Vodič za optimizaciju Battlefielda 3

poruka: 108
|
čitano: 30.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
13 godina
protjeran
Re: Vodič za optimizaciju Battlefielda 3
Dokle god igraš na servirima s 32 igrača ili manje 4GB RAM- a će izdržati. Memorija će se "boriti", ali neće biti tih velikih trzanja. Možda nekih malih, neprimjetnih, i to rijetko.
14 godina
protjeran
NiramX kaže...
Dokle god igraš na servirima s 32 igrača ili manje 4GB RAM- a će izdržati. Memorija će se "boriti", ali neće biti tih velikih trzanja. Možda nekih malih, neprimjetnih, i to rijetko.

da primjetio sam da na 32 igraca ima ouno manje trzanja, ali opet ih ima, probat cu na 24 da samo vidim oce bit ista sitiacija ili nece bit

LooooooL
13 godina
neaktivan

Ne,multiplayer.

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 11:13 (FireMan97).
13 godina
protjeran
FireMan97 kaže...

Ne,multiplayer.

Kažem, u pitanju je nedostatak snage u cijelom sustavu.

14 godina
protjeran
NiramX kaže...
FireMan97 kaže...

Ne,multiplayer.

Kažem, u pitanju je nedostatak snage u cijelom sustavu.

da, tocno to, koristi ti svu memoriju sto imas, ima 2.5gb i ono mu koristi 2.2

LooooooL
14 godina
protjeran

evo imao si pravo, na 24 igraca nijednog trzaja, na 32 jako malo, na 48 ih ima, na 64 zapinje jako, ram na 24 igraca je bio na 2.8gb

LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

evo imao si pravo, na 24 igraca nijednog trzaja, na 32 jako malo, na 48 ih ima, na 64 zapinje jako, ram na 24 igraca je bio na 2.8gb

Fali ti jos rama i to je to. Vec je utvrdjeno zbog cega se desavaju ta mala zastajkivanja, a to je zbog rama.

17 godina

smanji detalje pa ce ti jesti manje rama

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
crozoki kaže...

pa nezelim igrati na low detaljima kad mogu na high-ultra, kupicu jos 4gb rama i to je to, 200kn nije neki problem

LooooooL
13 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...

pa nezelim igrati na low detaljima kad mogu na high-ultra, kupicu jos 4gb rama i to je to, 200kn nije neki problem

S tom grafičkom i procesorom možeš isključivo na Medium ako želiš optimalne performanse.

15 godina
MARKOcVp kaže...
crozoki kaže...

Shvaćaš da sa manjim fps si lošiji i hednikepiran. Mp se igra na low, da se dobije fps, a kvalitetu grafike...pusti to u rac. Vjeruj mi preobratio sam mnoge koji su kao ti sve high i 30 fps samo da igra bude ljepša. Kad su smanjili detalje dobili fps preporodili se

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
protjeran

dobijem 50fps prosjek na high postavkama sa 2xmssa, reza nativna1440x900, znaci nije 1080p, pa sta fali 50fps molim te?

pa igram na 1440x900, da imam full hd monitor sigurno nebi imo 550ti, nego 560ti ili nesto slicno, 550ti je savrsenstvo za moju rezu

EDIT: zapravo ugasim post aa jer mi smeta, boli glava nakon duzeg igranja, zato upalim 2xmssa koji nezamucuje sliku

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 21:10 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
MARKOcVp kaže...

dobijem 50fps prosjek na high postavkama sa 2xmssa, reza nativna1440x900, znaci nije 1080p, pa sta fali 50fps molim te?

pa igram na 1440x900, da imam full hd monitor sigurno nebi imo 550ti, nego 560ti ili nesto slicno, 550ti je savrsenstvo za moju rezu

EDIT: zapravo ugasim post aa jer mi smeta, boli glava nakon duzeg igranja, zato upalim 2xmssa koji nezamucuje sliku

Okok. kao što rekoh većina koji su imalo igrali mp znaju da se forsira low, da se dobije fps a i bolje nekad vidiš protivnika kad je jači kontrast. Radi ti kako oćeš, boli me qurčina samo ti savjetujem za tvoje dobro da ti je bolje igrat sa low to medium postavkama, samo mesh na high i ostatak low. Ali ne, ti znaš...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina

Zašto bi netko igrao na low ako na high ima prosječno npr 60 fps i ne pada mu ispod npr 45?

Staviš med-high (gledaš što koliko utječe na performanse) da ti bude u prosjeku (uglavnom) 60 FPS i to ti je super.

Od preko 60 FPS i onako nema koristi kad monitor pokazje najviše 60 FPS.

Nije to CoD pa da koristi Quake III engine koji ima bug zbog kojeg oružja i skokovi u igri ovise o fpsu...

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina

ako ne igraš "ozbiljno" mp onda odvrni sve na high ili kako hočeš i uživaj u grafici, ali ako misliš npr igrati matcheve u mp-u i warove onda igra mora disati što bolje znači sve na low.

ovo nema veze koliko ti monitor ima hertza ili koliko frejmova ljudsko oko može razaznati.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crozoki kaže...

ako ne igraš "ozbiljno" mp onda odvrni sve na high ili kako hočeš i uživaj u grafici, ali ako misliš npr igrati matcheve u mp-u i warove onda igra mora disati što bolje znači sve na low.

ovo nema veze koliko ti monitor ima hertza ili koliko frejmova ljudsko oko može razaznati.

Pa ajd onda objasni zašto. Ako nemaš ogromne framedropove i igrati ti radi glatko čemu držati igru na low?

Vidljivosti ti ništa ne pomaže; Dice je igru napravio tako da ti na low sve i dalje postoji samo je manje detaljno. Dakle nema da nema trave, da nema smeća itd.

Sve je i dalje tu. Dapače, na većim detaljima je čak i ugodnije igrati i bolja je preglednost.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
MARKOcVp kaže...

Okok. kao što rekoh većina koji su imalo igrali mp znaju da se forsira low, da se dobije fps a i bolje nekad vidiš protivnika kad je jači kontrast. Radi ti kako oćeš, boli me qurčina samo ti savjetujem za tvoje dobro da ti je bolje igrat sa low to medium postavkama, samo mesh na high i ostatak low. Ali ne, ti znaš...

pa zsto bi forsiro low kad nema potrebe, sve radi na high sa 50fps, najmanji fps mi je 40, pa zasto bi igro na low kad mogu na high, na low sve izgleda odvratno,, a to sto se ti profesionalno bavis igranjem bf3 bmk, vjerojatno imas shit pc pa na low imas  fps gori neg ja na ultra pa sad tu pametujes kako bi ja trebo igrat

EDIT: znam lika koji sa 5570 igra na ultra i meni tvrdi da mu igra dise a ima 20fps, jos i sam kaze da ima 20- 25fps, ja mu kazem da se rokne u glavu, jbg nekome je i to igrivo, ja nemogu smislit 30fps, a neko moze i na manje, jbg

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 22:57 (MARKOcVp).
14 godina
protjeran
crozoki kaže...

pa dise mi na high, sam da ubacim jos 4gb rama i bice super

LooooooL
13 godina

ajde ne pricaj gluposti,uopce skoro nema razile na ultra i low na 1080p u bf3,potvrdili mnogi,i da stavlja se na low zbog fps-a, ti sigurno nemas fluidni gameplay sa 50frejmova i jos kad ti padne na 40,stavi na medium pa ces imat iznad 60 i onda vidis sta je prava igra,i sta ja igram na 800x600 sve na low i FOV na 80 zbog preglednosti dok igram versus na esl-u,neces nista osjetiti s tih dodatnih 4gb rama vidjet ces,nije to neka velika rezolucija da ždere rame..:D

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Doca15 kaže...

ajde ne pricaj gluposti,uopce skoro nema razile na ultra i low na 1080p u bf3,potvrdili mnogi,i da stavlja se na low zbog fps-a, ti sigurno nemas fluidni gameplay sa 50frejmova i jos kad ti padne na 40,stavi na medium pa ces imat iznad 60 i onda vidis sta je prava igra,i sta ja igram na 800x600 sve na low i FOV na 80 zbog preglednosti dok igram versus na esl-u,neces nista osjetiti s tih dodatnih 4gb rama vidjet ces,nije to neka velika rezolucija da ždere rame..:D

Svi pro igraci igraju na low postavkama.

clock2much
15 godina

Marko samo nam zalijepi ovdje svoj profil da vidimo kako ti ide onda na tim high postavkama i cijelih 40fps.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Marko samo nam zalijepi ovdje svoj profil da vidimo kako ti ide onda na tim high postavkama i cijelih 40fps.

i ja sam takoder igrao na 50fps, ali na ultra, kada sam imao SLI GTX550ti, isto tako, min je bio negdje 38, avg 50, max 70

dok mi sada min nemada ispod 60, sve max out

dat cu vam i ja svoj battlelog da vidite, ali nemogu sad jer je update, znaci ja sma igrao kao on, na istom fps

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 10:10 (Megatr0n98).
13 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Bolje da nisi dao battlelog....

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Bolje da nisi dao battlelog....

aj daj ti svoj

13 godina
protjeran

###

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 13:48 (Megatr0n98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

da bolje da nisi stavio battlelog..{#}

14 godina
neaktivan

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/dokly_hr/stats/288858200/

sa 560ti i high bez aa sa post na low bi ti islo bolje mozda..hihi .. slabo slabo vise se trudit moras.. {#}

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

Ovaj megatron i markovcp su vam iste osobe :)

xfact da staviš sve na low možda bi i ti bio dobar :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 14:44 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina

Megatron, ništa ih ne slušaj. Samo više ležat i snajpat; doć će to na sebe... {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice