Objavili su datum, stiže za nešto više od mjesec dana - 18.9.2008.
Next big thing u svijetu MMOa?
Objavili su datum, stiže za nešto više od mjesec dana - 18.9.2008.
Next big thing u svijetu MMOa?
Nadao sam se tome dok nisam probao betu. Nažalost, ništa drugo doli WoW s malo drugačijim patuljcima.
Nadao sam se tome dok nisam probao betu. Nažalost, ništa drugo doli WoW s malo drugačijim patuljcima.
Ja sam bio prestao s AoC-om na par dana, al' opet igram. 'ebiga. :D - bugova više nema, a content će dodavati, pa vidjet ćemo...
Navodno su totalno obradili profesije i skillove pa bi se ekonomija trebala zaista vrtiti oko pojedinih profesija koje bi igrači mogli rabiti kao nešto korisno. Borba je tak-tak WoW-like, ali s dosta 'ukočenim' animacijama koliko se za sada da vidjeti. Teksture su bolje nego WoW.
Treba zaigrat s nekakvim buddy key-em na tjedan dana pa vidjet..
A nis izgleda da cu i to probat...AoC sam kupio medju prvima i nije mi se svidio, pa sam pauziro account, a posto frend i ja to kupimo pola pola pa isprobamo nije bed...Ak je igra dobra kupimo jos jednu kopiju :)
Svakako ću probati, ako se ikako mogne sa nekim trial keyem, mislim da bi mi se moglo svidjeti...
po onome sto sam vidio po grafici je sigurno ispred wowa a po gameplayu - e to se mora isprobat sa nekim trialom kada nam to bude omoguceno .
Neće u moju maštu puške u fantasy svijetu NIKAD!
Neće u moju maštu puške u fantasy svijetu NIKAD!
Ova meni igra izgleda kao wow 2, neznam detalje ali mi je dosta vila patuljaka i orkova ...
Jos se nezna oce to biti mount ili ce biti dio nekog questa, ako bude bio mount mislim da ce ga inžinjerci moc radit, sve u svemu totalna glupost, bar po meni, di ovaj WoW ide isuseee zastooo?!? :-D
A sto se tice Warhammera uhvatio sam vremena malo pa prosnjofo po netu malo gledo SSove i videje, i nisam impresioniran nesta posebno...No to je mozda zato sto neznam apsolutno nista o Warhammer svijetu i prici, nikad nisam igrao / citao nesta u vezi s time
A ... slicno kao prica Warcraft serijala , na isti kalup samo sa drugim likovima :D
Razlika izmedju titan questa i diabla 2-bolja grafika u titana
Razlika izmedju WO i WoW-a-bolja grafika u WO
Ne kuzim zakaj rade toliko slicne igre...dobro da i prica nije prepisana.
da nije toliko PvP orijentiram, dao bih mu šansu. ovak slabije..
a dobro , to sto je orjentiran prema pvp-u ne mora biti nuzno lose , sve zavisi kako ce se pve u sve to uklopiti tj. da li ce se pvp zapostaviti , mislim da bez dobroga pve nema ni dobroga pvp -a
mislim da bez dobroga pve nema ni dobroga pvp -a
ali cujes , opet pve ima jednu svoju stranu koju ma kakav pvp ne moze srusiti (bar po meni ).
ono u grupi se l qvestovi rjesavaju , xp se gomila , odlazak u instance i raidove - nenadmasivo sa dobrom ekipom
A vidim da bi Warhammer trebao imati nesto na foru realm vs realm , to u pravom znacenju rijeci ili sta , moze li netko objasniti tko je upucen u igru i tko je prati .
A vidim da bi Warhammer trebao imati nesto na foru realm vs realm , to u pravom znacenju rijeci ili sta , moze li netko objasniti tko je upucen u igru i tko je prati .
Moguće je to, pitanje je samo tko je spreman to raditi. Nitko osim EVE-a to još ne radi zato što ih je strah da će netko biti prejak i da će teško vratiti ravnotežu koja je bitna.
Sve mi se cini da bi WotLK mogao biti gori od TBC-a :D
Sorry za offtopic s tim mountom ali ima horde i alliance verzija, vjerovatno enginering mada nisam siguran Uglavnom model je tu vidjet ćemo za što će služit
Malo dižem stariji topic al nvm :)
Uglavnom, da vas obavijestim o HCL-ovoj najavi ove igre:
http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=143&select=19
Fino informacije, screenovi i traileri na jednom mjestu.
Igra bi trebala biti pristojna zamjena za WoW koji je mnogima u mojoj neposrednoj blizini dosadio :)
Vidjet ćemo kako će igra uspjeti jednom kada izađe... Al nekako sumnjam da će uspjeti maknuti WoW s trona.
Za sve zainteresirane formira se guild sa ovih prostora, web stranica je mrak, naravno tu je i neizostavni forum, so check it out here: www.warhr.com
Zna li se cijena Warhammera kada dode kod nas ? - Bar neka okvirna