The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
The Witcher 3

Svako malo lijep pogled pa moram zastat i ostavit quest sa strane da se divim haha.

1 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 3
Blackstorm kaže...

Prešao Blood & Wine, dobio završetak u kojem Syanna ubije Henriettu i cijeli Toussant je u raspadu i kada me Ciri posjeti. Ali Ciri kao Witcher, a ne kao carica što je završetak koji sam dobio u glavnoj priči, pa mi ništa nije jasno.

Moram priznati da mi je Hearts of Stone puno bolja ekspanzija kad je priča u pitanju - ovo su najavljivali kao veliko finale, a imam osjećaj kao da sam odradio neki jači sporedni quest.

sto se mene tice za mene je najbolji zavrsetak da dettlaff ubije nju i naravno ja ubijem njega jer to je tako u svakom zavrsetku bez obzira na bilo sta. to je jedino moguce da syanni ne nabavis onu ribbon bracelet u onom fairytale svijetu. to je po meni ujedno i najpostenije. ja sam na kraju imao onaj zavrsetak gdje obe prezive i nije mi bas sjelo najbolje. je da je happy ending ali nije pravedan. nadao sam se da ce je pogubit odma na mistu, bez obzira na ribbon al cini se da je to kljuc. tako da na sljedecem prelasku nece gospoda dobit ribbon

sto se mene tice meni je ekspanzija bila super, sad jel to kao neki poduzi secondary quest ili ne pojma nemam, nisam imao takav osjecaj, bitno mi je bilo da mogu opet irgat witcher 3. zato sam sad krenio po 6 put prelazak, prvo new game + a onda kad to rijesim ide sedmi sve od nule.

It's not who you are, it's who you know.
16 godina
The Witcher 3

Igra je vecinu vremena kod mene na Ultra postavkama + Foliage Visibility Range/Shadow Quality na high iznad 50 fps,blize 55-60,ali ne one sume zakolju GPU,padne ispod 40 ?

Jel vecini tako ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Obi Wan kaže...
Blackstorm kaže...

Prešao Blood & Wine, dobio završetak u kojem Syanna ubije Henriettu i cijeli Toussant je u raspadu i kada me Ciri posjeti. Ali Ciri kao Witcher, a ne kao carica što je završetak koji sam dobio u glavnoj priči, pa mi ništa nije jasno.

Moram priznati da mi je Hearts of Stone puno bolja ekspanzija kad je priča u pitanju - ovo su najavljivali kao veliko finale, a imam osjećaj kao da sam odradio neki jači sporedni quest.

sto se mene tice za mene je najbolji zavrsetak da dettlaff ubije nju i naravno ja ubijem njega jer to je tako u svakom zavrsetku bez obzira na bilo sta. to je jedino moguce da syanni ne nabavis onu ribbon bracelet u onom fairytale svijetu. to je po meni ujedno i najpostenije. ja sam na kraju imao onaj zavrsetak gdje obe prezive i nije mi bas sjelo najbolje. je da je happy ending ali nije pravedan. nadao sam se da ce je pogubit odma na mistu, bez obzira na ribbon al cini se da je to kljuc. tako da na sljedecem prelasku nece gospoda dobit ribbon

sto se mene tice meni je ekspanzija bila super, sad jel to kao neki poduzi secondary quest ili ne pojma nemam, nisam imao takav osjecaj, bitno mi je bilo da mogu opet irgat witcher 3. zato sam sad krenio po 6 put prelazak, prvo new game + a onda kad to rijesim ide sedmi sve od nule.

Ekspanzija sa svim misijama, lokacijama, neprijateljima i sl. je vrlo dobra, ja sam samo očekivao nekakvo veliko finale u glavnoj priči a smatram da to nismo dobili.

11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Novi problem ... Nemogu naci Matildu nakon svih Wine Wars misija, prvo sam odabrao tipa ne nju, rijesio mu sve sa vinogradom, onda njoj i sad na kraju kad trebam samo rec matildi da je sve gotovo, nema waypointa. Nemogu ju nigdje nac... cak ona glavna zgrada od Vermentino Wine yarda je zakljucana... Screenshot

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3lBoy kaže...

Novi problem ... Nemogu naci Matildu nakon svih Wine Wars misija, prvo sam odabrao tipa ne nju, rijesio mu sve sa vinogradom, onda njoj i sad na kraju kad trebam samo rec matildi da je sve gotovo, nema waypointa. Nemogu ju nigdje nac... cak ona glavna zgrada od Vermentino Wine yarda je zakljucana... Screenshot

ja sam oba questa rijesio istodobno, otisa pricat kod onog cinovnika i to je bilo to.

9 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

Svako malo lijep pogled pa moram zastat i ostavit quest sa strane da se divim haha.

isti momenat sam imao sa oblivionom 2006 i piljenjem u nebo i planine sa texture sky maps i natural modovima,eh

stari se...

12 godina
vito79 kaže...
ruzcheHR kaže...

isti momenat sam imao sa oblivionom 2006 i piljenjem u nebo i planine sa texture sky maps i natural modovima,eh

stari se...

da stari se...

što bi onda rekao na nas koji smo te trenutke divljenja grafici imali na morrowindu ili nekim još starijim igrama poput quake arene ili tiberian sun

da ne spominjem elitu, kad smo prešli s vektorske na "vektorsku filovanu"  na staroj amigi

9 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

da stari se...

što bi onda rekao na nas koji smo te trenutke divljenja grafici imali na morrowindu ili nekim još starijim igrama poput quake arene ili tiberian sun

da ne spominjem elitu, kad smo prešli s vektorske na "vektorsku filovanu"  na staroj amigi

brajo šta ti radiš na ovom svitu?

jbeni necromagei

12 godina
The Witcher 3

Ovi wraithovi su mi definitivno najgori neprijatelji ne mogu ih udarat dok ne castam yrden. 

0 0 hvala 0
17 godina
ruzcheHR kaže...

Ovi wraithovi su mi definitivno najgori neprijatelji ne mogu ih udarat dok ne castam yrden. 

moon dust i sve 5

17 godina
The Witcher 3

Eo nakon modanja Witchera 3 došo sam blizu E3 2014 prezentacije

E3 2014 VS FINAL

Moj Vještac

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jesam ja jedini kojem je vanilla lijepša ? Modirano izgleda dobro na svoj nacin, ali mi je malo pre hladno, podsjeca me na Witcher 2, gdje su sve boje tako nekako izblijeđene a opet oštre i jake

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Inače korsitim Asmodean osvjetljenje koje mi je bolje, no mora ga updejtat....

No STML 2.2 jednostavno ubja sve sa osvjetljenjem u Bogu!!

Ali vanilla osvjetljenje u interijerima, (krčmama) je đubre zadnje naspram onog koje je dostupno, a isključeno! Bez ikakve dileme!

Vanilla ---- Asmodean/STML

A kao šta sam već pisao "popravljeno osvjetljenje od ovih modova je kvalitetnije od vanilla; a sada ako nekome vanilla izgleda bolje OK, ali ova slika pokazuje razliku u kvaliteti:

Vanilla ---- Asmodean

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 23:07 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ne znam je li to nesto u mojoj glavi, ali meni witcher izgleda uzasno, je li se moze popraviti ovo malo ? Igram na ultra. Jednostavno kao da nesto fali, a ne znam sta, a kada gledam tudje slike igra mnogo ljepse izgleda. 

Evo slika kao dokaz.

http://i.imgur.com/uf0kEVq.jpg

Darko

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sharpening stavi na low, neznam kak neko moze izdrzat to na high uzasno izgleda

17 godina
DarkoKwon kaže...

Ne znam je li to nesto u mojoj glavi, ali meni witcher izgleda uzasno, je li se moze popraviti ovo malo ? Igram na ultra. Jednostavno kao da nesto fali, a ne znam sta, a kada gledam tudje slike igra mnogo ljepse izgleda. 

Evo slika kao dokaz.

Sharpening filter ti je na max u postproces opcijama. Treba ga isključit...

Ovo je slika sa isključenim sharpeningom i AA opcijom forsiranom iz control panela, uz istu uključenu i unutar igre

A i User interface možeš smanjitz da nebude tako glomazan....

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 23:12 (doktor1).
11 godina
DarkoKwon kaže...

Evo slika kao dokaz.

To ti je zbog frizure

16 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Inače korsitim Asmodean osvjetljenje koje mi je bolje, no mora ga updejtat....

No STML 2.2 jednostavno ubja sve sa osvjetljenjem u Bogu!!

Ali vanilla osvjetljenje u interijerima, (krčmama) je đubre zadnje naspram onog koje je dostupno, a isključeno! Bez ikakve dileme!

Vanilla ---- Asmodean/STML

A kao šta sam već pisao "popravljeno osvjetljenje od ovih modova je kvalitetnije od vanilla; a sada ako nekome vanilla izgleda bolje OK, ali ova slika pokazuje razliku u kvaliteti:

Vanilla ---- Asmodean

Možda sam ja ćorav ali ja ne vidim nikakvu razliku osim u nekom hue filtru. Na jednoj je plavkast a na drugoj smeđ. Valjda kako ko više voli... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
10 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Jesam ja jedini kojem je vanilla lijepša ? Modirano izgleda dobro na svoj nacin, ali mi je malo pre hladno, podsjeca me na Witcher 2, gdje su sve boje tako nekako izblijeđene a opet oštre i jake

Nisi, ima nas jos :D

13 godina
odjavljen
The_K kaže...
DarkoKwon kaže...

Evo slika kao dokaz.

To ti je zbog frizure

Sada je fazon game of thrones i jamie laninster :)

Darko
17 godina
Shivi kaže...
D3lBoy kaže...

graficke modove ne koristim, samo utility. dakle weight mod (na prvom prelasku sam bez njega igrao i stalno sam trcao po merchantima prodavajuci stvari tako da to nije imalo smisla) i od nedavno koristim full xp mod od questova. pravo testiranje s ovim cu imati tek kad pocnem new game jer new game + mi nije bas dobar pokazatelj s obzirom da mi se teze orijentirati po pitanju required levela za pojedine questove, a narocito za ekspanzije.

10 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Shivi kaže...
D3lBoy kaže...

graficke modove ne koristim, samo utility. dakle weight mod (na prvom prelasku sam bez njega igrao i stalno sam trcao po merchantima prodavajuci stvari tako da to nije imalo smisla) i od nedavno koristim full xp mod od questova. pravo testiranje s ovim cu imati tek kad pocnem new game jer new game + mi nije bas dobar pokazatelj s obzirom da mi se teze orijentirati po pitanju required levela za pojedine questove, a narocito za ekspanzije.

Nemam nista protiv toga, dobro je malo eksperimentirat sa time, ali po meni su ti "utility" kao cheatovi, ako su developeri zamislili da se na jedan nacin igra prelazi, onda cemo (bar ja) prelazit na taj nacin...

9 godina
Shivi kaže...
Obi Wan kaže...
Shivi kaže...
D3lBoy kaže...

Nemam nista protiv toga, dobro je malo eksperimentirat sa time, ali po meni su ti "utility" kao cheatovi, ako su developeri zamislili da se na jedan nacin igra prelazi, onda cemo (bar ja) prelazit na taj nacin...

To vrijedi samo za prvo prelaženje, kasnije je zabavno isprobati modove koji stvarno olakšaju igranje ali ne u smislu varanja. Recimo mod "Fast Travel From Anywhere" je dobar primjer.

10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Evo Geralt u "hrvatskom" ruhu prije tekme

Edit: nece mi ucitat sliku -.- valjda sad je...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 13:41 (Shivi).

10 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

meni je poprilicno besmisleno da ne mogu nositi 10 maceva, a npr imam 50 poluga zlata, 60 kostiju od neke bestije ili 200 komada neke trave. takve igre nikad nisam mogao razumit. jos sam ja na prvom prelasku igrao kad nisu bile promjenjene tezine za materijale i ostalo pa mos mislit koja je to bila patnja. ovako smatram da sve u granicama normale. ovo mi je sada sesti prelazak, new game+. eventualno bih mogao maknuti ovaj weightless mod kad budem ponovno igru prelazio da vidim na sta to lici, odnosno hocu li morati svako malo trcati od merchanta do merchanta. treba vidjeti koliko merchanti imaju love kod sebe s obzirom da su prije uvik bili deficitarni sa lovom. takoder, morat cu se rijesit onih strijela za crossbow, to je takva debilana da ja to ne mogu prodat.

s druge strane, nesto poput ovog ''fast travel sa bilo koje pozicije'' ne koristim. koristio sam ga samo jednom i to u situaciji kada je bio glitch sa onim vratima nakon sto skupis bear armor. nacin na koji fast travel funkcionira mi je zadovoljavajuci.

11 godina
The Witcher 3

Meni je onaj infinite inventory olaksao Witcherski zivot pravo.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Something ends, something begins...

artuditu
Moj PC  
6 0 hvala 0
9 godina

kakav je taj NG+ ? Ja sam ga počeo ali odustao jer mi je nekako previše lagan , ili je teže dolaskom u Velen, nemam pojma ... krenuo sam u drugi prelazak ponovno ispočetka

17 godina
TopoGigio kaže...

kakav je taj NG+ ? Ja sam ga počeo ali odustao jer mi je nekako previše lagan , ili je teže dolaskom u Velen, nemam pojma ... krenuo sam u drugi prelazak ponovno ispočetka

imas sve potione, bombe, talente pare i te stvari. teze je, narocito na death march ali na neki nacin mi je uzivancija jer mogu odigrat igru sa gustom

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice