dva hica (i to u najdeblji armor)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
CRT kaže...

preporodit ces se, vjeruj mi, kupi sto prije 122 mm top - Panzera4 oneshoota a KVa sredis u dva hica (i to u najdeblji armor)

Trenutno imam t-34 i uspio sam sredit dva kv-a koji su več bili oštečeni , skužio sam da im je kupola spora , kad se okrene ja ga več dvaput pogodim .

14 godina
neaktivan
World of Tanks

A 20 Zadnje g*vno od tenka
Ubacuje me u tierove sa KV,IS SU 150 TIGERIMA,itd itd,ja ih sa onim pistoljem a ne topom,niti da ih okrzne nego se odbija

I onda me one shota

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 1:25 (insomniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Duche kaže...

Evo da se pohvalim, kupio sam Lowe

Defeat
Battle: Ensk 17. svibnja 2011. 22:31:34
Vehicle: Löwe
Received Experience: 973, credits: 100.215

STRASNO!!!

Pa sta je to? Stroj za pare ili wtf? Da li je to isplativije nego 3 mjeseca premiuma?

Nekako mi je 7500 golda previse za jedan tenk. To je oko 30 eura sto se tice para.

Da li se isplati tako sto kupiti?

http://tridizajn.com/index.php
14 godina
World of Tanks

Evo jedne dobre partije. Ostali smo na kraju nas 3 protiv njih 6 i pametnom igrom ih sredili :) Joj što volim kad se nađem u timu s ljudima koji znaju igrat... :D

@Jack Sparrow, mislim da je stvar u tome da te barikade na toj mapi može probiti samo heavy tank, zbog čega si ti uspio. Dok se na slici koju je netko prije postao vidi da se u barikade zaletio neki light tenk. Ne vidim drugo objašnjenje...

4 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

IS3 kupljen, sad mukotrpan posao grindanja za BL9 (19k za D25T jer ga nisam otključao, pa onda još 44k do BL9 {#}). Ali navikao sam na D2-5T i oprezniju igru pa ću se snaći, držim se čopora, kao i uvijek.

They see me bouncin, they hatin {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako posadu natjeram do 100% se dobije kakvi bonus xp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ne, ali otključavaš sekundarne skilove, pa ćeš svakog dodatno moći rasporediti da li će biti vatrogasac, mehaničar ili tehničar kamuflaže.

Kad taj doguraš do 100%, dobivaš treći, pa četvrti (pored primarnog imaš ukupno 3 dodatna).

15 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz ekipa

eto guram i ja neke tenkiće, pa me zanima imali neki bug company pa da odigramo koju...raspolažem slijedećim:

vk3601, su-85 ( sa 107mm topom) , A 20, T28, i arty Wespe

xfire:rippercro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ja evo Grille kupio, i odma danas 5 komada u 2 partije skinio. Užasno je spor, ali kada sam stavio novi motor to se popravilo. Sada skupljam za novi top

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam najprije igrao sa tenkovima pa sam nedavno pređao na SPGs sa Amerikancima i sada ću kupiti M7 Priest. Ovi prije su bili prolazni, pa čak mi je i T57-ica bila bolja od M37.  {#}

Špionjak Filip

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Big_Spija kaže...

Ja sam najprije igrao sa tenkovima pa sam nedavno pređao na SPGs sa Amerikancima i sada ću kupiti M7 Priest. Ovi prije su bili prolazni, pa čak mi je i T57-ica bila bolja od M37.  {#}

meni je isto T57 ostao u boljeg sjecanju - M7 Priest je samo malo jaci - eh da, pod obavezno moras kupit jaci top sto prije jer onaj prvi sucka u rangeu, moras doc do pola mapa da nekog mozes uopce gađat

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.bug.hr/master/toplista/

Hajde glasajte, idemo preko 400 {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RipperCro kaže...

pozz ekipa

eto guram i ja neke tenkiće, pa me zanima imali neki bug company pa da odigramo koju...raspolažem slijedećim:

Ima, igra se svaki dan (koliko ja znam, ja igram samo za vikend), samo ne znam moraju li igraci biti u istom klanu da bi igrali u istom Tank Companyju?

http://androoolog.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
RipperCro kaže...

pozz ekipa

Ima, igra se svaki dan (koliko ja znam, ja igram samo za vikend), samo ne znam moraju li igraci biti u istom klanu da bi igrali u istom Tank Companyju?

