Nadam se da će to srediti koliko-toliko u novom patchu. Ovako je besmisleno igrati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako kupim ono što su mi 15% šanse da se odbije granata , to mi je cjelo vrijeme aktivno u igri ili samo određeno ?
danas sam kupio IS, ali je stock živo sranje
da mi je samo još 4500 xp da otključam kupolu i stavim jači top
Sada kad smo bili skupa u Tank Companyu sam izjavio da je onaj 122 kalibarski top za T-34-85 los i neprecizan, ali predomislio sam se nakon 4 killa i nekoliko tisuća creditsa. Nije puno, ali čovjeka veseli :) . Jedino se jos moram naviknut na njegov reload time, pa skoro kao artiljerija.
Nadam se da će to srediti koliko-toliko u novom patchu. Ovako je besmisleno igrati.
Neče jer je igra baš tako zamišljena. Ti si m4 sherman ali u tvom timu sigurno ima nekoliko tenkova koji mogu parirati IS.
Sada kad smo bili skupa u Tank Companyu sam izjavio da je onaj 122 kalibarski top za T-34-85 los i neprecizan, ali predomislio sam se nakon 4 killa i nekoliko tisuća creditsa. Nije puno, ali čovjeka veseli :) . Jedino se jos moram naviknut na njegov reload time, pa skoro kao artiljerija.
Ja sretan kad preživim rundu, a kamoli još da nekog ubijem(što mi ne uspijeva jer me stavlja s IS-3 i ekipom).
Ali nemožeš reči da te baš svaku rundu stavlja sa takvim tenkovima, ponekad si ti najjači tier pa oni slabiji nemogu ništa tebi. Isto tako i IS3 stavlja u runde sa Is7 i društvom...takav je život u wot...jednu rundu si ti najjači, drugu rundu si opet ti najsabiji tier.
Što prije to shvatiš bolja će ti biti igra.
Da, to je nekad bilo kad sam imo M3, ali sad me svaku ama baš svaku stavi s tim mrcinama. Postam ss.
EDIT: Stisnem print screen i u paintu nece da zaljepi, to mi se desava samo u WoT-u?
Ali nemožeš reči da te baš svaku rundu stavlja sa takvim tenkovima, ponekad si ti najjači tier pa oni slabiji nemogu ništa tebi. Isto tako i IS3 stavlja u runde sa Is7 i društvom...takav je život u wot...jednu rundu si ti najjači, drugu rundu si opet ti najsabiji tier.
Što prije to shvatiš bolja će ti biti igra.
ja otkad imam t28 nisam dozivio da me metne u borbu sa slabijim tenkovima tj da sam jedan od najacih stalno sa KV,KV-3, IS,t29 itd. ubiti stalno sam medu zadnjima a t28 vec imam dosta dugo
evo i ja poceo igrat :P hebena je ighricA
Evo i ja sam poceo ipak ponovno igrati, malo ownam sa T-26
Da, to je nekad bilo kad sam imo M3, ali sad me svaku ama baš svaku stavi s tim mrcinama. Postam ss.
EDIT: Stisnem print screen i u paintu nece da zaljepi, to mi se desava samo u WoT-u?
možda si nešto krivo stisnuo,,meni oće zaljepiti u paint-u
Meni isto ne radi PrintScr u WoT-u... Pa koristim Fraps :)

uglavnom, da stisnete f1 koji put bi znali da ctrl+printscr u wot-u automatski sprema screen u direktorij igre
De malo objasnite kako igrati sa SPGom. Koje granate? Sto? Kako?
ty
De malo objasnite kako igrati sa SPGom. Koje granate? Sto? Kako?
ty
Pa uglavnom SPG nižih tierova (do 5-6) ubija jednim hitcem "običnog" streljiva, ništa posebno.
Sad puno ovisiš o svojin igračima, koliko će spotat neprijatelje i štitit tebe da protivnici ne dođu do tebe. Uglavnom imaš na livi shift pogled iz zraka, na taj način je najlakše gađat, malo sačekaš da se protivnik nacilja i pucaš. Jedno 70% pucnjeva ćeš pogodit, barem je to neka moja slobodna procjena.
Evo sad sam uspio ubiti jednog ali ne ''iz zraka'' nego onaj obican view...
vezano za prtsc - u igri pritisnite ctrl+prtsc i slika je spremita u c:/games/world_of_tanks i nađete gdje piše za slike npr. shot_001
Za sve one koji kenjaju kako ih s light tenkovima stavlja s KV-om ili IS-om ili whatever, kako mu ne mogu ni ogulit crvenu petokraku ili uopce prdnut u toj rundi:
Sto prije shvatite igru kao zaebanciju - bit ce vam zabavnije.
Stavi me s T28 skupa s Heavy-ima i TD-ima - super! Posto ni kad sam najjaci puno ne kempam, otiđem naprijed iza nekog jaceg (brzeg), tipa danas T34-85 i pratim ga. On udari 1-2 puta, ja mu pomognem. Sredimo dva-tri tenka, dođemo im s boka i rasture nas TD-i ko beba zvecku!
Ali nema veze! Esc - Exit Battle - PzKpFv 3 Ausf. A - New battle!
Opet ja najbrzi, poletim naprijed i rasturi me neki americki medium u roku 3 minute (bar sam spotao njega i jos par njih).
Opet - nema problema!
Esc - Exit battle - T46
Eh, sad sam ja otprilike na po sredini po jacini. Prisuljam im se nekako, rasturim 3 tenka, jos nekoliko ostetim i onda oni rasture mene...
Exit battle - T28
Sad sam pri vrhu po jacini, rasturim nesto tenkova, rasture mene, etc.
Opet, T28, debelo sam pri dnu po jacini - suljam se polako, moji odrade vecinu posla, ali je meni jebno dosadno... ne mogu liku ni farbu zeru ozuljat...
Povratak taktici s pocetka, rasturacina, nova bitka svakih 5 minuta, ugl. bezglava jurnjava i to, ali - MAXIMUM FUN!
Mislim da ce tako biti dok ne dođem do nekog sporog tenka, heavy tenka ili whatever...
Ugl. zelim vam reci da se zabavljate i da ne whineate (kenjate, placete) tu kako vas stavlja u igru s IS-om, KV-om, etc.
Mozda mi je nacin igre neefikasan, sporo skupljam creditse i experience, ali se zabavljam :)
I, da, nikad (vjerojatno u 90% slucajeva, ne gledam bas previse to) ne zavrsim rundu u minusu s creditsima, a tenk, metci i onaj repair kit se automatski sami poprave/kupe.
Ostalo mi jos 7k exp.-a do KV i onda jos tko zna koliko creditsa da ga i kupim. A dotad - zabava! :)

A ak imaš glup tim umjesto da ti pratiš heavyja on prati tebe.
Nekako sam u dilemi dal da istražim zadnji motor na VK3601(H) koji dođe 23000exp-a ili da idem samo direkto na istraživanje tenka, u ovo slučaju tigera kojeg mogu otkriti za 45000exp-a. Ima netko neki savijet?
Radi se o motoru koji je 100konja jači od ovog kojeg sad imam za kojeg sam dao 11k exp-a, a moći ću ga montirati i na sljedeči tenk .
ja bi prije isa na motor jer cas ga moc stavit na iduci tenk,i ljepo si me danas naguzio,tako je to kad sljedis budale a ono iskoci 5 tenkova iza zgrada :)
Opet danas dan idiota.
Na mapi karelia svi, ali baš svi krenu na stranu koja je označena na slici. Ja sam si mislio ići na onu drugu ali pošto su svi išli tamo odlučio sma ići i ja jer sa mislio brzo ćemo proći kad nas ide tolko puno. Sve bi bilo u redu,ali kad su svi došli do određenog mjesta su stali i čekali da oni dođu na nas, jedino tko je napadao sam bio ja(m4 sherman) i još jedan u M3 lee samnom. Naišli smo na 3 neprijatelja iza jednog kamena na toj strani i jedan je bt7 bio gore na onim brdu, nas dvojica smo čak uspijeli uništiti ta 4(ja tri on jednog).Poslje se dofurao tamo i KV te nas pobio lako jer smo mi bili na oko 20% svaki pošto smo se borili sa ta 4 neprijatelja. Zanimljiva stvar je što se od tih svih ostalih što su stajali iza nitko nije usudio pomaknuti i pomoći nam kad su vidjeli da se borimo sa 4 naprijatelja, te kv-om. Nekolicina ih je samo pucala bezveze, ali ni pomak dalje sa svog mijesta. Tako su svi i dalje stajali otprilike na istim mjestu tak dugo do kad im nisu s druge strane došli s leđa PzIV i ostali te ih satrli.
ako kaj mrzim onda su to takve situacije a bilo ih je i previše..
svi samo čekaju da drugi obave posao pa da oni lagano završe..
u puno situacija sam bio sam sa jednim ili dvoje suboraca,a ostali ko natribinama gledaju i naravno da nas satru tak da nam nije ni jasno
nisu mi jasni ni oni sa heavy-ima koji se samo sakrivaju
to i mene nervira kad igraju ko curice,a sto se tice heavya sto kempaju puno puta sam bio one shootan na kv tako da jurnjava naprjed ne dolazi u obzir
Ljudi ko nema T-54, Pershinga ili Panther II nek si stavi u plan nabave jer jednostavno su OP. Kad tak 10 pacjenti krene ko čopor vukova niko im ništ nemre. Danas budemo opet peglali pa stavim na youtube da vidite koji je to cirkus.
Jednostavno nam nitko ništa nije mogao. Jednu smo partiju izgubili i to ne znam kak a jedna je bila napeta. Sve ostale partije je bil gangbang. Partije po 3 minute i 1k+ XP.
Ko nije nek obavezno jedan dan otključa medium Tier 9.
Tako je kad igrate timski. Ali u standardnim random bitkama svi se razbježe ko ovce, pa sam dosta puta vidio da T-54 bude jako brzo iznabijan jer ostane sam (IS-7 i IS-4 ne prođu ništa bolje). Ruska medim linija mi je u planu kad nakupim dovoljno free xp-a da preskočim A-20 i odem na T-34.
Tako je kad igrate timski. Ali u standardnim random bitkama svi se razbježe ko ovce, pa sam dosta puta vidio da T-54 bude jako brzo iznabijan jer ostane sam (IS-7 i IS-4 ne prođu ništa bolje). Ruska medim linija mi je u planu kad nakupim dovoljno free xp-a da preskočim A-20 i odem na T-34.
T34 je dobar, ali A20 nije baš, preveliki i dugi tenk za scoutati okolo, a top mu je dosta slab.