World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

PureEntity Valjda je ovo sve istina što si napisa, i da kažen izgleda da dobro "poznajes" ovu igru i meni osobno bi bilo draze da su isli vise na realno gledanje i sposobnosti tenka,ali u tome bi daleko najaci bili njemacki tenkovi(mada je to istina,Amerikanci su doslovno izbacivali sa trake tenkove,koji nisu mogli se suprostavit Njemackim tenkovima,za Ruse nisam siguran) Njemacki tenkovi nekako nisu svoji,u igri ce biti napeto Sherman vs panzer IV (1v1) dok je u doba ww2  trebalo bar 4 shermana da uniste jednog panzer IV-u,nemoj misliti da se ja ne slazem sa tobom,nego samo zamisli ovo kao dopounom za svoj tekst.,,i bio bih zahvalan ako bi mi mogao reci sto mislis o Mausu,jeli on vrijedan tih 6 000 000 kredita,par mana nabacit :)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

igrica je prejeb*na ;) sada sam završio s uvodom i predobro je kupio sam američki m2 ili neš slično i predobar je ide 57km/h {#}

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

FFFFFUUUUUUUUUU

KV je zahtjevan. Mislio sam da će mi biti ugodno sa stock gunom dok ne otključam 107mm, a sad sam zaglavio sa 76mm a xp potrošio na kupolu i gusjenice (KV2 nadogradnja). Moram se dovući nekako do 122mm topa, pa da lakše dišem dok ne dođe 107mm. Ova grdosija ne može sama ništa, previše je spora, a ako mi suborci napuste bokove, postajem limena konzerva koja se vidi iz aviona.

A Fact of Life: After Monday and Tuesday even the calendar says W T F. . .

4 0 hvala 0
17 godina
Prvo i osnovno pravilo koje ljudi moraju naučit je guraj prsa prema neprijatelju i ne stajat na mjestu da vas artiljerija siluje.
Neko je komentiral švabu da je loš i po meni je onakav kak ga igraš
Dogural sam do Ausfa i miša nisam kupil jer je govno. Zaključak Tier 10 švabo je smeće, ali sa svim manjim tenkovima sam se bez problema suprostavljal rusima. Imal sam panthera i nije bilo tenka koji me u 1vs1 mogel dobiti (sad imam T-44 i planiram uzet T-54, sto put je bolji od panthera) . Ausf se zove mini Mouse zato jer je govno izdržljivo i može istrpit batine ko ni jedan tenk, ali ima pušiona top. Panther je solidan tank i ko zna igrat s njim radi čuda, najveća mana i problem kod njemaca je mala brzina a pogotovo ona kod skretanja. JagdTiger je u odnosu na Object 704 peace of shit. GW Tiger artiljerija je perverzija i to budem si opet priuštil jer nema ljepšeg nego oneshootat nekoga lol.

Već sam par put napisal i evo još jedno za sve nove.
Heavy Tank - T30 ili IS-7
Medium Tank - T-54
TD - Object 704
SPG - GW Tiger
16 godina
NEW_MAN kaže...
Već sam par put napisal i evo još jedno za sve nove.
Heavy Tank - T30 ili IS-7
Medium Tank - T-54
TD - Object 704
SPG - GW Tiger

ne bi se u potpunosti složio s tobom

medium bi def trebao biti pershing (bolji proboj topa i veči damage)

a SPG definitivno am arty...GW tiger je za niš radi malog kuta topa pa se stalno pomiče i postaje neprecizan a k tvome mu i zadnji top nema domet preko cijele mape (velike)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 9:12 (jazz_1802).
17 godina
moderator
jazz_1802 kaže...

ne bi se u potpunosti složio s tobom

medium bi def trebao biti pershing (bolji proboj topa i veči damage)

a SPG definitivno am arty...GW tiger je za niš radi malog kuta topa pa se stalno pomiče i postaje neprecizan a k tvome mu i zadnji top nema domet preko cijele mape (velike)

Ma kakav M26. T54 ima turret traverse 51°/sec, a hull 48°/sec, što znači da zatvori 180° i pogleda sam sebi u guz.icu za 2 sekunde! (ako vrtiš i top i tenk u isto vrijeme) Ovaj pleše oko bilo koga. Dodaj i veću brzinu, pa imaš F1 bolid na mapi, dok M26 glumi heavy sa svojim topom :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 10:18 (DrNasty).
17 godina
Pershing ima veći dmg ali manji penetration.
T-54 bounca onak stalno i puno je brži te kao takav owna. Ako kupiš Pershinga javi pa ti pokažem na treningu koji je bolji.
GW Tiger ima super domet i njegova namjena nije kontriranje artiljerije nego ubijanje Tier 10 tenkova.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Uzeo sam PzKpfw III A. , čisto za research za dalje, loš je po meni.

Jedina prednost mu je to što je brz. Ali s njim te stavljaju u bitke sa puno jačim tenkovima, oklop mu je ništ-koristi, a top neprecizan i spor.

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Mene baca sad na King Tigere, ako i zadam critical ne odbijam mu HP, možda 1 ili 2%, dok sa AP mogu samo farbu skidati. AP sa ovog 76mm guna ne prolazi ni kroz pzkpfw IV tenkove.

Ko hoće na KV, prvo nek ide na 122mm, pa onda sve ostalo.

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Mene baca sad na King Tigere, ako i zadam critical ne odbijam mu HP, možda 1 ili 2%, dok sa AP mogu samo farbu skidati. AP sa ovog 76mm guna ne prolazi ni kroz pzkpfw IV tenkove.

Ko hoće na KV, prvo nek ide na 122mm, pa onda sve ostalo.

Svaki puta kad kupujes tenk ocekujes kako ce te bacati u one partije sa slabijima .. kako je tebe bacalo u jace dok si bio slabiji....ali to nije tako :S

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Jedina prednost mu je to što je brz. Ali s njim te stavljaju u bitke sa puno jačim tenkovima, oklop mu je ništ-koristi, a top neprecizan i spor.

Slazem se s tobom...i ja ga trenutno imam i nisam zadovoljan s njim...a da ne govorim kad me baci u bitku s jakim tenkovima KV-u nemogu ni ostetit oklop{#}

17 godina
moderator
rebelsy kaže...

Svaki puta kad kupujes tenk ocekujes kako ce te bacati u one partije sa slabijima .. kako je tebe bacalo u jace dok si bio slabiji....ali to nije tako :S

Mene baca i kod slabijih (u partiju gdje budem najjači po vrijednosti), samo što sam opet ograničen sa topom. Ali to će se promijeniti kad bude veliki pišonja :D

15 godina
World of Tanks

Koliko zaradite prosječno iskustva?

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Oko 300, ovisi, nisam baš računao neki prosjek, nego onako odoka

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
mind_challenge kaže...
sirka666 kaže...

Nemoraš to računati, piše ti u statistici.

Sirka - 131

Mind - isto 131 {#}

Ja - 213

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
DamageHigh kaže...
mind_challenge kaže...
sirka666 kaže...

Nemoraš to računati, piše ti u statistici.

Sirka - 131

Mind - isto 131 {#}

Ja - 213

Vidiš, nisam to ni vidio

16 godina
World of Tanks

Vidim da neki ne kuže da su skoro svi tenkovi od početka malo slabi, imaju sporiji reload i duže im treba da budu precizniji, ali to je sve radi posade. Kako posada postaje iskusnija to brže radi svoju funkciju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Vidim da neki ne kuže da su skoro svi tenkovi od početka malo slabi, imaju sporiji reload i duže im treba da budu precizniji, ali to je sve radi posade. Kako posada postaje iskusnija to brže radi svoju funkciju.

Da, i kada se pokupujo novi djelovi tenkovi postaju odlično, kao recimo ovaj moj Marder

Kada sam ga tek kupio bio je škart obićni, sada kada sam ga upgradeao odličan je, pogotovo s ovim topom koji sam jučer kupio

16 godina
dasoo988 kaže...
RoyalBlood kaže...

Slazem se s tobom...i ja ga trenutno imam i nisam zadovoljan s njim...a da ne govorim kad me baci u bitku s jakim tenkovima KV-u nemogu ni ostetit oklop{#}

A kaj je tu čudno? Ja im i sa PzKpfw-om IV ne mogu ništa, tako da...(ok, mogu, ali treba doći odostraga ili sastrane).

I trebate se pomiriti s tim, da nekim tenkovima jednostavno ne možete ništa, barem što se skidanja healtha tiče. Opalite ih s HE u gusjenice, okružite oko njih za artiljeriju itd. Kao što sam već rekao, treba biti pametan u partijama većih od Tiera II. Normalno da nećeš stat ispred KV-a da ga naciljaš..:P

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
dasoo988 kaže...
RoyalBlood kaže...