Igrači nemoraju biti u istom klanu da bi se napravio Company, onda Šefe naiđi na TS kad igraš, uvijek nas ima. :)

xfire:rippercro
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel dobra investicija premium heavy tenk?

Koji uzeti Lowe ili KV5?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ovaj novi patch je njesra živo......

- ništa od nerfanja ruskih OP topova.....  i dalje rusi suvereno rulaju u svojim i višim tierima.......

- dodana je opcija ne trešnje u sniper modu...... katafakingstrofa..... toliko ubija gušt, a opet je prevelika prednost za ne koristit....

- ping varira između normalnog pa sve do 150 -200.....

- fps isto tako trokaju .....

- na nekim mapama zapinje tenk na ravnome.....

- alt za vidit koliko zdravlja i koji tenk je iza zida....

igra gubi sve više elemenata "realizma"....

postaje teška arkada za ljubitelje ruskih nepostojećih vozila.... i arkadno-mazohistički festival za ljubitelje švabskih tenkića....

a po cijenama novih hv premiuma se vidi di to ide....

debilni stroj za zgrcanje para......

strašno sam revoltiran promjenama...... i počinjem gubiti interes za igru....

jedini plus u patchu - par novih mapa.....

hacenanug
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Niti jedan. Premium tank Tier 8 je dobar za grindanje xp-a i kredita.
Ako imaš love da prebacuješ xp u free xp za golde i neda ti se igrat igra od tier 1 onda sve to ima smisla. Kupit tier 8 premium tank da bi imal tier 8 tank je bacanje novaca jer premium tankovi su slabiji od tenkova koje sami researchamo.
17 godina
ushirlo kaže...

ovaj novi patch je njesra živo......

- ništa od nerfanja ruskih OP topova.....  i dalje rusi suvereno rulaju u svojim i višim tierima.......

- dodana je opcija ne trešnje u sniper modu...... katafakingstrofa..... toliko ubija gušt, a opet je prevelika prednost za ne koristit....

Topovi su jaki kak su i bili a to ovisi o mm topa. Znači svi 150 mm su zakon. USA T30 i USSR Object 704.

Ne trešnja je samo kozmetička, znači trese ali ako isključiš onda mičeš tu animaciju. Kad te strese vidio ti to ili ne streslo te i dalje možeš puknut nekud u nebo ili kuruzu ako te scima u pravi tren.

Ping je meni ok i opće me ne smeta u igri.

Fps mi padaju kak su i padali tak da same shit.

Zapinjanje nemam i stvarno ne znam kak to stalno neko negdi zapinje.

17 godina
moderator
World of Tanks

Ja nisam primjetio veći ping poslije patcha, uvijek mi je na 80-100, nekad i 120, al to je moja veza - preko 10 wifi antena.

Dodano je novih opcija za grafiku, ja sam isključio advanced pp i sve stavio na high, pa ide isto kao i prije, 50-60fps (osim na Lakewilleu gdje imam 25fps kad gledam iz baze prema gradu, ne znam jel prije tako bilo).

Ne znam da su ruski topovi OP, moram pažljivo ciljati kad kađam King Tigere i gađati hull američkih heavyja (T29 i jačih), barem dok BL9 ne otključam. A i Tigeri znaju biti neugodni ako me uhvate nespremnog.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je dns ping bio čak i bolji nego prije (20-45) a fps 30-50.  {#}

Špionjak Filip

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Big_Spija kaže...

Meni je dns ping bio čak i bolji nego prije (20-45) a fps 30-50. {#}

Tak je i meni ping .

15 godina
World of Tanks

Texture quality HIGH je samo za 64-bit sustave ???

Neka šala ili?

Nekužim zašto

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ushirlo kaže...

igra gubi sve više elemenata "realizma"....

postaje teška arkada za ljubitelje ruskih nepostojećih vozila.... i arkadno-mazohistički festival za ljubitelje švabskih tenkića....

a po cijenama novih hv premiuma se vidi di to ide....

debilni stroj za zgrcanje para......

Ma daj, igra nikad nije bila realna, to joj je i bit

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 14:04 (Diablo86).
15 godina
NEW_MAN kaže...

Topovi su jaki kak su i bili a to ovisi o mm topa. Znači svi 150 mm su zakon. USA T30 i USSR Object 704.

Ne trešnja je samo kozmetička, znači trese ali ako isključiš onda mičeš tu animaciju. Kad te strese vidio ti to ili ne streslo te i dalje možeš puknut nekud u nebo ili kuruzu ako te scima u pravi tren.

Ping je meni ok i opće me ne smeta u igri.

Fps mi padaju kak su i padali tak da same shit.

Zapinjanje nemam i stvarno ne znam kak to stalno neko negdi zapinje.

je.... samo pola ruskih topova nije moguće zapravo montirati na tenkove na kojima se u igri nalaze.....

ali me to ni ne smeta....... smeta me što u svakom tieru ruski tenk je po statistikama nadmoćniji od  njemačkog i američkog..... svaki ruski td sa lakoćom probija tenkove po par tiera iznad.... a njemački jedva načme ruske tenkove u njegovom tieru....

statističke prednosti koje imaju njemci (preciznost i domet na prvom mjestu) su u igri skoro potpuno neiskoristive..... jer je domet u igri premali za iskoristit tu prednost...

što se tiče one animacije trešnje..... znam da je ona samo optička..... ali definitivno je puno lakše ciljat recimo tenk u pokretu bez nje.... da ne govorim o ciljanju dok te drugi tenk dinga.....

a bez te animacije je krajnje neuvjerljivo i pucanje i primanje demagea.......

ping uglavnom ne smeta.... osim kad imaš sporopalećeg hetzera i ciljaš nešto što se kreće....... a definitivno je sad s njim nešto u banani.... jer na jednoj mapi bude normalan 30ms, a na drugoj mapi 150ms (što već sj... gađanje nekog lighta u pokretu)....

fps- i su sa novim patchem pali ljudima koji imaju zvjeri od kompa, a igra ne izgeda baš ko krajzis......

ja nisam ni jednom zape  (osim uz rub mape ili kuću) prije nego su počeli problemi sa serverom (netom prije patcha).... sad mi se svako malo dogodi na nekim mapama da na ravnom zapinje tenk ko da prolazi kroz zidove....

a onaj alt nisi ni spomenuo..... to mi je uz ne trešnju najgori mogući arkadni dodatak........

hacenanug
15 godina
neaktivan
World of Tanks

opet su nesto zahebali... pogodim tenk koji se nalazi ispred mene ... ali ne ode mu ni health, a ni moji ne javljaju da sam ga fulao...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
17 godina
Svaki tenk ima par statsi.
HP, Armor i mm municije = dmg penetration.
Jedan tenk ima jedno drugi drugo.
Jedan tenk ide iza drugog i tak se nadopunjuju.
Činjenica je da su rusi radili igru i IS7 je bounce mašina isto ko T54, ali Ausf može s prednje strane primit valjda duplo više batina od IS7. T30 kad te potegne onda znaš da te nekaj lupilo.
Razlike u tenkovima kroz levele su izraženije i to je tak dok ne dojdeš na tier 10. Kad si na Tier 10 onda zaboraviš na sve i guštaš. Je animacija trešnje kod pucanja smeta i dobro kaj si me sjetil da to ugasim lol.
Igra je zamišljena kao arkada tak da sve arkadno kaj postoji je tu s razlogom.
Ovo za alt nisam ni znal da postoji.

Meni je patch donesel življe boje, igra ima premalo fps-a za to da je grafika jadna.
Mapa mi je bolja, onak kristalno čista i ikonografija sa bojama ljudi u istom platoonu je veliki plus.
15 godina
World of Tanks

sve 5.....

ali igra je bila dovoljno arkadna i bez ovih par izmjena...... čak za moj ukus i malo previše.....ali dalo se preć preko toga zbog drugih elemenata......

a sad je otišla još dalje u tom (arkadnom) smjeru..... pa počinjem gubit interes........

drugima se to možda sviđa..... ja samo kažem da meni NE......

hacenanug
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice