World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.284.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

što se tiće arty-a idu mi na živce, uništili su me u dosta partija ali je dobro da su tu upravo zbog podrška i da se kamperi malo potjeraju

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
nani17 kaže...
Zaja kaže...

hebem ti arty i onoga tko je stavi u igru. RAGEE

Nije problem u artiljeriji nego njenoj preciznosti. Čisto sumnjam da je bila onako precizna u ono vrijeme. Ali opet je gušt pogoditi tenka u pokretu ili nekog kempera. Ona je zapravo anti-camping sredstvo.

ne volim arty ali volim igrat s njima {#}

Ima dosta likova koji se skempaju iza stijene ili kuće a arty mu nemoze nista!

16 godina
neaktivan
nani17 kaže...

Nije problem u artiljeriji nego njenoj preciznosti. Čisto sumnjam da je bila onako precizna u ono vrijeme. Ali opet je gušt pogoditi tenka u pokretu ili nekog kempera. Ona je zapravo anti-camping sredstvo.

Prijatelju, arty je AOE vrsta oružja što sa stanjem u wot-u nema nikave veze, ali obzirom da se radi o igri to nije ni bitno. 

Htio sam samo napisati da je za vrijeme prve polovice bete arty bila toliko precizna da je zapravo nerfana za bar 50%. Prije je bilo neizdrživo, tako da je wargaming odlučio promijeniti dosta stavki u parametrima kako arty funkcionira - jedno od toga je da su pored preciznosti čak i zrno usporili ;).

Samo da vam kažem da stanje kako je sad je zapravo odlično. onaj tko se iskovao u vrijeme prve polovice bete sada zapravo gleda na arty kao na prijetnju ali lako riješivo ako se pazi.

Sad je dobro, cak super kako je bilo postavljeno inicijalno.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 9:43 (PureEntity).
16 godina
World of Tanks

arty je zakon...evo jos moram usparat 50 000 exp za panthera...znaci jos 25 dana...:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M_dipl. kaže...

Dajte nemojte me je_ati, svako malo vidim ovu temu pri vrhu i mislim se "wtf, koga briga za fakin wot", i sad je odlučio kliknuti, kad ono šezdeset strana o igri.

Jel' igra fakat tako dobra? Može li netko napisati kratki dojam? Hvala.

Kao što je Šef napisao igra je baš onako lagana za igrati, a opet teška i stvarno se treba potruditi da se napravi nešto. Baš je nekako posebna igra, mislim da nema ni jedne slične igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 10:46 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

sad baš zaigram sa KV3 i stavi me u partiju sa Mausom, IS4 ,Pantherima, T54 i slično i mogu reći da su satrali Mausa samo tako.

Mislio sam da je nešto jači.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

tolko su me puta naguzili da ih iskreno mrzin.jos igram kv spor kao puz,stvarno poludim radi ove igre.nekad je dzaba i sakrit se iza bilo cega gad me opet nade

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

sad baš zaigram sa KV3 i stavi me u partiju sa Mausom, IS4 ,Pantherima, T54 i slično i mogu reći da su satrali Mausa samo tako.

Mislio sam da je nešto jači.

ma arty rulal u ovoj igri.kolko puta su me one shotali kao da sam dosa sa ms 1 u tier 6,ma daaaj

17 godina
neaktivan
nani17 kaže...
Zaja kaže...

hebem ti arty i onoga tko je stavi u igru. RAGEE

upravo suprotno ja moram kempat jer ne mogu nosom povirit od njih

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Joj kako volim kad me stave sa puno arty-a zaletim im se u bazu i kresem :))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel vi svi imate golde ili??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo nezz trebo bi stic jos jedan kod ali nisam siguran oce li jer sam u u poruci napiso "Odgovor za (datum) je taj i taj" jel to prihvacaju?

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

u kratkim crtama malo odgovora na sva pitanja ...

igra je odlična i treba guštat u svakom tenku jer su svi odlični i različiti za igranje, kada sam to prihvatio igra mi se poboljšala za 50-80% i sada guštam svaku partiju

glede artil .. svi patimo od istih problema sa njima ali nisu oni TOLIKO jaki .. artil je zapravo pravo sredstvo protiv kempera i sličnih (glede sakrivanja iza stjena ako su/smo pametna ekipa sa dobro artiljerijom nema mjesta na mapi di si 100% siguran) zapravo jedino pravo sredstvo protiv kempera su oni , inace da nema njih igra bi bilo dosadna i svi bi se sakrivali i čekali (kao u drugim FPS_ovima) dakle artil je veliki + za igru

a glede golda .. pa nije lose ga imati pogotvo dako si ga dobio za nista .. a da ima veliki utjecaj na igru i nema samo si malo brzi u svemu što nije nužno i dobra stvar jer sam vidio dovoljno idijota sa KV i boljim tenkovima koji igraju ko moj sin od 3 godine (koji nezna ni sto je miš ni tastatura)  tako da gold je jedino dobar radi premiuma i stvaranja ekipe od 3 igraca di opet ne trebaju svi biti na premium acc nego sam 1 tako da je i to odlično

jedini prigovor je što su neki tenkovi (ili mi se tako čini) stvarno prejaki za rank u kojem se nalaze

i najaci segment igre je da je snaga u slozi i koordinaciji a ne u tenkovima ( ipak ne moze tier3 na 5+ samo tako) ali znate na sto mislim (neki dan samo sa vidljivo slabijom ekipom = najjači tenk je bio pwz4 igrali protiv 4 KV i sa dobrom koordinacijom i fokusom od strane scouta (leopard) smo ih razbili ko bebe) znači sve se može samo pamet u glavu

pozdrav svima

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Možeš probati kod Kineza, možda imaju šta golda. :)

Špionjak Filip

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali mogu preskociti jednu razinu razvoj  konkretno fug 10 , pa odma istrait fug 11 ??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zY3wz kaže...

Dali mogu preskociti jednu razinu razvoj  konkretno fug 10 , pa odma istrait fug 11 ??

Mislim da trebaš reserchat.

http://soksa.3dhr.net/
14 godina
neaktivan
zY3wz kaže...

Ne možes. Moraš research-ati.

Špionjak Filip
14 godina
World of Tanks

Ne kužim zašto svi toliko kenjkaju po artiljeriji, ja mislim da bi igra bila puno dosadnija bez njih. Donose skroz jednu taktičku dimenziju igri :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Bez artiljerije bi bilo lako. Ovako te artiljerija skine kad se najmanje nadaš. :P

Špionjak Filip

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zaja kaže...
upravo suprotno ja moram kempat jer ne mogu nosom povirit od njih

hahaha, es ti taj što se sinoć bunio, već je bilo rečeno, arty je jedna velika NULA bez podrške ostale ekipe, pogotovo scoutova, probaj igrat s njima ak misliš da su premoćni, vidjet ćeš da nekad imaš prilike napravit velik posao za ekipu, dok nekad kad ekipa zezne pa svi juriš, tebi dođe par njih kod baze i jednostavno ne možeš stići ni okrenuti top ni pobjeći...

jedva čekam object 212 {#}

14 godina
neaktivan
Je al kasnije zna biti iritantno kad te artiljerija iz 1 pogotka odma unisti. Uzas
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni najgore kad ode gusjenica (pogotovo na TD-u) i onda me arty bombardira....al' ono polako ubija.  {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 14:06 (Krešo91).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Meni najgore kad ode gusjenica (pogotovo na TD-u) i onda me arty bombardira....al' ono polako ubija.  {#}

znam kako ti je i onda se taman gusjenice poprave i opet me pogode u gusjenicu MUČKA ĐUBRAD{#}

16 godina
Toolbox i ekipa na 100% cuda rade..;)
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
World of Tanks

stavi samo heavy-e,td-ove i arty u partiju.

Zabava zajamčena{#}

Šta će bit kad većina ljudi bude imala heavy-e nemam pojma

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ne moze se dogodit da vecina ima heavy-e. Dolaze novi igraci stalno, neki stari odu...netko voli igrat manje tiere iako ima tier 7 u  garazi i sl.... ugl uvijek ce postojat dovoljno ljudi da se radi dobar balans.....to je ono sto uvijek mora biti zadovoljeno sa tehnicke strane da igra ima smisla i da je u praksi onakva kakva je i zamisljena da bude. Ako bas budu ljudi igrali vecinom sa heavy tenkovima i to bude srokalo gaming experience, onda ce se development vjerojatno potruditi da to malo sredi na neki nacin, naravno nakon dobrog feedbacka od strane igraca (kojeg ce sigurno biti).

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Tako je, ja imam KV-3 pa ipak volim sa BT-2 zaigati povremeno :)
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
15 godina

Sto kazete na to,da pocnemo radit neke mini reviewe od tenkova?Onako nis posebno,jacina,okretnost,preciznost,nacin igre sa tenkom?

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
World of Tanks

Pa pogledajte moj profil...imam VK 3601, pa svejedno svakodnevno par puta igram s PzKpfw 35 (t) koji mi je free experience machine, a i s njim je najzabavnije igrat, barem meni..:)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice