Imam velki problem , radi se o PC igrama. Stvar je u tom što doma imam pun K.... igri a neznam koju bi igro?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A velikog li problema.Tak je veliki da si morao otvarati temu.Pa koje igre ti se sviđaju te igraj.
Problem je u tome što mi se sve igre sviđaju!!!
Pa onda prvo prođi jednu,pa drugu itako sve....
Gle ljubitelj sam stare oltajmer igre koja se i dan danas igra a to je Diablo 2 no stvar je u tome što mi se sviđa al kad bi krenuo igrat brzo bi mi dosadila , pa tako i sa Titan Questom i sa The Witcher
lol koja tema heheh! još jedna u nizu "pametnih"...
kao da napišeš...imam problem,da obučem plavu ili crvenu majicu...o Bože....
Imam doma instaliranog Xfire npr. vidi sam neki dan profile od jednog igrača koji igra CoD 2 lik je natuko oko 1000 sata igre pa da ja igram 1000 sati pa dobil bi sjede.Razumijem igrače koji igraju WoW ili Age of Conan HA plati pa igraš ali igrat CoD 1000 sati samo jedno te isto ludo pa živi no nemam niš protiv takvih igrača (osi što je RH zamrznuo vojni rok) .Trebam savjet od vas najbolih igrača pomoč unaprjed zahvaljujem.OTPUST!
Ja tu nevidim nikakav problem?
www.gamespot.com odes na PC, pa na rewievs, sortiras ih po datumu i gledas naslove sta bi ti se moglo dopast...eo ja recimo upravo igram Supreme Commander, nije losa igra
Ova tema je samo nabijanje postova, moderatori-LOCK
Moli vas da mi odgovorite znate li koju igru a da sliči Diablu 2 ,Titan Questu ,Dungeon Sige BW i Sacred samo da nije strategija makar nemam nist protiv strategija .I jel igrate igru 100%
Moli vas da mi odgovorite znate li koju igru a da sliči Diablu 2 ,Titan Questu ,Dungeon Sige BW i Sacred samo da nije strategija makar nemam nist protiv strategija .I jel igrate igru 100%