World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.282.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

imam jedno banalno pitanje na koje trazim odgovor naime dobio sam kodove i zelim uzet premium na mjesec dana ali ne odma negot am negde u 6 mjesecu kad skola zavrsi jel cu tada vise igrat pa me zanima ocu moc iskoristit taj gold onda tj. ima li taj gold neki vremenski rok?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
made kaže...

imam jedno banalno pitanje na koje trazim odgovor naime dobio sam kodove i zelim uzet premium na mjesec dana ali ne odma negot am negde u 6 mjesecu kad skola zavrsi jel cu tada vise igrat pa me zanima ocu moc iskoristit taj gold onda tj. ima li taj gold neki vremenski rok?

Nema.

16 godina

evo kupil sam si onu trokatnicu za kv-a :P,sad idem na nek jaci top

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
neaktivan
World of Tanks

imam i ja kv i tesko mi je igrat sa njime.jako je spor i ako nemam support gotov sam.koristim  122 top i cesto promasi. uzet cu 107 poslje valjda ce cesce pogadat. par savjeta od iskusnih vozaca kv je uvjek dobrodoslo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

i TD su jako opasni,su 85 me sabio jednim pogotkom u bok

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

Marder II....vs KV (OPET)...6 pogodaka s boka i svaki "bounce"...sedmi uzme 20% HP, idućih 2 bounce...onda me otkriju, odem iza hiže, lik me dođe tražit...1 bounce opet, 1 pogodak i uništi me gad.

Očito neki kreten vozio kad mu je trebalo desetak pogodaka da skuži di sam.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

počeo sam sa rusima, nastavio po SPGovima, i evo napokon lijepog rezultata [nadimak isti] {#}

na kraju mi ostao jedan ammo i brzopleta nepreciznost...

osobni rekord osobni rekord
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Marder II....vs KV (OPET)...6 pogodaka s boka i svaki "bounce"...sedmi uzme 20% HP, idućih 2 bounce...onda me otkriju, odem iza hiže, lik me dođe tražit...1 bounce opet, 1 pogodak i uništi me gad.

Očito neki kreten vozio kad mu je trebalo desetak pogodaka da skuži di sam.

ako koristiš onaj slabiji top sa AP granatama, onda nećeš lako proć s Marderom...stavi što prije jači top (ako već nisi) i koristi kombinaciju AP i HE granate ali omjer AP/HE - 20-30% / 70-80%

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
16 godina

Zato staviš gore 7.6 cm pak i gađaš s HE, a ne AP.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
protjeran
World of Tanks

Imam 7.6

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xhopeon kaže...

počeo sam sa rusima, nastavio po SPGovima, i evo napokon lijepog rezultata [nadimak isti] {#}

na kraju mi ostao jedan ammo i brzopleta nepreciznost...

Bravo,ali ovo je zivi dokaz da je neki problem sa expima. Mislim ubijes ih 8,a dobijes 500expa,a ja danas izgubio bitku i uocio jednog i dobio 800 expa,a ovaj put nije bila nikakva pobjeda ili premium.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja stvarno ne kužim jesu to oni nerfali dobivanje XP-a ili to automatski kad dođeš do neke razine (tier tenka) da to najednom padne {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 21:30 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

Imam 7.6

Pa eto problema...7.6 i AP nikako zajedno..bar ne na tenkovima s jakim oklopom.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

e preporodil sam se otkad imam 85 mm f30 top na t28 svaku rundu 2-5 unistavam dobivam po 8-9k i 400-600 exp vise uopce ne mislim na kupovinu KV jel kolko vidim sa ovim topom KV raznesem u dva pucnja!!

0 0 hvala 0
15 godina
made kaže...

e preporodil sam se otkad imam 85 mm f30 top na t28 svaku rundu 2-5 unistavam dobivam po 8-9k i 400-600 exp vise uopce ne mislim na kupovinu KV jel kolko vidim sa ovim topom KV raznesem u dva pucnja!!

Al'zato tebe KV sredi u 1 pucnju. :D

Danas investirao i uzeo si novi TD,dobro nije novi,neki tip na Njuskalu ga je davao za 360000 creditsa,pa si uzeo SU-85 sa odvozenih 100km,haha,zezam se.Ugl. uzeo sam SU 85 i razvalio sa stock topom sve do KV-3 e tu je nastao problem.2. partiju igram ja sav sretan:skinem T-28 75% i dodje tip sa KV i ubije mi ga,mislim se ok,neka,ja cu drugog.Stojim sam nasred polja i puca me Hatzer i ja mu uzvratim i skinem 2x 30% i dodje tip sa KV i ubije mi ga,dobro ja cu sljedeceg,dodje T1 sa 12% i promasi me i ja ga naciljam i opet ovaj sa KV mi ga raznese,doslo mi da opalim jednu ravno u KV-ovsku guzicu.Dodje jadan Marder II i puca u mene i nis mi ne skine i ja mu skinem 70% i dodje ovaj sa KV-om i ubije ga.Smijem se sebi u facu i naciljam KV i malo mi je falilo da ne zapucam.

Mogu trpit da mi netko ubije metu 1-2 puta,ma cak i 3 ako imam malo HP,ali kad ovako smradski izadje samo zapucat jer vidi da ce ga one shootat,pa ono fu.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
made kaže...

Al'zato tebe KV sredi u 1 pucnju. :D

Danas investirao i uzeo si novi TD,dobro nije novi,neki tip na Njuskalu ga je davao za 360000 creditsa,pa si uzeo SU-85 sa odvozenih 100km,haha,zezam se.Ugl. uzeo sam SU 85 i razvalio sa stock topom sve do KV-3 e tu je nastao problem.2. partiju igram ja sav sretan:skinem T-28 75% i dodje tip sa KV i ubije mi ga,mislim se ok,neka,ja cu drugog.Stojim sam nasred polja i puca me Hatzer i ja mu uzvratim i skinem 2x 30% i dodje tip sa KV i ubije mi ga,dobro ja cu sljedeceg,dodje T1 sa 12% i promasi me i ja ga naciljam i opet ovaj sa KV mi ga raznese,doslo mi da opalim jednu ravno u KV-ovsku guzicu.Dodje jadan Marder II i puca u mene i nis mi ne skine i ja mu skinem 70% i dodje ovaj sa KV-om i ubije ga.Smijem se sebi u facu i naciljam KV i malo mi je falilo da ne zapucam.

Mogu trpit da mi netko ubije metu 1-2 puta,ma cak i 3 ako imam malo HP,ali kad ovako smradski izadje samo zapucat jer vidi da ce ga one shootat,pa ono fu.

joj kolko se meni to puta dogodilo barem svaku rundu ostane sa 2% pa ga neko drugi kresne e to mrzim vise od tk-a

15 godina
neaktivan
World of Tanks

svaki cu vas dan podsjecati :D

http://www.bug.hr/master/toplista/

glasajte za WoT!

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

5 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
World of Tanks

Xp se boduje po količini dmga a ne po killovima. -.-

1 0 hvala 2
16 godina
Profesor Jakov kaže...

Xp se boduje po količini dmga a ne po killovima. -.-

al je svejedno ljepse vidjet kill pored svojeg imena,ne necjeg drugog

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio T-26 i potpuno sam ga unaprjedio. Tenk je odlican.

BBC2 nick: reader562

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
 Bravo,ali ovo je zivi dokaz da je neki problem sa expima. Mislim ubijes ih 8,a dobijes 500expa,a ja danas izgubio bitku i uocio jednog i dobio 800 expa,a ovaj put nije bila nikakva pobjeda ili premium.

vjerojatno, kao što kolega kaže, računa se damage a ne killovi, imao sam sreće što sam svojim SPGom uspio dovršiti sve protivnike koji su [glupom taktikom] redom dolazili do moje baze, jedan po jedan...

17 godina
neaktivan
mitchell kaže...

Kupio T-26 i potpuno sam ga unaprjedio. Tenk je odlican.

Bez uvrede al to je najvece smece u igri, light tenk koji je manje mobilan od kv-a. Oklopa nema nikako i ima neku pracku naprjed da mozes zagrebat loltraktore.

14 godina
neaktivan
Meni sutra stize t43 premda i ne znam je li velika razlika izmedju njega i t34-85. Samo cekam dan kad cu u garazu uparkirat t54, premda nije ni t44 za bacit :D
15 godina
dwade20 kaže...
Meni sutra stize t43 premda i ne znam je li velika razlika izmedju njega i t34-85. Samo cekam dan kad cu u garazu uparkirat t54, premda nije ni t44 za bacit :D

Pa vidjet ces i sam. Ima razlike no nemoj cuda ocekivat posto ides odmah sa jacim tierima tako da na isto otprilike dode.

No t43 je svakako dobar tenk.

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
World of Tanks

Baš sam danas sa M3 Lee uništio jedan T43, doduše imao je 24% ali sam roknuo sastrane dva puta i izgorio je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Baš sam danas sa M3 Lee uništio jedan T43, doduše imao je 24% ali sam roknuo sastrane dva puta i izgorio je.

Svaka cast, inace to je vec velika razliku u ta dva tenka. Inace t-43 je dosta velika prednost njegova mobilnost.

Dosta je brz naspram nekih iz istog tiera, nije neka mrcina sto se tice armora, ali damage mu nije los.

Npr. bez beda 1 na 1 s dobrom taktikom dobija IS, IS 3 i slicne zbog mobilnosti.

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
World of Tanks

previše ljudi je afk.

Udju izadju i igraju s drugim tenkom a ovdje dobijaju bodove.to trebaju riješit nekako

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Dajte nemojte me je_ati, svako malo vidim ovu temu pri vrhu i mislim se "wtf, koga briga za fakin wot", i sad je odlučio kliknuti, kad ono šezdeset strana o igri.

Jel' igra fakat tako dobra? Može li netko napisati kratki dojam? Hvala.

Pa ocito je predobra :)

Neznam kako bih napisao kratki dojam, osim da je igra super, jedina takvog tipa, lagana a opet i teska za igrat. 

Besplatna je! A igrivost joj je jaaako visoka!

http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

hebem ti arty i onoga tko je stavi u igru. RAGEE

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

hebem ti arty i onoga tko je stavi u igru. RAGEE

Nije problem u artiljeriji nego njenoj preciznosti. Čisto sumnjam da je bila onako precizna u ono vrijeme. Ali opet je gušt pogoditi tenka u pokretu ili nekog kempera. Ona je zapravo anti-camping sredstvo.

*NOB*.MRCINE
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 9:24 (nani17).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice