bok!!! evo ovako instaliram gta 4 uđem u igru i krenem prvu misiju ali mi blokira kad krenem vozit auto i ja sam smanjio grafiku ali opet plz reci ako nešto znate
hvala unaprijed!!!
Pa jesi instalirao PATCH!!
bok!!! evo ovako instaliram gta 4 uđem u igru i krenem prvu misiju ali mi blokira kad krenem vozit auto i ja sam smanjio grafiku ali opet plz reci ako nešto znate
hvala unaprijed!!!
Pa jesi instalirao PATCH!!
hvala unaprijed!!!
Koja ti je konfiguracija?
konfiguracija za sta???
to postavi na temi ac 2 a na na gta 4 i nema razgovora o piratskim stvarima
kakve piratitske stvari igra je orginal i blokira mi sta pricas
kakve piratitske stvari igra je orginal i blokira mi sta pricas
Pa blokira jer ocito imas slab kompjuter ili ti su ti postavke na high. Koju konfu imas? Koji kompjuter? Koje komponente? Skini patch 1.07 i igra ce bolje radit.
komp imamdobar zato jel sam igu imo i prije i radila je konfu ti nez ka je to i skinuo patch ali opet
komp imamdobar zato jel sam igu imo i prije i radila je konfu ti nez ka je to i skinuo patch ali opet
Ajde ti lijepo popuni Moj PC da mi procijenimo je li konfiguracija dobra. Ako neznaš, skini EVEREST pa s njim pogledaj...
Prije u temi sam spomenuo da imam problem kao što sad ima Evilspy. Instaliraj si patcheve i radit će, iako mislim da kod mene na sedmici nikad neće radit ko na legendarnom XP-u
Skini si patch 1.0.7.0 i radi ko luda.
znači imam piratsku igru i priša sam internet cafe misiju , pa lipo skinia patch 1.0.7.0 i instalira.... i on mi ka makne rockstar social game club i updejta... i sada kada probam uć u igru ništa kaže mi ovo :
GTAIV.exe - Ordinal Not Found.
The ordinal 5376 could not be located in the dynamic link library xlive.dll.
šta da radim??
Da :/
zasto si tako lijen a sve ti pise u erroru sta trebas skinit?bas navodite ljude da dobiju banove stavljajuci vam vamo linkove jer jer toliko tesko upisati errorr u google i skinit ono sta treba.guglaj si xlive.dll
lijen? cili dan pokušavam -.-. znan šta piše u erroru... nego kad skinem taj xlive.dll i stavim ga u folder i ništa opet isto mi izbaci...
zašto bi dobili ban? nema razloga.
lijen? cili dan pokušavam -.-. znan šta piše u erroru... nego kad skinem taj xlive.dll i stavim ga u folder i ništa opet isto mi izbaci...
zašto bi dobili ban? nema razloga.
Skini http://games.softpedia.com/progDownload/Games-for-Windows-LIVE-Download-28982.html instaliraj uradi update ako trazi.
pokreni igru i uzivaj..
ma sredia sam već problem :) social club opet instalira i sve radi :))
ma sredia sam već problem :) social club opet instalira i sve radi :))
Moze i bez social cluba.
ja sinoc sebi instalirao patch 1.7 onda taj games for windows i radi sve..
jel patch 1.0.7.0 ubrzava gta4? Ja ga igram na patchu 1.0.4.0 na medium postavkama 24-29 fps jer bi ga htio jos ubrzati barem za 5-8 fps-a
jel patch 1.0.7.0 ubrzava gta4? Ja ga igram na patchu 1.0.4.0 na medium postavkama 24-29 fps jer bi ga htio jos ubrzati barem za 5-8 fps-a
Da, najnoviji patch dodatno optimizira igru, svakako instalirati ;)
ja sam neki patch isntalirao ali mi je srusio cijelu igru btw imas molim te ko Boga link sa novim patchom.
i btw jel smeta sto je P**at
Evo ti novi patch:
http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml
ja sam neki patch isntalirao ali mi je srusio cijelu igru btw imas molim te ko Boga link sa novim patchom.
Smeta, morat ćeš instalirati novi 'jogurt' :D
Smeta, morat ćeš instalirati novi 'jogurt' :D
sve radi sve super imam nekih novih opcija i puno hvala!
primjetio sam da novi patch popravlja sijene i ubrzava malo igru ima dosta toga sto se da izmjenit
ja sada igram bez sijena što izleda "strangely" ali zato igra radi jako brzo
Pozdrav svima! Citav dan pokusavam rijesiti problem ,ali nikako ne uspjevam.
Nakon sto sam instalirao patch ( 1.0.6.0 ili 1.0.7.0 ,sa oba sam pokusao) naisao sam na problem. Igru sam uspio pokrenuti bez greske, kopirao xlive.dll i ostalo sto treba,ali nikako ne uspjevam loadati igru prije instaliranja tog patcha(odigranu sa 10.4.0 patchem).
Svasta sam probao,ali jednostavno u load pise da nema nista ..... molim pomoc,hvala !
Pozdrav svima! Citav dan pokusavam rijesiti problem ,ali nikako ne uspjevam.
Nakon sto sam instalirao patch ( 1.0.6.0 ili 1.0.7.0 ,sa oba sam pokusao) naisao sam na problem. Igru sam uspio pokrenuti bez greske, kopirao xlive.dll i ostalo sto treba,ali nikako ne uspjevam loadati igru prije instaliranja tog patcha(odigranu sa 10.4.0 patchem).
Svasta sam probao,ali jednostavno u load pise da nema nista ..... molim pomoc,hvala !
LOS CRACK
ne znam....... skinuo sam nekoliko crackova za 1.0.7.0 patch i uvijek isto. Igra radi perfektno, ali nije moguce loadati....
evo moj problem http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/gta-4-problem/87983.aspx?page=0&jumpto=1685754&sort=asc&view=flat
Stavi na compatibility mode.