Warhammer Online : Age of Reckoning

poruka: 125
|
čitano: 21.474
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Objavili su datum, stiže za nešto više od mjesec dana - 18.9.2008.

Next big thing u svijetu MMOa?

WAR

Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2008 8:42 (Ghostara).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Warhammer Online : Age of Reckoning

Nadao sam se tome dok nisam probao betu. Nažalost, ništa drugo doli WoW s malo drugačijim patuljcima.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nadao sam se tome dok nisam probao betu. Nažalost, ništa drugo doli WoW s malo drugačijim patuljcima.

Ja se više neću zaletati suditi prije igranja, premda sam s AoC bio vrlo u pravu da nešto smrdi kod te igre na početku. Neću suditi WAoR na temelju gameplay filmova i previewa, no čini mi se da je naxeem u pravu, opet. Zapravo je kod WAoR vrlo lako procijeniti o čemu se radi. Ali bi ta igra mogla biti ipak maleno osvježenje ljubiteljima WoWa.

ps. naxeem proklet bio od kad si mi prezentirao AoC Smijeh Više nemam život, a i sve manje love... (LOTRO i AoC)
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina
neaktivan

Ja sam bio prestao s AoC-om na par dana, al' opet igram. 'ebiga. :D - bugova više nema, a content će dodavati, pa vidjet ćemo...

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Darn, ja sam se baš ponadao nečem drugačijem. Znači još čekamo MMO2.0 ...
Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
17 godina
neaktivan

Navodno su totalno obradili profesije i skillove pa bi se ekonomija trebala zaista vrtiti oko pojedinih profesija koje bi igrači mogli rabiti kao nešto korisno. Borba je tak-tak WoW-like, ali s dosta 'ukočenim' animacijama koliko se za sada da vidjeti. Teksture su bolje nego WoW.

Treba zaigrat s nekakvim buddy key-em na tjedan dana pa vidjet..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A nis izgleda da cu i to probat...AoC sam kupio medju prvima i nije mi se svidio, pa sam pauziro account, a posto frend i ja to kupimo pola pola pa isprobamo nije bed...Ak je igra dobra kupimo jos jednu kopiju :)

17 godina
neaktivan

Svakako ću probati, ako se ikako mogne sa nekim trial keyem, mislim da bi mi se moglo svidjeti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

po onome sto sam vidio po grafici  je sigurno ispred wowa a po gameplayu - e to se mora isprobat sa nekim trialom kada nam to bude omoguceno .

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neće u moju maštu puške u fantasy svijetu Osmijeh NIKAD!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Hm.. pa i u WoWu imaju puške zar ne?  Namigiva
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Znam, prijatelju, ali ne sjećam se da sam u dva mjeseca trpljenja proljeva i mučnine dok sam silom igrao crtić WoW došao do toga Osmijeh (hvala bogovima!)

17 godina
neaktivan

Ova meni igra izgleda kao wow 2, neznam detalje ali mi je dosta vila patuljaka i orkova ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Faerdhur kaže...

ne samo puške vidi što će biti u wotlku

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2008 11:03 (Dkc).
17 godina
neaktivan

Jos se nezna oce to biti mount ili ce biti dio nekog questa, ako bude bio mount mislim da ce ga inžinjerci moc radit, sve u svemu totalna glupost, bar po meni, di ovaj WoW ide isuseee zastooo?!? :-D

A sto se tice Warhammera uhvatio sam vremena malo pa prosnjofo po netu malo gledo SSove i videje, i nisam impresioniran nesta posebno...No to je mozda zato sto neznam apsolutno nista o Warhammer svijetu i prici, nikad nisam igrao / citao nesta u vezi s time

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2008 11:29 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

A ... slicno kao  prica Warcraft serijala  , na isti kalup samo sa drugim likovima :D

0 0 hvala 0
17 godina

Razlika izmedju titan questa i diabla 2-bolja grafika u titana

Razlika izmedju WO i WoW-a-bolja grafika u WO

Ne kuzim zakaj rade toliko slicne igre...dobro da i prica nije prepisana.

:))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da nije toliko PvP orijentiram, dao bih mu šansu. ovak slabije..

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a dobro  , to sto je orjentiran prema pvp-u ne mora biti nuzno lose , sve zavisi kako ce se pve u sve to uklopiti tj. da li ce se pvp zapostaviti , mislim da bez dobroga pve nema ni dobroga pvp -a

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

mislim da bez dobroga pve nema ni dobroga pvp -a

Zašto to misliš? - Da ima dovoljno igrača za sve likove u sadržaju, nitko nebi trebao PvE.
17 godina
neaktivan

ali cujes , opet pve ima jednu svoju stranu koju ma kakav pvp ne moze srusiti (bar po meni ).

ono u grupi se l qvestovi rjesavaju , xp se gomila ,  odlazak u instance i raidove - nenadmasivo sa dobrom ekipom

A vidim da bi Warhammer trebao imati nesto na foru realm vs realm , to u pravom znacenju rijeci ili sta , moze li netko objasniti tko je upucen u igru i tko je prati .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

A vidim da bi Warhammer trebao imati nesto na foru realm vs realm , to u pravom znacenju rijeci ili sta , moze li netko objasniti tko je upucen u igru i tko je prati .

Koliko vidim, RvR (realm vs realm) je slično koncipiran kao u Guild Wars. Ne sanjaj o masovnim bitkama, jer online igranje i broadband za mase je još uvijek daleko od toga. Radi se o pomicanju granice teritorija (realma) tako što se osvajaju određeni gradovi (utvrde). Sve ti je to kao PvP instance u bilo kojoj MMO igri koja to ima, arene, samo se računaju pobjede i to prikazuje na mapi svijeta kao granice, odnosno osvojeni teritorij. Pogledaj dolje sliku iz Guild Wars, malo se potrudi da vidiš plavo-crvenu blijedu granicu kako se mijenja iz slike u sliku, pa će ti biti jasnije (u ovom slučaju frakcija Kurzick, plava granica, sve više osvaja arenu po arenu teritorij Luxona, crvena granica).

Nije loš koncept, daje neki osjećaj sveopćeg rata, ali nikako nekakva dinamična masovna osvajanja, za to je još rano u povijesti gejminga. Ima začetaka i nagovještaja tu i tamo u igrama, ali samo to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 7:02 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Moguće je to, pitanje je samo tko je spreman to raditi. Nitko osim EVE-a to još ne radi zato što ih je strah da će netko biti prejak i da će teško vratiti ravnotežu koja je bitna.

17 godina
neaktivan
Dkc kaže...

LOL   nemrem vjerovat!  Pa to je skroz bezveze u WoW svijetu. Ovo je previše čak i za dwarfove..

17 godina
neaktivan

Sve mi se cini da bi WotLK mogao biti gori od TBC-a :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sorry za offtopic s tim mountom ali ima horde i alliance verzija, vjerovatno enginering mada nisam siguran Smijeh Uglavnom model je tu vidjet ćemo za što će služit Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Malo dižem stariji topic al nvm :)

Uglavnom, da vas obavijestim o HCL-ovoj najavi ove igre:

http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=143&select=19

Fino informacije, screenovi i traileri na jednom mjestu.

Igra bi trebala biti pristojna zamjena za WoW koji je mnogima u mojoj neposrednoj blizini dosadio :)

Vidjet ćemo kako će igra uspjeti jednom kada izađe... Al nekako sumnjam da će uspjeti maknuti WoW s trona.

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Dkc kaže...

LOL   nemrem vjerovat!  Pa to je skroz bezveze u WoW svijetu. Ovo je previše čak i za dwarfove..

Omg. WOW je već sa TBC počeo gubiti lore ali nakon što sam vidio ovo... Neodlučan
LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
17 godina
neaktivan

Za sve zainteresirane formira se guild sa ovih prostora, web stranica je mrak, naravno tu je i neizostavni forum, so check it out here: www.warhr.com Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 12:34 (HAL).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zna li se cijena Warhammera kada dode kod nas ? - Bar neka okvirna

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice