molim vas ako neko zna neku igru prezivljavanje npr.. da par dljudi bude na nekom otoku ili necem i onda gradis svoje selo dobivas ljude itd...uglavnom prezivljavas! :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stranded 2, igra je free i razvojni tim se sastoji od jednog čovjeka.
Nasučeš se na pusti otok i pokušavaš preživjeti.
Nema na čemu.
ma trazim samo surival ne horrori da npr nasukas se na otkok gradis si kuce razis hranu itd
probat cu tu
imali jos neko nekih igrica?
ovo lost gledo sam na youtubu nimije bas neka keni avion se suri nekuzim sta se radi u njoj :D
lol ovo standard igra ima 12 mb :D
de neku bolju :D
ili moze neka igra kao simcity gdje gradis svoj grad itd..?
bilokoji od anno serijala,ja sad igram anno 1404
koji anno je najbolji?
Notrium - preživljavanje na vanzemaljskom planetu
- You have crash-landed on planet Notrium. Your food supplies are running low, a pack of predatory aliens have got your scent. There are no more bullets for your pistol, your only weapon a handful of rocks. The night is coming, and you are desperately looking for wood to make a fire. Notrium is a game of survival.
Schiffbruch - nakon brodoloma treba preživjeti na tropskom otoku
- The game deals with a shipwreck. You are stranded on a lonely island and have to survive. To do this, you’ll have to explore the island, search for food, build housing, and try to attract attention so that you’ll be found.
Igrao sam ih pred par godina - nisu loše - dok za Stranded nisam čuo, ali ću isprobati.
eo upravo sam gledo anno 1701 trailer igra je pre zakon po trailru moram si je sto prije nabavit :)
koji anno je najbolji?
pa anno 1404 je najnoviji...ostale nisam igrao ali ako su svi ko ovaj onda su svi super
kako je najnoviji kada ima anno 1701 upravo sam ga skinio imas 1404 15,1 1601 i sada 1701 naci 1404 je najstariji :D
aha ok onda :D
jel moze anno 1404 na moj komp?
http://img509.imageshack.us/img509/9561/15547160.jpg
graficka 256 mb
1701 radi bez problema
kako je najnoviji kada ima anno 1701 upravo sam ga skinio imas 1404 15,1 1601 i sada 1701 naci 1404 je najstariji :D
O majko nerotkinjo :D
lol, a i moram reci da ovo sto je on napisao nije bas najbistrije. :P
lol, a i moram reci da ovo sto je on napisao nije bas najbistrije. :P
lolčina, majko nerotkinjo - hahahahahaha
Dobro nebi sad trebali spamat ili ic u offtopic, presao sam ovaj stranded 2 i nije losa ali je i lagana. Isplati se barem probati.