A kaj je tu čudno? Ja im i sa PzKpfw-om IV ne mogu ništa, tako da...(ok, mogu, ali treba doći odostraga ili sastrane).

I trebate se pomiriti s tim, da nekim tenkovima jednostavno ne možete ništa, barem što se skidanja healtha tiče. Opalite ih s HE u gusjenice, okružite oko njih za artiljeriju itd. Kao što sam već rekao, treba biti pametan u partijama većih od Tiera II. Normalno da nećeš stat ispred KV-a da ga naciljaš..:P

a slucajno sam naletio na KV, nisam ja isao za tim da ga lovim nego sam bjezao od njega hehehe... sve to stoji sto si rekao al nisam ocekivao da ce PzKpfw III A. bit tako slab, mislio sam da ce opet kako tako moci se nosit s jacim tenkovima al on jednostavno meda nemože {#}

16 godina

Ma shvaćam te u potpunosti...;)
Tek što ga ugledaš si mrtav...:P

15 godina
neaktivan
World of Tanks

e da nešto pitam ... po čemu gledate jačinu top...što treba imati bolje...damage znam da treba imat veći ali kaj mu znači oni milimetri (jel treba imat više mm ili manje mm) i što znači ono iznad damage ono na p.... ?

0 0 hvala 0
16 godina
Jughead kaže...

e da nešto pitam ... po čemu gledate jačinu top...što treba imati bolje...damage znam da treba imat veći ali kaj mu znači oni milimetri (jel treba imat više mm ili manje mm) i što znači ono iznad damage ono na p.... ?

Milimetri su ti kalibar topa, u pravilu je veći kalibar i veći damage. Dosta ti je bitan penetration, što veći da bude.

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Jughead kaže...

Milimetri su ti kalibar topa, u pravilu je veći kalibar i veći damage. Dosta ti je bitan penetration, što veći da bude.

ok sada imam američki m2 light ... nekako mi se ćini da je brz ide 57km/h ali nekako je neprecizan i nekako ima slabi defense tj. brzo me ubiju (2 hita) a nadogradio sam ga do kraja ... i ne kužim za što mi treba onaj radio ???

16 godina
World of Tanks

Radio ti treba da kolegama javiš ako nekoga uočiš. Light tenkovi su svi takvi, s njima samo treba brzo voziti, a ne stojati i gađati. Samo se vozaj po mapi i javljaj kolegama ako nekog vidiš (ide automatski), a ako baš želiš u duel s nekim, nemoj stojati nego se vozi u krug oko njega i probaj gađati gusjenice ili zadnji dio.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Radio ti treba da kolegama javiš ako nekoga uočiš. Light tenkovi su svi takvi, s njima samo treba brzo voziti, a ne stojati i gađati. Samo se vozaj po mapi i javljaj kolegama ako nekog vidiš (ide automatski), a ako baš želiš u duel s nekim, nemoj stojati nego se vozi u krug oko njega i probaj gađati gusjenice ili zadnji dio.

to i radim ali kada njih 3 me okruže i u roku od 3s sam gotov...a ovaj resurch to mi treba za nove tenkove i za nadograđivanje ili ???

nadam se da ću uskoro nabavit neki medium...ili hevy ;)

16 godina
Jughead kaže...
mind_challenge kaže...

to i radim ali kada njih 3 me okruže i u roku od 3s sam gotov...a ovaj resurch to mi treba za nove tenkove i za nadograđivanje ili ???

A čuj, nije poanta uvijek preživjeti, nego pobijediti

Da reseaerch ti treba za nove dijelove, tenkove, posadu...

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Jughead kaže...
mind_challenge kaže...

A čuj, nije poanta uvijek preživjeti, nego pobijediti

Da reseaerch ti treba za nove dijelove, tenkove, posadu...

Koji ti imaš tenk ako nije tajna i koliko si ga platio i koliko dugo igraš ovu igru ?

15 godina
Jughead kaže...

Koji ti imaš tenk ako nije tajna i koliko si ga platio i koliko dugo igraš ovu igru ?

Ja mislin da on sad ima Marder II.

Tu imaš profile od dosta igrača.

http://about.me/antesirkovic
16 godina
Jughead kaže...
mind_challenge kaže...

Računaj mjesec dana do heavyja..;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice