The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.461.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Je, Delphine i Esbern su u glavnom questu.
16 godina
MilkMan kaže...

how to be badass viking at skyrim

nema na čemu {#}

neigram igru nit neznam o cemu je al za one koji su pogledali jeste vidjeli kako na kraju izgleda??

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

A Companionsi ?

Kod njih nema valjda quest da unistimo neki grad ?

Onu su guild, kao Thiefovi, DB i slično, frakcije su druga stvar.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Da, i ja polako dobijam osjećaj da sam loše izabrao, da mi barem kopilad nije išla odrubiti glavu na početku igre.

Ah, fuck it, sad sam i ja Stormcloack đubre. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Niste shvatili imperijalce na početku, to je najveći problem. Gledali ste ih ko krvnike.

A u stvari, nisu imali milosti jer ova stoka Storm su započeli rat, ubili Jarla, u ratu nemaju milosti, ubijaju sve kaj im dođe pod ruku...rade protiv sebe i nordova.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Niste shvatili imperijalce na početku, to je najveći problem. Gledali ste ih ko krvnike.

A u stvari, nisu imali milosti jer ova stoka Storm su započeli rat, ubili Jarla, u ratu nemaju milosti, ubijaju sve kaj im dođe pod ruku...rade protiv sebe i nordova.

Stormcloaksi i Ulfric su započeli rat onoga trenutka kad je Emepor potpisao primirje sa Aldmeri Dominionom.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Da, i ja polako dobijam osjećaj da sam loše izabrao, da mi barem kopilad nije išla odrubiti glavu na početku igre.

Ah, fuck it, sad sam i ja Stormcloack đubre. {#}

To je sasvim prirodna pogreška, doduše no u ovom ratu nema nevinih, nijedna strana nije skroz pozitivna, no kao što rekoh, upoznaš dobre rebbele, odma se u glavi odvrti star wars i 100 ostalih serija njime inspiriranih gdje su rebbeli uvijek dobri i odma se odlučiš za njih. Inače mislim da ako igraš norda, onda ima smisla bit uz strormcloackove, no nije 100% uvjet, ima i nordova vjernih impereiji no nekako ima smisla. Di ću ja sad, redguard, ić pomagat nordovima da se odcijepe a oni stalno rasističke komentare na mene daju, tjeraju me iz države, govorre da je previše stranaca tamo itd : ) Nekako mi ispada gluplje, moguće je i tako igrat no ne drži mi vodu. 

Ja još moram upoznat i jednog i drugog vođu prije nego odlučim no što se igra dalje vrti mislim da ću ipak igrat za imperialse u ovom prolazu. 

16 godina
neaktivan

ja sam isto otišao na početku sa stormcloackom, ali čim dođeš tamo do grada gdje je ulfric (winterhold jel?) i vidiš kako se odnosi prema dark elfovima (i ja sam jedan) odmah shvatiš da je seljak i da je imperija u redu. Ako hoće promijeniti vlast nek je promijeni unutar imperije, a ne stvarajući neovisnost.

Također možete uzeti argument da ste se u oblivionu borili za mrtvog cara i opstanak carstva ne dovodeći u pitanje je li loše.

jaffa, kal shree lol username:kojejamiojamio

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Blizek kaže...
Doxy_CRO kaže...

Stormcloaksi i Ulfric su započeli rat onoga trenutka kad je Emepor potpisao primirje sa Aldmeri Dominionom.

Pa to sam i rekel ...

Kad god dođem u Winterhold, jedva čekam pobjeć van, neka jadna atmosfera, na onom dvoru se Ulfric s svojom stokom ponaša ko seljačina, baš su kreteni.

Prvo sam igrao s Nordom, onda su imali jadne komentare prema meni jer sam bio neutralan...nekaj u stilu, nisi ti pravi Nord. Sad igram s Khajiitom, i komentari su im koma.

17 godina
neaktivan

Ja sam mislio da ću definitivno odabrati legiju, pogotovo nakon što sam posjetio Windhelm. Ali nakon jednog razgovora između Ulfrica i njegovog vojskovođe sam se počeo dvoumiti. Stekao sam dojam da je Ulfric OK vođa s dobrim i časnim idejama koje su u interesu Skyrima. Ali njegovi podanici su krdo krvoločnih fanatika koji ne znaju razmišljati vlastitom glavom pa samo po kratkom postupku rješavaju ljude koji se ne slažu s njima. Tj. u neku ruku tip ljudi kakve ja ne podnosim.

Znači Ulfric mi se čini OK ali njegovi podanici su totalni retardi. A kompletna legija je negdje između. Pa sad se treba odlučiti za bolju od dvije loše stvari. Mislim da će odluka pasti za legiju čisto sebičnih razloga. Klima i kuća u Solitudeu mi se puno više sviđaju, a i bliže su Hammerfallu "mojem" rodnom kraju {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Upravo mi se dogodilo nešto vrlo čudno. Ošo ja u Saarthal (fast travel) i tamo nađem Farkasa, Torvara i Athis. Oni samo hodaju nekamo, a ja ih odlučim pratiti. Dođu oni do onih stepenica, stanu i nestanu. Ja ono wtf??

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja sam u Stormcloak-ima, treba sam Ulfric-u donijeti neku badass krunu, ali mu je nisam dao jer je bad ass. Nisam niti jednu vise misiju obavio.

Ne svidja mi se tip. Nisam znao da ima vise guild-ova, mislio sam da mi je to u story-line-u.

Mogu li promijeniti guild?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
protjeran

LoL!!!

Arrow is Red 
Knee is Blue 
I was an adventurer 
Now I have nothin to do

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Evo 22 sam level i pridruzio sam seChampionsima.

Zna netko di mi je Lidija nakon questa Retrive the fragment.? Molim pomoc.

{#}

Misliš,Companionsima.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina

Došao sam do bossa - Sigdis Gauldurson koji se nalazi na donjoj lokaciji. Ja kao lvl 33, One Hand 99, Heavy Armor 88 do sada nisam imao problema nikakvog, ali ovom ne mogu niti prismrdit!! Kao šta me je prije njega ubio u pojam Eldar Dragon.... Težina je Expert!

Okretanje iz tamnice, i idem cjepat drva pa ću se vratit nakon još deset sati provedenih u igri i levelanja... {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ja sam u Stormcloak-ima, treba sam Ulfric-u donijeti neku badass krunu, ali mu je nisam dao jer je bad ass. Nisam niti jednu vise misiju obavio.

Ne svidja mi se tip. Nisam znao da ima vise guild-ova, mislio sam da mi je to u story-line-u.

Mogu li promijeniti guild?

To nije guild nego frakcija, sad ti je gotovo, imao si dvije, Imperiale i njih, ili se navikni na Nordove ili ispočetka.

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Došao sam do bossa - Sigdis Gauldurson koji se nalazi na donjoj lokaciji. Ja kao lvl 33, One Hand 99, Heavy Armor 88 do sada nisam imao problema nikakvog, ali ovom ne mogu niti prismrdit!! Kao šta me je prije njega ubio u pojam Eldar Dragon.... Težina je Expert!

Okretanje iz tamnice, i idem cjepat drva pa ću se vratit nakon još deset sati provedenih u igri i levelanja... {#}

Ja sam njega lako ubio, sakrio se iza njegove kripte i sa Glass Bow + Dwemer Arrows derao, u svaku njegovu kreaturu nekoliko puta i viola {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Samo šta ja koristim jedino One Hand oružja.... Ništa ulaganja u išta drugo!!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Loše loše {#}

A ništa neka ti je sa srećom onda, ja sam One Hand + Destruction, Nekad Two Hand (Soul trap dwarven čekić), a po potrebi archer. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Pao je. Pravo oružje i Stamina Potiona i to je to!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 17:10 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Pao je. Pravo oružje i Stamina Potiona i to je to!!

Bome lipo :)

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Neznam zasto ti je on prolem, ubio sam ga bez problema sa lukom i strijelom

LoL acc THCJoshi
13 godina

I ja sam baš jučer rješio tog Sigdis Gauldurson isto sam se sakrio iza stupa i smo sa Paralizirajucim strelama po njonji i brzo je lego i on i one njegove sjene, više me mage masteri namuce - težina Master

ali zato sam u Azura Star kad se uđe pa onih 4 Dedric Mage-a sam morao spustiti na najnižu razinu težine da prođem - jer mi je živce popilo s jednim fireball-om su me rješili

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 17:15 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

A i zanimljiv quest...(kada čitaš)! Krenuo sam kod Sivobradih, po putu sreo to mjesto i rekoh, ma da vidim šta ima unutra... I eto sada krenut prema Sloitudeu... A pošto ne koristim fast travel jer mi je to užas i ubija imerzovnost igra se je produžila za kakva dodatna dva, tri sata.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 17:17 (doktor1).
15 godina

kako se puni azurina zvijezdica??

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

I ja sam baš jučer rješio tog Sigdis Gauldurson isto sam se sakrio iza stupa i smo sa Paralizirajucim strelama po njonji i brzo je lego i on i one njegove sjene, više me mage masteri namuce - težina Master

ali zato sam u Azura Star kad se uđe pa onih 4 Dedric Mage-a sam morao spustiti na najnižu razinu težine da prođem - jer mi je živce popilo s jednim fireball-om su me rješili

Ja sam to riješio tako da sam si stavio fire resist geara, fire resist potion, Ethereal Form ( da im dođem na blizu ) i deri.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

KLIK

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Ko i svaki drugi soul gem- Soul Trap spelom ili Soul Trap enchantom na itemu... baciš spel na protivnika i ako ga ubiješ u tom roku od par sekundi, dobiješ njegov soul. Azura's Star može držati Grand Soul gemove pa ga najčešće nećeš napuniti nego one slabije.

16 godina
protjeran

Gdje da kupim prazne džemove pa da ih mogu puniti?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice