Warhammer 40.000: Eternal Crusade

poruka: 12
|
čitano: 1.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
warhammer 40k mmotps

Da ne bi previse pametovao  evo linkova za Eternal Crusade TPSMMO u settingu warhammera 40 K ; https://www.eternalcrusade.com/  , 

Nazalost , pravi , WAR 40k mmorpg Dark Milenium je odgodjen ,odustalo se i sad se mozemo nadati da cemo  ipak na kraju dobiti ovaj  shooter u skinu war 40k,sto ce na kraju ispasti ,da budem iskren jos je rano  za pohvaliti ili popljuvati ovaj projekt .Optimisticno ocekujemo na kraju MMOTPS !

Osobno volim ovaj sci fi fantasy mix setting ,nemam financijskih uslova za skupljanje figura , nemam ni vremena za table top turnire pa mi preostaje zabavit se u mmo-u.

Sto se tice modela placanja,u startu je zamisljena pretplata ali se odustalo,mmo trziste je zasiceno i tesko da itko moze napraviti kvalitetan naslov za koji ce  vecinski broj igraca mjesecno placati,zatim se odlucilo na B2P sa orks boyz-ima kao F2P... naravno sljedeci popularan trend na trzistu tu su i mikrotransakcije koje ,kako obecavaju nece biti p2w,medjutim nemoj mo biti naivni  svaka opcije je moguca na kraju a i namco bandai je tu kao izdavac a i financijer

Trenutno igra  se na steamu prodaje kao early acces ,znam za mnoge je taj pristup kontrovezan i vise djeluje kao pay2test ali za neke je to nesto poput preordera ; http://store.steampowered.com/app/375230/  , u trenutnom statusu igra nije nikakav MMO , vec capture & hold arena 16vs16 chaos space marines  vs space marines ,u narednih par mjeseci  bice igrivi eldari a kasnije i orkovi

Iako je najava  prodaje  na steamu kao early acces bila kritikovana od strane mnogih foundersa ukljucujuci i mene kao da je sve to prerano i da ce igra dobiti veoma lose kritike igraca pokazalo se da smo bili u krivu,igra u trenutnom arena statusu bez mmo elemenata ipak je pozitivno kritizirana od early acces igraca .

Ako se netko odluci moj referral code je ;EC-838ZD08EAMNDC

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Obećavali su pravi, pravcati MMO, sa brdom featura, a onda kada sam odigrao ovu igru skoro sam zaplakao od muke, najobičniji TPS i još uz to loš TPS

Games Workshop stvarno  treba prestati sa prodavanjem licence svakom tko valjda pita jel se prodaje....

0 0 hvala 1
9 godina

@HAL 

sve stoji sto si rekao ,slazem se ali kako je jos nedovrsen proizvod  i jos uvijek bez elemenata mmo-a , ipak se nadam da  ce na kraju ispasti MMO,nece i nemoze biti odlican shooter ali bar se nadam da ce biti prosjecan

Devsi jos uvijek obecavaju da ce ostvariti obecana,ja cu se strpiti dok ne kazu ,,mi smo zavrsili i to je ta  igra,, osobno ne ocekujem nista vise od prosjecnog mmo shootera u skinu warhammera 40k   

0 0 hvala 0
9 godina

nesto novo u alfa testiranju  ; Die for the Emperor to patch or die trying

waaagh

0 0 hvala 0
9 godina

0 0 hvala 0
9 godina

uskoro i orkovi playable  ,  early acces (danas popularni naziv za testiranje ,P2test) pocinje dobivati mmo elemente , meni se cini da igra nece biti gotova ove godine  ali ni rijeci o odgodi ;

http://steamcommunity.com/games/375230/announcements/detail/591476793687790667

waaagh

0 0 hvala 0
9 godina

0 0 hvala 0
9 godina

evo malo PVE-a;

waaagh

0 0 hvala 0
9 godina

sa ovim se mnogi slazu , nadajmo se da ce devsi nesto nauciti ;https://forum.eternalcrusade.com/threads/i-care-about-ec-im-stopping-playing-ec.55516/

waaagh

0 0 hvala 0
9 godina

lobby shooter iz treceg lica u skinu war 40k univerzuma  Eternal Crusade je LIVE !

patchiran up to date , ali me mrzi da ga probam , pratim utiske i ima kojekakvih problema,  jednostavno su iz alfe & earlly accesa presli na ,,gotov,, proizvod, prodali su mi igru kao mmotps a napravili MP,MOBA,lobby shooter

mmo elementi su otkazani ali sigurno ce nastaviti sa updateovanjem cash store-a, Namco Bandai je izdavac pa zna se u kom smjeru sve to ide 

waaagh
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2016 8:34 (warhammer).

0 0 hvala 0
9 godina

znam, ovo je monolog ali ako je itko zainteresiran ,ovaj lobby shoter iz treceg lica sada je F2P,mogao bi se svidjeti igracima shootera,a u settingu moze se izabrati samo EU server,ako nekome to ista znaci,meni osobno ne!

Igra je kao war40k promasaj sto se mene tice,ali to je jer nisam bas neki ljubitelj MP shootera,vise volim MMO's rpg's !

waaagh

0 0 hvala 0
15 godina

čisto da nije monolog

očekivao igretinu, na kraju,.,meh.

sve se prodaje po warhmmaer nažalost, samo čeka se dawn of war novi ako on bude loš onda užas

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice