The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Witcher 3
Prince-Artas kaže...
Butcher kaže...

Inspirirana Skyrimom? Na koji način?  

EDIT: Imaš pravo, The Witcher 3 je inspiriran skyrimom na način kak ne praviti igru!

Opće poznata stvar ako pratiš razvoj Witchera 3 od početka

The development team at CD Projekt RED working on The Witcher 3: Wild Hunt says that it is using Bethesda’s The Elder Scrolls V: Skyrim as a model, but that it is aiming for a higher level of quality and for more personality.

Kaj ne kužiš da su to rekli da privuču žrtve koje su igrale Skyrim!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Covjece sto ste ga napali, pa ako se nejmu svida skyrim, ok. Netreba mu nabit 50 palaca. Uostalom sve sto je rekao manje vise stoji. Od izjave cdpr da im je uzor skyrim, do cinjenice da je naspram w2 skyrim imao otvoreni svijet koji se njemu sviđa. 

Da je ta igra losija nekome o d witchera 2 (npr meni) stoji. 

Ja bih ipak malo smanjio hype-anje i pricekao igru. Ako zaseru bar bude kolicina razocaranih manja. Ako odusevi, nitko sretniji od mene(osim mog kuma )

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
The Witcher 3

U ovom videu  izlazak sunca izgleda fantastično.. Super se vidi od 16:40 nadalje...
A i prije dok još pada kiša i munje sjevaju po nebu...

Osvjetljenje mi se čini top!

Kiša pada cjelu noć i još se nastavlja ujutro, jako ljepo jer smo do sada uvijek praktički imali pljuskove od "sat vremena" i to je to...

Dok razgovara sa raznim likovima niti jedan se ne čini copy/paste. Iako vjerovatno će ih biti, pošto je svijet ogroman, ali nema veze

Sviđa mi se combo na 27:45....

Samo mi se čini da mala nezna čemu služi silver sword, čemu steel sword itd...

Vidio sam na guru3d forumu njurganje oko loše kvalitete foliagea! Neznam, svi bi morali imati GTX 980 4GB kartice za minimum da su išli na veće detalje u sandbox igri bez loadinga!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 20:49 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
The Witcher 3

Evo malo o mehaniki igre, inventory, character development itd.  

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Butcher kaže...
Prince-Artas kaže...
Butcher kaže...

Inspirirana Skyrimom? Na koji način?  

EDIT: Imaš pravo, The Witcher 3 je inspiriran skyrimom na način kak ne praviti igru!

Opće poznata stvar ako pratiš razvoj Witchera 3 od početka

The development team at CD Projekt RED working on The Witcher 3: Wild Hunt says that it is using Bethesda’s The Elder Scrolls V: Skyrim as a model, but that it is aiming for a higher level of quality and for more personality.

Kaj ne kužiš da su to rekli da privuču žrtve koje su igrale Skyrim!

A što ti govori činjenica da su za razliku od Witchera 1 i 2 odlučili izraditi potpuno otvoren svijet?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
The Witcher 3

NOVE SLIKE:

*reko bi da su izvučene sa nove službene stranice zato imaju ovaj crni rub dole

SLIKA1  SLIKA2  SLIKA3  SLIKA4  SLIKA5  SLIKA6  SLIKA7  SLIKA8  SLIKA9

A čini mi se da je i službena stranica dobila novi dizajn i update...

Prvi dio onog videa iznad:

Težine:

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 10:37 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina

Mapa će biti 136 km2, bit će 3.5x veća od GTA SA i Skyrima, 1.5x veća od GTA V i 3x veća od FC4.

LINK 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 10:14 (DeniZg).
13 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Mapa će biti 136 km2, bit će 3.5x veća od GTA SA i Skyrima, 1.5x veća od GTA V i 3x veća od FC4.

LINK 

Ja tu samo vidim 40% igrive mape, tako da i nije velika mapa kao sto izgleda, osim ako vaz zanimaju planine koje su prazne onda ok, meni se licno to ne svidja. Opet, nadam se da ce igrivi dio mape biti pun sadrzaja, da nece biti kao gta v.

Darko
16 godina
The Witcher 3

Di je najpovoljnije kupiti ovo čudo od igre? Pas mater al su me nabrijali....

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 10:48 (amater_2).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Evo za oko 210kn. LINK

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Butcheru daj pliz taj link u tekstualnom obliku. Ne vidi se mobu poveznica. Tnx
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
16 godina
Sale_ds kaže...
Butcheru daj pliz taj link u tekstualnom obliku. Ne vidi se mobu poveznica. Tnx

http://www.g2play.net/category/15653/the-witcher-3-wild-hunt-gog-key/   

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 11:48 (Butcher).
17 godina
Butcher kaže...

Evo za oko 210kn. LINK

Ima li neko objasnjenje zasto je ovdje igra 30-ak dolara kada je svugdje drugo skoro 60?

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

ukrali u algoritma.

To je gog verzija ne steam

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
amater_2 kaže...

Nemojte odgovarati ovom liku, on je gej! Jel mu vidite avatar?

Ne zanima njega igra već na ovaj način pokušaje pokrenuti priču s nekim mladim dečkom kojem će kasnije postavljati dodatna pitanja na pp. Nećete se ni snaći, a on će vam se stvoriti iza leđa i odjednom ćete osjetiti svu toplinu njegovih muda... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Nemojte odgovarati ovom liku, on je gej! Jel mu vidite avatar?

Ne zanima njega igra već na ovaj način pokušaje pokrenuti priču s nekim mladim dečkom kojem će kasnije postavljati dodatna pitanja na pp. Nećete se ni snaći, a on će vam se stvoriti iza leđa i odjednom ćete osjetiti svu toplinu njegovih muda... 

Jbt koji si ti kralj.

Zbog ovog mi duguješ dvi gajbe pive.

Battlelog: MUDO_HR
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Joj ne mogu docekat da se prosecem po tom prekrasnom svijetu.Jadne moje ocijene  (doduse nisu nista bolje ni bes Withcera)

0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

od kud je najbolje napraviti preorder box verzije ?  ja sam nasao iz uk za 32 funte,pa ne znam jel to mozda najbolja opcija ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
cropunk kaže...

od kud je najbolje napraviti preorder box verzije ?  ja sam nasao iz uk za 32 funte,pa ne znam jel to mozda najbolja opcija ?

Ovdje

PSN - DeniZg80
16 godina
The Witcher 3

a joj, kaj je najboljei sam sam to vidio i automatski zatvorio i zaboravio da i tamo ima hehe

kolko vidim domaci bas i nece nes prodavat, a i ako koji bude bas nece nest jeftini bit. gledao sam i Collector's Edition - pa to je stvarno hm skupo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

ukrali u algoritma.

To je gog verzija ne steam

Pa i GOG verzija je 54 $. 

http://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_preorder

17 godina
The Witcher 3

Kratki škic na PS4 gameplay, ali i na komada u kožnjaku

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 21:47 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Covjece sto ste ga napali, pa ako se nejmu svida skyrim, ok. Netreba mu nabit 50 palaca. Uostalom sve sto je rekao manje vise stoji. Od izjave cdpr da im je uzor skyrim, do cinjenice da je naspram w2 skyrim imao otvoreni svijet koji se njemu sviđa. 

Da je ta igra losija nekome o d witchera 2 (npr meni) stoji. 

Ja bih ipak malo smanjio hype-anje i pricekao igru. Ako zaseru bar bude kolicina razocaranih manja. Ako odusevi, nitko sretniji od mene(osim mog kuma )

Opet kvazimoralisti. Nije stvar toga što njega netko napada, nego je stvar toga što piše potpune gluposti. Nekad subjektivno mišljenje nije nužno i činjenično, a plasira se kao takvo, znaš? 

Volim Skyrim, a opet sam svjestan da ne postoji tako bezobrazno isprazne, površne i generično kreirane RPG igre da je to riječima nemoguće opisati ako provedeš XX+ sati uz nju, i ne - nije do mene, naigrao sam se svega i svačega. Počni od predvidljive priče, preko borbe (dosadnije od Witchera - smell the irony) pa do same "atmosfere koja prosto ulazi u kosti i tako je živa da poželiš da se kurtkobejnuješ kako bi se rodio, al unazad i bio assasin vikingom". Da, ali ne.

Nema na čemu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 11:38 (4ucker).
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kvazimoralist? Ti mora da si mene upoznao negdje,a ako nisi molim te smanji malo taj teenrage i pokusaj bit pristojan. Ako ti skyrim smrdi zasto si ga igrao?  

Njegov post je puno manje nadrkan od tvog i u njemu iznosi svoje mišljenje. Ti o meni nemoj iznositi mišljenja. Jer me ne poznaješ.

Osobno skyrim je sranje, witcher je odličan. Ali opet ne s.erem nekome tko ga je odigrao.  

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
red_bull kaže...

Opet kvazimoralisti. Nije stvar toga što njega netko napada, nego je stvar toga što piše potpune gluposti. Nekad subjektivno mišljenje nije nužno i činjenično, a plasira se kao takvo, znaš? 

Volim Skyrim, a opet sam svjestan da ne postoji tako bezobrazno isprazne, površne i generično kreirane RPG igre da je to riječima nemoguće opisati ako provedeš XX+ sati uz nju, i ne - nije do mene, naigrao sam se svega i svačega. Počni od predvidljive priče, preko borbe (dosadnije od Witchera - smell the irony) pa do same "atmosfere koja prosto ulazi u kosti i tako je živa da poželiš da se kurtkobejnuješ kako bi se rodio, al unazad i bio assasin vikingom". Da, ali ne.

Nema na čemu.

LOL Pa kako možeš koristiti generičan kao uvredu kad je i famozni witcher odabrao najlakšu i najsigurniju soluciiju - krasti od Tolkiena. Ljudi, patuljci i vilenjaci. Ljudi su najjači, ali su i kreteni i rasisti, patuljci su mačo, imaju ogromne bradusine i koriste sjekire, a vilenjaci su izvrsni strijelci, žive u šumi i povezani su s prirodom. Ima da se preporodim kad se netko usudi riskirati s nečim novim 

Nemojte me krivo shvatiti, volim Witchera i jedva čekam novi nastavak, ali prosto je nevjerojatno kako se neki u ovoj temi uzbude kada netko spomene witchera i neki drugi RPG u istoj rečenici.

16 godina
neaktivan

Skyrim nije uzor Witcheru..

Skyrimov svijet i reakcija igrača (broj kupljenih primjeraka) je izazov CD Project Redu kako bi pokazali da mogu bolje.

12 godina

Koji je onda zaključak vaše rasprave? Skyrim ne valja, Dragon Age ne valja. Vjerojatno onda ni Fallout ni Kotor ni Mass Effect ne valjaju,. Samo Witcher valja?

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nevalja ni Witcher, nista nevalja, samo cod je love, cod je life.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Koji je onda zaključak vaše rasprave? Skyrim ne valja, Dragon Age ne valja. Vjerojatno onda ni Fallout ni Kotor ni Mass Effect ne valjaju,. Samo Witcher valja?

Zaključak je da fanboyi uvijek misle da su njihove omiljene igre vanserijski dobre i da je u usporedbi s njima sve ostalo đubre.

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Za mene je Skyrim savršen primjer (američkog) RPG-a za debile - klišej priča, fetch questovi, beživotne lokacije i NPC-evi, nepostojeći sustav dinamične borbe.

Dragon Age Inquisition je sve to, samo s boljom grafikom.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
7 2 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice