Koliko je mene onaj (prokleti) i bugovit starac iznerivrao ...Osim što sam izgubio sat vremena shvaćajući kako da uđem u njegovu sobicu, moram sam se vratiti po njega pošto ga kao nisam smio pustiti samog. Opet nazad kroz one tunele, pa simo pa tamo. Kaos. I onda kad je napokon došao do Riverwooda, i kad smo se uputili s onom ženskom u tajnu sobicu, tek tada je počelo veselje. On naravno mutav kao i inače, gleda u mene i ne miče se. Ja stišćem E a on ništa. Pitam žensku što mu je, a ona da moramo vidjeti što li će reći. A on šuti. I onda se nakon 5 minuta sjetio izvaditi neku knjigu i staviti je na stol. I kad sam mislio da je tome kraj, nakon par sekundi nakon što ju je odložio na stol, počeo je izvlačiti opet novu knjigu i stavljati je na ovu staru (!) I tako desetak puta. Ja gledam ono, wtf?
Gledam što radi i ne mogu vjerovati (šteta što mi nije bio upaljen fraps). Kako god, potpuno sam izludio. Pokrenuo sam taj dio levela od početka i ovaj put na sreću nije bilo toga. Ali naravno, tip je ostao mutav kao letva. Iskreno, u Fallout 3 i New Vegasu (zajedno) nisam vidio toliko sitnih bugova koliko u ovoj igri u samo 5-6 sati igranja. Mislim, igra je i dalje fenomenalna, ali ti ispadi me izbacuju iz priče...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I mene je to kopkalo i kopkalo ali sve sto moras uraditi je u data folderu naci VoicesExtra.bsa i to unpackovati sa BSA Unpacker (ima skinuti na nekom TES forumu) i to uradi i Esbern ce ti progovoriti....
Ljudi moze mi iko pomoci u ovom prvom questu kad si u college of winterhold under saarthal ja mislim da se zove ne mogu ubiti onog draugr deathlord-a nikako ako ima iko savjet da mi pomogne molim vas .. :P
Hvala unaprijed! :)
Na onoj platformi na kojoj on na početku stoji imaš neki stol ili grobnicu. Stani si iza toga na rub te platforme. On je "glup" i ne može do tebe pa od tamo samo gađaj sa strelicama i magijom. Jedino se pazi njegovog shouta.
Ej hvala puno napokon je uspjelo, a jesam se naljutio kad sam ga loot-o samo 3 golda ali sve u svemu dobro je
I da onaj ucitelj ili sta vec, mogao je ranije svratit a ne kada ubijem deathlorda...
Dobio sam zadatk za Companionse:
Kak ubit ona 2 zelena čudovišta, jednim udarcem me ubiju. Oni su pored neke vode.
evo da i ja napišem nešto...
Uglavnom ne igram ovaj tip igara, ali sam se toliko oduševio da se polako sa MW3 šaltam na Skyrim.Ludo!He-he.Uglavnom radim sve poredu, ne teleportam se prek mape, znači sve hodam ili ukradem konja.Priznam da nisam daleko, tek sam u Whiterunu (valjda sam dobro napiso :S), zasad sam riješio onog prvog zmaja i sad mi je iduči quest di moram ič k nekim tipovima jer sam ja onaj "Dragon&%$@#nešto" srry ali nov sam u ovoj igri, priznam i oni če me kao podučiti kak da se služim bolje s onim novim shout-om.I tak...predivno igra ozgleda.Nekad je fakat fascinantno pogledati malo okolo kak to sve izgleda, a mapa mi se čini prilično velika tak da mi se čini da je i igra poprilično duga.Za sad nekak volim Two-Handed, kombiniram neko oružje + magija.Ako imate kakve dobre prijedloge i upute za mene friškoga u ovoj igri bil bi vam jako zahvalan.Uglavnom nema se tu šta puno reči, sve je več rečeno.Igra je zabavna i mislim da ču ubuduče igrat i ovaj tip igara.
P.S. eh da, ja zasad na jogurt verziji, dali se isplati uzimat key za igru?mislim, dali MP ima smisla, neznam opče kaj se radi u RPG multiplayerima. :S
hvala
evo da i ja napišem nešto...
Uglavnom ne igram ovaj tip igara, ali sam se toliko oduševio da se polako sa MW3 šaltam na Skyrim.Ludo!He-he.Uglavnom radim sve poredu, ne teleportam se prek mape, znači sve hodam ili ukradem konja.Priznam da nisam daleko, tek sam u Whiterunu (valjda sam dobro napiso :S), zasad sam riješio onog prvog zmaja i sad mi je iduči quest di moram ič k nekim tipovima jer sam ja onaj "Dragon&%$@#nešto" srry ali nov sam u ovoj igri, priznam i oni če me kao podučiti kak da se služim bolje s onim novim shout-om.I tak...predivno igra ozgleda.Nekad je fakat fascinantno pogledati malo okolo kak to sve izgleda, a mapa mi se čini prilično velika tak da mi se čini da je i igra poprilično duga.Za sad nekak volim Two-Handed, kombiniram neko oružje + magija.Ako imate kakve dobre prijedloge i upute za mene friškoga u ovoj igri bil bi vam jako zahvalan.Uglavnom nema se tu šta puno reči, sve je več rečeno.Igra je zabavna i mislim da ču ubuduče igrat i ovaj tip igara.
P.S. eh da, ja zasad na jogurt verziji, dali se isplati uzimat key za igru?mislim, dali MP ima smisla, neznam opče kaj se radi u RPG multiplayerima. :S
hvala
Pa MP nema u Elder Scrolls-u...ili se varam ... ali 90 % da ga nema uopce :)
Lvl9 i umlatio nekog druga Vokuna, fakjea naučio novi Storm urlik, dobio neku kamenu brutalac masku i fajrbol štap, puca i puca..nema više cile mile!
Zajeban Vokun u 3pm, al sterali ga u ćošku ja, anska ova kako li joj je ime, i moja lidija..imali na kraju veseli gang-bang
Lvl9 i umlatio nekog druga Vokuna, fakjea naučio novi Storm urlik, dobio neku kamenu brutalac masku i fajrbol štap, puca i puca..nema više cile mile!
Zajeban Vokun u 3pm, al sterali ga u ćošku ja, anska ova kako li joj je ime, i moja lidija..imali na kraju veseli gang-bang
Ja tog lika nisam mogao ubiti, ali sam uspio uzeti ''urlik'' i pobjegao sam kao pick*ca...sad kad sam jaci zelio bi se vratiti i ubiti ga ako je moguce...ali sam zaboravio di je :)
Meni ga i nije bilo toliko teško rješiti, tetkica je uglavnom radila sav posao, pucala ga munjama, ja sam ko pi*kica sa strane lukom i strijelom i fireballom operirao.
MODOVI: Ukoliko ih nije bilo
"Malo" bolji UI za whinere
Texture mod pack se radi - Stay tuned
Custom FXXA - OMG SLIKA
Eto to vam je par modova, koji su mi zapali za oko, neke cu ( naravno graficke ) instalirati right away!
Imam ja jedno pitanje vezano za dungeone opcenito..dakle, sta ce se desit ako ja exploram neki dungeon prije nego sto me neki quest posalje tu, i recimo, ubijem nekog moba ili uradim nesto sto sam tek trebao uraditi u tom questu?
da li taj quest automatski gubim, ili se taj mob ili sta god ponovo stvori da mogu rijesit misiju..ima li iko informacija u vezi toga ?
a jos jedno pitanje vezano za modove, je li ima neki mod da mi omogucava da imam vise save game uporedo, jer recimo, trenutno sam lvl 33 nord 2H, a volio bih da isprobam kako je bit thief, sa daggerima, sneak itd, ali mi se ne igra ponovo dok ne obavim bas sve sto mogu naci..ili mozda postoji neki nacin u igri da imam vise save game-a istovremeno ?
Edit: skonto sam ovo drugo, potrebno je samo koristiti save, a ne quick save, i to je to..malo treba pazit na to ali eto..
Onaj wabajack je lud(ko nezna to je neka vrsta staffa)borim se protiv dragon priesta i stvarno ga je tesko ubit ...reko idem wabbajack uzet pa sta bude...kad ono prvi hit pola healta mu skine al caka je u tome sto nikad neznas sta wabajack moze napravit te drugi udar mu je vratio zdravlje do kraja...zajeb stvarcica
kladim se da će biti game of the year, možda of the century xD
Izgubio sam Lydiu,otkrio sam onaj Labyrinthian i napala me 3-4 frost trolla,uteko sam im a što je bilo s Lydiom neznam...vjerovatno je ubiše
a jos jedno pitanje vezano za modove, je li ima neki mod da mi omogucava da imam vise save game uporedo, jer recimo, trenutno sam lvl 33 nord 2H, a volio bih da isprobam kako je bit thief, sa daggerima, sneak itd, ali mi se ne igra ponovo dok ne obavim bas sve sto mogu naci..ili mozda postoji neki nacin u igri da imam vise save game-a istovremeno ?
Edit: skonto sam ovo drugo, potrebno je samo koristiti save, a ne quick save, i to je to..malo treba pazit na to ali eto..
Možeš u konzolu(¸¸) upisati ,,showracemenu'' i mjenjati rasu.
Meni se nisu poništili.Imam oko 8h gameplaya,level 6.Promjenio sam na Dark Elfa jer sam pogriješio kad sam odabrao Norda.
Ni meni se ništa nije poništilo!
Ljudi šta mi bi s Lydiom, bas mi je prirasla srcu kad ono umrla, ubi je ona caller zenska .... Mogu je ikako vratiti ? Ba me je izvukla iz ludackih sitacija! :P
Ljudi šta mi bi s Lydiom, bas mi je prirasla srcu kad ono umrla, ubi je ona caller zenska .... Mogu je ikako vratiti ? Ba me je izvukla iz ludackih sitacija! :P
qucikload
Ja svako malo roknem F5 (quicksave) čisto sigurnosti radi jer mi se već dosta puta desilo da bezveze izgubim pola sata igre.
Pomoćnici mi užasno smetaju u questovima za Mračno Bratstvo.
Nemogu stealthat se ko čovjek, kad ovaj iza mene dreči u heavy armoru.
Pomoćnici mi užasno smetaju u questovima za Mračno Bratstvo.
Nemogu stealthat se ko čovjek, kad ovaj iza mene dreči u heavy armoru.
Pa reci joj/mu da te čeka negdje gdje ne smeta... najbolje na ulazu..
Pokuso sam sa tim showracemenu, i sve je ok, mada je nekako cudno..dobijem cak jedan lvl, sa 34-35, ali HP mi je puno manji, a i stamina, i ostali mi svi isti perkovi ko i prije, a ne vrijedi mi bas thief sa 10+ perkova u 2H..
napravio sam novog lika, wood elf, i ide fino sa rucnim snimanjem, samo se treba pazit da slucajno ne snimim jedno preko drugog..quick save dok igram, ali kada zelim izaci ili zamijeniti lika, snimiti rucno i to je to..
.
Hvala dečkima koji su mi jučer pomagali oko one magije kod ulaska u školu.Nabacao sam na sebe par "čarobnjačkih" krpica i mogao sam je koristiti.
Ma kakvi pomočnici, moj glas mace( trenutno na 100 damagea) s fire damageom 30, dragon armor i healing spell( Close Wounds) je sve što mi treba!