Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 873.525
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
BannedOnThisForum kaže...

DAMN

Pokrenem igru i namjestim da je ono za limit računara na krajnjem zelenom, pokrenem igru, fino u autu, ne šteka, odjednom zaštopa igra i moram preko task managera gasiti, hajde ja opet, ali smanjim sve na medium detalje i krenem OPET, i on me izbaci sa FATAL ERROR RESC10: Video memory out of nešt... A na windows 7 normalno igrao igru sa 1 GB rama manje...

To se meni događalo na informatici (HD 2400 1GB GDDR2) i rijesio sam to nekako.. Postam link kad nađem..Namigiva

Evo probaj ovo:

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=380991

ASRock K8N68PV-GLAN | Athlon 64 3000+ 2.4GHz | 1.5GB DDR 400MHz | VTX HD 4670 1GB | WD 160GB SATA | ASUS 360W |
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 10:54 (FiCo_Ri).
16 godina
neaktivan

Probao, opet isto...

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
neaktivan

Probao, opet isto...

Jesi probao

?

ASRock K8N68PV-GLAN | Athlon 64 3000+ 2.4GHz | 1.5GB DDR 400MHz | VTX HD 4670 1GB | WD 160GB SATA | ASUS 360W |
16 godina
neaktivan

FiCo_Ri

Zbog Command line-a sam dobio BSoD, vjerovatno jer je RAM iznenadno preuzeo veliki teret.

Na windowsu 7 je igra fino radila, na XPu bi trebala puno bolje, pa ako može netko pomoći, hvala.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moja preporuka je da reinstaliraš igru, SVE pobrišeš i počistiš, i lijepo nanovo instaliraš onako kako sam ti bio napisao. i mora raditi bez greške, svima je do sada radila, a sumnjam da si ti neka iznimka. osim ako nisi skinuo neku žnj verziju s piratebaya, onda nema pomoći.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

moja preporuka je da reinstaliraš igru, SVE pobrišeš i počistiš, i lijepo nanovo instaliraš onako kako sam ti bio napisao. i mora raditi bez greške, svima je do sada radila, a sumnjam da si ti neka iznimka. osim ako nisi skinuo neku žnj verziju s piratebaya, onda nema pomoći.

Uradio reinstall, instalirao patch, uradio "ono" sve uradio.

Upalim igru, sve ok dok ne počne Roman brbljati u autu, tu igra zašteka i moram gasiti preko task managera.

Nije neka s gusarske luke imam "proper copy" sa 4 DVD-a koja je radila na Windows 7 bez ikakvih patcheva Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 12:56 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan

briši te riječi s c* iz posteva ako ne želiš karton.

tenutačno nemam ništa pametno da ti kažem glede tvog problema - osim da je gta extra zahebana igra, i a bi na tvojoj konfiguraciji trebala dobro radti, osim ako ti u pozadini neki proces ne jede rame i cpu. 

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

briši te riječi s c* iz posteva ako ne želiš karton.

tenutačno nemam ništa pametno da ti kažem glede tvog problema - osim da je gta extra zahebana igra, i a bi na tvojoj konfiguraciji trebala dobro radti, osim ako ti u pozadini neki proces ne jede rame i cpu. 

RAM Usage je 21% od 3 GB ram-a. Sa 2 GB ram-a na windowsima 7 je bez ikakvih patcheva i go*ana super radilo.

16 godina
neaktivan

Ej ljudi jel zna neko nekakav asi loader a da radi s windows live?

Stavio sam neki asi loader (xliveless) i kad udjem u igru on mi blokira windows live, a to mi treba da loadam savegame... Tako da s tim asi loaderom nemrem loadat prijašnje sejvove.

Imam 1.0.7.0 verziju.

Inace ocu stavit ovaj mod:

http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=25409

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Stavio sam neki asi loader (xliveless) i kad udjem u igru on mi blokira windows live, a to mi treba da loadam savegame... Tako da s tim asi loaderom nemrem loadat prijašnje sejvove.

Imam 1.0.7.0 verziju.

Meni ovaj radi sa 1.0.7.0.

PSN: filip99 // If you're a woman, and you're watching my sig, THEN WHAT THE HELL ARE YOU DOING OUTSIDE OF THE KITCHEN!?!?
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
Cheezl kaže...

Imam 1.0.7.0 verziju.

Meni ovaj radi sa 1.0.7.0.

To je scripthook, a ne asi loader. Jel to isto?!

16 godina
neaktivan

Upravo reinstalirao winse, napravio dual boot, i instalirao gta IV, mora na jednom od sedmice i XP-a raditi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upravo reinstalirao winse, napravio dual boot, i instalirao gta IV, mora na jednom od sedmice i XP-a raditi..

ajde, sretno Osmijeh

15 godina
neaktivan

ajme ,igra je inače super ,ali ova grafika, to je stvarno pacijentno.Snizim sve detalje, iskjlučim aero, i ono nekako ajmo reći solidno radi.Nakon nekih sat vremena igranja, odem neku misiju obaviti, i nakon video isječka, odjednom tako glatko ide, ono za ekran polizat.Sve ide fino, kad izlazim iz auta ono već za 1 sek je vrata zatvorio, a inače treba 5....i onda to tak traje nekih 15 min, pa smo opet na starom -.- jako su loše tu grafiku napravili, mislim ono, tolko zašteka da ti se zgadi igrati.

Dont bug me!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pbandov kaže...

ajme ,igra je inače super ,ali ova grafika, to je stvarno pacijentno.Snizim sve detalje, iskjlučim aero, i ono nekako ajmo reći solidno radi.Nakon nekih sat vremena igranja, odem neku misiju obaviti, i nakon video isječka, odjednom tako glatko ide, ono za ekran polizat.Sve ide fino, kad izlazim iz auta ono već za 1 sek je vrata zatvorio, a inače treba 5....i onda to tak traje nekih 15 min, pa smo opet na starom -.- jako su loše tu grafiku napravili, mislim ono, tolko zašteka da ti se zgadi igrati.

grafika je dobra, ali puno zahtjevna..

15 godina
pbandov kaže...

Ne mozes vise ni ocekivati sa obzirom na konfiguraciju koju imas. Igra je poprilicno zahtjevna.....i treba joj svega tj. dobar GPU, sto bolji CPU i more RAM-a.....prezahtjevno, ali bogme vrijedi za razliku od nekih doslovce smeca od igara.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan

LOAD FAILED..CHECK YOUR HARD DRIVE AND TRY AGAIn...to mi se pojavi kad ulazim u savegame...skinut sa interneta..molim pomoć

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 22:04 (blackchoco).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

LOAD FAILED..CHECK YOUR HARD DRIVE AND TRY AGAIn...zašto?

Daj SS

14 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

LOAD FAILED..CHECK YOUR HARD DRIVE AND TRY AGAIn...zašto?

Daj SS

Šta će ti SS...to mi samo piše..i nemogu uć u save game...

16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Naziv errora koji ti je, operativni sistem, koja verzija (32 bit ili 64 bit), konfiguracija i naravno kapacitet harda.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 22:06 (BannedOnThisForum).
14 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Naziv errora koji ti je, operativni sistem, koja verzija (32 bit ili 64 bit), konfiguracija i naravno kapacitet harda.

Ma nema tu naziv errora..samo ta poruka mi je kad hoću uć u savegame..a taj save sam skinuo sa interneta....Windows 7 ..32 bitni...250gb hard...grafička 8800gt,procesor dual core 2.6 MHz....Hard 250gb...

16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Ma nema tu naziv errora..samo ta poruka mi je kad hoću uć u savegame..a taj save sam skinuo sa interneta....Windows 7 ..32 bitni...250gb hard...grafička 8800gt,procesor dual core 2.6 MHz....Hard 250gb...

E onda je sve jasno Smijeh

Šalim se, da nije do savegame-a, probaj bez njeg.

14 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

E onda je sve jasno Smijeh

Šalim se, da nije do savegame-a, probaj bez njeg.

LOOOOOOOOL...2.6 GHz....al ja oću 100% save game..

16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Prvo probaj bez savegame-a, ako opet isto i bez njeg, onda vrati save game i moramo skontat' nešt.

EDIT: može biti da ti je hard disk u kritičnom zdravstvenom stanju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 22:12 (BannedOnThisForum).
14 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Prvo probaj bez savegame-a, ako opet isto i bez njeg, onda vrati save game i moramo skontat' nešt.

EDIT: može biti da ti je hard disk u kritičnom zdravstvenom stanju.

Ma gle...sve meni kad krenem igrat ispočetka hoće sejvat i loudat...ali kad skinem sa int i kad idem taj save šta sam skinuo ludat piše mi ona poruka gore...:))

16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Ma gle...sve meni kad krenem igrat ispočetka hoće sejvat i loudat...ali kad skinem sa int i kad idem taj save šta sam skinuo ludat piše mi ona poruka gore...:))

Onda je do sejva, ako nikad nisi prešao igru, šta fali da ju pređeš. Belji se

15 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Onda je do sejva, ako nikad nisi prešao igru, šta fali da ju pređeš. Belji se

istina, predobre su misije.Ono uživiš se u sam događaj.1 man army lol.E da, kak je bilo teško praviti one odluke živjeti ili ubiti.Ja sam sve pustio da žive uključujući i onog darka.Žao mi ubiti :P

A onog dimitrija sam trebao ubiti, smrad mali sam failo tu misiju od kolike koljaže mi pc zašteko.

Dont bug me!
16 godina
neaktivan
pbandov kaže...

istina, predobre su misije.Ono uživiš se u sam događaj.1 man army lol.E da, kak je bilo teško praviti one odluke živjeti ili ubiti.Ja sam sve pustio da žive uključujući i onog darka.Žao mi ubiti :P

A onog dimitrija sam trebao ubiti, smrad mali sam failo tu misiju od kolike koljaže mi pc zašteko.

Meni nije žao bilo ubiti nikoga, svi su pali, pa čak i dimitri, ali zato Roman ode gore Plač

15 godina
neaktivan
pbandov kaže...

Meni nije žao bilo ubiti nikoga, svi su pali, pa čak i dimitri, ali zato Roman ode gore Plač

neeeeeeeeeee, nisi mi trebao reći, još nisam dovršio igru......nije vrag da roman umre.aaaaa, game fail XD

Dont bug me!
15 godina

Ma sve sam poubijao.... Smijeh

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice