The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.462.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Comi123 kaže...

Da li je neko probao ovaj Unoficijalni pec? Ja bih ali imam nekih problema sa instalaciom... {#}

I ja isto, Data Files u Launcheru mi je idalje zatamnjen :S

You better run, you better take cover!
17 godina
neaktivan
Smucek kaže...
Comi123 kaže...

Da li je neko probao ovaj Unoficijalni pec? Ja bih ali imam nekih problema sa instalaciom... {#}

ZC_Someone kaže...

U ...Documents\My Games\Skyrim\SkyrimPrefs.ini dodaj ispod [Launcher]

bEnableFileSelection=1

ak nemaš slučajno [Launcher] onda samo na dno dodaj i njega, znači:

[Launcher]

bEnableFileSelection=1

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

Jednog dana kad izađe zadnji službeni patch i DLC potražit ću neslužbene patcheve, dotad neću riskirat sa eventualnim nekompatibilnostima, većina bugova se ionako može rijšiti putem konzole.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 0:34 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Smucek kaže...
Comi123 kaže...

I meni isti slucaj {#}

13 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
Smucek kaže...
Comi123 kaže...

ZC_Someone kaže...

U ...Documents\My Games\Skyrim\SkyrimPrefs.ini dodaj ispod [Launcher]

bEnableFileSelection=1

ak nemaš slučajno [Launcher] onda samo na dno dodaj i njega, znači:

[Launcher]

bEnableFileSelection=1

E hvala jedno 100 puta za ovo {#}

17 godina
neaktivan

np :)

Prince-Artas kaže...

Jednog dana kad izađe zadnji službeni patch i DLC potražit ću neslužbene patcheve, dotad neću riskirat sa eventualnim nekompatibilnostima, većina bugova se ionako može rijšiti putem konzole.

Ak se pojave problemi makneš kvačicu u file manageru da se neslužbeni patch ne učita i nema više problema...

Ne vjerujem baš da će ti se zbog patcha corruptati sejvovi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 10:48 (ZC_Someone).
13 godina
odjavljen

Da li je potrebno samo cekirati ovaj pec u Data files ili treba jos nesto, koliko vidim po uputstvima?

0 0 hvala 0
14 godina

Imam jedan problem.Postao sam vampir i svi me napadaju tokom dana.Kako rijesiti problem i kako znati u kojem sam stadiju vampirizma?

Clock2much

0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...

Imam jedan problem.Postao sam vampir i svi me napadaju tokom dana.Kako rijesiti problem i kako znati u kojem sam stadiju vampirizma?

Auuu, al si ga zaglibio {#}

14 godina

Hhahah ima li rjesenje?{#}

Clock2much

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Comi123 kaže...

Da li je potrebno samo cekirati ovaj pec u Data files ili treba jos nesto, koliko vidim po uputstvima?

EDIT: Cekirao sam pec i pokrenem igru pise ono bethesda i onda mi samo izbaci na desktop {#}

15 godina
protjeran

Hvala Isusu Kristu Spasitelju

http://gamereport.tportal.hr/182694/Uskoro-najava-The-Elder-Scrolls-MMO-a.html?keywords=vijest

"ZeniMax, tvrtka vlasnica Bethesde, već neko vrijeme otvoreno traži ljude 'za rad na MMO projektu'."

Evo molio sam se Belzebubu da ovo dođe i izgleda da dolazi i to vrlo brzo, čak sam se s nekima posvađao ovdje da bi to bio idealan MMO XD

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 11:20 (Kora).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...

Ja nisam nikako postajao vampir a ti probaj nadji neki Shrine ili cure napitak... Neki Skyrimasi ovde imaju takvog iskustva pa ce ti mozda bolje pomoc.

17 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Kopiraš fajlove u Data folder, onda otvoriš Data Files i stavi kvačicu na patch. Također ga moraš pomoću strelica premjestiti na vrh load liste da učita odmah nakon osnovne igre. Znači da to otprilike ovako nekako izgleda:

14 godina
zoharbizo kaže...

Clock2much
13 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
Comi123 kaže...

Kopiraš fajlove u Data folder, onda otvoriš Data Files i stavi kvačicu na patch. Također ga moraš pomoću strelica premjestiti na vrh load liste da učita odmah nakon osnovne igre. Znači da to otprilike ovako nekako izgleda:

Meni u data files ima samo Skyrim.esm (cekiran) i ispod ovaj pec. ovoliko fajlova kao na tvojoj slici ja nemam. ni ove strelice ni ovaj skyrim workshop, imam samo jos nesto load loose files. {#}

13 godina
odjavljen
Kora kaže...

http://gamereport.tportal.hr/182694/Uskoro-najava-The-Elder-Scrolls-MMO-a.html?keywords=vijest

"ZeniMax, tvrtka vlasnica Bethesde, već neko vrijeme otvoreno traži ljude 'za rad na MMO projektu'."

Evo molio sam se Belzebubu da ovo dođe i izgleda da dolazi i to vrlo brzo, čak sam se s nekima posvađao ovdje da bi to bio idealan MMO XD

Eto zelja ti se ispunila. Bojim se samo kako ce ga igraci prihvatiti...

17 godina
Comi123 kaže...
zoharbizo kaže...

Ja nisam nikako postajao vampir a ti probaj nadji neki Shrine ili cure napitak... Neki Skyrimasi ovde imaju takvog iskustva pa ce ti mozda bolje pomoc.

a i ti dajes dobre savjete??? :) nisi ti probao, ali nek pita i dalje jos 10 puta, pa ce mu neko odgovorit??? a to da ima pretrazivanje i na samom forumu i da postoji googl di bez problema nadjes odgovor i detaljna objasnjenja na temu koja je 500 puta prozvakana? http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Vampirism_(Skyrim)

i kad se neke teme 500 puta ponavljaju, nakupise postova i normalno da se nikome neda gledat stare postove, nego udri opet isto pitanje na koje je prije 2 tjedna bilo objasnjenje :(

CrnaBitanga kaže...
dzelo kaže...
Vesperian kaže...
dzelo kaže...

Imam vampriziam, gdje god dodjem napdaju me, cuo sam da se treba otic ko nekog lika da se izlijeci, ehh  kod kojeg lika da odem ? Hitno je, ne mogu rahat otic ni u jedan grad, odma me napadaju . 

http://www.gamefront.com/skyrim-how-to-cure-vampirism/

Weakness to Fire mi je ovo -100%, iso sam ovde: Dead Man's Drink ali tu mi odma svi vide da sam vampir i krenu na mene, all cuvari mi nece nista, oni me brane, dok kad sam blizu WhiteRuna svi me napdaju, iso sam do Shire Of Talos ali mi  nije pomoglo. Neznam kako sad da se izlijecim kad me svi napdaju kad vide sam vampir. Kako ?

Znači da si već 4. stadij vampirizma. Svi te napadaju i ne možeš doći niti do jednog grada. Moraš popiti krv nekom NCP-u dok spava - ušuljaj se u neko selo, obij vrata neke kuće i posrči nekog tko spava.

Tada se vraćaš na prvi stadij. Tek onda možeš poduzeti daljnje korake za ozdravljenje, a to je relativno jednostavno.

17 godina
Comi123 kaže...
Kora kaže...

a ko i uvijek sa novotarijama dio ce prihvatit dio nece, ali tu se mozda i cilja na drugi sigment korisnika

http://www.tomsguide.com/us/ZeniMax-Bethesda-Elder-Scrolls-Online-MMO,news-14481.html

13 godina
odjavljen
Comi123 kaže...
ZC_Someone kaže...
Comi123 kaže...

Meni u data files ima samo Skyrim.esm (cekiran) i ispod ovaj pec. ovoliko fajlova kao na tvojoj slici ja nemam. ni ove strelice ni ovaj skyrim workshop, imam samo jos nesto load loose files. {#}

I da. Treba li jos koji pec (oni bethesdini) pored ovog?

13 godina
odjavljen
Comi123 kaže...
Comi123 kaže...
ZC_Someone kaže...
Comi123 kaže...

I da. Treba li jos koji pec (oni bethesdini) pored ovog?

Meni nije modani Skyrim vec samo obicni.

15 godina
protjeran
Zdravek2008 kaže...
Comi123 kaže...
Kora kaže...

a ko i uvijek sa novotarijama dio ce prihvatit dio nece, ali tu se mozda i cilja na drugi sigment korisnika

http://www.tomsguide.com/us/ZeniMax-Bethesda-Elder-Scrolls-Online-MMO,news-14481.html

Da,  a prije samo nekoliko tjedana iz Bethesde lik rekao kako je vrlo malo vjerovatno da će takvo nešto ili multiplayer izići ikada, kao zašto bi potencijalno upropastili nešto fenomenalno, al eto namirisali lovu

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Jbga, možda je problem jer imaš stariju verziju igre. Moderi često iz principa supportaju samo službenu verziju.

A ni ne trebaš imati toliko fajlova. Ostatak su sve modovi koje sam ja ubacio u igru.

Btw. TES MMO nikad ne će moći pružiti istu stvar ko i TES SP. Sam koncept MMOa ili bilo kakav MP jednostavno nije u mogućnosti pružiti isti doživljaj kao i neka SP igra. A taj epic doživljaj i atmosfera su glavni razlozi zašto volim TES igre

Dobar primjer bi mogao biti Borderlands. U SPu je to igra s nekakvom pričom i dobrom atmosferom. A u COOPu to prelazi u zajebancija s prijateljima, vozikanje i napucavanje. Ili bilo koji survival-horror. Kako da me bude imalo strah u Dead Islandu dok mi se suborci u pozadini svađaju koja TF2 klasa ima manji *enis.

I ne tvrdim da ta nova "TES" igra ne će biti dobra. Ali TES će biti u imenu da mogu iskoristiti već postojeći svijet i ono još važnije da uberu lovu na staroj slavi. Osnovni recept jednostavno ne može biti isti. Zbog toga ja osobno vjerojatno ne ću ni probati (ako to ikad i izađe). Ne jer se inatim nekome. Čisto jer ako ne mogu biti "the choosen one" koji može u miru istraživati svijet i obavljati questove kako meni paše takav tip igre me ni ne zanima.

15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Comi123 kaže...

Jbga, možda je problem jer imaš stariju verziju igre. Moderi često iz principa supportaju samo službenu verziju.

A ni ne trebaš imati toliko fajlova. Ostatak su sve modovi koje sam ja ubacio u igru.

Btw. TES MMO nikad ne će moći pružiti istu stvar ko i TES SP. Sam koncept MMOa ili bilo kakav MP jednostavno nije u mogućnosti pružiti isti doživljaj kao i neka SP igra. A taj epic doživljaj i atmosfera su glavni razlozi zašto volim TES igre

Dobar primjer bi mogao biti Borderlands. U SPu je to igra s nekakvom pričom i dobrom atmosferom. A u COOPu to prelazi u zajebancija s prijateljima, vozikanje i napucavanje. Ili bilo koji survival-horror. Kako da me bude imalo strah u Dead Islandu dok mi se suborci u pozadini svađaju koja TF2 klasa ima manji *enis.

I ne tvrdim da ta nova "TES" igra ne će biti dobra. Ali TES će biti u imenu da mogu iskoristiti već postojeći svijet i ono još važnije da uberu lovu na staroj slavi. Osnovni recept jednostavno ne može biti isti. Zbog toga ja osobno vjerojatno ne ću ni probati (ako to ikad i izađe). Ne jer se inatim nekome. Čisto jer ako ne mogu biti "the choosen one" koji može u miru istraživati svijet i obavljati questove kako meni paše takav tip igre me ni ne zanima.

Neznam kako možeš dati ocjenu na temelju ničega i nešto što još nisi ni vidio ni probao? Što ti imaš kristalnu kuglu? Tko kaže da neće biti fenomenalna igra, možda upravo to bude

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Mislim zbilja, koji put je već ovo... -.- ...koliko ljudi ti je već reklo da se naučiš čitati. Nisu to bile provokacije već dobronamjerni savjeti.

13 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
Comi123 kaže...

Uzecu za koji dan drugu verziju pa cu probati... I da. Sto se TES MMO-a tice, po mom misljenju to ce biti SKROZ DRUGA IGRA samo su joj dali slicnu mitologiju i naziv kako bi zgrnuli sto vise love... SVI ISTINSKI FANOVI TES-a ukljucujuci i mene ne mogu ga zamislti drugacije. Ne kazem da ce igra biti losa, ali to je TOTALNO drugi zanr, sto ZC Someone kaze, takav tip igre me ne zanima.

13 godina
odjavljen

Koristim 19" inch monitor ali nije WIDE SCREEN. E sad, mac u desnoj ruci na primjer, previse je zavucen u desno, dok je magija fire previse u lijevo. Gledam na snimke i vidim da je kod svih drugih drugacije i prikladnije, postoji li resenje putem konzole?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo prešo sam main quest i hrpu side questova na lvl 49 i zanima me jel mogu na ovoj kanti od PC-a koju imam zaigrati Oblivion bar na low?

Sry ak pitanje nema veze s temom ali me zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gamer 2138 kaže...

Evo prešo sam main quest i hrpu side questova na lvl 49 i zanima me jel mogu na ovoj kanti od PC-a koju imam zaigrati Oblivion bar na low?

Sry ak pitanje nema veze s temom ali me zanima.

Ček, prešao si Skyrim i sad pitaš dal možeš igrat Oblivion koji je 5 godina stariji od Skyrima? The fu*k dude?

Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan

Skyrim sam prešo na xbox-u.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice