Velki problem zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 2.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Velki problem

Imam velki problem , radi se o PC igrama. Stvar je u tom što doma imam pun K.... igri a neznam koju bi igro?

0 0 hvala 0
17 godina
Velki problem

A velikog li problema.Tak je veliki da si morao otvarati temu.Pa koje igre ti se sviđaju te igraj.

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Velki problem

Problem je u tome što mi se sve igre sviđaju!!!

17 godina
Velki problem

Pa onda prvo prođi jednu,pa drugu itako sve....

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Gle ljubitelj sam stare oltajmer igre koja se i dan danas igra a to je Diablo 2 no stvar je u tome što mi se sviđa al kad bi krenuo igrat brzo bi mi dosadila , pa tako i sa Titan Questom i sa The Witcher

17 godina
Velki problem

lol koja tema heheh! još jedna u nizu "pametnih"...

kao da napišeš...imam problem,da obučem plavu ili crvenu majicu...o Bože....

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Imam doma instaliranog Xfire npr. vidi sam neki dan profile od jednog igrača koji igra CoD 2 lik je natuko oko 1000 sata igre pa da ja igram 1000 sati pa dobil bi sjede.Razumijem igrače koji igraju WoW ili Age of Conan HA plati pa igraš ali igrat CoD 1000 sati samo jedno te isto ludo pa živi no nemam niš protiv takvih igrača (osi što je RH zamrznuo vojni rok) .Trebam savjet od vas najbolih igrača pomoč unaprjed zahvaljujem.OTPUST!

17 godina
neaktivan

Ja tu nevidim nikakav problem?

www.gamespot.com odes na PC, pa na rewievs, sortiras ih po datumu i gledas naslove sta bi ti se moglo dopast...eo ja recimo upravo igram Supreme Commander, nije losa igra

17 godina
neaktivan
Velki problem

Ova tema je samo nabijanje postova, moderatori-LOCK

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Moli vas da mi odgovorite znate li koju igru a da sliči Diablu 2 ,Titan Questu ,Dungeon Sige BW i Sacred samo da nije strategija makar nemam nist protiv strategija .I jel igrate igru 100%

17 godina
neaktivan
dark titan kaže...

Moli vas da mi odgovorite znate li koju igru a da sliči Diablu 2 ,Titan Questu ,Dungeon Sige BW i Sacred samo da nije strategija makar nemam nist protiv strategija .I jel igrate igru 100%

Revenant, NOX , Loki, Summoner - eto možda ti se koja od tih svidi - potraži - google ti je prijateljSmijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice