Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 720.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

špzdrav ekipa ... od kud preporuččujete da skinem sc2 znači di bi bilo najstabilnije i brže..sa njihove str ovaj downloader me zaj***** staqvim ono prek noči i dižem se ujutro i vidim da je error neki bacio te da krenem skinem downloader ispočetka -.- 

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Starcraft 2
teo7 kaže...

špzdrav ekipa ... od kud preporuččujete da skinem sc2 znači di bi bilo najstabilnije i brže..sa njihove str ovaj downloader me zaj***** staqvim ono prek noči i dižem se ujutro i vidim da je error neki bacio te da krenem skinem downloader ispočetka -.- 

Njihov downloader je najbolji. Isključi p2p opciju pod settings. Ja sam ga par puta skidao i uvjek max brzina bez problema.

Možda ako ištekaš komp kad skida se dogodi error, ali inače nema problema{#}

16 godina
neaktivan
acca kaže...
teo7 kaže...

Njihov downloader je najbolji. Isključi p2p opciju pod settings. Ja sam ga par puta skidao i uvjek max brzina bez problema.

ak isključim p2p onda mi je dl 0 xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 20:30 (teo7).
16 godina
teo7 kaže...
acca kaže...
teo7 kaže...

ček malo 

16 godina
neaktivan
acca kaže...
teo7 kaže...
acca kaže...
teo7 kaže...

ček malo 

prob rješen ;) nego da i tu napišem ak netko prodaje sc2 acc/key neka mi se slobodno obrati na pp ... ili mogu ponudit mw3  eng  steam acc 80lvl za key ili acc sa nick change-om ...ili može dota 2 invite za key/acc (sa/bez nc-a)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 20:46 (teo7).
13 godina
protjeran

btw sto je ovo custom mapa?  kako se zove https://www.youtube.com/watch?v=oh4cV500I7Y&feature=g-u&context=G21786a8FUAAAAAAAAAA  ?

www.mmo-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 14:12 (Bejtman).
16 godina
Bejtman kaže...

btw sto je ovo custom mapa?  kako se zove https://www.youtube.com/watch?v=oh4cV500I7Y&feature=g-u&context=G21786a8FUAAAAAAAAAA  ?

Monobattles... kak naslov kaže

svatko može raditi samo jednu vrstu unita koju odabere na početku

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 15:22 (acca).
13 godina
protjeran

monobattles je lik snimao video kad je uvijek igrao 4v4 valjda je i zato naziv, ali kako se zove ovaj "mod"? kad odaberu samo 1 vrstu

www.mmo-balkan.com
16 godina
Bejtman kaže...

monobattles je lik snimao video kad je uvijek igrao 4v4 valjda je i zato naziv, ali kako se zove ovaj "mod"? kad odaberu samo 1 vrstu

Pa taj mod je day9 monobattles.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
xxxxx kaže...
Bejtman kaže...

Pa taj mod je day9monobattles.

14 godina
neaktivan
Starcraft 2

pozdrav

dali ima neko kakav link za sc2 gdje pise kako najbolje se razviti i taktike  te ostale stvari o sc2

igram offline proti kompa , do sada nemogu dobiti nikako very hard and insane mod, pa kada budem njih dobivao onda planiram online

moze te mi poslat u PM ili ovdje linka

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

pozdrav

dali ima neko kakav link za sc2 gdje pise kako najbolje se razviti i taktike  te ostale stvari o sc2

igram offline proti kompa , do sada nemogu dobiti nikako very hard and insane mod, pa kada budem njih dobivao onda planiram online

moze te mi poslat u PM ili ovdje linka

hvala

ja nisam mogao do prije par dana,nakom par lekcija od mate87 i tomeyoda razvalim na very hard

16 godina
acca kaže...
xxxxx kaže...
Bejtman kaže...

Pa taj mod je day9monobattles.

Ovisi na koju custom igru naletiš, neke imaju u imenu i day9, a neke su samo team monobattles.

14 godina

https://www.youtube.com/playlist?list=PL0B7058D9D46661D1&feature=plcp

Evo, jedan forumaš je postao prije mene. Imaš tutoriale za zerga i protossa(4 videa), a sad radi i za terrana(1 video za sad).

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
Keops kaže...

https://www.youtube.com/playlist?list=PL0B7058D9D46661D1&feature=plcp

Evo, jedan forumaš je postao prije mene. Imaš tutoriale za zerga i protossa(4 videa), a sad radi i za terrana(1 video za sad).

dapollo, on i biskvit mi pokvare turnire kad ih moram slušati :(

I analize zna lik ono totalno fajlati :D

14 godina

Ne znam, ne kužim se baš i još mi nisu pokvarili turnire. Jedini caster kojeg ne podnosim je onaj rotterdam sakati.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
Starcraft 2

Oni su casteri za široku publiku, cilj im je da naprave igre uzbudljive, nisu tu da u dubinu raspravljaju strategije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

kada imam veliku grupu razliciti mobova u pod npr. 1  dali ih mogu razdvajat sa nekom tipkom tako da samo kontroliram sa njima a da su oni jos pod grupom 1. nemislim na tab jer kad stisnem tab ostanu svi pod kontrolom

znaci zelim izdvojint jednu rasu iz grupe tako da kontroliram samo sa njom ,a da je ona pod grupom 1

Zanjima me pod koje kontrole vi stavljate svoju vojsku te zgrade( kod mene uglavnom 1 vojska,2 radnik,3 tvornice za prozvdit ratnike,4glavna zgrada te jos nesto ubacim ako mi zatreba)

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

kada imam veliku grupu razliciti mobova u pod npr. 1   dali ih mogu razdvajat sa nekom tipkom tako da samo kontroliram sa njima a da su oni jos pod grupom 1. nemislim na tab jer kad stisnem tab ostanu svi pod kontrolom

znaci zelim izdvojint jednu rasu iz grupe tako da kontroliram samo sa njom ,a da je ona pod grupom 1

Zanjima me pod koje kontrole vi stavljate svoju vojsku te zgrade( kod mene uglavnom 1 vojska,2 radnik,3 tvornice za prozvdit ratnike,4glavna zgrada te jos nesto ubacim ako mi zatreba)

hvala

Možeš odabrati jedan tip jedinica duplim klikom na jedinicu, ili ctrl + klik. Ostali onda neće biti selektirani, ako sam dobro skužio što pitaš  {#}

Kod mene su kontrolne grupe ovako:

Toss: 1-3 vojska (eventualno 3 za stargate), 4 robo, 5 nexus, 6 forge, obs bindan po potrebi

Zerg: 1-3 vojska, 4 kraljice, 5 hatchery

Terran:1-2 vojska, 3-barake, 4-starport, 5 cc, 6-factory

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 23:50 (mata_87).
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

znao sam za dubli klik ali za ctrl +klik nisam 

thx

bas sam malo gledao kada da drzim ljevu ruku na tipkovnici, ince sam uvjek palac ima na ctrl i onda pritiskao broj kod kojeg zelim staviti ,sta je dosta tesko, iskrvim cijelu ruku ako zelim na velik broj stavit(ostalo mi je iz hon-a i dote gdje je broj jedan ili 2 potreban samo :))

sad se pokusam naviknut da drzim mali prst na ctrl :)

imate vi neke treko ve sa prstima ? :)))

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 0:06 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...
xxxxx kaže...
Tomo Yoda kaže...

naravno:

u Algoritmu je cijena SC II još uvijek 450 kn! oO

na game.co.uk je 254 kn plus cca 50 kn dostava,,,

a još ako si skupio koji bod,,, ;)

450kn je još i jeftino, gledaj ovo.

{#}

{#}

I vrijedi svake kune! ^^ 

LOL...

na game.co.uk cijena dakle preko 300 kuna....

a jedna naša trgovina iz Hrvatske ima cijenu od 299 kuna za SC2 !? i besplatna dostava za cijelu Hr......ovo prvi put da sam doživio da je nešto jeftinije ovdje nego vani... {#}

evo linka! valjda nekome i pomogne! ja sebi kupio prije par dana

http://www.infomark.hr/PC%20Igre/135/Starcraft%202:%20Wings%20of%20Liberty%20PCx56#naslov

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 0:19 (alan_poh).
14 godina

Ja ctrl stišćem sa malim prstom, ali u zadnje vrijeme pokušavam sve više sa ovim djelom gdje se spaja mali prst sa rukom. Tu mi taman dođe ctrl :D.

14 godina
Starcraft 2

Bok svima(Opet), ako hoce netko mijenjam BF3 standard i SW:TOR Deluxe sa 4 lika od lvl 0 do 30 :P za detalje PP trazim ne koristen starcraft 2 key! 

LP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XVII Mini kaže...

Bok svima(Opet), ako hoce netko mijenjam BF3 standard i SW:TOR Deluxe sa 4 lika od lvl 0 do 30 :P za detalje PP trazim ne koristen starcraft 2 key! 

LP.

dream on... kolika je šansa da nađeš nekoga s neiskorištenim keyem? {#}

14 godina
acca kaže...
XVII Mini kaže...

LP.

dream on... kolika je šansa da nađeš nekoga s neiskorištenim keyem? {#}

Da to i je problem, ali na originu je puna veca vrijednost pa ono, ako netko hoce neka mi se javi!

14 godina
neaktivan
Starcraft 2

evo ja dajem 100kn za starcraft 2 + dota2 beta key(korišten oko 70 partija odigrano)

nije mi bitino dali je acc korišten ili nov

igrao sam do sada samo protiv kompa crackani sc2 ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

Zanimljivo kako marinci ulaze u medievaca odjednom, a izlaze lagano 1 po 1.

Tu bi moglo terrana nerfati(da i u ulaze u medievaca 1 po 1), ali onda bi ipak zerg bio prejak(i sad je), jer kako smo vidjeli kod polta late game-ove protiv zerga dobiva na marine dropove.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

Tu bi moglo terrana nerfati(da i u ulaze u medievaca 1 po 1), ali onda bi ipak zerg bio prejak(i sad je), jer kako smo vidjeli kod polta late game-ove protiv zerga dobiva na marine dropove.

protiv koga je zerg prejak?evo mma ih melje jednog po jednog 3-0,teran ftw{#}

16 godina
Trabant601 kaže...
Keops kaže...

protiv koga je zerg prejak?evo mma ih melje jednog po jednog 3-0,teran ftw{#}

huh u zadnjih par mjeseca zergovi su najuspješniji u pro sceni

13 godina
neaktivan
Starcraft 2

pa evo sad gledam iem,nema vise ni jednog zerga upolufinalu,svi ispali relativno rano..

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice