The Crew

poruka: 693
|
čitano: 105.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Crew
el pistlero123 kaže...
Gdje se najlakše podiže level za dirt i raid spec, jer nemam dovoljno brzine za onaj speed run na saltu

Kao i za sve ostale, Summiti i pripadajući Qualifieri su najbrži i najefikasniji način dizanja levela, no za to ti treba Wild Run DLC. 

Bez Wild Runa, imaš Speed skill 26 i Jump skill 39, ja sam na ta dva digao dosta levela - Speed skill je efikasniji, daje više performance dijelova, Jump skill daje više vizualnih dijelova, al Jump skill traje daleko kraće.

el pistlero123 kaže...
el pistlero123 kaže...
Gdje se najlakše podiže level za dirt i raid spec, jer nemam dovoljno brzine za onaj speed run na saltu

Jel zna neko ovo? I da zar stvarno nema matte crne boje?

Ima mat crne boje, naravno, samo ju treba prvo kupiti. ;) 

el pistlero123 kaže...
SimeKZ kaže...
el pistlero123 kaže...
el pistlero123 kaže...

Jel zna neko ovo? I da zar stvarno nema matte crne boje?

Na dirt i raid utrkama... ne kuzim pitanja hebote. 

Kako nema matt ? Ima matt svih mogucih boja.

pa da na utrkama al za to mi treba 3 godine dok recimo za S,P,C spec ide onaj speed run na saltu. Nema matt crne (barem kod mene), dok svih drugih ima.

Možeš Speed skill na Flatsima i s Dirt i Raid spec autom odvoziti, apsolutno bez problema - samo ti treba dovoljno visok level auta, nećeš s npr. Raid Hummerom lvl749 stići doći do Platinum dijelova.

macgyver 53 kaže...

Svi dijelovi na R34 su mi lvl 50 platinum ali auto mi je lvl 1267 jel ga moguce dogurat do 1299?

Naravno. Kupi Perkove u HQu, bez njih nije moguće doći do 1299.

macgyver 53 kaže...

jel se isplati kupit SLR sad kad je na popustu za 100k crew coinsa?

Ne. Nikad se ne isplati potrošiti CC na auto, možeš ga kupiti i za Buckse.

Usput, Merc SLR je bezveze auto.

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2016 10:25 (elkarrde).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Meni jedino pada na pamet da su zbog nadolazećeg CAU kad će max level biti 1399 možda promijenili način izračuna levela.

Moraću upaliti igru da vidim moje postojeće lvl1299 aute i kako je kod njih.

Možda elkarrde može potvrditi da se level smanjio?

Nije se niš smanjilo, lvl1299 je trenutno maksimum, kao što je i bio oduvijek.

No, bez Perkova nije ni moguće doći do 1299, isto kako i bez perkova Level 40 part pack (dakle, svježe kupljen Level 40 spec - sve Bronze dijelovi) ne daje auto levela 749.

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
15 godina
Dex.pwn kaže...
Jel se meni čini ili kod mijenjanja brzina(sekvencijalni) ima lag? Ja pritisnem dva puta downshift, a on meni spusti jednom brzinu.

primjetio i ja...ali nisam jedino skuzio dal ja ocu presaltat u manju prerano, pa auto kao nece ic radi toga da ne ude u blokadu...moram malo bolje istestirati

11 godina
neaktivan
The Crew

Zašto na nekim utrkama mi odabere stock auto, npr. imam ford focus nabrijan on mi uzme stock verziju... Jel to ima veze sa levelima auta/utrke ili ?

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Crew

Ok hvala, budem probao ovo s perkovima. Stigo MX-5 u kolekciju

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Crew

kupim bmw zbog circuit , i sad kad sam ga probao da vidim kako izgleda na perf , dodje mi da steram laferari da skuplja prasinu a da bmw koristim kao main ...

nikako da nadjem neki lijepi raid auto , jedini lijepi mi je vw touareg i taj se plaća -.-

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2016 1:01 (TheVeky).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Super izgleda MX-5, al na žalost, u PvPu nije kompetentan u niti jednom specu.

No, super je za obavljati misije, dizati game completion level, i gušt.

Btw, ja svoj MX-5 dobio na zadnjem Summitu. :)

TheVeky kaže...

kupim bmw zbog circuit , i sad kad sam ga probao da vidim kako izgleda na perf , dodje mi da steram laferari da skuplja prasinu a da bmw koristim kao main ...

nikako da nadjem neki lijepi raid auto , jedini lijepi mi je vw touareg i taj se plaća -.-

I opet, isto kao i s MX-5, u PvPu taj BMW M4 nije kompetentan ni kao Circuit, ni kao Perf auto. Fora izgleda, al da je neka najveća sreća - baš i nije. Za besplatan auto - odličan (bio je nagrada jednog od Summita).

Kaj se Raid auta tiče, Mustang je dobar izbor, ljudi se kunu da je najbolji. Touareg u Raid specu je zapravo Dakar Touareg, fora izgleda, i dosta je dobar auto, no da se isplati iskeširati živu lovu za auto sa svega par specova - baš i ne.

Dugo dugo sam vozio Raid Raptora, no osobno preferiram Raid Hummera - jedini ima diesel grunt, usput je najteži, pa je i najmanje bouncy. RUF 3400K je dobar izbor, Mini Countryman All4 je isto dobar jednom kad dođe na lvl1299 - iznimno je brz kad uđe u slipstream suigrača. Raid spec BMW GS1200R je isto jako dobar, no pati od problema nedostatka težine, pa ga je bitch za kontrolirati u nekim utrkama, no zato je za Summit/Qualifier stuntse najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2016 10:26 (elkarrde).
12 godina
elkarrde kaže...
macgyver 53 kaže...

Super izgleda MX-5, al na žalost, u PvPu nije kompetentan u niti jednom specu.

No, super je za obavljati misije, dizati game completion level, i gušt.

Btw, ja svoj MX-5 dobio na zadnjem Summitu. :)

Zbog gušta sam ga samo i kupio

EDIT: Moze jos preporuka nekog Dirt auta?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2016 12:58 (macgyver 53).
17 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Moze jos preporuka nekog Dirt auta?

Skyline.

Alternative: Focus, Mini Cooper, RUF 3400K.

Još alternativa: RUF RT35, Raptor, Cherokee.

RUF RT35 je navodno jedan od najboljih, al meni nije nešto posebno drag - opako je brz, ali je i vrlo nervozan.

Camaro SS, Raptor, Cherokee - isto brzi, ali i plešu. Ne ko RT35, doduše.

Dugo sam vozio Camara i Skylinea, u jednom trenu sam prešao na Minija, i nikad nisam požalio, u PvPu je fantastičan. U story misijama, i zapravo svemu ostalom kaj nije PvP je tak potpuno svejedno koji je auto, sa svakim se da završiti misija bez ikakvih problema.

14 godina
neaktivan
The Crew

Zna li netko zasto nemogu nikako dobit platinum djelove lvl 50, dobivam samo lvl 35 max, dali je mozda u perkovima stvar, mada mi je dosta toga popunjeno ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2016 15:34 (Daka96).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daka96 kaže...

Zna li netko zasto nemogu nikako dobit platinum djelove lvl 50, dobivam samo lvl 35 max, dali je mozda u perkovima stvar, mada mi je dosta toga popunjeno ?

Platinum ti obično baca dijelove do par levela jače od onoga kaj trenutno imaš. Tak da nije u perkovima, već nisi dovoljno visokog levela da bi ti igra udostojila dati lvl 50 dijelove.

Odi na West coast, vozi skillove, sakupljaj Gold dijelove, tempiraj tak da ne prebaciš u Platinum, tako da idući put kad uđeš u Platinum, imaš podlogu Gold level dijelova.

17 godina
neaktivan
The Crew

Bikez!

Perf Indian u Miamiju, Circuit Kawasaki H2R Ninja na ovomjesečnom Summitu.

2 0 hvala 0
15 godina
The Crew

kamo se nalazi taj summit? pise mi u meniju da ga prvo trebam nac, pa da se onda mogu teleportirati tamo...

i btw. ta opcija je samo na wild crew ili ima i na obicnom?

meni jos uvijek nije jasno sta mi skinulo preko uplaya...kad udem u igru mi pise wild crew pored opcija, continue i to, udem i onda mi pise za taj summit dogadaj i to...a kako sam skuzio on je samo na wild crew? i kako sam skuzio ubisoft je dijelio samo obicnu verziju, a ne w.c.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

kamo se nalazi taj summit? pise mi u meniju da ga prvo trebam nac, pa da se onda mogu teleportirati tamo...

i btw. ta opcija je samo na wild crew ili ima i na obicnom?

meni jos uvijek nije jasno sta mi skinulo preko uplaya...kad udem u igru mi pise wild crew pored opcija, continue i to, udem i onda mi pise za taj summit dogadaj i to...a kako sam skuzio on je samo na wild crew? i kako sam skuzio ubisoft je dijelio samo obicnu verziju, a ne w.c.?

Summiti se održavaju na Boneville Salt Flatsima, malo sjevernije od same staze, i pripadajućeg Speed skilla, krajem svakog mjeseca, i traju 6 dana.

Da bi mogao uopće pristupiti Summitima, i njihovim Qualifierima, moraš imati Wild Run DLC, bez DLCa ništa ni od Qualifiera, ni od Summita, ni od motora, ni od extreme specova - Drift, Drag i Monster.

Ako si skinuo trenutno free igru, s Uplaya, dobio si samo base-game, The Crew. Svi ostali DLCovi se i dalje regularno plaćaju, naravno - pa nisu blesavi dati sve for free, za igru koja nije end-of-life.

14 godina
odjavljen
elkarrde kaže...

Bikez!

Taj daskboard na četvrtoj fotki je od H2R-a?

Ako je, nek si dizajneri opizne šamarčinu sami sebi.

@Jel netko zna kako mogu napraviti custom tablice?

17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
elkarrde kaže...

Bikez!

Taj daskboard na četvrtoj fotki je od H2R-a?

Ako je, nek si dizajneri opizne šamarčinu sami sebi.

@Jel netko zna kako mogu napraviti custom tablice?

Da, dashboard je od Circuit spec H2Ra. Nemam pojma kakav je originalni, al ono, imaju slobode raditi takve stvari, ovo je Circuit spec verzija, a ne serijski H2R, jel.

Niti jedan Circuit auto nema standardni dashboard, svi imaju ovakve, digitalne, ako se dobro sjećam.

Custom tablice? Kaj misliš pod "custom"? Ako misliš staviti svoj tekst - zaboravi, nije moguće.

Ako misliš na tablice drugačije od onoga kaj ti je igra po difultu stavila, odi u HQ, Visual customization, promjeni tablice, imaš standardne i one koje osvojiš kroz igru.

12 godina
The Crew

Track day BRO! Bas mi je fora Miata dosta je zabavna za vozit posto na HyperSport opciji lijepo plese u zavojima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Jel ima ZX10R?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

No, to je dashboard standardnog, serijskog H2Ra. Ovo je Circuit-spec H2R, nije serijski. Po meni - perfectly legit.

Uostalom, niti jedan track-prepared auto u stvarnom životu, s aftermarket ECUom, ne koristi serijske dashboardove, već upravo ovakve, digitalne. I opet - perfectly legit, nemam prigovora.

Dex.pwn kaže...
Jel ima ZX10R?

Nope.

Odi do Bike dealera, pogledaj kaj ima - tamo su svi motori koji su dostupni u igri.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2016 14:09 (elkarrde).
12 godina
The Crew

Malo sam rusio rekorde na salt flatsima DrNasty je sljedeci

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
macgyver 53 kaže...

Malo sam rusio rekorde na salt flatsima DrNasty je sljedeci

Good luck with that :)

To je stock Agera pri 420 km/h :D

Pozivam vas sve da probate srušiti taj rekord a da niste u drag spec autu ;)

12 godina
The Crew

Challenge accepted samo mi tvoj ghost nije jasan negdje je lijevo daleko uopce ga ne vidim samo se ime vidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Crew

Jel vam radi igra? Sad pokusam uc i nece mi ucitat tamo kod glavnog izbornika, izbaci error 0_35

EDIT: Radi sad

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2016 22:28 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Crew

Ima li tko brzi? Također sam vozio stock Ageru ali sutra ju sređujem da jos malo ucvrstim rekord

Ups... tek sam sad skuzio da imam tri posta za redom

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 2:23 (macgyver 53).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
macgyver 53 kaže...

Ima li tko brzi? Također sam vozio stock Ageru ali sutra ju sređujem da jos malo ucvrstim rekord

Vidio si kuda se vozi :D

Na toj ruti najviše smetaju oni čunjevi, spuste brzinu i do 10kmh a udariš barem 2. Uz perfect run (da nanišaniš), možeš proći i brže.

Btw ne možeš srediti ageru, P-spec agera ima top speed 340kmh. :) Drži se stock Agere i probaj napraviti perfect run.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 8:05 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Ima, ja. Značajno sam brži od DrNastyja, nema teoretske šanse da me stigneš tak skoro. ;)

Sretno sa sređivanjem Agere, Fullstock auto ne možeš sređivati, Perf Agera je značajno sporija od Fullstock verzije.

14 godina
odjavljen
macgyver 53 kaže...

Ups... tek sam sad skuzio da imam tri posta za redom

Automatik, ili šaltač?

@Inače, imam jedan problem koji mi ide na živce. Znači frend kad mi pošalje zahtjev za crew, ja ga prihvatim, i nakon toga mi izbaci da se ne mogu pridružiti crewu. Također, ja njega ne vidim na mapi, a on mene vidi, kad dođe na to mjesto, vidi me na mapi(kad pritisne slovo M), ali me ne vidi u prostoru. Ja vidim svega pet-šest igrača, i to je to. Svoje frendove vidim jedino na listama.

17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

@Inače, imam jedan problem koji mi ide na živce. Znači frend kad mi pošalje zahtjev za crew, ja ga prihvatim, i nakon toga mi izbaci da se ne mogu pridružiti crewu. Također, ja njega ne vidim na mapi, a on mene vidi, kad dođe na to mjesto, vidi me na mapi(kad pritisne slovo M), ali me ne vidi u prostoru. Ja vidim svega pet-šest igrača, i to je to. Svoje frendove vidim jedino na listama.

Odi u HQ, izađi van, ponovi par puta dok se ne nađete svi na istom instanceu.

14 godina
odjavljen

I tako svaki put moram? Lol....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice