The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.461.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
doktor1 kaže...

-nikada ne koristim companiona u TESu ili Falloutu3/NV

-kada padne mrak rokni brightness na minimalac{#}

Dobra ideja! :D barem dok se ne pojavi nešto konketnije...

Meni je recimo Julan, the ashlander companion, skroz promijenio (poboljšao, ispeglao) main quest u Morrowindu. Konačno sam dobio osijećaj zajedničkog truda i odgovornosti zadaće postavljene pred Nerevarina. Onako je, u vanilli, bilo sam protiv svih. A uostalom volim kad npc-evi komentiraju događanja okolo po svijetu...oduševilo me što sam doživio da u Skyrimu, točnije u Whiterunu čuvari komentiraju neka događanja iz College of Winterhold questova, koja uopće nisu vezana uz njih ali....valjda se vijesti brzo šire {#}

15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Frendly dragon

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Zna netko kako naći lijek za vampirizam? Izgleda da sam zaražen.

Petljao si s vampiricama razbojniče pohotni!

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
pitagorin poucak kaže...

di mogu dovraga rudarit druge materijale orim iron orea???

Ako se priključiš Winterhold Collegeu za vrijeme jednog njihovog questaćeš morati otići do patuljačkih ruševina. Unutra ćeš naći moonbase ore (nisam siguran oko imena), ima par gromada.

15 godina

ZA IZLIJEČIT VAMPIRIZAM

Pitaj bilo kojeg innkeepera za new rumors pa ce ti on rec za lika koji se bavivampirizmom ,a ako si zaražen tek prvi dan samo iskoristi cure disease potion

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 13:39 (lmutak).
17 godina

Ja sam two hander nord barbarian kojem strazari u prolazu dovikuju da smrdi kao mokri pas {#} najbolja scena je bila kada me napao zmaj Bogu iza nogu blizu nekog malog Legion kampa. Reko da olaksam posao sebi i grupici legionara u borbi pretvorit cu se u Wucka, kad ono napadnu me i zmaj, i 4 legionara i njihova 2 sugava konja. . ., malo cike malo vriske pobijem ih sve i pojedem legionare da vratim izgubljeni HP. Igra je E P I C!!!!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dv14 kaže...

Zna netko kako naći lijek za vampirizam? Izgleda da sam zaražen.

Mene su bili samo zarazili! Preko noići sam funkcionirao normalno, ali kada bi iašlo sunce neki skilovi bi mi pali za 25%. Otišo se pomolit i izlječio se.

Btw. Postao sam vukodlak pa me zanima kako nakon šta aktiviram opciju i postanem čupavi, kako se vrati u ljudski oblik!?!

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan

čekaj da te bloodlust prođe, nezz točno koliko traje xD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...
Btw. Postao sam vukodlak pa me zanima kako nakon šta aktiviram opciju i postanem čupavi, kako se vrati u ljudski oblik!?!

Imas nekakav "timer" dok ubijas prolongiras wolf formu, kad prestanes ubijati nakon negog vremena morphas nazad u covjeka bez armora/oruzja.

Wucko je odlicna stvar, udjes u neki rudnik, pokoljes sve, ako ih napada vise samo drekenes na njih s special ability dobiju "mass fear" i lovis ih. Kad sve pobijes sacekas human formu i samo krenes nazad istim putem kupeci loot. A i kupovina konja je nepotrebna posto je trcanje u wolf formi fenomenalno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 13:49 (D3ViL).
15 godina
neaktivan

ProTip: Uvijek nositi pickaxe sa sobom, korisna stvar jer često se naleti na vene ruda.

Pitanje: Gdje ima još trgovaca osim u Winterholdu i Riverwoodu? Od mješovite robe, oba imaju po 750 zlata što je sitnica.

Imam doma nakrcano ogrlica, prstenja koje nemam gdje prodat.

Također jedan staff koji mi je procjenjen za 2K a a maksimalno imaju 750 zlata.

Naravno, kovači kupuju samo 'normalna' oružja odnosno tako neke extra stvari niti nemam opciju prodati.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Ja sam two hander nord barbarian kojem strazari u prolazu dovikuju da smrdi kao mokri pas {#}

I meni to viču, odvratno ružni ork... s tim da mi svi govore da očajno izgledam, da bi trebao doktoru, pa kad odspavam 24 sata u krevetu onda mi govore da imam lijep osmijeh loool

clock2much
14 godina

Note that curing yourself is a one way ticket. If you choose to cure yourself there is no way (besides using the console on the PC) to become a werewolf again.

Curing yourself requires you to join and finish the questline of the Companions. Asking around will let you know Kodlak is looking for a cure. At one point Kodlak sends you out on the Blood's Honor quest.

For the quest killing and taking one head of the Glenmoril witches will do. However, if you want to cure yourself, kill and take the head of another Glenmoril Witch.

After finishing Glory of the Dead you can use the blue flame combined with the Glenmoril witch' head in Ysgramor's Tomb the same as you did to cure Koldrak's spirit. Your wolf spirit will be released. Then it is a straight forward task of killing it to cure yourself.

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
Cele303 kaže...
D3ViL kaže...

Ja sam two hander nord barbarian kojem strazari u prolazu dovikuju da smrdi kao mokri pas {#}

I meni to viču, odvratno ružni ork... s tim da mi svi govore da očajno izgledam, da bi trebao doktoru, pa kad odspavam 24 sata u krevetu onda mi govore da imam lijep osmijeh loool

Meni je stražar rekao da idem doma spavat jer smrdim kao mokri pas.

ššššš - možda su u šumi
17 godina
Cele303 kaže...

To je jedina mana kad si Vukodlak nemozes dobiti rested bonus, ali zato se nemozes ni zaraziti glupim bolestima i imas odlicnu fight/travel formu.

15 godina
neaktivan

Ma nevermind.

Bring out your dead!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 13:52 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neznam jel ovo bilo al je EPIC na koji god nacin gledate....

How to steel in Skyrim!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rt5aUdijAN8

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 14:23 (Abomb).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

**Rješenje problema kod pretihih glasova i općenito zvuka**

Nisam ni bio svjestan da je taj proble tu dok nisam napravio sljedeće;

Windows 7: odite u Contorl Panel (Upravljačka ploča) te nakon toga u Hardware & Sounds (hardware i zvuk) te pod Sound (Zvuk). Nkaon toga desni klik na Speakers te Properties (Svojstva) Na sljedećem prozoru odabrati Enhancements te staviti kvačicu na Loudness Equalization! OK

Linija mi je bila pojačana na 23 od 30 da mi zvuk bude kako treba dok sada treba na 16/17...

Veća slika

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 14:32 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 8
15 godina
neaktivan

Čovječe moralo mi je bit pojačano na 60/100 i opet sam slabo čuo govor, a sad mi je na 15/100 i super se čuje.

hvala.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima li kakav patch ili fix općenito za zvuk kad se postavi iznad 24bit/ 48khz, da se izbjegne rušenje i izbacivanje iz igre? Meni sve krcka jbt, u svim drugim igrama normalno, i aplikacijama.  Tako da je stvar čisto i jedino Skyrima, stavim na 24/48 u Control panelu i sve štima.

Čim dignem na 24/96 ili 24/192, pljus. Isto sam Skyrim dodao u Creative ALchemyu ručno, za EAX efekte, i stvar radi. Kako se okrećem tako je zvuk jači tj. slabiji od sugovornika, magije također,plamen  i ostalo, točno čujem odakle dolaze.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Aj jeli mi netko može pomoći poluditi ću više jer nemam vremena puno istraživati a ovo me ubi:

Di se zooma item u INV :P???

Mislim naravno na PC verziju  hihi

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 15:42 (skyreeper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
16 godina
neaktivan

Kupio sam kuću i dobio priručnik za uređene,da se raspitam kod nekon Stewarta ali ne mogu ga naći?

Sređeno, nije Steward nego steward-potrčkalo :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 15:24 (Igor_76).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tomos 4 od 1 konja {#}

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
forzzuk kaže...

ProTip: Uvijek nositi pickaxe sa sobom, korisna stvar jer često se naleti na vene ruda.

Pitanje: Gdje ima još trgovaca osim u Winterholdu i Riverwoodu? Od mješovite robe, oba imaju po 750 zlata što je sitnica.

Imam doma nakrcano ogrlica, prstenja koje nemam gdje prodat.

Također jedan staff koji mi je procjenjen za 2K a a maksimalno imaju 750 zlata.

Naravno, kovači kupuju samo 'normalna' oružja odnosno tako neke extra stvari niti nemam opciju prodati.

Mozes ovo napraviti: Prodajes sve dok trgovac ima novaca onda snimis status i quitas na desktop, pa opet ucitas igru i opet imaju 750 novcica. Prilicno brzo to ide jer se igra brzo ucitava. Naravno ako to ne smatras cheatanjem jer vidim da mnogi ne zele cak ni fast travel koristiti a ja ga koristim bas za brzinski odlazak kod trgovaca i istovar (prodaju) skupljenih stvari.

15 godina
neaktivan

Evo napokon je i prvi Giant pao. Iznenađen sam kako sam ga lako sredio. Samo ga je moja službenica obvukla a ja sam ga smlavio batom..

Trebalo je 5-6 udaraca i mogao se pozdravit sa životom. :)

btw. nisam počeo razvijati smithing u početku, dal da počnem sada i jeli to dosta bitno?

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kada uzimate screenshotove, da li koristite konzolu i naredbu tm? Ako da, da li vam se igra smrzava?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj lik :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 16:01 (Diavol).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Taman mislio na forum pitati što treba staviti da bi se aktivirao neki mehanizam kod Alftand Cathedral, a onda pročitam da je to main quest related ruin.  Dali će mi to utjecati na main quest ili neće ( mislim to što sam ju počistio sada )?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina

Instiram nove drajvere za graficku, ne trza vise i imam  5 vise fps u igri al mi tab ne radi pa nemogu ni iz jednog razgovora izidi :SSSSSSSS

Jel se to samo  meni desava ili neko jos ima taj problem ?

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 16:20 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Instiram nove drajvere za graficku, ne trza vise i imam  5 vise fps u igri al mi tab ne radi pa nemogu ni iz jednog razgovora izidi :SSSSSSSS

Jel se to samo  meni desava ili neko jos ima taj problem ?

Ista stvar...tab ne radi iako u controls pise da je pod tabom namjesteno.

Priceko 30 sec i proradila nezz koji k.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice