The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.032.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The Witcher 3

Evo i The Witcher 3: Wild Hunt Graphics, Performance & Tweaking Guide od nvidije

"Najskuplja" opcija, (uz hairworks):

Može se vidjet da se čačakanjem po ini datotekama  može dosta toga promjenit preko limita ultra postavki.. Naravno uz adekvatan hardware.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 16:43 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: The Witcher 3
Tonči kaže...

Meni nije jasno... vidite slike i onda očekujete igrati u 1440 na Ultri s jednom pišljivom 980? Šalite se?

Nema te igre danas (nove) koju jedna kartica, pa makar i TitanX, može u toj rezoluciji gurati na 60 FPS s maksimalnim detaljima. Ne računam Tetris i sl.

Vidim da igra izgleda losije od DA:I tako da ocekivanje da to 980-ka vrti u 1440 Ultra i ne bi bilo pretjerano kad bi igra bila dobro optimizirana...

13 godina
odjavljen

...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 17:09 (Comi123).
13 godina
odjavljen
ansha kaže...
Tonči kaže...

Meni nije jasno... vidite slike i onda očekujete igrati u 1440 na Ultri s jednom pišljivom 980? Šalite se?

Nema te igre danas (nove) koju jedna kartica, pa makar i TitanX, može u toj rezoluciji gurati na 60 FPS s maksimalnim detaljima. Ne računam Tetris i sl.

Vidim da igra izgleda losije od DA:I tako da ocekivanje da to 980-ka vrti u 1440 Ultra i ne bi bilo pretjerano kad bi igra bila dobro optimizirana...

10 godina
neaktivan

Možda zbog ovoga, DA:I ima oko 9 vecih zona, Witcher 3 ima 3, i svih tih 9 zona iz DA:I stanu u najvecu iz Witchera (No Man's Land+Novigrad), plus nema loading screenova, osim kad umres ili kad putujes izmedu te 3 zone.

15 godina
protjeran
Raoul kaže...

Možda zbog ovoga, DA:I ima oko 9 vecih zona, Witcher 3 ima 3, i svih tih 9 zona iz DA:I stanu u najvecu iz Witchera (No Man's Land+Novigrad), plus nema loading screenova, osim kad umres ili kad putujes izmedu te 3 zone.

To nit je istina nit je opravdanje za losiju grafiku.

15 godina
The Witcher 3
Pa bit će patcheva,optimizacije dodatne,drivera i svega.
Vidit ćemo sutra što će to biti.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
mrsmith kaže...
Tonči kaže...

"S jednom pišljivom 980" - kartica od 5k kn je tebi pišljiva? Ti stvarno nekad izvališ stvari kao da si ne sa zlatnim napravljen nego s platinastim :)

Računam da ću igrati na Ultra, bez AA na toj rezoluciji - što bi trebalo biti prilično razumno po meni. Da si rekao 4K složio bih se.

EDIT: I da, ne mogu reći da mi je grafika koju gledam na screenshotima "jawdropping" da budem iskren. Lijepo izgleda, ali to je sve. Valjda te godine rada u 3D vizualizacijama uzimaju svoj danak :) - dok igre budu tako izgledale (realtime raytracing) proći će još hrpa hardverskog napredka i godina...

Već sam rekao: ono što je nama skupo, nekome je samo tjedna plaća.

980 i ne košta 5K kuna... tj. košta ako ti se baca novac, ali košta oko 4000, što nije puno u sferi "igrao bih na ULTRA" kad se sjetiš da ima ekipe koja ima 4x TitanX za igre.

Ultra i 1440 su izrazito nezgodni zahtjevi za ozbiljne igre danas. Ja imam TitanX pa ne očekujem da ću bilo koju igru igrati na Ultra i 1440. Eventualno godinama stare igre ili strategije i sl. koje nisu grafički intenzivne.

1080 je druga priča, ali razlika između 1080 i 1440 je poprilična - skoro 80% veća rezolucija.

ne kužim kak možeš rec da je 980 "pišljiva",kao prvo neko od nas špara i nadograđuje kompove kako može,pa nismo svi bogati i razmaženi "sineki" koji si mogu priuštiti titan x (ne govorim da si ti),nemoj se uvrijediti...ali istina je takva kakva je!

p.s sad kad izađe r9 390x mislim da ces pozalit što si bacio 10 soma kuna za "pišljivi" titan x 

17 godina
The Witcher 3

Malo se je pretjeralo u vezi downgradea... A i ja se tu nalazim...

Ovo se je stavljalo pod finalni PC proizvod, (od stanice koja je dobila igru na recenzioju)

A osvjetljenje u finalnoj verziji izgleda odličnio napsram onog gore gdje na koži likova nema nikakovg osvjetljenja.., (ovo je bez ikakvih ini tweakova)

Ovo zbilja nije daleko od E3 2014 prezentcaije!!

A ovo izgleda fantastično!!, (doduše uz ini twekaove kao i gornja slika, ali zato će Tonči i mislav da se igraju sa time )

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 17:50 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
ansha kaže...
Raoul kaže...

To nit je istina nit je opravdanje za losiju grafiku.

Zato san stavia možda, plus igra san Inquisition na ultri, i ništa što san tamo vidia nije ni priblizno dobro kao ova slikašto je stavia doktor.

16 godina
odjavljen
Đapa club kaže...

vani nekome nije problem promjenit karticu svake godine ili čak kupit novo računalo. Stvarno su neki od vas na ovom podforumu komični sa svojim komentarima, ko da je bitno jel se igra na medium, high ili ultra, jer su sve te razlike vrlo sitne. 

Prvo podebljano je točno i to je naša tužna stvarnost, a drugo je također ponekad istina... ja hrpu igara samo gurnem niže dok ne dobijem 60 FPS... Ponekad je šteta, uglavnom nije. :) No tada kad jest, onda je šteta... 

Rocinante2112 kaže...

Dakle neke stvari se ne primjecuju preko fotke,treba sve to u pokretu vidjeti,to sve skupa doprinosi imerziji itd...

Sve to se vidi i na slici, samo da - doživljaj je sigurno drugačiji. 

mrsmith kaže...

[GTX980] spada u Enthusiast rang nVidia proizvoda zajedno s GTX Titanom (bez obzira gdje se u svijetu nalazio i kakvu plaću primao) trebala moći dati close-to-top performanse na 1080/1440p (hvala na kalkulaciji, svjestan sam razlike ).

Ne kažem da single card mora vrtiti sve na ultra max sa 8x MSAA, DSR, Hairworks, itd... ali barem ultra i fxaa bi trebalo biti igrivo (40+ fps). Neznam gdje je bila anketa više, mislim da je bio Steam.. pa više od 80% gamera ne koristi karticu skuplju od 300 eura...

I - TitanX je klasa za sebe, mnogo brža stvar, ali da - ima je još manje ljudi nego onih 80% gamera. Što se tiče cijene tu se varaš... Ne zato što nije taj rang, nego zato jer hw jednostavno nije vani tako skup ni tako big deal. U nas ljudi dižu kredite za komp, vani baš i ne. Nama je novi TV od 1k eura "avion", njima je i dalje trošak, ali mnogo manji, jer ne samo da manje košta kunu za kunu, nego je udarac manji 4-5 puta.

II - E tu je problem... game devovi se trude da se postavke skaliraju maksimalno dolje, ali također je cilj ponuditi najviše moguće za hw koji tek dolazi. Witcher će se igrati i na Kepleru i na Volti, ne samo sada... i na tome mora ponuditi nešto. Sasvim je OK da je Ultra neigriva sada osim na 4x TitanX.... bit će igriva na dva Keplera na 5K možda ili na dvije Volte. Ali poanta je da kao i Crysis - moraš ponuditi nešto za idućih n godina igranja.

Pa što da nemamo dlaku k'o iz Cineme4D? Ne moramo je imati svi... ja sigurno nemam namjeru zbog igre dignuti kredit za auto od 3k eura da kupim 3 titana 

17 godina
The Witcher 3

Oprez kod današnjeg launch trailera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

Da ovo čudo mogu potjerat na medium i ja zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Prvo su downgradeali grafiku i sad su ju kao malo ispravili ali ja izgleda da neću moć igrat u 4k na ultra s 8x FXAA 120fps lock na svojoj konfi. Stvarno sramota...

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
ansha kaže...
Tonči kaže...

DA:I izgleda lijepo to stoji,hoce li izgledati ljepse od ove igre ? ne znam znat cu sutra,ali problem DA:I bar meni je bio,imao sam osjecaj da igram Single player MMO,da znam koliko glupo to zvuci ali u 8-9 sati igranja koliko sam igrao i nisam vise mogao,iako sam kupio original,prvi Dragon Age sam uzivao igrati ali ovo je samo fetch or kill bilo,najgori questovi ikad sto se sjecam da sam u nekome  RPGu radio.
Witcher ce sigurno imati bolje questove i likove od toga.

15 godina
protjeran
The Witcher 3

@Wack

Ja sam usporedjivao samo grafiku, nista drugo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Trailer ima neke spoilere o povratničkim likovima!!!

Preporuka da ga ne gledate!! Ja sam se sjebo...

The Witcher 3: Wild Hunt - Launch Trailer ("Go Your Way")

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 19:20 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Evo došli i driveri za Witchera 3 preko GeForce Experience-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sranje... Sad više nisam siguran jel da za večeras naručim kurve ili novu grafičku.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

http://i.imgur.com/m6eeHSh.jpg

malo monty pythona :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Trailer ima neke spoilere o povratničkim likovima!!!

The Witcher 3: Wild Hunt - Launch Trailer ("Go Your Way")

Drago mi je vidit Letha :), opa pa tu je i Talar iz jedinice! 

play2much
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Da, sjećam se da se je među prviom traielrima pretpostavljalo da se vidi Lethova ruka..

Da vidimo kako će se to razvit...

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Da, sjećam se da se je među prviom traielrima pretpostavljalo da se vidi Lethova ruka..

Da vidimo kako će se to razvit...

TROLLOLOLOLOOO

17 godina
The Witcher 3

Pa nije moguće da Geralt plače

slika

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

Ubijate me sa ovim skrivenim spoilerima ! Nisam pogledao ali ne znam koliko dugo mogu izdržat. 

Zmaj od Bosne
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
SuperWarrior kaže...

Na najtezoj, Dark tezini ce biti permadeatha.

Je li ti mozda poznato hoce li dark tezina sadrzavat posebne setove kao u w2 ? 

Ne.

Nebo je granica.
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nisam iznenaden, sve je vise manje ocekivano, jedino mi je zao kaj nisam vidio Shani.

Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SuperWarrior kaže...

Nisam iznenaden, sve je vise manje ocekivano, jedino mi je zao kaj nisam vidio Shani.

Ja nisam ubio Letha na kraju dvojke, ali zar nije bila opcija da ga se likvidira?

Dali će biti opcija da se ne pojavi unutar igre... Hm....

13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
SuperWarrior kaže...

Ja nisam ubio Letha na kraju dvojke, ali zar nije bila opcija da ga se likvidira?

Dali će biti opcija da se ne pojavi unutar igre... Hm....

Mora biti. Ako su nam dali opciju da ga ubijemo onda treba biti mrtav. Nadam se da su zadrzali istog lika koji je davao glas Thaleru u kecu. Meni jedan od najdrazih likova.

Nebo je granica.
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel mi mozete reci koliki ce mi otprilike biti fps na ultra postavkama u 1080p na ovoj konfiguraciji

Intel i5 4460 3,2ghz

Asus b85m-g

Hyper x fury 8gb 1600mhz

ATI Radeon Sapphire R9 290 Vapor-x 4gb

Caviar blue 1tb HDD

Zalman z3 plus

Fortron raider 650w

Hvala.

hrna
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 20:43 (hrna123).
Moj PC  
0 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice