The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.462.018
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

Tu me prije doveo neki daedric quest pa sam prvi put samo proletio kroz Blackreach, ali sam se baš danas vratio skupit onih 30 crimson nirnroota (return to your roots quest), i onda kad ih već moram tražit pregledao sam 90% dungeona.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 18:14 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
PoToKTM kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Skyrim termalne toplice.

Ekipa se brćka!

Gdje se to nalazi? Blizu čega?

Blizu Riftena. :)

I taj dungon o kojem govorite. Jel povezan sa questom da pronađeš Elder Scroll za onog starca u špilji.

Ako je, bijah tamo. :)

Zeppe :D
14 godina
neaktivan

koja je finta s tim crimson ninroot, neda mi se iopet ići nutra skupljat ih

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima neki dobar mod za lakše praćenje questova, možda nekakvo slaganje po udaljenosti od moje trenutne lokacije ili nešto slično?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

koja je finta s tim crimson ninroot, neda mi se iopet ići nutra skupljat ih

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:A_Return_To_Your_Roots

PM
15 godina
neaktivan
E vidis Danny to bi bilo baza, da se na kompasu pokaze samo tag od questa koji je najblizi, cak i ako su svi oznaceni na mapi... da barem postoji :)
15 godina
neaktivan
Sorry na DP, jel znate mozda di mogu naci Jazbaye, trebam ih naci 20 za neki misc.q. a uopce nisam susreo to u igri... ako tko zna neka napise i sakrije, da ne spoila drugima :p.
14 godina
neaktivan

Legendarna igra. Trenutno sam lvl.38. 66sati gameplaya. Evo jednog SS Dragon armora.

Dragon Armor Dragon Armor
Peace and prosperity for us all thru superior firepower
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 19:15 (Fermi).

4 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Sorry na DP, jel znate mozda di mogu naci Jazbaye, trebam ih naci 20 za neki misc.q. a uopce nisam susreo to u igri... ako tko zna neka napise i sakrije, da ne spoila drugima :p.

zna wikia!

Ovdje može biti VAŠA reklama!
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Ima neki dobar mod za lakše praćenje questova, možda nekakvo slaganje po udaljenosti od moje trenutne lokacije ili nešto slično?

Lakše praćenje questova od ovog? Uvjek možeš stavit da ti je neki quest aktivan ili ne, upališ mapu i odrediš šta ti je usput. Ovo šta ti tražiš je nešto što vjerojatno nikad neće biti rađeno od strane moderske zajednice, ne zato jer je teško nego zato jer tome nema mjesta u ovakoj igri.

PS netko je pitao svrhu skupljanja 30 chrimson ninroota, kad ih skupiš dobiješ

Sinderion's Serendipity  - 25% chance to create a duplicate when creating a potion.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 19:16 (Prince-Artas).
15 godina
neaktivan
Ma necu ni raditi to sa jazbayima, samo 200g reward lol.
17 godina
protjeran
N3N0 kaže...

Hahahaha meni je kasno, sad kad je u journalu gotovo je, a dobija san u Riftenu i 3x20 nekog bilja skupit za babu, great {#}

17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
N3N0 kaže...

Hahahaha meni je kasno, sad kad je u journalu gotovo je, a dobija san u Riftenu i 3x20 nekog bilja skupit za babu, great {#}

Određenog bilja za tu babu imaš u onj močvari ispod Solituda, a jazbaya ima ko u priči kod i oko Atronach znaka.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 21:59 (MegaMass 2000).
17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
Prince-Artas kaže...
N3N0 kaže...

Određenog bilja za tu babu imaš u onj močvari ispod Solituda, a jazbaya ima ko u priči kod i oko Atronach znaka.

Atronach znaka, možeš pojasnit?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 22:38 (Prince-Artas).
15 godina
neaktivan

mislio je na atronach standing stone...

PM

1 0 hvala 1
14 godina

Neznam dal je bilo ili ne, ali vrijedi pogledati:

Paragon

0 0 hvala 0
17 godina

Bio u pošti u Riverwoodu pa vam evo razglednica{#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 1:13 (doktor1).
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Haha, predobra kartulina doktore!

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da li je netko nakon 1.3 patch-a imao problema sa zvukom ??

Do 1.3 patch-a nije bilo problema (origigi verzija), sve radilo super, a sad kod lockpickinga nema zvuka dok okrećem bravu ili dok se brava otključa (nego samo nekakav šum), isto tako i dok razgovaram s nekim prvu njegovu rečenicu čujem sa nekim "šumom". Probao sam skyrim4gb i sa običnim i kod oba isti rezultat.

Probao sam one "tweak-ove" koje su preporučali prije (promijena kvalitete, stavljanje na 2.1 zvuk itd), ali nema pomoći. Pa ako netko nešto zna ?

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
17 godina

WTF???

I tako setam ja jucer bespucima Skyrima i naletim na zansku koja kaze oteli je neki bla bla bla i posaljem je u gradi i nastavim dalje kojih par desetaka metara kad medo. Ne mogu naprijed, a ne vraca mi se nazad, i ja sneak, kad k, vidi on mene i sprint, puce me jednom, dva puta, ja poition da dodem sebi. I vadim bow sa vise setete i rokam on stoji 10 metara od mene a meni healt nestaje, nije mi jasno, ja se okreni kad jos 2 stoje iza mene. OMG! Gas odma nema sanse da ih srokam trojicu, jos od kada sam lydiu ostavio :(, trcim trcim, ali oni iza mene, kad se sjeti onaj shout za sprint, i pukenm ja njega ali nije dovoljno nego i dalje sprint, i ne mogu im pobjeci. Kad kuca , brze bolje u kucu, a kuca zakljucana, e jbemti srecu, ajd lockpick, novice ali od straha lomim :), drugi put isprve uletim i kontam ajd otci ce, ako ne odu izletim i fasttravel u dragonstrech, ako slucajno opet podu zamnom :) ima cuvara pa nek ih oni rijese. i dok ja razmisljam

Nije mi jasno nista...

jos me okruzili na pocetku, ne mogu nigdje, guzva, ja + 3 mededa + 2 psa, full house + ja, i nekako se provucem iza stola, a oni ne mogu proci :D ih kako mi je bilo drago. Pucam ja a oni nemogu do mene :) zivio ovaj bug!

I tako je na kraju zavrsilo

3:0 za mene uz VELIKU pomoc bug-ova...

Definitnvno najlude iskustvo do sada u Skyrimu :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 9:50 (goodye).
Moj PC  
21 0 hvala 0
17 godina

Posljednji update:

UPDATE v2.3 - KLIK

SLIKA1   SLIKA2   SLIKA3   SLIKA4   SLIKA5

I da ima magle i "hladnoće" sa tim modovima

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 12:34 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Posljednji update:

UPDATE v2.3 - KLIK

Stavio sam to još jučer kao svojevrsni beta tester : ) i mogu ti reć da je ekipa opet nadmašila samu sebe, osvjetljenje je savršeno, miljama je to ljepše od vanille a slike uopće ne prenašaju ugođaj kako treba. Prošle verzije znale su bit pretamne ne mjestima i nekad malo neujednačene po nekim stavkama (neke trgovine, kuće su bile malo premračne), no sad su nešto posvjetlili igru, izgleda prelijepo no opet je ostao realni noćni ugođaj jer se vidi taman tolko. Igrivije a ljepše. 4890 vapor + i5@3,4 Ghz na high-ultra guraju 20-25 frejmova u šumi, 20-40 po gradovima i 50+ u tamnici /građevini.

17 godina
Thorien Kell kaže...
doktor1 kaže...

Posljednji update:

UPDATE v2.3 - KLIK

Stavio sam to još jučer kao svojevrsni beta tester : ) i mogu ti reć da je ekipa opet nadmašila samu sebe, osvjetljenje je savršeno, miljama je to ljepše od vanille a slike uopće ne prenašaju ugođaj kako treba. Prošle verzije znale su bit pretamne ne mjestima i nekad malo neujednačene po nekim stavkama (neke trgovine, kuće su bile malo premračne), no sad su nešto posvjetlili igru, izgleda prelijepo no opet je ostao realni noćni ugođaj jer se vidi taman tolko. Igrivije a ljepše. 4890 vapor + i5@3,4 Ghz na high-ultra guraju 20-25 frejmova u šumi, 20-40 po gradovima i 50+ u tamnici /građevini.

Naspram "bete" {#} sam još reduciro gamu sa 1.15, na 1.14., (trun svjetlije). I tako mi djeluje najkvalitetnije, te sharpening povećao sa 0.07 na 0.09.

Tamnice i unutrašnjost sa SESom su drastično ljepše! Ali sve se regulira sa FXAA injektorom. Saturation, gamma, oštrina. SES daje kvalitetnije tamne djelove!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 11:24 (doktor1).
14 godina
neaktivan

jeli na najnovijem update-u ducani  idalje pocinju radit tek u 12 am

YAY
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 11:46 (MAKl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MAKl kaže...

pa kaj nebi trebali ducani radit od 8 do 20?

17 godina
protjeran
MAKl kaže...

Većina ih radi od 8, ali su neki i dalje zbugani pa rade tek nakon podne kao braco i seka u Whiterunu (oni šta prodaju oružje, odmah desno kad uđeš u grad)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 12:27 (Prince-Artas).
17 godina
Prince-Artas kaže...
MAKl kaže...

Većina ih radi od 8, ali su neki i dalje zbugani pa rade tek nakon podne kao braco i seka u Whiterunu (oni šta prodaju oružje, odmah desno kad uđeš u grad)

Meni je i taj u Whiterunu radio od 8 do 8... U nijedan nisam do sada mogao ući ako je prošlo radno vrijeme!

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
MAKl kaže...

meni su svi onda zbugani {#}

YAY
17 godina
protjeran
doktor1 kaže...
Prince-Artas kaže...
MAKl kaže...

Meni je i taj u Whiterunu radio od 8 do 8... U nijedan nisam do sada mogao ući ako je prošlo radno vrijeme!

Stani kraj njegovih vrata negdje po noći, pričekaj nekoliko sati do 8, meni je uvik zatvoren tamo do 1-2 popodne. Jedino je otvoren ako ja npr. uđem u grad ujutro (ne fast travelam već doslovno uđem). Iz nekog razloga kad god fast travelam u Whiterun u 95% slučajeva bude noć u gradu, i onda moran čekat najmanje do podne da seljob otvori dućan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 12:34 (Prince-Artas).
14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice