Wolfenstein(Zombi vs SS)

poruka: 3
|
čitano: 898
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Wolfenstein(Zombi vs SS)

Nakon dugo godina(od 2001),kada je izašao Return to Castle Wolfenstein,mnogi uključujući i sebe su očekivali da će barem nakon 2-3 godine izaći novi nastavak,ali ništa.Sada skoro 8 godina nakon,ponovo ćemo se naći u čizmama B.J. Blaskovitza koji pali ss-ovce i kida zombije.Zanima me tko će se tu sve boriti u tom fiktivnom gradu u kome će se odigravat radnja.Dali je taj grad dovoljan da nam ponudi sve što bio sama igra trebala da donese nakon odličnog prethodnika.U traileru vidiom kako  zombiji ili kako se već zovu nabijaju ss-ovce a ovi sam vapajno pucaju u njih(ili nas) znajući da im nema spasa.kako će se radnja odvijat.Možda će to biti nešto poput Assasins Creed-a.Jedan veliki grad,gomile neprijatelja koji čupaju jedni drugima srca a mi u sredini ponovno spašavamo zemlju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wolfenstein(Zombi vs SS)

Meni je Return To Castle Wolfenstein bio predobra igra. A posebno atmosfera.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.00 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Wolfenstein(Zombi vs SS)
crystal6 kaže...

Meni je Return To Castle Wolfenstein bio predobra igra. A posebno atmosfera.

Jeste.Odlična igra.Iako je izašao sada davne 2001-e,stvarno je bio odličan.Prolio sam par nostalgičnih suza za starom gardom pa sam ga zaigrao ovih dana.Malo ss-ovcepa zombije nabiješ a onda gledaš zgodne kurve(ima ih recimo u village2 misiji)ili elitne čuvarice.nadam se samo da će nadolazeći Wolfenstein makar biti rame uz rame sa prošlim ako ne i bolji mada sumnjam.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice