The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.467
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

inace ne igram ovakve igre,nisam odigrao ni oblivion ni morrowind,nego direktno na skryim. nemam osjecaj da sam nesto propustio sto se tice price,ali znam da bi trebao odigrat prvo ovo dvoje..al iskreno nezelim izgubiti 2 godine svog zivota da bi ih odigrao do kraja{#}, dobro mi je i ovak.

skryim me potpuno iznenadio,nisam ocekivao ovakvu opsirnost sadrzaja kojeg stvarno ima na pretek...od mape pa do itema/oruzja/armora, NPC-eva, price i bestija, a tek sam 10.lvl

stvarno odlicna igra... zbog nje sam ostavio bf3 na stranu, a to mi se jos nije dogodilo s nekom igrom{#}

sve mi se cini da cu je morat kupiti..zbilja odlicna igra

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 14:25 (lollik91).
17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Evo, uspio sam doći do starca. Ako koga zanima; dakle, morate poubijati sve na vašem putu, u svim hodnicima, svim ćelijama. Nakon toga, odite do starčevih vrata, popričajte s njim. Nakon što vam se pojavi da možete otključati vrata, odite do onih vrata pomoću kojih ste ušli u taj podlevel, izađite, pa onda opet uđite, i tako par puta. Nakon toga, vratite se do starca i vrata bi trebala biti otvorena. Znam da zvuči idiotski, ali tako je kako je {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Uradio sam kako je rečeno, ali stari ne otvara vrata. Pa ne mogu ga čekati 5 minuta da otvori ta vrata...btw. nikakav fix ne mogu naći za to na googleu..{#}

EDIT: toliko sam lud oko toga, da sam išao upisati šifru za prolaženje kroz zidove. I prođem ja lijepo kroz ta vrata, i taj starac stoji na vratima koja su zaključana lancima, on gleda uokolo, ja stisnem E pokušavajući govoriti s njim, on i dalje gleda i gleda. I onda sam popizd...počeo ga mlatiti, kad odjednom skoči neka vatrena žena i počne bacati vatrene kugle na mene. Kako sam imao uključenu šifru za neranjivost, nije mi ništa mogla. Kako god, ubio sam nju i pokušao sam ubiti starca, ali on i dalje živ. Ovi bugovi me jednostavno izluđuju i izbacuju iz toka priče...Ukratko, uništavaju mi doživljaj.

Ovo što sam ti rekao bi trebalo radit 100%. Radilo je i meni, možda si krivo extractao kajjaznam.

17 godina
neaktivan

Iritira me sto merchanti znaju da je item stolen. Ajde neki poseban item, al obicne gluposti. Jel ima neki fence ili takva neka osoba kojoj mogu unloadat ukradene iteme?

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Iritira me sto merchanti znaju da je item stolen. Ajde neki poseban item, al obicne gluposti. Jel ima neki fence ili takva neka osoba kojoj mogu unloadat ukradene iteme?

Onima u Thieves Guildu.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
thuglife kaže...
mislav_01 kaže...

Onima u Thieves Guildu.

A postoji i neki perk s kojim možeš ukradene stvari prodavati kod normalnih trgovaca.

EDIT: 'Fence' perk pod 'Speech' tree. (Moraš imat 90lvl Speech pa je puno jednostavnije joinat se u Thieves guild {#})

LoL EU: Ferinus
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 15:07 (zv'jer2).
17 godina

40 sati igre, a bio samo u u Whietrunu i Windhelmu od većih gradova.... Hm.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

+1, s time da ja imam manje sati igre, ali kroz igru prašim ko lud xD prošao više od pola companionsa, načeo main quest, oslobodio Whiterun od Imperijalističkog smeća i sad dovršavam Companionse, pa onda Stormcloakse pa malo švrljanja po mainu i onda na faks (aka College of Winterhold xD)

No lollygagging!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
pitagorin poucak kaže...

+1, s time da ja imam manje sati igre, ali kroz igru prašim ko lud xD prošao više od pola companionsa, načeo main quest, oslobodio Whiterun od Imperijalističkog smeća i sad dovršavam Companionse, pa onda Stormcloakse pa malo švrljanja po mainu i onda na faks (aka College of Winterhold xD)

Potpuno isti redosljed!!!

ššššš - možda su u šumi
13 godina
odjavljen

Igra je stvarno fenomenalna. Baš čitam po forumu i vidim da sam je išao potpuno drugim putem od ostalih. Igra je stvarno velika. Neznam kak netko može takvu igru već završiti. Ja sam level 38, a još nisam niti došao do greybeardsa, a igru igram od kada je izašla.

Tamnice i kampovi imaju puno različitosti. Još se nisam pridružio nikakvoj frakciji, ali sam sad krenuo prema Mage kampu( zaboravih kak se zove). Od shouta imam još uvijek onaj prvi koji baš nije od neke koristi, kupio sam 2 kuće za sad koje sam potpuno nadogradio tak da sad sav posao obavljam doma.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 15:29 (formula1live).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Eh, da je stisnut "nadporuka" puno tog bi bilp jasnije ;)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan

gdje mogu naci vampire hocu da prvo postanem vampir pa kasnije vukodlak jer ako odmah postanem vukodlak necu moc postat vampir

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anonymous3 kaže...

gdje mogu naci vampire hocu da prvo postanem vampir pa kasnije vukodlak jer ako odmah postanem vukodlak necu moc postat vampir

ja sam to napravio cisto slucajno.

cim sam izasao iz prve pecine s kojom zavrsava tutorijal, odmah sam s puta krenuo lijevo pa gore uz planinu, jer sam vidio nekavu spilju. u spilji imas par vukova i kad izađes s druge strane imas odmah jedan shout. tu sam se poceo pentrat po stijenama i presao na drugu stranu gdje je neka cestica i isao sam samo ravno naprijed. naletio sam na neku zamracenu utvrdicu (ima cudne prozore - izgleda kao da su crni zastori iznutra - ne mozes fulat). unutra su bili vampiri. jos u blizini ima neka pecina u kojoj sam opet na vampire naletio. dakle, odmah sam se na samom pocetku zarazio {#}

da sam to planirao, ne bih uspio izvest {#}

edit:

vampirizmom se u stvari zarazis kad te udare, bilo magijom, bilo oruzjem, tak' da ti zaraza ne gine hehehe

fora je kasnije, jer sto imas visi stupanj vampirizma, dobijas dodatne bonuse tipa imun si na otrove i zaraze, 25% te teze otkrit ako se suljas, dobijas neke extra spellove tipa life leech (dakle, crpis protivniku life i heal-as sebe...)

nuspojave su te da si sve ranjiviji i ranjiviji na vatru. na kraju imas -100%. isto tako nemoj prelazit preko nekih 50-75% (to neka ti bude neka smjernica kad trebas "utazit zeđ") u protivnom, ako ti preobrazba eskalira i postanes vampircina, svi ce te napadat i neces se moci kretat okolo po danu (sunce ce te przit).

pit krv (na provjeren i siguran nacin) najbolje radit po noci na nekom tko spava (po mogucnosti ako nema svjedoka u blizini da te netko ne skuzi inace ce te napast)

happy sucking {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 15:44 (urizen).
13 godina
neaktivan
urizen kaže...
anonymous3 kaže...

ja sam to napravio cisto slucajno.

cim sam izasao iz prve pecine s kojom zavrsava tutorijal, odmah sam s puta krenuo lijevo pa gore uz planinu, jer sam vidio nekavu spilju. u spilji imas par vukova i kad izađes s druge strane imas odmah jedan shout. tu sam se poceo pentrat po stijenama i presao na drugu stranu gdje je neka cestica i isao sam samo ravno naprijed. naletio sam na neku zamracenu utvrdicu (ima cudne prozore - izgleda kao da su crni zastori iznutra - ne mozes fulat). unutra su bili vampiri. jos u blizini ima neka pecina u kojo sam opet na vampire naletio. dakle, odmah sam se na samom pocetku zarazio {#}

da sam to planirao, ne bih uspio izvest {#}

hvala nadam se da cu uspjet naci samo stavi spoiler da se nebi neki zalili

15 godina
neaktivan

ma jesam vec. trebalo mi je malo dok nisam nasao opciju {#}

uglavnom, ako volis izazov, mozes ti igrat i kao vampir, kretat se samo po noci i slicno. tako sam ja igrao kompletan Oblivion.

bilo je pain in the ass, ali bilo je full zabavno {#}

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
doktor1 kaže...

Kakva poza {#}

(slika1)

Novi User Interface (UI) {#}

(slika2)

E to je ono sto mi treba. Ovaj default je prilicno odvratan, daj link {#}

Nije odvrata ali nije ni odlican... ugl doktore daj na link plzzzz  {#}

...
13 godina
neaktivan
urizen kaže...

ma jesam vec. trebalo mi je malo dok nisam nasao opciju {#}

uglavnom, ako volis izazov, mozes ti igrat i kao vampir, kretat se samo po noci i slicno. tako sam ja igrao kompletan Oblivion.

bilo je pain in the ass, ali bilo je full zabavno {#}

igrao sam i ja u oblivionu ali ne kompletan bilo je zanimljivo ali mi je dosadilo cekati noc u kuci i u prodavnicama a i ne svidja mi se kako izgledaju u oblivionu za skyrim jos neznam

15 godina

joj u kakvoj misiji sad sudjelujem.. stavit ću spoiler radi ekipe koja ju želi otkriti sama al nije ništa što će vam uništit priču

napio sam se te probudio u nekom svetištu, sada idem od čeovjeka do čovjeka te ispitujem ih šta sam radio i dobijam stalno nove zadatke.. kao onaj film hangover :D

igra je stavrno epic... zasad sam samo bio kod onih bradonja od glavne misije, level 17 sam

0_o
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

joj u kakvoj misiji sad sudjelujem.. stavit ću spoiler radi ekipe koja ju želi otkriti sama al nije ništa što će vam uništit priču

napio sam se te probudio u nekom svetištu, sada idem od čeovjeka do čovjeka te ispitujem ih šta sam radio i dobijam stalno nove zadatke.. kao onaj film hangover :D

igra je stavrno epic... zasad sam samo bio kod onih bradonja od glavne misije, level 17 sam

Heh, mene je to zadesilo usred drugog questa. Prejako.

BTW, već me dva puta Dark Brotherhood probao ubiti 0.o

16 godina
ph3nom_gamer kaže...

Hehe, i ja sam na tom questu, dobro te izvozaju po cijeloj mapi a nisam još završio. Inače starta se kod nekog tipa u rorikstedu u krčmi (trebaš se natjecat u ispijanju s njim).

16 godina
neaktivan

Gdje se u igri može provjeriti koliko sati igre imam, ili sam ja lud ili toga nema nigdje?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Gdje se u igri može provjeriti koliko sati igre imam, ili sam ja lud ili toga nema nigdje?

Kada ideš na LOAD, piše ti koliko sati je utučeno

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

I Steam ti mjeri ako imaš orginal :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Markus Dignus kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Heh, mene je to zadesilo usred drugog questa. Prejako.

BTW, već me dva puta Dark Brotherhood probao ubiti 0.o

SLIKA SPOILER

zgodnu stvarčicu dobiš na kraju questa {#} Sad si moram nabavit par soul gemova.

14 godina
neaktivan

Ljudi moze mi iko pomoci u ovom prvom questu kad si u college of winterhold under saarthal ja mislim da se zove ne mogu ubiti onog draugr deathlord-a nikako ako ima iko savjet da mi pomogne molim vas .. :P 

Hvala unaprijed! :) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 17:08 (Kent8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nagovorio curu da mi kupi.. a sad nemam vremena igrati {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kent8 kaže...

Ljudi moze mi iko pomoci u ovom prvom questu kad si u college of winterhold under saarthal ja mislim da se zove ne mogu ubiti onog draugr deathlord-a nikako ako ima iko savjet da mi pomogne molim vas .. :P 

Hvala unaprijed! :) 

Na onoj platformi na kojoj on na početku stoji imaš neki stol ili grobnicu. Stani si iza toga na rub te platforme. On je "glup" i ne može do tebe pa od tamo samo gađaj sa strelicama i magijom. Jedino se pazi njegovog shouta.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan

Ovo je nevjerovatno, dobijem quest od one zenske sto ima tajni ormar u Riverwoodu da odem u Riften po nekog lika Erbera (tako nesto) koji je zatocen dolje u kanalizaciji i da ga dovucem natrag u Riverwood... oslobodim ga, kazem mu da me prati.. pobijemo sve... izadjem van, teleportam se u riverwood kad ono njega nema... usput ubijem zmaja koji je napao selo, vratim se natrag, odem po njega...tamo nas doceka jos neprijatelja, pobijemo sve... izadjem van.. njega opet nema, udjem ponovno unutra i ne mogu ga nikako naci... WTF?! .. ugasio jer sam izgubio volju za igranjem...

Pomoc!

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 17:20 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
TracerCPP kaže...

Nagovorio curu da mi kupi.. a sad nemam vremena igrati {#}

Double WIN.

Nagovorio si curu da ti kupi igru zbog koje ćeš imati manje vremena za nju.

High Speech Skillz. {#}

LoL EU: Ferinus
14 godina
neaktivan

E ekipa, sam da pitam,ima li tko problema sa mijenjanjem kontorla("bind key")?Nisam bas čitao prijašnje komentare, a to kaj nemrem promjenit kontrole me ubija u pojam kad moram svaki put to radit kad uđem u igru

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice