Već sam to stavio prije dva dana u update v.2.2!!
Znam doktore, tamo sam i vidio prvi put. No ne prate svi moding temu, a ovo je stvar koju niko ne bi smio propustit.
Znam doktore, tamo sam i vidio prvi put. No ne prate svi moding temu, a ovo je stvar koju niko ne bi smio propustit.
And the winner for the game of the year is..
FUS RO DAH !
http://www.spike.com/events/video-game-awards-2011-nominees/voting/game-of-the-year
Pogledaj si i za studio of the year.
http://www.spike.com/events/video-game-awards-2011-nominees/voting/studio-of-the-year
No sikiriki... A i nebi bilo loše povezat ovu temu sa onom.....
Skyrim termalne toplice.
Ekipa se brćka!
Kod mene to puno bolje izgleda. Hint - nude mod
Nadam se da je nisam JA ubio u žaru borbe... Jer ako jesam mogu odmah prestat igrat pošto će se cijeli Skyrim okrenut protiv mene
I opet ostao bez konja. Pustio ga malo dalje od utvrde da ga ne ubiju i sada se vratim, a njega nema. DAMN!!
Skyrim termalne toplice.
Ekipa se brćka!
Tu sam se in-game puko smijat...
2 zgodna moda u punom smislu rječi
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3320
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2676
Kak se budu kupovali DLC-ovi za Skyrim na PC-u? Preko Steama, ili?
Skyrim termalne toplice.
Ekipa se brćka!
Gdje se to nalazi? Blizu čega?
Diplomatic Immunity
Trebam dati Malborn nešto opreme da mi prokrijumčari u Thalmor.Zanima me što će biti sa ostalom opremom koju mu ne dam?Hoću ostat bez nje ili ce mi se vratit kasnije?
Diplomatic Immunity
Trebam dati Malborn nešto opreme da mi prokrijumčari u Thalmor.Zanima me što će biti sa ostalom opremom koju mu ne dam?Hoću ostat bez nje ili ce mi se vratit kasnije?
bude
Imam problem kad trebam da uzmem ove Stolen Books, i dodjem ovde da ih uzmem ali prvo moram ovog ubit sto ih cuva, ehh sad vidim ja ne mogu nikako. Gledam sad na YT ono treba samnom da bude ovaj sto sam ga oslobodio u medjuvremenu. Ehh sad da li trebam da ga zovnem da ide samnom ili je to neki BUG, pa nije krenuo samnom ? :D
Diplomatic Immunity
Dobiš ju kasnije kod one ženske,Delphine mislim da se zove,u chestu.
Sta je bolje i zabavnije za cistog warriora?
9 | 2 handed |
---|---|
41 | shield+1 handed |
Kako da uradim print screen u igri?
Jer preko painta i nekih drugih programa nece
Kako da uradim print screen u igri?
Jer preko painta i nekih drugih programa nece
samo pukni print screen tipku na tipkovnici dok igraš, igra sama slika i stavlja slike u mapu igre
Jeli ima taj wallpaper gdje za 22" monitor tj. 1680x1050 može i 1920x1080.
Zahvaljujem ;)
danas naletim kod darkwater na običnog dragon,par puta strijelom i legao dole,ali da je Elder ili Ancient,uff
Sta je bolje i zabavnije za cistog warriora?
Dual wield.
Kako? Igras 20 sati i 20. si level, ja imam sigurno preko 60 sati igre i 28 sam level.
I archery mi je 78 mislim.
20h i 20 lvl pa kako?
Ja sam s 60h 32 lvl
A budući da nemam nigdje brojač vremena (jogurt) to je nekakva moja procjena.
Moguće da je i 30-ak sati, eto stvarno nisam štopao :)
Sad vidim da imaju ti novi patchevi, koliko ih točno ima i mogu li samo staviti zadnji ili jedan po jedan?
11 lv Paladin Imperial. Naidjoh prvi put na neku zagonetku u nekoj pecini silvestar lair tako nesto... Trazim onaj word of power (rijeci). Ali ta zagonetka jeste takva da nikako ne mogu naci polugu da se otvore neke resetke... Moze pomoc?
Kad ideš loadat neki save game onda ti ispod screenshota koji se pojavi piše koliko si sati igrao.
A budući da nemam nigdje brojač vremena (jogurt) to je nekakva moja procjena.
Sad vidim da imaju ti novi patchevi, koliko ih točno ima i mogu li samo staviti zadnji ili jedan po jedan?
Damn....
Kada ideš na load ispod ti piše koliko je prošlo vremena do tog savea.
Znači, u donjem slučaju 124 sata 18 minuta i 55 sekundi
Btw. Primjetio sam da na sjeveru mnogo češće pada gusti snjeg nego kada sam počeo igrat! Dali to može imati veze sa kalendarom i mjesecom u kojem se nalazim!? Znači sada je kod mene 31. Frostfall, prevedeno 31. Listopada!
Jer od početka kampanje je prošlo 75 dana, znači dva i pol mjeseca već lutam Skyrimom (igrnino vrijeme, naravno). Značilo bi da je kampanja počela oko 15. srpnja.... Hm....
11 lv Paladin Imperial. Naidjoh prvi put na neku zagonetku u nekoj pecini silvestar lair tako nesto... Trazim onaj word of power (rijeci). Ali ta zagonetka jeste takva da nikako ne mogu naci polugu da se otvore neke resetke... Moze pomoc?
EDIT: Pecina se zove Silverdrift lair.
Kad ideš loadat neki save game onda ti ispod screenshota koji se pojavi piše koliko si sati igrao.
Kada ideš na load ispod ti piše koliko je prošlo vremena do tog savea.
Btw. Primjetio sam da na sjeveru mnogo češće pada gusti snjeg nego kada sam počeo igrat! Dali to može imati veze sa kalendarom i mjesecom u kojem se nalazim!? Znači sada je kod mene 31. Frostfall, prevedeno 31. Listopada!
Jer od početka kampanje je prošlo 75 dana, znači dva i pol mjeseca već lutam Skyrimom (igrnino vrijeme, naravno). Značilo bi da je kampanja počela oko 15. srpnja.... Hm....
Hvala na pomoći dečki. Zasad imam 26h igranja, 20. lvl, Archery na 71. Uzeo bi vam SS-ove ali mi se neda skidat neki autonomni program, budući da s PrntScr neće.
Također, skinuo sam si ove patcheve i nove drivere i napredak je ogroman.
Prije sam imao ~50fpsa na med postavkama, a sada sam lupio sve na ultra (DX9) pa šta bude i ne pada ispod 20, a i to kad je velika gužva (tipa zmaj ili tako nešto).
Definitivno će mi biti još veći užitak sad igrati.
a što se tiče vremenskih prilika, da to sam se isto i ja pitao, da li datum utječe na isti, jer sam gledao neke walkthroughe po YT-u i ekipi puno jači snijeg pada nego meni na istim lokacijama.
Novi update na modingu... novo osvjetljenje - vanilla VS mod
U igri je 8:44 kada je uzet ovaj screenshot
evo jedan SS
Najbolji dungeon u igri, sve skupa sam proveo 5-6 sati u njemu, ogroman je.