The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.454.042
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Eld kaže...
Living.Dead kaže...

Zasto je ovaj spell dual-wielding tako zabuggan i jeli se moze popravit nekako?

Sta je "zabugano"?

Pa nikako ne mogu kao i kod oruzja jednostavno izabrati koji spell u koju ruku da stavun nego bilo sta da pritisnem stavi mi ga u lijevu ruku.

EDIT: Ne mogu nista stavljati u desnu da pritom ne prođem neki proces equipanja 1h oruzja, ovo ono.

Kurwe, alkohol i torcida!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 19:43 (Living.Dead).
14 godina
Markus Dignus kaže...
XD to znači da ti je u lijevoj ruci
hahahha

U pravu si,u lijevoj je ruci.Jedina magija koju mogu koristiti je ova na slici,i to bez onoga maloga L...zna li tko rješenje?

14 godina
neaktivan
/facepalm
u lijvoj ti je ruci. stisni r da pripremiš oružje/magiju. stisni lijevi klik. stisni desni klik.
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

to ti znači da je namješteno ko power i moraš iskoristit sa tom tipkom (power/shout). ako nisi mjenjao postavke to će ti biti Y na našim tipkovnicama, odnosno Z na američkim.

No lollygagging!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zašto se ne može u isto vrijeme imati i shout i power ili sam ja krivo ,,skontao''?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 19:48 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ne može
16 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...
Markus Dignus kaže...
XD to znači da ti je u lijevoj ruci
hahahha

U pravu si,u lijevoj je ruci.Jedina magija koju mogu koristiti je ova na slici,i to bez onoga maloga L...zna li tko rješenje?

Ovo je drugačija magija, aktivira se drugačije, i može se koristiti jednom dnevno, što se tiče one gore, stavi je na lijevu ili desnu ruku, prethodno unequipaj oružje u koliko ga nosiš, i onda mlati po mišu.

@BG, nemože, ali ih nije problem equipati pa ono, nije neki minus... Uostalom kako bi to bilo izvedivo, aktivira ih ista tipka.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 19:50 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

Powers i Shout koristiš sa posebnom tipkom, a ne na mišu lijeva/desna ruka. Pogledaj koji ti je key bindan za Power/Shout pa isprobaj. Ja sam to bindao na miš.

I također sam na početku igre u postavkama zamijenio L i R na mišu da se ponaša L-lijeva ruka, R-desna ruka, zbunjivalo me obrnuto.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
16 godina
neaktivan

Ovo je drugačija magija, aktivira se drugačije, i može se koristiti jednom dnevno, što se tiče one gore, stavi je na lijevu ili desnu ruku, prethodno unequipaj oružje u koliko ga nosiš, i onda mlati po mišu.

@BG, nemože, ali ih nije problem equipati pa ono, nije neki minus... Uostalom kako bi to bilo izvedivo, aktivira ih ista tipka.

Da,ali zar ne piše pod help da za shout držim tipku a za power samo stisnem...{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 19:52 (big_guy).
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Da,ali zar ne piše pod help da za shout držim tipku a za power samo stisnem...{#}

Možeš ti i za shot samo stisnuti, ali kakve to uopće ima veze, to je kao da na istu ruku equipaše flames i fireball jer ove stisneš i držiš za koristiti a ovaj samo stisneš.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
Tomy Lee kaže...

I također sam na početku igre u postavkama zamijenio L i R na mišu da se ponaša L-lijeva ruka, R-desna ruka, zbunjivalo me obrnuto.

Da,to sam i ja zamijenio samo sada kad hoću da mi je npr.neka magija u lijevoj ruci moram kliknut desni miš...Da li je i tebi tako?

16 godina
neaktivan

Čitam dosta ima nekih problema sa grafikom,nisam imao niti jedan problem do sada ali imam na čisto instalirane win sa novim driverima.Upravo sam mjerio sa FRAPS postavio sam sve što je moglo na ultra,8x AA,16X AF,FXAA,Reflect Land,Trees,Sky i Objects i Distance Objects na Ultra,ovo je rezultat.Rezolucija je 1920x1080

Sve je na stock postavkama.

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg     3873,        90000,

34,  52, 43.033                                                                                    

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 20:01 (Igor_76).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
:( nemam srece, jucer s Lydiom u nekom dungeonu, dodje neki najjaci kostur, idem spicit Fire Shout u njega, ono probijem nju i umre (stajala ispred njega). Danas uzmem onu iz birtije, s njom idem pokupit Azuras Star, unutra sve puno mage-a, i zaklali je. Ponestaje mi pomocnika, zasad znam samo jos za Faendala iz Riverwooda, glupi strijelac LOL.

ja sam od onih *rpgasa* koji nedaju tezini,niti slucajnosti da uticu na pricu.u oblivionu 250+ savova,ovdje ce ici mozda i vise,prije neg se pomaknem il pricam s nekim,ja sejvam da vidim imal kakve razlike {#} imal strucni naziv za ovu bolest {#}

17 godina
neaktivan

Samo jedno pitanje: Zahtjeva li igra obavezno registriranje na Steam ili se može na običan način instalirati?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
thesekiman kaže...
Tomy Lee kaže...

Da,to sam i ja zamijenio samo sada kad hoću da mi je npr.neka magija u lijevoj ruci moram kliknut desni miš...Da li je i tebi tako?

Ja sam to tako namjerno ostavio, jer onda pucam likom i strijelom sa lijevim klikom, udaram mačem s lijevim klikom, a magije bacam s desnim, nekako mi je prirodnije ( mač uvijek stavljam u desnu ruku ).

16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
N3N0 kaže...
:( nemam srece, jucer s Lydiom u nekom dungeonu, dodje neki najjaci kostur, idem spicit Fire Shout u njega, ono probijem nju i umre (stajala ispred njega). Danas uzmem onu iz birtije, s njom idem pokupit Azuras Star, unutra sve puno mage-a, i zaklali je. Ponestaje mi pomocnika, zasad znam samo jos za Faendala iz Riverwooda, glupi strijelac LOL.

ja sam od onih *rpgasa* koji nedaju tezini,niti slucajnosti da uticu na pricu.u oblivionu 250+ savova,ovdje ce ici mozda i vise,prije neg se pomaknem il pricam s nekim,ja sejvam da vidim imal kakve razlike {#} imal strucni naziv za ovu bolest {#}

Ima da snimomanija hihihi...šalim se..možda je samo navika.....npr ja još uvik radim side questove i znam se zateči kako samo idem livo desno mišem i buljim u divote skyrima  hehehe........ja sam ipak iz stare garde (ima se godina) pa me nekako zanima kompletna ambient u igri pa tek onda idem na tehničke stvari......što se tiče fps-a za sad nisam imao nikakvih većih problema(da se nadovežem na prethodne postove) igra mi glatko ide sad ču probati lodati neki md za reneder i malo izoštravanja grafike ali za sad nemam prigovora na igru

So say We All
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
big_guy kaže...
thesekiman kaže...
Tomy Lee kaže...

Ja sam to tako namjerno ostavio, jer onda pucam likom i strijelom sa lijevim klikom, udaram mačem s lijevim klikom, a magije bacam s desnim, nekako mi je prirodnije ( mač uvijek stavljam u desnu ruku ).

Desna ruka.............dešnjak hihi kao kod mene ali nekako mi se čini da kod mene je stvar navike jer meni je invert znači oružje u desnoj klik livi na mišu napad i spell liva napad desni klik na mišu ,dok su mi favorites ,inventori i shotsi na mišu,ali mislim da je to isključivo stvar navike

So say We All
16 godina
neaktivan

Baš to, usput, ja nisam bindao ništa na tipke do 20 lvla, i nije mi bio neki problem, da je lakše ovako jest, ali kad se čovjek navikne svejedno je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ev idem questom laganini kad 2 zmajceka odjednom iznad mene i odmah po meni, jedva se drzim i jos se pridruzi medo gangrejperima a u pozadini ona mjuza kad tuces zmaja:D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
traktorista kaže...

Ev idem questom laganini kad 2 zmajceka odjednom iznad mene i odmah po meni, jedva se drzim i jos se pridruzi medo gangrejperima a u pozadini ona mjuza kad tuces zmaja:D

Samo mi reci jesi preživia ...............{#}

So say We All
16 godina
neaktivan
skyreeper kaže...
traktorista kaže...

Pa nije toliko teško, medvjedi uglavnom nahebu od zmajerva, a dva zamaja se može rješiti, nije lako doduše.

16 godina
neaktivan

Nisam još stigao do dva zmaja ali to je posljedica neima ja vrimena (trenutno na poslu) iako sam lvl 14 još nekako nisam skužio kako najbezbolnije rišiti zmaja bez pomoći.....al sam se brate nakrca vikama to je čudo hehe 6 komada..............totalno bespotrebno hihi ali ovo je tek za probu čak ni lika nisam baš sa namerom birao jedva sam čeka da je pokrenem heheh

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Nisam još stigao do dva zmaja ali to je posljedica neima ja vrimena (trenutno na poslu) iako sam lvl 14 još nekako nisam skužio kako najbezbolnije rišiti zmaja bez pomoći.....al sam se brate nakrca vikama to je čudo hehe 6 komada..............totalno bespotrebno hihi ali ovo je tek za probu čak ni lika nisam baš sa namerom birao jedva sam čeka da je pokrenem heheh

Zmaja je najbolje čarolijama ili lukom i strjelom ( da nekažem jedino tako moguće ), a dva zmaja ti ulete random, nije da je skriptirano ili išta.

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
skyreeper kaže...

Zmaja je najbolje čarolijama ili lukom i strjelom ( da nekažem jedino tako moguće ), a dva zmaja ti ulete random, nije da je skriptirano ili išta.

Aha thx stari

So say We All
15 godina
neaktivan
skyreeper kaže...
traktorista kaže...

rejpali su me ko beba zvecku...nijedan da stane na zemlju nego rade samo fly byove :DDDD i jos kad sam vidio medu da trci.....

17 godina
thuglife kaže...
skyreeper kaže...

Ja ga sa dual wield macevima sasjecem bez problema.

Trckaram oko njegovih bokova i glave, izbjegavam udarce i vatru te ga lupam kako stignem. Naravno treba ga natjerati da sleti.

Ako je teza borba, popijem potion of resist fire, ili sto vec trebam resistati i pobjeda je zajamcena. {#}

- Psiho246
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Za one koji su prošli već malo više igre:

Mogu li prodati kosti i kožu zmaja ili će mi trebati za nešto kasnije?

Došao sam do questa di mogu postati vukodlak, sad neznam dal da prihvatim ili ne. Možete li mi netko sa sigurnošču potvrditi da ću se kasnije moći izlječiti kad riješim sve questove za njih?

Bones/Scales su ti potrebni za pravljenje lakog/teskog dragon armora tako da ih cuvaj. Posto su jako teske i opterecuju kupi kucu i ostavi u skrinju dok ne izlevelas Blacksmithing. Sto se tice Vukodlaka prihvati imas questline za ljecenje. Ali jednom kad probas sumnjam da ces se htjet odrec tog dara {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina

mislim da sam našao problem.sve mi magije rade,osim one koja mi je potrebna da prođem taj test i uđem u školu.magija je malo teža od ostalih pa mislim da se moram poboljšat u vezi nje.što vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tomy Lee kaže...

mislim da sam našao problem.sve mi magije rade,osim one koja mi je potrebna da prođem taj test i uđem u školu.magija je malo teža od ostalih pa mislim da se moram poboljšat u vezi nje.što vi mislite?

Ako nisi magicar a trebas uci i skolu, kupi/nabavi neki armor koji daje +mana.

Ja sam imao neki hood i neku dwemer kacigu koji su davali +40 mane.

Neki ringovi takoder daju + mana.

Drugo rjesenje je da dizes manu dok levelas.

- Psiho246
17 godina
Tomy Lee kaže...

Ne da mi se sve citati unazad, tema zaista raste brzinom svjetlosti, pa mozda grijesim o cemu se uopce radi :) ali moras magijom pogoditi onaj neki krug, simbol na tlu

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice