World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.805
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
smola3005 kaže...

Evo i meni 3 koda došla, poslao prije točno tjedan dana :)

Još očekujem jedan, točno sam odgovorio na jedno pitanje, al bi trebalo stići tek za nekih 3 dana...

Kad si već uzimao šta ih nisi 15 uzeo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 22:57 (Kill Frenzy).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako mogu u BUg ekipu :D

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CRT kaže...

1. Damage je osnovao BUG klan a posto smo se ospkrbili kodova platooni rastu kao gljive nakon kise pa se troje ljudl ako okupi, takodjer, imas i trening bitke...

Uz to, može se napraviti i Tank Company koji se sastoji od najviše 15 igrača.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
Kill Frenzy kaže...
smola3005 kaže...

Evo i meni 3 koda došla, poslao prije točno tjedan dana :)

Još očekujem jedan, točno sam odgovorio na jedno pitanje, al bi trebalo stići tek za nekih 3 dana...

Kad si već uzimao šta ih nisi 15 uzeo?

Zato što sam slao zadnji dan prije neg su krenuli s pitanjima pa nisam znao oće proć... A i nije mi se dalo, nije mi tolko stalo :D

16 godina
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
World of Tanks

Za koji k me stavlja sa tenkovima kojima ne mogu ništa a oni me šljusnu iz prve.Zašto?je.emti balans.

dobijam po 50 xp i kako da hebeno napredujem

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Za koji k me stavlja sa tenkovima kojima ne mogu ništa a oni me šljusnu iz prve.Zašto?je.emti balans.

dobijam po 50 xp i kako da hebeno napredujem

To je balans kriv....igra totalno underrate-a većinu tier 4 (i ispod) tenkova.

Dok ne izađe patch tako će ostat, nadajmo se da su dobro poradili na tom fuckin' balansu jer ja sa hetzerom ne mogu ni ogrebat onog IS-a.k.a. Indistructible Supertank....taj tenk ko da je napravljen od titanijske legure {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 0:00 (Krešo91).
16 godina
World of Tanks

I nervira me što mi  svaki prvi pogodak odu gusjenice i onda sam banana

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

SAmo vas citam, KV ono, KV ovdje, KV, KV.

Samo polako gospodo, ponovit cu se od prije nekoliko desetaka stranica, wipe je svjez, sve je jos u nizim tierima - KV odnosno mobilni poljski toalet kao ultimativni garbage ce vam postati omiljena hrana kada se jos malo razvijete. Iskreno KV je garbage, ono, totalni, kasnije se doslovno pregaze,  ali jos je u vecini slucajeva top tier + zato sto vecina i dalje rusha russian heavy.

Sve je to ok, sao lagano., nakon KV-a pi*dit ce te o IS4-7. Tako to ide u WoT-u

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ne, ne, nije kriv balans nego je jednostavno igra tako zamišljena, miješa tenkove iz više tierova kako bi se igralo pažljivije i kako bi se moglo taktizirati. Već sam jednom stavio sliku i ponovo ću, gdje prikazuje na koji način matchmaking mješa tenkove.

A to što vam odbija granate je radi toga jer igra nije čista arkada. Kad gađate neki tenk o penetraciji i šteti ovisi kolko ste od njega udaljeni, pod kakvim kutem ga gađate, na koje mijesto i kakav top imate. Drugi put kad ti se granata odbije pokušaj gađati u neko drugo mijesto ili se probaj približiti. Morate shvatiti da je svaki tenk u početku jad i bijeda, isto je meni bilo za PzIV, ali poslje je rasturao. Znam da je ponekad ružno kad si najslabiji u nekom matchu i mene to živcira, ali onda se krečite pokraj svojega najačega tenkiste, a ako ste neki brzi light tank onda vam je zadača spotati, znam da je i to isto dosadno, te da je ljepše kad nekog uništite.

I ne neče patch popraviti nikakav balans što se tiče toga kako matchmaking miksa tierove jer su oni baš tako zamislili, ali će popraviti da više ne pada tako lako ovijes kad vas pogode u njega. Sad će vas morati pogoditi u određeno mijesto kako bi se ovijes strgao, a to određeno mijesto su kraj ili početak gusijenica.

btw zašto IS zovete Indistructible Supertank, pa zar mu nije pravo ime Iosif Stalin tank?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 0:41 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Imam najslabiji tenk koji nemože penetrirat u nikog i krećem se pored jakih tenkova i šta radim???

Zujim?Nekontam čar igre.Imam t46 i gađam 8 puta t1 odozada,pod kupolu i njemu baš ništa. EXIT

Ok ako imaš brzog tenka pa skautaš ali 90% tenkova su spori za to

Da znam da ovo nije "arkada" zato i igram igru ali nemam volje ne radit ništa za vrijeme partije jer nikom nemogu ništa

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 0:40 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

koji je smisao te igre?

jel to obicna death match pucacina samo umjesto da ti setas sa gunom vozis tenk?

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa nemoj ići na heavyija sa light tenkom, pobijegni ako možeš. Pa gađaj nekog slabijeg{#}

16 godina
World of Tanks

Da znam ali nekad nemaš izbora.

Sad trenutno igram sa t28 i dosad sam ubio jednog tenka u dva dana igranja. Redovito sam dole predzadnji ili zadnji i moš se hebat.rokam nekog švapskog tenka sa pet metara u bok i nemogu mu ništa.Taj tenk je bio negdje u sredini na popisu.Šta više reći. Sva sreća pa imam t2 medium i s njim se baš lijepo igram:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ne, ne, nije kriv balans nego je jednostavno igra tako zamišljena, miješa tenkove iz više tierova kako bi se igralo pažljivije i kako bi se moglo taktizirati. Već sam jednom stavio sliku i ponovo ću, gdje prikazuje na koji način matchmaking mješa tenkove.

A to što vam odbija granate je radi toga jer igra nije čista arkada. Kad gađate neki tenk o penetraciji i šteti ovisi kolko ste od njega udaljeni, pod kakvim kutem ga gađate, na koje mijesto i kakav top imate. Drugi put kad ti se granata odbije pokušaj gađati u neko drugo mijesto ili se probaj približiti. Morate shvatiti da je svaki tenk u početku jad i bijeda, isto je meni bilo za PzIV, ali poslje je rasturao. Znam da je ponekad ružno kad si najslabiji u nekom matchu i mene to živcira, ali onda se krečite pokraj svojega najačega tenkiste, a ako ste neki brzi light tank onda vam je zadača spotati, znam da je i to isto dosadno, te da je ljepše kad nekog uništite.

I ne neče patch popraviti nikakav balans što se tiče toga kako matchmaking miksa tierove jer su oni baš tako zamislili, ali će popraviti da više ne pada tako lako ovijes kad vas pogode u njega. Sad će vas morati pogoditi u određeno mijesto kako bi se ovijes strgao, a to određeno mijesto su kraj ili početak gusijenica.

btw zašto IS zovete Indistructible Supertank, pa zar mu nije pravo ime Iosif Stalin tank?

Bravo,  {#}

ako neznate di je tenk ranjiv, mozete u opcijama namistit da vam kursor to pokazuje

16 godina
World of Tanks

Dobra večer ljudi!!! Baš sam sada išao provjeriti poštu i vidio da mi je stigao 5. kod i to nakon 7 dana. Poslao sam i sa Yahoo-a prije 2 tjedna, ali izgleda da ne primaju mailove poslane sa Yahoo E-mail servisa. Eto, a sada, želim svima laku noć!!!

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

jel ima u igri Kraljevski tigar iliti tigar 2

http://hr.wikipedia.org/wiki/Tiger_II

ako ima odmah dolazim {#}

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crozoki kaže...

Da u igri je.

(=XII=)SandMan_CRO....
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 3:18 (Y2K2).
15 godina
DamageHigh kaže...

Prijavia san se i ja, šta dobivan sa tin? Nisan pratia temu baš previše.

http://about.me/antesirkovic
14 godina
World of Tanks

Onda si član klana BOLT, tu je dosta ekipe s foruma pa se moš dopisivat ingame dok nisi u bitci, a i sve češće se igra u platoonima pošto se ekipa opskrbila goldom od onih kodova xD

0 0 hvala 0
17 godina
crozoki kaže...

Da u igri su oba dva, ali pošto je to igra ti tenkovi nisu bogovi nego je složeno tak da su podjednako jaki ko i drugi tenkovi na tom levelu.

17 godina
moderator
World of Tanks

IS u garaži, premium acc aktiviran, par hiljada golda na računu... Milina :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

IS u garaži, premium acc aktiviran, par hiljada golda na računu... Milina :)

JA se nadam da cu dobit barem jedan!

Nego zna neko kolko kosta 24 h premium?

17 godina
moderator

Extending Premium
Cost     Length     Days
2,500 Gold     1 month     30 days
1,250 Gold     1 week      7 days
   650 Gold     3 days         3 days
   250 Gold     1 day        1 day

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 9:03 (DrNasty).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako se traba u borbu postavit sa TD , jer ako neprijatelju okrenam nos opet primam velik damage. I gdje treba gađat kako bi se pogodila municija ??

0 0 hvala 0
16 godina
zY3wz kaže...

Kako se traba u borbu postavit sa TD , jer ako neprijatelju okrenam nos opet primam velik damage. I gdje treba gađat kako bi se pogodila municija ??

Negdje u kupolu ili blizu nje pretpostavljam.

Najviše volim kad skinem neki tenk u kupolu ili top, pa je neprecizan ili ima sporiji reload ili pak nemože okretat kupolu. Isto tako me i najviše muči kad me netko pogodi u isto mijesto i dogodi mi se što sam nabrojao.

Inače ako imaš TD najbolje ti je stati negdje u grm i braniti neki prolaz, bazu ili se voziti iza svojih tenkova na nekoj određenoj udaljenosti pa zapucati po potrebi. Jer ako se nađeš sam sa nekim brzim i okretnim tenkom gotov si.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 9:30 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

tako i igram ali opet dođe mi neko sa boljim fugom , oklopom i cijevi  (pz IV i stug III) i nemogu cak u 60% slucajeva ni ostetit ga :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi ako hocete tjedni trening protiv malo iskusnijeg klana, javite mi se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

JOJJJJJJJJJJJ{#}

Kupim hebeni top 57 mm siz-4 top je dobar al me sad pak mece sa kv-3 su85b i ostalim jakim tenkovima covece krenem igrat jedanput me pogodi i gecrk a creditsa dobijem da nemogu ni popravak platit joj sta me zivcira ovaj t28

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kada jednom kupim kamuflazu jel mogu nju onda prenositi na bilo koji tenk ??

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice