World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.299.792
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
zY3wz kaže...

Kada jednom kupim kamuflazu jel mogu nju onda prenositi na bilo koji tenk ??

Možeš, možeš. Imaš sastrane na ikonici od equipmenta ključ. Ako njega nema na equipmentu, onda možeš prebacit na drugi tenk.

17 godina
zY3wz kaže...

Kada jednom kupim kamuflazu jel mogu nju onda prenositi na bilo koji tenk ??

Da.

Svi moduli koji nisu označeni lokotom se mogu demountat i prebacit na drugi tenk.

17 godina
World of Tanks

heh juce napokon kupim kv i pozovem nastya i kukya u platoon i zurba ovo ono zaboravim ga opremiti i stisnem da pocne bitka i spawna me bez i jedne jeb granate...

jooooooooooooj ... a brzina stock kv-a se moze porediti samo sa brzinom hrdje koja mu nagriza trup.. i nakon 9 minuta mukotrpnog penjanja i provlacenja i skrivanja i spotanja se uspijem dovuci do njihove baze i zauzeti je...dobio 600 i nesto xp-a a nisam ni granata imao :)

hmmm...

1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Haha, probaj staviti gusjenice, KV2 kupolu i top a nemoj mijenjati motor, tek ćeš onda vidjeti šta je brzina, odnosno nedostatak iste :D

Ja sam to uradio, pa nisam mogao iz baze dok nisam motor promijenio.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja prvo stavio motor, pa gusjenice, pa radio, pa kupolu ... pa onda 107 gun i na kraju onaj motor sto me vodi do KV3....

EDIT: sad jos 22k xpa do KV3 {#} 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 12:08 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

ma kad skontam nije ovo ni lose...do sada sam uvijek srljao naprijed i ginuo bezveze a sad jednostavno ne mogu jer dok ja izadjem iz baze moji su vec otisli na pola puta...moracu vise defendati dok ga skroz ne nadogradim...

hmmm...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.bug.hr/master/toplista/

ne zaboravite glasati za WoT

edit: glasati mozete opet nakon 24sata od prethodnog glasa..

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 12:32 (rebelsy).

3 0 hvala 1
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...

http://www.bug.hr/master/toplista/

ne zaboravite glasati za WoT

upravo glasao{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi, T-34 il Panzer IV? Ko ima iskustva, da čujem koje mišljenje malo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jbte se {#}, sad mi se opet igra iako sam sebi obecao da necu nakon sto sam sve tenkove izgubio {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bajac kaže...

Ovisi kako igraš, igro sam s oba u beti, Panzer IV mi je uz VK3601(H) bio najdraži tenk.

Panzer IV je za polagano igranje, spor je pa ćeš najčešće pratit heavye, ali mu Panther turret daje odličnu zaštitu pogotovo ak se postaviš da ti samo turret viri iz zaklona. Jednom sam tako na chokeu sredio više od pola drugog tima jer malo tko u tvom tieru može lako probit taj turret. Imaš na izbor 2 dobra topa, jedan za sniping, drugi za dogfight.

T-34 je s druge strane puno brži, ima slopean armor i bolji ROF na topovima, više je za scouting, uništavanje artya i flankanje.

potpisujem se
15 godina
neaktivan
Bajac kaže...

Ja imam T34 i odlican tenk, ako ga mislis vozikat stavi 57mm top, odlicna penetracija i brzo puca,

Panzer IV isto odlican, sporiji od T -34, malo jaci top ali sporije puca, stoga T34 ili panzer IV ceka te luda zabava

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli jos primate u klan (BOLT) ?',ako da trebal li vam jedan TD vise{#} :D

0 0 hvala 0
16 godina
Primamo...sam se ti prijavi...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

molim za malo pomoći za dobivanje kodova koje svi tako volite i spominjete:

1. mjesto di se moze vidjeti pitanje na koje treba dati odgovor ? - nikako da nađem

2. format odgovora ?

ili su kodovi vezani za neki box-game ?? koji se prodaje ?? nisam ni to nasao kod nas ??

molim neku dobru dušu da mi to malo pojasni

Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ta akcija je završena, kodove je davao jedan srbijanski časopis.

Jučer sam dobio 46 pogodaka! Mogao sam preživjeti da su moji bili malo pametniji ali nisu, svi su poginuli, ja sam zadnji ostao. Puno puta sam gađao tenkove kojima je ostajalo po 1-2% healtha.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 14:03 (DrNasty).
17 godina

puno hvala na odgovoru

15 godina
World of Tanks

Kad ce biti opet takva akcija djeljenja kodova? Da li to mozda rade strane stranice kao ign,gamespot ili slicni?

Javite ako saznate.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
smola3005 kaže...

Onda si član klana BOLT, tu je dosta ekipe s foruma pa se moš dopisivat ingame dok nisi u bitci, a i sve češće se igra u platoonima pošto se ekipa opskrbila goldom od onih kodova xD

Klan je ustvari mnogo više od toga..ali kad postanemo dobri naravno. Planiram da će se to desiti tamo negdje nakon nekih mjesec dana nakon početka praznika..:P

Ugl. tu su i razni turniri i sl.

15 godina
DamageHigh kaže...
smola3005 kaže...

Onda si član klana BOLT, tu je dosta ekipe s foruma pa se moš dopisivat ingame dok nisi u bitci, a i sve češće se igra u platoonima pošto se ekipa opskrbila goldom od onih kodova xD

Klan je ustvari mnogo više od toga..ali kad postanemo dobri naravno. Planiram da će se to desiti tamo negdje nakon nekih mjesec dana nakon početka praznika..:P

Khm,mislis par mjeseci nakon praznika?Zezam se,postat cemo mi pravi razbijaci kada dobijemo Miša{#}

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
ivanoile kaže...
DamageHigh kaže...
smola3005 kaže...

Khm,mislis par mjeseci nakon praznika?Zezam se,postat cemo mi pravi razbijaci kada dobijemo Miša{#}

Ja sam se sad preorijentirao..:P

Prelazim na ruske heavyje..

Njemcima razvijam artiljeriju i TD-e te Leoparda za scoutanje, rusima heavyje, a amerima mediume..mislim da je to dobitna kombinacija za klan..=)

15 godina
DamageHigh kaže...
ivanoile kaže...
DamageHigh kaže...
smola3005 kaže...

Ja sam se sad preorijentirao..:P

Prelazim na ruske heavyje..

Njemcima razvijam artiljeriju i TD-e te Leoparda za scoutanje, rusima heavyje, a amerima mediume..mislim da je to dobitna kombinacija za klan..=)

Za TD meni su odlicni rusi,kao sto po 4 puta kazem,SU-85b je pravi kiler.Moze ozlijedit sve do IS,a KV-u skida oko 20-30%.Slabije tenkove ubija u 1 hicu,a malo jace tipa pzkpfw III u dva.Odlican,a ne puno skup.Samo je malo spor,negdje kao KV,ali to je TD.

16 godina
World of Tanks

Evo pokliko sam vas opet za klan..:P

Nego, broj članova se solidno povećava, što je ustvari pozitivna stvar. Vidjet ću još kriterije po kojima budemo slagali ekipe za tournamente i tak...;)
Ugl. baš mi je drago da bi mogli funkcionirati kao ekipa..također planiram i otvaranje TeamSpeak servera...jednom..:P

4 0 hvala 0
15 godina

Evo za sve koji  imaju americke heviye,novi patch ce donjet ih samo do tier 10.Francuske tenkove ocekujte negdje sredinom ljeta jer su oni predvidjeni nakon svih ovih updateova.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/35614-full-tech-trees-revised-and-improved/page__st__20

Takodjer se nemorate bojat za brisanje statsa.

Savjet developera je : "My advice is to get Panther tank. Then you will receive PII after the revision." - ako ste na njemcima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 15:00 (ivanoile).
17 godina
NEW_MAN kaže...
crozoki kaže...

jel ima u igri Kraljevski tigar iliti tigar 2

http://hr.wikipedia.org/wiki/Tiger_II

ako ima odmah dolazim {#}

Da u igri su oba dva, ali pošto je to igra ti tenkovi nisu bogovi nego je složeno tak da su podjednako jaki ko i drugi tenkovi na tom levelu.

hebiga onda baš i nije nešt realna ,ali ok

skinuti ću je i probati :)

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
15 godina

Kako citam dalje raspravu na WoT forumu,sve mi se cini da ce ove preinake nas pogodit krajem ove godine.

16 godina
World of Tanks

Da li se može kako prebaciti acc na EU server i o kakvim to codovima pričate?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

Nemojte zaboravit glasat na Masteru :-)

World Of Tanks nick: TheChosen

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kakvi su Americki mediumi? Razmisljam se da malo s njima igram. Posto mi je ovakav izbor za sada.

Ruski heavy,medium i td. Njemacki arty.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Diablo86 kaže...

Da li se može kako prebaciti acc na EU server i o kakvim to codovima pričate?

ja sam imao acc na USA serverima i javio sam im se i rekao da mi prebace acc na europu. Nakon toga su mi otkljucali acc na europi, al moras igrat ispocetka, znaci nemoguce je da ti doslovno skopiraju acc sa jednog na drugi server. Također moras skinut i europsku verziju igre.

EDIT:

sto se tice codova vjerojatno mislis na promotivne kljuceve koje je dijelio casopis "Digital" kojim dobijes ekskluzivni tenk M3 Stuart i 1250 golda, al ti je akcija dijeljenja kljuceva zavrsena prije koji dan tako da...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 17:08 (krayzie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice