World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.060
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Duche kaže...

iskljuci x fire

Hvala, kasnije sam malo Goooooglo i naso sam da je to njega, ali sam prebacil sa lftShifta na "<>" tipku i sad je sve ok ;)  

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
16 godina
neaktivan
World of Tanks

evo da se pohvalim imam već t28, KV-a, KV-3, PzKpfw III, PzKpfw III/IV

dodajte me ako igrate nick: dejvism

AMD---ATI
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Otkad sam preso na SPG tj T57 sam se preporodil prije sam sa bt2 dobival 1500-2300 a sad 2500-3850 svaku rundu a i sad me vise tolko ne unistavaju!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Nije da se hvalim ali se hvalim ;) jučer sam kupil T-54 i sad sam OP gnjida.
15 godina
Trenutno sam na BT-2. Drugi dan igre mi je ovo, oko 12 sati aktivnog gameplaya. Igra je prezarazna.

35% mi je otprilike survival ratio, po meni ok, pošto taj tenk nije skup za održavanje.

Dobiva se u prosjeku oko 3-4k XP-a po rundi, većinom spotanjem i nanošenjem štete. Puknem ga jednom kako treba i bježim glavom bez obzira, to je otprilike taktika. :)
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Nije da se hvalim ali se hvalim ;) jučer sam kupil T-54 i sad sam OP gnjida.

premium acc ?

jer se ja trenutno mucim sa T-34-85 jedva 1k u plusu ostajem nakon bitke pa moram nadoknadjivat sa T-34 novac

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
17 godina

Je premium preorder Heavy.
Sa 34-85 sam skočil na 44 i onda grindal do 54.
Isto tak sam sa nule skočil na 34-85.
Sve svemu me ta šala koštala oko 10 000 golda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 14:38 (NEW_MAN).
16 godina
neaktivan

ja sam svoje tenkove dobio mukotrpnim igranjem {#}

bez premium accounta

AMD---ATI
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo imam pitanje, imam a-20 i sljedeci na redu mi je t-34, isto tako imam panzera III i sljedeci na redmu mi je panzer IV (uzet cu njega a ne III/IV). Sad me zanima dali je KV dosta nadmocniji od njih dvoje i mogu mu ce uopce suprotstaviti (posto su istog tiera, skoro cu uvijek upadat u partiju s njime).

Hvala

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mislim da se sa svakim tenkom može ubiti svaki tenk ali je po meni jednostavnije igrat sa KV pogotovo kad gore staviš ono 152 mm čudo od topa i oneshootaš ekipicu LOL.
Top je neprecizan ali kad te pogodi znaš da te nekaj pogodilo.
17 godina
neaktivan
CRT kaže...

evo imam pitanje, imam a-20 i sljedeci na redu mi je t-34, isto tako imam panzera III i sljedeci na redmu mi je panzer IV (uzet cu njega a ne III/IV). Sad me zanima dali je KV dosta nadmocniji od njih dvoje i mogu mu ce uopce suprotstaviti (posto su istog tiera, skoro cu uvijek upadat u partiju s njime).

Hvala

vidi svaki tenk ima prednosti i mane

jači top i oklop = manja pokretljivost

slabiji oklop i slabiji top = mobilnost

Na tebi je da iskoristiš sve prednosti svog tenka i da pokušaš igrati tako da mu mane sakriješ

sa slabijim manjim tenkom ideš na point blank i udaraš sa leđa i drži se što dalje od njegava topa, jer ako te pogodi, onda te više nema.

16 godina
neaktivan
CRT kaže...

Hvala

panzer IV je upgradean dostojan protivnik KV-u pa čak i KV3-u, jer mu je zadnji top dosta jak, a nije mu ni oklop loš jer (imao sam iskustva sa nijima i najčešće u 1 na jedan sam ja dobio sa svojim Kv-om sa 107mm topom)

što se A-20 tiče dobar je i on ali dok se krećeš ako staneš si mrtav jer mu je armor slab( do sada sam bio skinuo svakog A-20, a nije mi niti jednom ubio, najčešće mi prođe s leđa, ali ga stignem ubiti)

AMD---ATI
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 15:01 (dejvis).
17 godina
moderator
World of Tanks

Što se love tiče, ja sam na pola puta do KV3, imam oko pola miliona kredita. Nadam se da ću moći održavati KV3 sa free accom, KV je dobar po tom pitanju čak i sa slabim gunom, dobijam prosječno preko 10k kredita, minus popravci i municija (2-3k).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bas sam probao protiv buraza on ima skroz otljucan kv a ja panzer IV, on meni jednim pogodkom odnaprjed oduzme preko 60 %, a ja njemu po 15% 20%. ali protiv Vk3601 moze samo bjezati.  Dok imas slabiji top gađaš KV u gusjenice i sakriš se iza zida i tako dok ga neki TD ili SPG ne razjebe.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

zato je KV peek-a-boo n shoot tenk... jer je pre spor cak i sa novim motorom gujsenicama i kupolom...

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Što se love tiče, ja sam na pola puta do KV3, imam oko pola miliona kredita. Nadam se da ću moći održavati KV3 sa free accom, KV je dobar po tom pitanju čak i sa slabim gunom, dobijam prosječno preko 10k kredita, minus popravci i municija (2-3k).

moćeš bez problema i ja mogu popravak dođe od 3,5-4,5k a nisam nikad dobio manje od 8k creditsa

AMD---ATI
15 godina

Jel itko dobio onaj kod za zlato i tenk?

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ne još, ali strpljivo čekam :)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ivanoile kaže...

Ja nisam.

Btw. ja vam kažem da je PzKpfw 35 (t) najbolji tenk koji postoji...vidi sliku..:D

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...
ivanoile kaže...

Ja nisam.

Btw. ja vam kažem da je PzKpfw 35 (t) najbolji tenk koji postoji...vidi sliku..:D

Lako razvaljivat MS-1,T1,Ltraktor i T-26{#}

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
ivanoile kaže...

Ja nisam.

Definitivno

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
15 godina
ivanoile kaže...
DamageHigh kaže...
ivanoile kaže...

Ja nisam.

Lako razvaljivat MS-1,T1,Ltraktor i T-26{#}

Pa jbg..u takvu me partiju stavio (uvijek u takve stavlja)...nije ni moj tenk neka mrga...:P

Upravo zbog toga i je najbolji...=)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

sad neki lik sa merder II ili kako vec osto sam na petoricu i sve ih razvalio nisam mogo vjerovat lik pukne i skine 100%

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

skupio zlato za PzKpfw III i kad ga hoću kupit kaže mi da nemam dovoljno zlata za kupit slot ??? WTF !!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 18:21 (mlinka93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Čari Tank Destroyera...=)

15 godina
mlinka93 kaže...

skupio zlato za PzKpfw III i kad ga hoću kupit kaže mi da nemam dovoljno zlata za kupit slot ??? WTF !!!! {#}

Garaža ti je napunjena do kraja. Prodaj jedan tenk.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz momci..evo i ja skinuo igru al me nesto *ebe..

znaci uredno skinem igru, install i kod pokretanja me izbacuje..

znaci kada kliknem 2x na ikonicu na ekranu otvori mi se (SLIKA 1):

kada kliknem na PLAY upali mi se bijeli ekran i nakon 5 sec me izbaci bez ikakve poruke (SLIKA 2)..

...zainteresirala me igra posto vecina ima dobar dojam, a u zadnje vrijeme imam previse slobodnog vremena..{#}

molim pomoc...

SLIKA 1 SLIKA 1
SLIKA 2 SLIKA 2

0 0 hvala 0
17 godina
ivanoile kaže...

Dobil sam prekjučer.

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Čari Tank Destroyera...=)

gledam da ga kupim pa da se prvo rapitam jel dobar ovak za igranje !??

17 godina
@mokymi
Najpametnije kaj ti mogu napisat je stavi novi driver za grafičku. Ako to ne pomogne onda sam cluelesssss
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice