The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.454.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
doktor1 kaže...
Zeppe kaže...
doktor1 kaže...

Jel dosta velik fps drop nakon installa modova doktore? Sada mi se fps vrti od 40 do 60 na medium postvkama te povecanim svim vison distancima do kraja.

Pa je.... Meni sa 45/50 na 30/35... ALi mako sam! A šta se tiče vidion distancea.

Bio sam stavio ovo uGridsToLoad=9 i tada je to izgledalo fantastično, ali FPS oko 22-28, (animirani slapovi u daljini, detaljne stijene).

VAŽNO:

Ako idete stavljat uGridsToLoad=9 komandu, (koja ide u Skyrim.ini u My documents) i odlučite da vam je prespro i želite nazad....NEMOŽE...Save game neće radit osim sa tom zadnjom komandom koju ste unijeli!!! Backup Savea i reinstalacija igre su jedini ljek!!! Iskusio na vlastitoj koži!!

rjesenje:

Another thing with uGrids – this is getting a bit long, isn’t it – is that your savegame gets ‘bound’ to which value you set. So if you set a value of 7 and save the game, that save won’t work if you set the value back down to 5. There is a way of recovering it, though:

1) Load game with uGridsToLoad at the ‘safe’ setting – the one it was at when you saved.
2) Load the save, which should load correctly.
3) Open the console and type the following:

setini “ugridstoload:general” 5
saveini
refreshini

This has restored the uGridsToLoad setting to its default while your save is already open.

4) Save the game. The save you create now will work at any uGrids setting from the default up.

17 godina
neaktivan
traktorista kaže...

A najace je sto je quest marker velik ko kuca:D sta da igrate morrowind ?:D

Ja igram bez markera. Isključio ih u SkyrimPrefs.ini :)

D3ViL kaže...

Stvar prioriteta, ja sam kupio samo kucu da imam gdje ostavljati svoje vrjedne iteme. Po default bez kupljenih dodataka izgleda kao supa, a definitivno imam pametnijh stvari za ulozit svoje golde nego unutrasnje uredjenje skladista {#}

Valjda jer sam lopov/assassin meni love ne fali. Odmah nakon što sam ubio prvog zmaja sam se bacio samo na istraživanje. Odradio putovanje Whiterun - Solitude - Whiterun, obavio par sidequestova, prodao dosta stvari i već sam skupio oko 10k zlatnika pa sam odmah uložio 6-7k u kuću.

A i ja volim uređivati kuću koju odaberem kao HQ. U kuću u Skingradu sam utrošio bar 10h u uređivanje. Dofurao sam unutra i izložio svaki special item koji sam našao, npr. sve iteme koje sam dobio od Daedric oltara.

Obi Wan kaže...
smiglcro kaže...

uf jedva cekam da dodjem doma s posla i isprobam igru :) nego jel se moze to kvalitetno igrati iz pogleda iz 3 lica? nekako nisam fan onog pogleda gdje mi je samo + na ekranu uz eventualno mac, ne znam zasto ali volim rpg.ove igrati iz 3 lica :)

ja kombiniram... 3rd person kad je borba, 1st kad trazim i kupim stvari okolo

Uff, meni je uopće teško samo gledati frenda kako igre iz trećeg lica. Makar je dosta dobar igrač i precizan je iz prvog lica, on baš hoće igrati iz trećeg. A onda cijelo vrijeme mlatara s mačem u prazno jer ne vidi baš točno kamo cilja i udara.

thesekiman kaže...

Neznam jeli bilo, ova tema se širi brzinom svjetlosti..

Beauty of Skyrim

Al je iskorištena muzika iz Morrowinda. {#} Još uvijek jedna od meni najboljih muzičkih tema u igrama općenito.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 13:52 (ZC_Someone).
17 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Nakon dosta testinga sredio sam file. Morao sam dati malo ove Skyrim atmosfere odnosno hladnije boje. Najbolje postavke do sada

GALERIJA

________________________________________________________________________-

Skinite OVO (moj modani FXAA radi manje oštrine) te sve iz rara prebacite u Skyrim Folder. Ništa neće trebat zamjenit sa nečim, osim možda readme file (koji ni nemorate kopirat)

Zatim OVO te to prebacite u My Documents/My Games/Skyrim, (napravite backup orginala) ---- u ovom skinutom .ini fileu promjenite iSize W=xxxx i iSize H=xxxxx u rezoluciju koju koristite, (xxxx je rezolucija, a možete je vidjeti u orginal SkyrimPrefs.ini fileu šta ste napravili backup)!! Te još treba promjenit sD3DDevice="NVIDIA GeForce GTX 460" gdje mora biti ime vaše grafičke, (također vidite u SkyrimPref.ini fileu prije kopiranja ovog).

Zadnje skinite OVE teksture i prebacite ih u Skyrim/Data folder

NAJNOVIJA VERZIJA: MIČE PLAVU BOJU - klik

-Stavit u Skyrim Folder te zamjenit

--------------------------------------------

VAŽNO: vjerovatno nećete vidjeti HUD, odnosno ni kompas ni ništa, ni crosshair... Samo unutar igre na Display opcijama to namjestiti

hoće li ovaj FXAA radit na mom kompu?

q9550, 4gb ram, hd4870 512mb (catalyst 11.12 beta)

''how yes no''
15 godina
Hexus kaže...

Ovako imam jedan problem Skyrim vrtim na high postavkama, instalirani zadnji driveri za ati

kartice igra mi ne pokazuje paukovu mrežu kada sam u nekoj špilji i efekte magija ne mogu vidjeti,

npr koristim spell flames ali se plamonovi ne vide kako izlaze iz ruke i magla u špiljama i vani mi se ne pokazuje.

Jel to do grafe il do igre

Physx

Saznaj tko ti trguje iza leda!!??
16 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Da li je ikako moguće Skyrim prebaciti sa engleskog na njemački? (bilo bi idealno da i pričaju njemački a ne samo da bude prijevod)

Hvala!

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nakon dosta testinga sredio sam file. Morao sam dati malo ove Skyrim atmosfere odnosno hladnije boje. Najbolje postavke do sada

GALERIJA

________________________________________________________________________-

Skinite OVO (moj modani FXAA radi manje oštrine) te sve iz rara prebacite u Skyrim Folder. Ništa neće trebat zamjenit sa nečim, osim možda readme file (koji ni nemorate kopirat)

Zatim OVO te to prebacite u My Documents/My Games/Skyrim, (napravite backup orginala) ---- u ovom skinutom .ini fileu promjenite iSize W=xxxx i iSize H=xxxxx u rezoluciju koju koristite, (xxxx je rezolucija, a možete je vidjeti u orginal SkyrimPrefs.ini fileu šta ste napravili backup)!! Te još treba promjenit sD3DDevice="NVIDIA GeForce GTX 460" gdje mora biti ime vaše grafičke, (također vidite u SkyrimPref.ini fileu prije kopiranja ovog).

Zadnje skinite OVE teksture i prebacite ih u Skyrim/Data folder

NAJNOVIJA VERZIJA: MIČE PLAVU BOJU - klik

-Stavit u Skyrim Folder te zamjenit

--------------------------------------------

VAŽNO: vjerovatno nećete vidjeti HUD, odnosno ni kompas ni ništa, ni crosshair... Samo unutar igre na Display opcijama to namjestiti

Super to izgleda moram priznati, ali stari ne rade linkovi :(

So say We All
16 godina
neaktivan

Dvostruko zadovoljstvo {#} Skyrim + treba

FAIL

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo i ja sam počeo igrati skyrim sviđa mi se igra al nevjerovatno da moj pc sve tjera na ulta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upravo sam platio čovjeku 25 golda da pjeva Dragonborn pjesmu{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jeli mi može neko objasnit kako da prođem ona vrata na početku dvorca da imam ona 3 kamena za pomicat

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

jeli mi može neko objasnit kako da prođem ona vrata na početku dvorca da imam ona 3 kamena za pomicat

Gledaj uokolo te prostorije pa ćeš skužiti, sigurno je negdje nekakav hint ili oznake što je na kojem kamenu.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan

Ovo nije normalno kakva je ovo igretina,odavno se nisam ovoliko uživio u neku igru, morat ću se razboliti podhitno da dobijem bolovanje {#}

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Cerina15 kaže...

O Isus glavu, daj koristi malo mozak. Imaš tri stupa sa 3 ili 4 znaka. Imaš tak malo kombinacija čak i ako nemaš pojima otvoriš vrata za max 5 minut.

16 godina

Za one koji su prošli već malo više igre:

Mogu li prodati kosti i kožu zmaja ili će mi trebati za nešto kasnije?

Došao sam do questa di mogu postati vukodlak, sad neznam dal da prihvatim ili ne. Možete li mi netko sa sigurnošču potvrditi da ću se kasnije moći izlječiti kad riješim sve questove za njih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pretjetrujete s ovim pitanjem, pobogu ja sam je rješio u 15 sekundi, potrudite se, ili bacite ovu igru što dalje moguće, nije za vas.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
EraserHead kaže...

Ovo nije normalno kakva je ovo igretina,odavno se nisam ovoliko uživio u neku igru, morat ću se razboliti podhitno da dobijem bolovanje {#}

Daj otkaz ( ko ja :D )

14 godina
neaktivan

Nisam bio tu par dana a tema nenormalno raste pa da se ne bi smarao pretrazivanjem, jel neko nasao rjesenje za "random freeze" problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Nisam bio tu par dana a tema nenormalno raste pa da se ne bi smarao pretrazivanjem, jel neko nasao rjesenje za "random freeze" problem ?

Jedan moj prijatelj ga je našao ovdje mislim ( valjda ste imali isti problem ), evo pa vidi.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan

Skyrim je nastavak od Oblivion-a !? Ja evo nisam presao Oblivion poceo sam ali zobg jednog probelma (bug-a) u igri sam stao. Nekako bi volio prvo da predjem Oblvion pa tek onda ovo.  

Nek mi se neko javi ko je igrao Oblivion (na pm) da pokusam rjesit problem, Hvala unaprijed :D

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Nema potrebe, ne nastavljaju se radnjom, ovo je u malo daljoj budućnosti, i u drugoj regiji.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Nema potrebe, ne nastavljaju se radnjom, ovo je u malo daljoj budućnosti, i u drugoj regiji.

Ne nastavlja se direktno, ali neke stvari su jasnije ako odigraš Oblivion...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Za one koji su prošli već malo više igre:

Mogu li prodati kosti i kožu zmaja ili će mi trebati za nešto kasnije?

Došao sam do questa di mogu postati vukodlak, sad neznam dal da prihvatim ili ne. Možete li mi netko sa sigurnošču potvrditi da ću se kasnije moći izlječiti kad riješim sve questove za njih?

Naravno da se mozes,vidit ces kako pri kraju companion questova, no iskreno meni vukodlak rula i necu ga micat....netreba ti konj uopce:D

15 godina
neaktivan

Dual-Wield Destruction High-Elf :D

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Dual-Wield Destruction High-Elf :D

Ja propo..ubio me mudcrab i te sam odlucio otic u riverwood i cjepat drva za minimalac sa seljackom odjecom i kapicom preko glave da mi ne vicu mudcrab failer:D

15 godina
neaktivan

Ja presao main quest storyline  u 5 dana i sad sam trenutacno kod companionsa radim questove , vec sam postoa vukodlak

pa me zanima koji guild je zabavan onako da ima dobre questove ili story ? Stormcloacks ?

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
17 godina

Za mene idealan izgled, nivo boje i oštrina. Bez imalo gubitka performansi!! Sada mogu nastavit avanturu nakon čačkanja i testiranja.... {#}{#}

To bi bilo to {#}

Vanilla - MODS

PRIJE - POSLE

PRIJE - POSLE

PRIJE - POSLE

PRIJE - POSLE

PRIJE - POSLE

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kako si noć potamnio? koji mod?
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Za mene idealan izgled, nivo boje i oštrina. Bez imalo gubitka performansi!! Sada mogu nastavit avanturu nakon čačkanja i testiranja.... {#}{#}

To bi bilo to {#}

Vanilla - MODS

PRIJE - POSLE

PRIJE - POSLE

PRIJE - POSLE

PRIJE - POSLE

PRIJE - POSLE

crno bijeli svijet     

edit: nisam vidio noc koja izgleda epic

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 17:02 (markomarko).
17 godina

Šteta šta se nemože s konja ove vukove i štakore makar opalit. Svaki put trreb asić pa ih po tamburi....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Idem probati ovaj mod, malo drukčiji balans boja, noći su tamnije ugl. postam slike

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 17:42 (Markus Dignus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice