iskljuci x fire
Hvala, kasnije sam malo Goooooglo i naso sam da je to njega, ali sam prebacil sa lftShifta na "<>" tipku i sad je sve ok ;)
iskljuci x fire
Hvala, kasnije sam malo Goooooglo i naso sam da je to njega, ali sam prebacil sa lftShifta na "<>" tipku i sad je sve ok ;)
evo da se pohvalim imam već t28, KV-a, KV-3, PzKpfw III, PzKpfw III/IV
dodajte me ako igrate nick: dejvism
Otkad sam preso na SPG tj T57 sam se preporodil prije sam sa bt2 dobival 1500-2300 a sad 2500-3850 svaku rundu a i sad me vise tolko ne unistavaju!!!!!
premium acc ?
jer se ja trenutno mucim sa T-34-85 jedva 1k u plusu ostajem nakon bitke pa moram nadoknadjivat sa T-34 novac
Je premium preorder Heavy.
Sa 34-85 sam skočil na 44 i onda grindal do 54.
Isto tak sam sa nule skočil na 34-85.
Sve svemu me ta šala koštala oko 10 000 golda.
ja sam svoje tenkove dobio mukotrpnim igranjem
bez premium accounta
evo imam pitanje, imam a-20 i sljedeci na redu mi je t-34, isto tako imam panzera III i sljedeci na redmu mi je panzer IV (uzet cu njega a ne III/IV). Sad me zanima dali je KV dosta nadmocniji od njih dvoje i mogu mu ce uopce suprotstaviti (posto su istog tiera, skoro cu uvijek upadat u partiju s njime).
Hvala
evo imam pitanje, imam a-20 i sljedeci na redu mi je t-34, isto tako imam panzera III i sljedeci na redmu mi je panzer IV (uzet cu njega a ne III/IV). Sad me zanima dali je KV dosta nadmocniji od njih dvoje i mogu mu ce uopce suprotstaviti (posto su istog tiera, skoro cu uvijek upadat u partiju s njime).
Hvala
vidi svaki tenk ima prednosti i mane
jači top i oklop = manja pokretljivost
slabiji oklop i slabiji top = mobilnost
Na tebi je da iskoristiš sve prednosti svog tenka i da pokušaš igrati tako da mu mane sakriješ
sa slabijim manjim tenkom ideš na point blank i udaraš sa leđa i drži se što dalje od njegava topa, jer ako te pogodi, onda te više nema.
Hvala
panzer IV je upgradean dostojan protivnik KV-u pa čak i KV3-u, jer mu je zadnji top dosta jak, a nije mu ni oklop loš jer (imao sam iskustva sa nijima i najčešće u 1 na jedan sam ja dobio sa svojim Kv-om sa 107mm topom)
što se A-20 tiče dobar je i on ali dok se krećeš ako staneš si mrtav jer mu je armor slab( do sada sam bio skinuo svakog A-20, a nije mi niti jednom ubio, najčešće mi prođe s leđa, ali ga stignem ubiti)
Što se love tiče, ja sam na pola puta do KV3, imam oko pola miliona kredita. Nadam se da ću moći održavati KV3 sa free accom, KV je dobar po tom pitanju čak i sa slabim gunom, dobijam prosječno preko 10k kredita, minus popravci i municija (2-3k).
bas sam probao protiv buraza on ima skroz otljucan kv a ja panzer IV, on meni jednim pogodkom odnaprjed oduzme preko 60 %, a ja njemu po 15% 20%. ali protiv Vk3601 moze samo bjezati. Dok imas slabiji top gađaš KV u gusjenice i sakriš se iza zida i tako dok ga neki TD ili SPG ne razjebe.
zato je KV peek-a-boo n shoot tenk... jer je pre spor cak i sa novim motorom gujsenicama i kupolom...
Što se love tiče, ja sam na pola puta do KV3, imam oko pola miliona kredita. Nadam se da ću moći održavati KV3 sa free accom, KV je dobar po tom pitanju čak i sa slabim gunom, dobijam prosječno preko 10k kredita, minus popravci i municija (2-3k).
moćeš bez problema i ja mogu popravak dođe od 3,5-4,5k a nisam nikad dobio manje od 8k creditsa
Jel itko dobio onaj kod za zlato i tenk?
ne još, ali strpljivo čekam :)
Ja nisam.
Btw. ja vam kažem da je PzKpfw 35 (t) najbolji tenk koji postoji...vidi sliku..:D
Lako razvaljivat MS-1,T1,Ltraktor i T-26
Ja nisam.
Btw. ja vam kažem da je PzKpfw 35 (t) najbolji tenk koji postoji...vidi sliku..:D
Definitivno
Ja nisam.
Lako razvaljivat MS-1,T1,Ltraktor i T-26
Pa jbg..u takvu me partiju stavio (uvijek u takve stavlja)...nije ni moj tenk neka mrga...:P
Upravo zbog toga i je najbolji...=)
sad neki lik sa merder II ili kako vec osto sam na petoricu i sve ih razvalio nisam mogo vjerovat lik pukne i skine 100%
skupio zlato za PzKpfw III i kad ga hoću kupit kaže mi da nemam dovoljno zlata za kupit slot ??? WTF !!!!
Čari Tank Destroyera...=)
skupio zlato za PzKpfw III i kad ga hoću kupit kaže mi da nemam dovoljno zlata za kupit slot ??? WTF !!!!
Garaža ti je napunjena do kraja. Prodaj jedan tenk.
pozz momci..evo i ja skinuo igru al me nesto *ebe..
znaci uredno skinem igru, install i kod pokretanja me izbacuje..
znaci kada kliknem 2x na ikonicu na ekranu otvori mi se (SLIKA 1):
kada kliknem na PLAY upali mi se bijeli ekran i nakon 5 sec me izbaci bez ikakve poruke (SLIKA 2)..
...zainteresirala me igra posto vecina ima dobar dojam, a u zadnje vrijeme imam previse slobodnog vremena..
molim pomoc...
Dobil sam prekjučer.
Čari Tank Destroyera...=)
gledam da ga kupim pa da se prvo rapitam jel dobar ovak za igranje !??