Logično bi bilo ranč stavit nešto dalje od stambenih zgrada, jel. Jedino što treba pazit (a to ti igra automatski pokaže) da ga staviš na zelenu površinu, jer je najpogodnija u smislu prehrane stoke (nekako mi to logično), kao i kad postavljaš farme, što zelenija podloga (overlays), to je zemlja pogodnija za određenu kulturu koje ćeš uzgajati.
Logično bi bilo ranč stavit nešto dalje od stambenih zgrada, jel. Jedino što treba pazit (a to ti igra automatski pokaže) da ga staviš na zelenu površinu, jer je najpogodnija u smislu prehrane stoke (nekako mi to logično), kao i kad postavljaš farme, što zelenija podloga (overlays), to je zemlja pogodnija za određenu kulturu koje ćeš uzgajati.
Za farme je lako, odabereš produkt i pogledaš gdje se najviše zeleni, i tu ga ubodeš.
ne vrijedi isto za zlato ja sam samo napravio gold mine i to je to..
EDIT:Nasao sam ono za smoked beef,ima dole :) nego gdje trebam praviti rancheve,i ostalo ,blizu cega?
Rančeve gdje hočeš, samo biraj koju vrstu stoke želiš, krave, ovce ili ljame ( što već ), svake imaju prednosti i mana, ako već hočeš smoked beed predpostavljam da biraš krave ( cattle ).
Hvala puno,a ostalo,mine,salt mine,?
Zašto pobogu još nema X360 verzije...gospodo sa pisijima, vadite mi mast :)
Zašto pobogu još nema X360 verzije...gospodo sa pisijima, vadite mi mast :)
Ajde još "samo", četri dana, dovoljno da se odigra kampanja, počne guštati u sandboxu i odrađivati achivmente. :D
Imate u opcijama opciju 'remove facebook and twitter buttons' u slučaju a vam idu na živce koliko i meni.
Ljudi kako se može još mjenjati kamera u igri osim da držim ovaj alt ?
igrica je odlična i napokon sam skuzio kako ne bit stalno u minusu nego pristojno zarađivat,samo me zanima kako dignut housing happines ,to mi je uvijek u crvenom,i enviroment,nikako da postotak naraste,i imam jedan problem,idem stavit ceste i na nekim dijelovima mi uvijek onu bez-asfaltnu cestu stavi,a negdje ne
igrica je odlična i napokon sam skuzio kako ne bit stalno u minusu nego pristojno zarađivat,samo me zanima kako dignut housing happines ,to mi je uvijek u crvenom,i enviroment,nikako da postotak naraste,i imam jedan problem,idem stavit ceste i na nekim dijelovima mi uvijek onu bez-asfaltnu cestu stavi,a negdje ne
Asfalt s vremenom dođe sam od sebe, tako je kod mene, ili sam nešto nesvjesno napravio.
Što se tiče housinga, gradi kuće, zgrade, da ekipa ne mora živjeti u onim rupama što niču same od sebe, smanjivaj im rentove, kod zgrada kod kojih je to moguće naštimaj što bolje održavanje.
Asfalt ti se javlja oko "kvalitetnijih" zona. Nece ti se pojavit ako je cesta kraj farme ili rudnika ali oce kraj recimo ministarstva i sl.
Na nekim farmama i tvornicama mi se javlja onaj crni znakić u obliku vreće(skužio sam da se to odnosi na dobavu ali ne znam šta točno)?Koliki je vama izvoz i koliki je limit izvoza po jednom doku?Hvala!
Na nekim farmama i tvornicama mi se javlja onaj crni znakić u obliku vreće(skužio sam da se to odnosi na dobavu ali ne znam šta točno)?Koliki je vama izvoz i koliki je limit izvoza po jednom doku?Hvala!
Onaj znak ti javlja da ta tvornica ne proizvodi ništa, ne dobija resurse koji joj trebaju, nema radnika ili nešto slično... Što se farme tiče na njoj nemože rasti određena biljka zbog nepovoljne zemlje.

Bar ti to nije problem, opali farmi par ( svako 30ak ljudi novu ), i na corn stavi, raste svugdje, ne izvozi se, svima dobro.
E da, napravio sam onu nekakvu ribarsku kolibu uz vodu samo kaj mi nitko ne peca! Savjet?

E da, napravio sam onu nekakvu ribarsku kolibu uz vodu samo kaj mi nitko ne peca! Savjet?
Probaj uvesti par ljudi ako tvoji nežele pecati, mada mi je to čudno budući da to neiziskuje nikakvu školu.
Ako je daleko spoji ga sa cestom.
Povisi im placu ako ne zele sljakat
Pa stvarno čudno da ti umiru od gladi kad si umjesto kuruze zasadio duvan :).
Treba radit mix farmi, kukuruz, ananas, papaya, jedan fishing warf i to je za početak i previše. Ako ti niko ne peca, znači da je vjerovatno predaleko od stambene zone, ali ne vbrini, već će neki očajnih doć sagradit kolibicu pored i zaposlit se ko pecaroš.
Kako su me ispalili potresi na jednoj od mapa, tri put za redom.
Hint:
Kad vam nakon prvog potresa rudari ostanu zakopani al' živi ni slučajno nemojte uzeti bušilicu od kineza, jer će smeće uzrokovati još jedan potres.

Imaš 20misija, svaka se odvija na svojoj mapi, s jedne na drugu prelaziš tako što obaviš glavni cilj na prethonoj, na prvoj je recimo cilj pobjediti izbore, drugoj izvesti određen broj ruda i tako dalje...
Naravno, ako se tebi igra i napreduje bez nekih pod misijica imaš i sandbox mode.
Usput, možeš nastaviti igrati određenu mapu i nakon završetka glavne misije, koliko god te volja.
Ljudi na kojim postavkama igrate igru...jel sve na high ..šteka li vam?
E da, piknul sam si i kruzer xD

E da, piknul sam si i kruzer xD
I meni je samo sam stavio shadows i texture na Ultra jos,samo kad se naoblači malo počne štekati pa prodje :)
Ljudi na kojim postavkama igrate igru...jel sve na high ..šteka li vam?
Ja sam sve napucao na najviše, ide bez problema.
ovaj housing nikako dignut,imam 235 ljudi na otoku,6 onih zgrada,par kuća,housing quality dignem onda pak svi odu van,nije mi to jasno
ovaj housing nikako dignut,imam 235 ljudi na otoku,6 onih zgrada,par kuća,housing quality dignem onda pak svi odu van,nije mi to jasno
Digneš quality tako što im napucaš rentove koje nemogu plaćati, daj im free housing ili smanji rentove i dolazit će, ako imaš struje ubaci klime u zgrade i slično, naravno, što je zgrada kvalitetnija housing je veći.
Imam jedan problem s Tropicom 4.Kad igram na najnižim postavkama otok mi je prekriven nekom bijelom maglom i niš se nevidi osim vode,a kad si stavim sve na high otok se lijepo vidi sam što mi šteka jer nemam jak komp,pa ako neko zna riješenje nek se javi
PS:Googlo sam i nisam uspio nać niš o tome.
Kupi novi comp
Imam jedan problem s Tropicom 4.Kad igram na najnižim postavkama otok mi je prekriven nekom bijelom maglom i niš se nevidi osim vode,a kad si stavim sve na high otok se lijepo vidi sam što mi šteka jer nemam jak komp,pa ako neko zna riješenje nek se javi
PS:Googlo sam i nisam uspio nać niš o tome.
Upravo su me ovakve frustracije još davnih dana navele da si kupim konzolu i odustanem od gaminga na pc-ju.