Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 873.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
14 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
FiCo_Ri kaže...

Koji patch?

Stavi 1.0.7.0. ako dosad nisi..

taj sam i stavio.razumijem da je igra rađena za xbox, ali kako ju onda mogu prodavati za PC kad je neoptimalna do jaja?

16 godina
neaktivan
Skums kaže...
FiCo_Ri kaže...

Koji patch?

taj sam i stavio.razumijem da je igra rađena za xbox, ali kako ju onda mogu prodavati za PC kad je neoptimalna do jaja?

A je*iga, svi se bune: IZDAJTE STO PRIJE!!! i onda kad izdaju nedovrsen proizvod onda se svi bune. Ja bih radije da su izdali pola godine kasnije, nego ovako.

15 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
Skums kaže...

bok

imam sljedeću konfiguraciju:

- phenom II x6 2.8GHz

- ATi radeon HD 5830 1GB 256 bitna memorija

- 4 GB rama u dual modu (DDR 3 1600MHZ) kingmax

- napajanje 450W corsair

problem je kad stavim i novi patch igra i dalje šteka na ful postavkama, a meni je još uvijek slobodno ok 80MB VRAM-a (u zelenom području sam).

ja stvrano ne znam kaj je potrebno sa se ova igra vrti na maksimumu uz pristojan FPS.

ako netko ima rješenje bio bih zahvalan, jer čitao sam po raznim forumima ono vezano sa nomemrestirct i sl. i probao sam sa time, ali svejedno ne radi.

a mislim da bi na ovoj konfiguraciji trebalo raditi skroz ok.

čak sam smanjio detalje i rezoluciju na 1280x1024 i dalje tronkira.

temperature CPU-a i GPU-a su oko 50 i 45 °C tako da nije ni to problem.

hvala

pozdrav

Koji patch?

Hvala na pomoći nakon patcha igra radi odlično.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 10:46 (kejbl).
15 godina
neaktivan

ovako imam pitanje jel moze radit gta4 bez veci lagova na ovom laptopu...

Pavilion dv6-2110sm (WB338EA), AMD Athlon II Dual Core M320 2.1 GHz, RAM 2 GB DDR2, HDD 320 GB, VGA ATI Radeon HD 4200 postavljeno na (320mb) , card reader, web kamera, HDMI x 1, Gigabit Ethernet LAN, ekran 15.6", Windows® 7 Home Premium 64-bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ja mislim da imaš šanse na low-medium
15 godina
neaktivan
  1. ovako U prvih 10 min sve radi dobro na low grafici sa 30 fps ali nakon 10 min pocnu lag spikevi svakih 3 sekunde jedan od 0.6 sec i to ugkavnim kad sprintam ili voizm auto full gas
  2. Nije do zagrijavanja jer nista ne prelazi 70 celzija:!!! :(
  • BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
              Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E4500  @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
                 Memory: 2048MB RAM
    Available
  • OS Memory: 2046MB RAM
              Page File: 1088MB used, 13004MB available
            Windows Dir: C:\Windows
        DirectX Version: DirectX 11
  •   Card name: NVIDIA GeForce 8600 GTS
           Manufacturer: NVIDIA
              Chip type: GeForce 8600 GTS
               DAC type: Integrated RAMDAC

Display Memory: 1010 MB
       Dedicated Memory: 243 MB
          Shared Memory: 767 MB
           Current Mode: 1680 x 1050 (32 bit) (59Hz)
           Monitor Name: Generic PnP Monitor
          Monitor Model: SyncMaster
[img]http://www.speedtest.net/result/815551383.png[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hoće li mi raditi gta 4 na ovoj konfiguraciji i ako hoće dali če dobro ili je bolje da imam nešto bolje:

AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor 3.20 GHz

RAM 4.00 GB

64-bit Operating System

Windows 7

S.

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

daj nam još ime grafe,dosada si dobar=high detalji,al grafa je jako bitna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
comadno kaže...
  1. ovako U prvih 10 min sve radi dobro na low grafici sa 30 fps ali nakon 10 min pocnu lag spikevi svakih 3 sekunde jedan od 0.6 sec i to ugkavnim kad sprintam ili voizm auto full gas
  2. Nije do zagrijavanja jer nista ne prelazi 70 celzija:!!! :(
  • BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
              Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E4500  @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
                 Memory: 2048MB RAM
    Available
  • OS Memory: 2046MB RAM
              Page File: 1088MB used, 13004MB available
            Windows Dir: C:\Windows
        DirectX Version: DirectX 11
  •   Card name: NVIDIA GeForce 8600 GTS
           Manufacturer: NVIDIA
              Chip type: GeForce 8600 GTS
               DAC type: Integrated RAMDAC

Display Memory: 1010 MB
       Dedicated Memory: 243 MB
          Shared Memory: 767 MB
           Current Mode: 1680 x 1050 (32 bit) (59Hz)
           Monitor Name: Generic PnP Monitor
          Monitor Model: SyncMaster

Patch?

16 godina

Ja sam danas igrao jedno 2 sata, i izađem iz igre i opet uđem, a ono DRUNK kamera,

bilo je do patcha (1.0.7.0) pa sam morao downpatchat na 1.0.6.0 verziju, no ni to nije pomoglo pa sam našao u "trgovini" fix

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)

5 0 hvala 2
16 godina

nabavi xliveless... 

eh da cuo sam cr?ck za 1.0.4.0 radi na 1.0.6.0?

http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vi kojima igra ide dobro i onda pocne stekat to je zbog premalo memorije..... trebali bi imat 4gb ili bar sa game boosterom oslobit nesto rama

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 19:18 (I Am Alive).
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

mislim da je za 2200kn ovo fenomenalno... mislim da ću još jednu ddr2 memoriju kupit.

Grafa je ok??

15 godina
protjeran
mesomeone kaže...

mislim da je za 2200kn ovo fenomenalno... mislim da ću još jednu ddr2 memoriju kupit.

Grafa je ok??

oke al ne dovoljno oke

bolje uzmi sapphireovu karticu

i koji proc?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
16 godina
neaktivan

Promjena plana:

1. Napajanje Chicony HPD4802RWR2, ATX 2.2, 12cm fan, 430W (Peak Power 480W), Retail Box, Black Color, P1=20 + 4pin, 2SATA + 1PCI-E connector

2. Asrock N68C-S UCC NVIDIA GeForce 7025, NVIDIA nForce 630A, M-ATX, FSB 1000, Dual Channel 2xDDR3 - 1600, 2xDDR2 - 1066, Integrated NVIDIA® GeForce 7025 graphics, DX9.0 VGA, Pixel Shader 3.0, Max. shared memory 256MB, >> Supports UCC (Unlock CPU Core) <<, 10/100 Realtek, HD 6 channel (VIA VT1705), 1x PCI Express x16, 1x PCI Express x1, PCI x2, 4x SATA2 (1x ATA133 IDE), RAID (0,1,0+1,5), 4x USB 2.0 ports on board, 6x additional USB 2.0 via header, bulk pakirajne

3. Procesor AMD Athlon II X2 245, socket AM3, BOX , 2MB cache, 65W , 2.9GHz, ADX245OCGQBOX, Regor

4. HDD WD 500GB, 5000AAKS, SATA II, Buffer 16MB, 7.200 rpm , 8,9 ms

5. http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6626

6. http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=5696

Jel imalo bolje?'

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz imam problem sa gta 4 meni je igra radila pa sam instaliro ovaj patch 1.0.7.0 pa sad kad je pokrenem pise da fali xlive.dll sto da radim

plizz pomozite

boroooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

pozz imam problem sa gta 4 meni je igra radila pa sam instaliro ovaj patch 1.0.7.0 pa sad kad je pokrenem pise da fali xlive.dll sto da radim

plizz pomozite

skini i instaliraj games for windows live i raditi će http://games.softpedia.com/progDownload/Games-for-Windows-LIVE-Download-28982.html

15 godina
neaktivan

sredio sam problem sada dobivajm 30-50 fps na low grafici a komp mi je star 4 godine :) igra je odlicna dosao sam do 50 posto

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

vi kojima igra ide dobro i onda pocne stekat to je zbog premalo memorije..... trebali bi imat 4gb ili bar sa game boosterom oslobit nesto rama

nije tocno, imam 2 gb rama i sa igrom mi zima 75% rama nego treba imat bar 256mb vrama na grafickoj kartici da igra ne steka, ja sam bio prekoracio pa mi grafa nije mogla podnit pa je lagalo sad mi radi super jer sam stavio sve na low.

17 godina

Sry ako mi je promaklo, ali me zanima kakva je sada situacija sa ovim patchevima za GTA IV.

Znam da je zadnji patch 1.07, ali da li to podrazumjeva da je samo on dovoljan (sadržava prethodne ispravke i dodaje najnovije) ili se moraju instalirati svi patchevi svojim redoslijedom?

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Sry ako mi je promaklo, ali me zanima kakva je sada situacija sa ovim patchevima za GTA IV.

Znam da je zadnji patch 1.07, ali da li to podrazumjeva da je samo on dovoljan (sadržava prethodne ispravke i dodaje najnovije) ili se moraju instalirati svi patchevi svojim redoslijedom?

ne. svaki patch u sebi sadrži i predhodne zakrpkr

17 godina
mesomeone kaže...
boxer kaže...

Znači potrebno je instalirati sve patcheve?

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
mesomeone kaže...
boxer kaže...

Samo 1.0.7.0. za obični GTA 4 i 1.0.1.0. ili 1.0.2.0. za EFLC.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
mesomeone kaže...
boxer kaže...

Ne! Svaki pach u sebi sadrži zakrpke iz predhodnih pa tako i ovaj zadnji!

16 godina
neaktivan

evo install sam ovaj 1.0.7.0. patch sto ste mi preporucili ali sada ima drugi problem usred igre pod postane proziran zgrade nestanu itd.... how to fix it ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MummE kaže...

evo install sam ovaj 1.0.7.0. patch sto ste mi preporucili ali sada ima drugi problem usred igre pod postane proziran zgrade nestanu itd.... how to fix it ???

e baš takve probleme bi taj patch trebao ukloniit - nestajanje tekstura. negdje sam pročitao na forumu da je netko imao taakv problem zbog atijevih drivera..možda ti pomognu novi driveri..

16 godina
neaktivan

driver je najnoviji.... nego rijesio sam problem.... kopiro sa drugog hdda ovu igru i install patch o5 ugl.. sve o5 radi :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
comadno kaže...
dmanz kaže...

nije tocno, imam 2 gb rama i sa igrom mi zima 75% rama nego treba imat bar 256mb vrama na grafickoj kartici da igra ne steka, ja sam bio prekoracio pa mi grafa nije mogla podnit pa je lagalo sad mi radi super jer sam stavio sve na low.

bitno je i to, ali igra ide dosta brze kada predjes sa 2 gb rama na 4

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice