Neznam ja šta je na srpskom, ali Slaveni su Slaveni, Slovenci su Slovenci.
http://www.slovenskamitologija.rs/ Kao sto sam i rekao, razlicit dijalekt.
Neznam ja šta je na srpskom, ali Slaveni su Slaveni, Slovenci su Slovenci.
http://www.slovenskamitologija.rs/ Kao sto sam i rekao, razlicit dijalekt.
Blago se rusima i poljacima mogu igrati na nativnom jeziku, sigurno je dozivljaj bolji jer je igra u "slavenskom" fazonu. Bilo bi ekstra da ima hrvatski/srpski.
Bilo bi zakon!
Blago se rusima i poljacima mogu igrati na nativnom jeziku, sigurno je dozivljaj bolji jer je igra u "slavenskom" fazonu. Bilo bi ekstra da ima hrvatski/srpski.
Da odlicno bi bilo. Gerald bi bia purger, seljaci zagorci, negativci dalmatinci, a bestije bi govorile srpski. I to bi slusali sve iste glasove koje slusamo u sinkroniziranim crticima.
Da odlicno bi bilo. Gerald bi bia purger, seljaci zagorci, negativci dalmatinci, a bestije bi govorile srpski. I to bi slusali sve iste glasove koje slusamo u sinkroniziranim crticima.
Hell no, ne postoji ništa gore od hrvatske sinkronizacije!
Mislim da je bio sarkastičan :)
Mislim da je bio sarkastičan :)
Znam.
Slušo sam na streamu njemačku verziju! Kao kada staviš njemački RTL i onda umjesto Mel Gibsona neki random užasni glas...
Kada Geralt progovori slabo ti dođe!! Nema veze sa engleskom verzijom...
Odlični Charles Dance daje glas Emhyr var Emreis of Nilfgaarda i onda da mi tu neki random glas dođe... Ne, hvala..
Daj zamisli nase u The Witcheru 3 haha.Geralt Siniša Popović,Triss Doris Pinčić ili sta ti ja vec znam.
PC Games Hardware ima verziju sa zakrpom namjenjenu recenzijama i nakraju igračima te kažu da izgleda bolje nego preview verzija!
A ovo je galerija preview verzije koja je već stavljena ovdje i tip koji ju je stavio kaže da finalni proizvod izgleda bolje, (top iz PC Games Hardwarea)
pcgh.de compared the preview and the review version:
- better rendering for the vegetation
- better AO
- water tesselation with waves due the wind
- water interaction with moves and spells and so on
- Post-Processing like vignetting
- lower Framerate
- better view distance
- softer contrast
and many more "tweaks"
PC Games Hardware ima verziju sa zakrpom namjenjenu recenzijama i nakraju igračima te kažu da izgleda bolje nego preview verzija!
A ovo je galerija preview verzije koja je već stavljena ovdje i tip koji ju je stavio kaže da finalni proizvod izgleda bolje
- better AO
- lower Framerate
- better view distance
- softer contrast
and many more "tweaks"
Ovaj "tweak" mi se baš i ne sviđa
E jebga, nemoš i ovce i novce
Nigdje ne piše koliko je velik taj "day one patch"
Našo sam na dvije "verzije" 9GB i 16GB... No ništa službeno te su to vjerovatno smao pizdarije...
A i ovaj izjava od PC Playa daje naslutit da bi mogo biti poveći, (izjava je stara pet dana i od danas su recenzenti dobili taj "patch" i mogu krenut sa recenziranjem i svime šta ide)...
...Bandai Namco tells us that this is because a big day-one patch hasn't been finalised on PC in time for today's review embargo...
A i tko će ga znat više kako igra izgleda, kako će izgledat i radit...
Toliko toga ima po internetu da više niti CDPR nezna šta su napravili, šta nisu...
A ovo je galerija preview verzije koja je već stavljena ovdje i tip koji ju je stavio kaže da finalni proizvod izgleda bolje
- better AO
- lower Framerate
- better view distance
- softer contrast
and many more "tweaks"
Ovaj "tweak" mi se baš i ne sviđa
Valjda nije jako strašno
E jebga, nemoš i ovce i novce
Nigdje ne piše koliko je velik taj "day one patch"
Našo sam na dvije "verzije" 9GB i 16GB... No ništa službeno te su to vjerovatno smao pizdarije...
A i ovaj izjava od PC Playa daje naslutit da bi mogo biti poveći, (izjava je stara pet dana i od danas su recenzenti dobili taj "patch" i mogu krenut sa recenziranjem i svime šta ide)...
...Bandai Namco tells us that this is because a big day-one patch hasn't been finalised on PC in time for today's review embargo...
A i tko će ga znat više kako igra izgleda, kako će izgledat i radit...
Toliko toga ima po internetu da više niti CDPR nezna šđta su narpavili, šta nisu...
Aktivacijski patch koji recenzenti imaju jer par malih fajlova, ali stiže (stigao je navodno) i velika zakrpa s hrpom fixeva. Igra ide sasvim dobro i ovako, ali ta zakrpa će "popraviti" dosta toga.
Pa dobili su tu zakrpu, zato i je sada moguće da streamaju PC verziju jer "tako će igra izgledat"...
Upravo je počeo jedan PC stream, ali sumnjam da se isplati gledat jer nije spoiler free
Bilo bi odlicno da nas ovi trolaju kao da su Ubisoft ( downgredaju igru, rade publicitet time) i onda na dan izlaska pokazu da je igra kao sto je pokazana na sajmovima tjekom 2014.
kako je igra samo 20 i nešto GB na PC-u ? nadam se samo da sutra u ponoc nece doc jos 10 GB :(
Dobro, tjedan dana je bilo vremena za seruckat po grafici i downgradeu, a sada se možemo okrenut igri pošto samo šta nije došla...
*samo treba reći da navodno nakon zakrpe GTX 770 nemože vrtit Ultra, (isti izvor koji je testirao prije zakrpe - PCGH)
Skoro uvijek igram igre na najtežim postavkama tako će i ovdje biti ta situacija... Hm, samo ovdje nema permadeath opcije kao u Witcheru 2... Iako sumnjam da bi bio toliki ekstremist!
A u jednom streamu gdje tip igra na najvećoj težini opalio ga je Roach kada ga je uhvatila panika i ostao je bez pola healtha...
Ovdje su screenshotovi iz nekomprimirane PS4 snimke.
Ovi koji broje pixele će znati jel' dobro izgleda ili ne i kako bi to moglo /trebalo izgledati na jakom PC-u.
Meni izgleda super.
Ovdje su screenshotovi iz nekomprimirane PS4 snimke.
Ovi koji broje pixele će znati jel' dobro izgleda ili ne i kako bi to moglo /trebalo izgledati na jakom PC-u.
Meni izgleda super.
Pa naravno da izgleda super; jedna od grafički najnaprednijih igara trenutno.
Uf nasli ljudi easter egg za cyberpunk 2077 u witcheru3, ali je malo spoilery pa cu ..
Ciri is possessed of a type of magical blood that gives her the ability to open doors between worlds, teleporting to mysterious alternate dimensions at will. As the two reminisce, she says that she spent a significant portion of their time apart—half a year—hiding in one particular world that sounds… interesting.
A u jednom streamu gdje tip igra na najvećoj težini opalio ga je Roach kada ga je uhvatila panika i ostao je bez pola healtha...
Na najtezoj, Dark tezini ce biti permadeatha.
Uf nasli ljudi easter egg za cyberpunk 2077 u witcheru3, ali je malo spoilery pa cu ..
Ciri is possessed of a type of magical blood that gives her the ability to open doors between worlds, teleporting to mysterious alternate dimensions at will. As the two reminisce, she says that she spent a significant portion of their time apart—half a year—hiding in one particular world that sounds… interesting.
http://www.cgmeetup.net/home/making-of-cyberpunk-2077-by-platige-images/
E kad bi bilo optimizovano za moj cpu, dodao bih jos 2 gb rama i kupio neku graficku samo da na low mogu odigrati!
E kad bi bilo optimizovano za moj cpu, dodao bih jos 2 gb rama i kupio neku graficku samo da na low mogu odigrati!
Rekli su da će posebnu pažnju obratiti na optimizaciju igre za 5 godina stare low end AMD procesore.
i sta to vrjedi kad je gpu strana puna cuda koda ,koja se samo na nvidiji izvrsava, a opencl nema
Na najtezoj, Dark tezini ce biti permadeatha.
Je li ti mozda poznato hoce li dark tezina sadrzavat posebne setove kao u w2 ?
Ovaj patch šta reba doći nije ogroman!
Pitali su jučer onog streamera dali je to veliko 9 GB, rekao je ni približno...
Patch donosi vignette filter, bolji draw distance za foliage i mrvicu drugačije osvjetljenje, (više kontrasta) i popravlja ambient occlusion opciju na preview PC verziji navodno bila "zbugirana"