- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako biti koristan i bez shellova - smjestite im teamkill...:D
Baš sad uspješno prošao. Ostao bez shellova i sakrio se iza njihovog tenka (živog, da se razumijemo..:P) i u žaru borbe, gađajući mene, pogodio je, naravno, svog, i ubio ga..:P
Kupio sam T-34-85 i odmah me u prvu partiju stavio sa IS-4 i takvim monsterima. Oštetio sam masu njih i ubio IS-a (doduse imao je 2%). Za to sam dobio 12.000 creditsa. Moram reci da je stock 85 dosta jaci od full upgradeanog obicnog T-34 (bio sam mu sve stavio, consumables, equipment, posada na 91%, moduli najbolji cak i sam i katkad onu gold municiju koristio). Isto tako, 85 je dosta skuplji sto se tice uzdrzavanja, pa te popravci dosta kostaju.
Tiger IV u garaži
Kupio sam T-34-85 i odmah me u prvu partiju stavio sa IS-4 i takvim monsterima. Oštetio sam masu njih i ubio IS-a (doduse imao je 2%). Za to sam dobio 12.000 creditsa. Moram reci da je stock 85 dosta jaci od full upgradeanog obicnog T-34 (bio sam mu sve stavio, consumables, equipment, posada na 91%, moduli najbolji cak i sam i katkad onu gold municiju koristio). Isto tako, 85 je dosta skuplji sto se tice uzdrzavanja, pa te popravci dosta kostaju.
KAd staviš 100 mm top na njega onda se budeš preporodil.
Hahahaha predobro. I psiholoski profil odgovara profilu igraca mausa.
Stavio na najvisu brzinu KV i otisao si napravit sok,k'o ce cekat da se uspem na planinu sa 9 km/h.
Ovo je za ubit se vise.Sa KV-om ubijem 2,ostetim 4 i vidim 1 i dobijem pazite sad ovo 78exp.Zao mi je da nisam uzeo ss jer sam odma ugasio igru.
Fakat oni se trudiju da ga unište ali uzalud lol'd.
a što se nervirate...
nanizao 7 komada sa su85, vodimo 10- 5 i moji pametni izginu u minuti i spušimo
navalile bile budale na kv sa 20% HP-a da ga satru i ode igra, a meni put zatvoren kako se bilo ovih 7 naivaca nanizalo pa okolo krenuo i bum arty me ukeba one shot
Duche, ti si rekao da imaš IS3, kakvi su dojmovi?
Ja grindam IS da skupim xp za IS3, trenutno sam na 20k od 80k potrebnih. Kakav je u odnosu na IS? Ovaj 122mm je srednja žalost, slaba penetracija, pa se nadam da će onaj BL9 sa is3 biti bolji zbog penetracije, a još i slopani oklop i mobilnost?
IS 3 je meni najzabavniji tenk u WOT-u, imao sam ih skoro sve. Dok ga ne sredis i ne dobijes BL-9 onako, nije bas, 122 mm top bezveze (probaj malo sa D10T topom), kad skuzis tenk odlican je za hit and run taktiku. IS3 nije bas nesto oklopljen ali pokretan je i fino bounca granate i ima jeb udarac sa BL 9
Ma shvačam ja sve to , ne kazem da je StugIII los , mogu ja pogodit nije u tome problem ali ja pitam u vezi tog topa jer radi isti damage ko Hezer (isti su topovi u stvari). A to sta ima bolji oklop i vecu mobilnost mi ne znaci puno jer ja se rijetko nađem u borbi oči u oči sa nekim. Nijes stugIII los ali mislim da 350 tisuca je previse za praktično po meni neznatna pojačanja .
Procitajte ovu temu,pa mozda vam postane malo jasnije kako ide to zapaljivanje i kamuflaza.
Kamuflaze djeluje kada se tenk ne mice,ali se kupola moze micat,takodjer nemaju svi tenkovi jednaku mogucnost kamuflaze,Jadgtiger ima jako malen,pa ga je lako vidjet
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/25650-wot-secrets-english-version/
Vehicle Production
Tanks planned to be added in Q2 2011:
- US tank destroyers line (8 vehicles), M46 Patton.
- German E-series, Pz. VI Tiger (P), VK 4502 (P) Ausf A, M103, Object 252
IS3 nije bas nesto oklopljen ali pokretan je i fino bounca granate i ima jeb udarac sa BL 9
Jel BL9 municija skuplja nego 2-5T? Koliko košta?
Ovo se zove upasti u loš tim:
stvarno očajni tim
IS3 nije bas nesto oklopljen ali pokretan je i fino bounca granate i ima jeb udarac sa BL 9
Jel BL9 municija skuplja nego 2-5T? Koliko košta?
1025 kosta koliko se sjecam, ista je kao na d 25t i d 2 5t
Opet danas dan idiota.
Na mapi karelia svi, ali baš svi krenu na stranu koja je označena na slici. Ja sam si mislio ići na onu drugu ali pošto su svi išli tamo odlučio sma ići i ja jer sa mislio brzo ćemo proći kad nas ide tolko puno. Sve bi bilo u redu,ali kad su svi došli do određenog mjesta su stali i čekali da oni dođu na nas, jedino tko je napadao sam bio ja(m4 sherman) i još jedan u M3 lee samnom. Naišli smo na 3 neprijatelja iza jednog kamena na toj strani i jedan je bt7 bio gore na onim brdu, nas dvojica smo čak uspijeli uništiti ta 4(ja tri on jednog).Poslje se dofurao tamo i KV te nas pobio lako jer smo mi bili na oko 20% svaki pošto smo se borili sa ta 4 neprijatelja. Zanimljiva stvar je što se od tih svih ostalih što su stajali iza nitko nije usudio pomaknuti i pomoći nam kad su vidjeli da se borimo sa 4 naprijatelja, te kv-om. Nekolicina ih je samo pucala bezveze, ali ni pomak dalje sa svog mijesta. Tako su svi i dalje stajali otprilike na istim mjestu tak dugo do kad im nisu s druge strane došli s leđa PzIV i ostali te ih satrli.
Tiger IV u garaži
lol tigar 4. šta ti je to?
Koji je bolji top za KV-3 100mm D10T ili 122mm D-2-5T.
Ovaj matchmaking mi baš ide na živce. Mene s m5 shermanom stavi protiv IS-3. I po rundi prosječno dobijem jedva 250-300 exp, i to samo kad pobijedim.
Koji je bolji top za KV-3 100mm D10T ili 122mm D-2-5T.
koristim 122mm top i mogu ti ga preporučit..
penetracija mu je dobra a i dobru štetu radi još ako ga smjestiš u pravo mjesto prilićno ga oštetiš
Opet danas dan idiota.
Na mapi karelia svi, ali baš svi krenu na stranu koja je označena na slici. Ja sam si mislio ići na onu drugu ali pošto su svi išli tamo odlučio sma ići i ja jer sa mislio brzo ćemo proći kad nas ide tolko puno. Sve bi bilo u redu,ali kad su svi došli do određenog mjesta su stali i čekali da oni dođu na nas, jedino tko je napadao sam bio ja(m4 sherman) i još jedan u M3 lee samnom. Naišli smo na 3 neprijatelja iza jednog kamena na toj strani i jedan je bt7 bio gore na onim brdu, nas dvojica smo čak uspijeli uništiti ta 4(ja tri on jednog).Poslje se dofurao tamo i KV te nas pobio lako jer smo mi bili na oko 20% svaki pošto smo se borili sa ta 4 neprijatelja. Zanimljiva stvar je što se od tih svih ostalih što su stajali iza nitko nije usudio pomaknuti i pomoći nam kad su vidjeli da se borimo sa 4 naprijatelja, te kv-om. Nekolicina ih je samo pucala bezveze, ali ni pomak dalje sa svog mijesta. Tako su svi i dalje stajali otprilike na istim mjestu tak dugo do kad im nisu s druge strane došli s leđa PzIV i ostali te ih satrli.
ako kaj mrzim onda su to takve situacije a bilo ih je i previše..
svi samo čekaju da drugi obave posao pa da oni lagano završe..
u puno situacija sam bio sam sa jednim ili dvoje suboraca,a ostali ko natribinama gledaju i naravno da nas satru tak da nam nije ni jasno
nisu mi jasni ni oni sa heavy-ima koji se samo sakrivaju