Titan Quest IT

poruka: 47
|
čitano: 16.211
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Titan Quest IT

Trenutno imam lika na 36 levelu, Pyromancer i kako napredujem sve češće ginem jer neprijatelji imaju strašno jake napade.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
16 godina
neaktivan
RE: Titan Quest IT
boxer kaže...

Trenutno imam lika na 36 levelu, Pyromancer i kako napredujem sve češće ginem jer neprijatelji imaju strašno jake napade.

Imaš na www.titanquest.net/forums/šta bi trebao napraviti sa svojim buildom i koji je najoptimalniji za tvoj stil igre.

Dao bi ti link, ali trenutno nemogu na stranicu.

Na Normal se još ne isplati farmati za neki bolji item jer ih nema baš previše, za sada najbolji equipment bi ti bio mješavina plavih i zelenih ( na epic i legendary ljubičasti i zeleni).

Probaj imati što veći DA, što je veći to te neprijatelji teže pogoditi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 14:57 (Monte Christo).
17 godina
Titan Quest IT

Igram IT već 33 sata i levelanje sporo napreduje. Došao sam skoro do Hadesa i tumaram po pećinama i svega sam dobio 5 levela od početka igranja IT (importao sam lika).

Nisam eksperimentisao sa drugim skillovima, samo sam nabrijavao Earth skillove.

Igra na ovoj konfiguraciji zna povremeno zaštekati u određenim situacijama, dok npr. Torchlight na P4 3.00 Ghz, 2GB RAM i 7300 GT 256DDR2 piči ko podmazan na full hd rezoluciji.

Vidim u temi da je jedan forumaš stavio skrinšot svog lika na 65 levelu (moj je 41lvl) - pa pretpostavljam da je igru 3 puta prelazio na povećanim težinama?

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Titan Quest IT

Sry na duplom postu.

Nastavio sam igrati pnovno TQ na epic težini. Trenutno sam 50 lvl, Pyromancer, sve vrijedne skillove sam razvio, pa bih sada trebao krenuti na drugi Skill Mastery, ali ne znam koji da odaberem.

Koji je najbolji skill uz earth mastery?

Čitao sam po TQ forumu i ljudi predlažu veoma različita rješenja.

Lika sam razvio kao fightera (mele oružje), a ne kao maga pa mu intelligence nisam razvijao, a uglavnom predlažu Spirit (Conjurer) i hvale Ternion ali to je koliko sam vidio uglavnom za magea skill.

If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize. - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Titan Quest IT

pozdrav!

ovako, igrao sam nekad davno titan quest  i nisam ga stigao zavrsiti do kraja, ali sam bio blizu (level 50) i sada namjeravam da ponovo pocnem igrati i ne znam sto da igram titan quest  ili titan quest immortal throne, kakva je razlika, u pocetku igre mi se cini sve isto u oba dijela igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Titan Quest IT

Storywise po priči ti je sve isto do Act IV, nešto kao u Diablo II. No dodane su karavane koje ti omogućuju trade itema među tvojim likovima, dodani su artefakti koje praviš pomoću formula koje mogu na random pasti bilo gdje u igri a dodaju ti neke bonuse i najvažnije dodana je nova klasa Dream. S njom možeš napraviti neke od najjačih kombinacija- Haruspex ili Harbringer. U svakom slučaju ako imaš IT onda svakako igrati s IT.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Titan Quest IT

sto znaci opcija u titan questu IT - Unlock Content?

hvala

? ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Titan Quest IT
Almin94 kaže...

sto znaci opcija u titan questu IT - Unlock Content?

hvala

Press "esc" in game and you will see a "unlock content" button, hit it and type in any of these codes, and press "ok", the items will be dropt on the ground around you character. some of these "sets" are for character level

30 373624 - Armament of Gaul set

437626 - Armament of Germania set

925678 - Garb of the Great Merchant set

274267 - Shinobi Shozoku set

96958644 - Achilles' Spear

13333786 - Anendjib's Spear

63466346 - Ares' Wrath

53253253 - Armor of the Immortal Guard

12472353 - Fury of the Three Amazons

15662674 - Herod's Reach

85376494 - Horsemaster's Pike

14441522 - Monk's Spade

25356154 - Penetrating Spear of Ko k'Bi

53262633 - Raptor

Koliko se sjećam nisu ništa posebno.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 16:47 (Rhox).
15 godina
protjeran
Titan Quest IT

e jel valja staviti na Imortal Throne ovaj Patch 1.17a Unofficial ?

vidim da ima ispravaka dosta al je unoffical

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bugonja kaže...

e jel valja staviti na Imortal Throne ovaj Patch 1.17a Unofficial ?

vidim da ima ispravaka dosta al je unoffical

stavi slobodno taj patch.

14 godina
neaktivan
Titan Quest IT

Momci da vas pitam,  dosta sam se uživio u igru, prešao sam je prije jedno 2 mjeseca na IT, završio sa 32 levelom i stao, pošto sam mislio da je igra gotova. Ponovo igram, pred kraj igre sam, zanima me kako kad pređem igru, kako da nastavim dalje, da dođem do većih levela npr. 40-50. :P
Obični Titan Quest sam igrao nešto malo, do 15 levela. Igram samo IT, kako sad kad ubijem zadnjeg bossa, kako da nastavim, molio bih vas za pomoć, zanima me, strašno sam se nafuro na igru, i ako može samo da mi date link ili samo kažete koje pečeve da poskidam da mogu igrati preko neta, pošto mi je sve standardno, igram samo singlplejer, a volio bih preko neta, i ako slučajno zna kakav server gdje igraju naši ljudi. :P

Molim vas, hvala unaprijed. <3 

marko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Titan Quest IT

E moze pitanje.? Frend mi oce posuditi Titan Quest da si ga instaliram i da ga mozemo igrat online. No pitanje je, jel moze jean CD Key raditi u istodobno vrijeme.?

Ja sam n00b :(.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Titan Quest IT

Igrica KIDA imam chanpiona 16 lvl skoro poceo (warfare+nature) igram sa drugom i kidamo :D 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

eee imam ja resenje samo skinite neki proggram Hamachi imas na netu , odes na youtube nadjes kako da podesis .... imo sam negde linkove ali nez gde :S

17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Prošle godine sam prešao Titan Quest ver. 1.30, a prije par dana sam nabavio ekspanziju Titan Quest Immortal Throne.

Instalirao sam i onaj community patch 1.17, ubacio stare sejvove gdje je lik bio na 34 lvl i i kada pokrenem Immortal Throne opet počinjem ispočetka u onom selu Helios sa istim početnim zadacima kao na početku Titan Questa.

Malo mi je ovo nejasno, jel' tako treba da bude? Ima li novih sadržaja, mapa, lokacija u Immortal Thronu?

Samo da utvrdim, ako dodam ekspanziju na vanilla igru, jel se može nastavit igranje s likom iz vanille (level 15-16)? 

the jackie stallone melted plastic barbie face!!
16 godina
Titan Quest IT

Koliko se sjećam,možeš po installu expanzije bez problema igrati svoj lik iz TQ.

A,postoji još nešto što preporučam svim zaljubljenicima u TQ:

http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/11603-Lilith-The-Will-of-Demon-Battles-of-Jalavia

Old Insomniac
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Titan Quest IT

Igra li jos tko titan quest? Meni je osobno igra odlicna, a izasla je i nova expanzija. Lijepo izgleda za igru iz 2006, sucelje i gameplay poboljsani, sada imamo opciju za krenuti direktno na novi act5 sa lvl40 karakterom, premda sam ja krenio od nule da sakupim nesto itema i da vidim sto su prominili u prethodnim actovima. Noviteta ima, odlicna igra  steta sta je malo tko ovde igra. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice