The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
DeniZg kaže...
doky01akablava kaže...

Citam neki osvrt na internetu i napise pred kraj popis stvari koje je radio u igri hahaha :D

...

Kao da čitam osvrt na Skyrim, što je super.

Jedino me muči što se ja osobno ne mogu ufurati u taj Witcher svijet. Već sam 4 puta započinjao W2 i nikako da me povuče.

Prvi chapter je po meni najslabiji. Ali zato kada dodes u drugi procices ga u jednom dahu.

Nebo je granica.
17 godina
The Witcher 3

....

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Očekivanja su velika od ovog nastavka, i ova tri mjeseca poliranja igre će dobro doći.

Ma istrpio bi ja stanje igre kao i kad je dvojka izašla pa se naknadno pokrpala patchevima.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt -- 16 free DLCs for everyone!

Ako je bilo, sorry što ponavljam, ali dobro je podsjetiti na gaming industriju kako bi trebala funkcionirati 

Uopće ne sumnjam da će mi usta biti otvorena cijelo vrijeme igranja ovoga, kao kada sam prvi put upalio W1 (doduše pirata).
Jedva čekam ovo igrati!

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina

da li netko ima informaciju na koji nacin ce save game import radit, odnosno, koji save uzet iz duje da ga se prenese u tricu?

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
The Witcher 3

Negdje sam pročito da će navodno i u samoj igri biti odabir odluka... Ako ih se sjećaš...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Negdje sam pročito da će navodno i u samoj igri biti odabir odluka... Ako ih se sjećaš...

ma znam to al sjeti se kako je bilo kad si iz jedinice u duju pribaciva... moga si pribaci neke iteme i nesto golda

pa sad, buduci da imam lijepu opremu (kinslayer armor itd) volio bi to vidit u trici. a s obzirom da igra uopce ne formira nekakav save posli bitke/razgovora sa lethom onda se mislim dal da uopce cuvam taj save ili ne

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
doktor1 kaže...

ma znam to al sjeti se kako je bilo kad si iz jedinice u duju pribaciva... moga si pribaci neke iteme i nesto golda

pa sad, buduci da imam lijepu opremu (kinslayer armor itd) volio bi to vidit u trici. a s obzirom da igra uopce ne formira nekakav save posli bitke/razgovora sa lethom onda se mislim dal da uopce cuvam taj save ili ne

Mislim da ce biti ko iz jedinice u dvojku, znaci sva oprema ce ti se prebacit ali u slabijem obliku. A što se tice Letha, ili odabir uopce nece uzimat u obzir ili ce te napocetku igre pitat sta si napravio sa njim.

Nebo je granica.
17 godina
The Witcher 3

Ako si čuvo do sada, sačuvaj još koji mjesec... Sumnjam da je od presudne veličine na hardu

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ma lako za to al meni je igra sacuvana taman pred cipu sa zmajem, e sad dal triba tu ostat sacuvano ili taman pred razgovor sa lethom, to me interesira

13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Treba poslje borbe zato jer odlucujes hoces li ju ubit.

Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SuperWarrior kaže...

Treba poslje borbe zato jer odlucujes hoces li ju ubit.

dobro, lako snimit witchera 2 i odigrat to malo 

17 godina
The Witcher 3

Witcher 3 Gameplay from GDC 2015

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Zaista izgleda dobro.. S obzirom da je video streaman na Twitch, pa na YT, igra grafička izgleda ok, iako ovi likovi naglašavaju da ovo nisu još ULTRA postavke za PC..

S obzirom da sam veliki fan ove igre, jedva čekan izlazak.. Jedino šta san primjetia na ovom videu jest malo glupav AI (?) jer kad Geralt napadne onog bandita , jedan bandit stoji na onom kamenom mostu desetak metara od njih i uopće ne reagira (ne čuje?) borbu iza sebe.. Također za ubijene vukove dobija je 27XP, a za onog bandita kojeg je bilo teže svladat svega 6XP (jedino ako vukovi nisu bili viši level..), te sam primjetia bug pri onom finish-move kad je banditu odrubia glavu, a glava nestala ;)

Sve u svemu, kad bi išli gledat svake sitnice i detalje sigurno bi još našli masu stvari, no do izlaska je još više od 2 miseca i još će se sigurno neke stvari popravit, no da mi krajna igra i izgleda ovako, ne bih imao ništa protiv! 

1 0 hvala 0
17 godina

trenutno je moje misljenje da je najbitniji combat, odnosno nacin na koji su ga prominili s obzirom na witcher 2. a hoce li igra bit na ultra ili ne, najmanje bitna stavka.

dakle, treba vidit osjecaj. ako su to pogodili, sve 5

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

nikad do sad nisam igrao Witcher... frend mi kaze..odi probaj super je igra... kupio Witcher 2... 40 sati otislo u 7 dana.... ocjena cista petica... samo da jos maloo vise kombata ima.... jedva cekam 3-cu !

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

trenutno je moje misljenje da je najbitniji combat, odnosno nacin na koji su ga prominili s obzirom na witcher 2. a hoce li igra bit na ultra ili ne, najmanje bitna stavka.

dakle, treba vidit osjecaj. ako su to pogodili, sve 5

I jos neka pogode combat dok se igramo sa par ( . )( . ) i gdje ces bolje :D

17 godina
The Witcher 3

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
doktor1 kaže...

Hm nije mi baš nešto voice acting. nekako je lifeless

Recimo kad je pricao sa ova 2 u spilji

17 godina
The Witcher 3

Istina, ali ajde side quest bla bla..

Treba se nadat da će od main story djela biti to bolje odrađeno!

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 18:17 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ništa specijalno, ali i dalje mi sve to super izgleda.. Osjećaj , atmosfera, muzička podloga, tako da ne sumnjam da će finalni proizvod razočarati...

Volija bi samo da se malo pokaza gameplay u kišnim uvjetima, grmljavinom, po snijegu, i da smo barem malo vidjeli koji glavni lik (Yen, Triss, Cisi, Zoltan, Dandelion,,) al dobro ne možemo sad tražit previše ;)

Btw, jeste li vidjeli noob grešku igrača? Oko 4:20 minute prije borbe sa Wvyrenom stavija je oil na steel sword, iako je kasnije koristija silver sword.. ;)

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ne sviđa mi se što ima hrpa pop-ina. U onoj demonstraciji na GDC-u čak grm nestane dok Geralt ubija neprijatelja

0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Samo se nadam da vlasnici AMD-ovih kartica koji sam i ja nece imati 30-40 % manje perfomanse .

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
doky01akablava kaže...

Samo se nadam da vlasnici AMD-ovih kartica koji sam i ja nece imati 30-40 % manje perfomanse .

Ne brini, AMD je nedavno zaposlil jednog tipa, ponavljam jednog tipa kaj im optimizira sve! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
10 godina
The Witcher 3

u to da će igra biti brutalna uopće ne sumnjam i to me ne brine baš trenutno, najviše me zanima kakva će konfa biti potrebna da ju se pokrene na 1440p  i 60 FPS na barem high settingsima. kupovat ću si novu grafu pa me zanima najviše GTX 980 G1 gigabyte

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

ja cu ti javit kako ce meni vrtit... nadam se 5930k i dual GTX 980.... 1440p... ocekujem igranje na high sa dobrim FPS-om, ali nakon Assasin's creeda... vise nista ne znam lol

0 0 hvala 0
10 godina

mislim da će W3 biti dobro optimiziran, Unity je bio poluproizvod kad su ga izbacili, a ova ekipa je već par puta odgađala baš iz takvih razloga, tako da mislim da neće biti problema. Pa ako imaš dual gtx 980 jel ne bi to trebalo udarati i na 4K rezoluciji? mislim da ćeš na 1440p imati 60 fps i na very high/ultra. Koje točno gtx 980 imaš? gainward, gigabyte...?

10 godina
The Witcher 3

Inače za sve koji bi voljeli više ući u svijet Witchera ovdje možete kupiti knjige sa srpskim prijevodom (naši još nisu preveli, ali i ovo je dobro) - http://www.superknjizara.hr/?page=autor&idautor=25975

Ja sam inače igrao i W1 još 2008 i W2 kad je izašao 2011. i sve mi je bilo uvijek odlično, jedino mi je malo smetalo što su stvarno nabacali puno likova i trebalo je to sve popamtiti, imena sva, i ko je s kime i ko je protiv koga, sve te političke intrige, koji kralj je vladar koje zemlje, ma svašta nešto, čak je to neke ljude i odbijalo, ta kompliciranost u radnji igre, pogotovo u W2. Ali sad nedavno kad sam otkrio ove knjige i pročitao većinu (sad sam na predzadnjoj), shvatio sam da je to zapravo odlično i da taj svijet treba biti kompliciran, većina likova iz igara su bili u knjizi, i sad su mi neki događaji u igrama puno jasniji, a nisam još ni stigao do kraja, tako da svakako preporučam svakom kog zanimaju takve stvari.

A osim toga knjige su same po sebi odlične, isplati se pročitati ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Kupis GTX 960,970 ili 980 i dobijes The Witcher 3 besplatno!Super ponuda za one koji traze novu grafu za ovu igru :)

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cansee kaže...

mislim da će W3 biti dobro optimiziran, Unity je bio poluproizvod kad su ga izbacili, a ova ekipa je već par puta odgađala baš iz takvih razloga, tako da mislim da neće biti problema. Pa ako imaš dual gtx 980 jel ne bi to trebalo udarati i na 4K rezoluciji? mislim da ćeš na 1440p imati 60 fps i na very high/ultra. Koje točno gtx 980 imaš? gainward, gigabyte...?

GTx 980 na custom vodeno hladenje :) jos mlao pa ce sve bit gotovo, nadam se da ce proc ok. Ne idem na 4k jer gledam da imam sto veci FPS jer igram na 144Hz monitoru. Ebiga to je meni gust :) pa dok se moze financijski zasto ne...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 11:12 (MegaTheJohny).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice