Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 855.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
odjavljen
Re: Star Citizen
Santana kaže...

Bas se u takvim igrama loadscreen da dobro zamaskirat. 

Kako to misliš? 

Nope.
10 godina
ZujoVg kaže...

Endymon ne isplati ti se prepucavati sa njima......samo znaj da ima još nas backera koji nismo ni nećemo tražiti refund i nadamo se da će igra izaći

pratim ovaj forum i puno češće čitam nego što pišem i ako odeš 100 stranica iza vidit ćeš da jedna te ista ekipa pljuje projekt veli da je prevara, p2w , scam i slično..... na svaki comment dade ili pizva imaš 55 comentara dežurnih dušebrižnika 

igra je u razvoju i momentalno je vani alpha izvedba igre i čeka se update nove verzije alphe...da li će igra izaći u konačnici u prodaju i kada ako uopće izadje je jako upitno tako da se fino pozdravi sa svojom lovom i nadaš se ak bude bude ak ne ne

ljudi shvaćam i vas koji vjerujete da ova igra neće izaći al ok to ste već rekli ne morate na svaki optimistični post popljuvati pisca tog posta

Ako tebe ne smeta da netko kome si dao/donirao/investirao/posudio/štogod novac laže, mulja i krši dana obećanja, ne smeta ni mene. Tvoj je novac.

Svoj novac sam dobio nazad, iako bi mi bilo puno draže da sam dobio igru koju sam podržao svojim novcem.

Ono što me trenutno drži na SC temi je promatranje ljudske gluposti na djelu i povremeno podbadanje SC vjernika.

17 godina
Znaci nemas pametnijeg posla u zivotu nego promatrati ljudsku glupost i podbadati SC "vjernike" na Bug forumu?
Seems legit...
10 godina
Star Citizen

Nope. Jel te to možda smeta?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Garro kaže...
ZujoVg kaže...

Endymon ne isplati ti se prepucavati sa njima......samo znaj da ima još nas backera koji nismo ni nećemo tražiti refund i nadamo se da će igra izaći

pratim ovaj forum i puno češće čitam nego što pišem i ako odeš 100 stranica iza vidit ćeš da jedna te ista ekipa pljuje projekt veli da je prevara, p2w , scam i slično..... na svaki comment dade ili pizva imaš 55 comentara dežurnih dušebrižnika 

igra je u razvoju i momentalno je vani alpha izvedba igre i čeka se update nove verzije alphe...da li će igra izaći u konačnici u prodaju i kada ako uopće izadje je jako upitno tako da se fino pozdravi sa svojom lovom i nadaš se ak bude bude ak ne ne

ljudi shvaćam i vas koji vjerujete da ova igra neće izaći al ok to ste već rekli ne morate na svaki optimistični post popljuvati pisca tog posta

Ako tebe ne smeta da netko kome si dao/donirao/investirao/posudio/štogod novac laže, mulja i krši dana obećanja, ne smeta ni mene. Tvoj je novac.

Svoj novac sam dobio nazad, iako bi mi bilo puno draže da sam dobio igru koju sam podržao svojim novcem.

Ono što me trenutno drži na SC temi je promatranje ljudske gluposti na djelu i povremeno podbadanje SC vjernika.

Vidi tko čita mogao je već pročitati ili naslutiti u tvojih barem 10 postova da si refundao i dobio lovu nazad i da misliš da lažu muljaju i varaju u CIG-u i to već i ptičice na grani znaju da misliš i non stop pišeš...... i ponavljate se i dosadni ste više

ovaj topic se može svesti na par tipova ljudi

(garro,hal,rhodin,krešimir 4) mrze i pljuju sve što CIG objavi....makar objavili slučajno umjesto teksta i samo slovo A opet bi i to popljuvali..... najsličniji ste mi tipu ljudi koji misle DA BOG DA SUSEDU CRKNE KRAVA....... vjerovatno i jeste takvi tipovi ljudi

(tonči) čovjek kojeg je zanimljivo pročitati iako je pesimističan oko izlaska star citizena i smatra da nisu ništa novo u sc izmislili i zbog feature creepa nevjeruje da če to ikad implementirati u igru (do sada je u puno slučajeva bio u pravu)

(pizvo) slično kao i tonči samo optimista i zbog puno informacija kojim raspolaže optužen da je na platnoj listi CIG-a

(dado) bolesni optimista i vjeruje šta god onaj bolesnik chris roberts isere ( dado drag si mi al prenaivan si....posjeti malo doktora nije ti to normalno)

eto svi koji su novi na topicu u skladu s ovim što sam napisao takav tip postova mogu i očekivati od ljudi koji su takav tpic i napisali...... ko misli da sam pogriješio slobodno nek misli da jesam :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 14:45 (ZujoVg).
10 godina
protjeran

Ti ces meni govorit sto ja radim. Ulozio sam lovu, promovirao igru samo tako, otvorio balkansku sc stranicu sve sam radio da bi prikupio sto vise balkanaca da podrzi razvitak ove igre i na kraju se razocarao kao i mnogi.

Ako netko rece da je igra p2w i ti u to ne vjerujes, odes vidit kickstarter i sluzbeni sajt i uvjeris se da je p2w i onda dodes ovdje i govoris kako nije p2w samo zato jer neznas sto znaci p2w kako ce te ljudi shvacati ozbiljno? Kako ce star citizen shvacati ozbiljno kad pogledaju sto robert radi? Zamisli ti to, prikupe 1 000 000 $ dolara i daju "nam" ribicu, onda jos 1 000 000 $ akvarij, pa opet 1 000 000 $ sugaman/rucnik, mi smo dobili za 3 000 000 $ 3 stvari koje su vjerujem napravili u 2 sata i to stvari koje neces ni obadat kada budes "igrao" "igru".

Umjesto da kakis ovdje tko sto govori prvo pogledaj sebe pa napisi post novim ljudima ovdje sto si ti sve rekao, a sto robert, stavi datume kada ste sto pisali ti i robert pa objasni ljudima zasto igra jos nije izasla, zasto je prekrseno toliko obecanja itd. Ne mozes, jer zivis u nekom zatvorenom svijetu. Najlakse je govorit tko sto govori, a koliko ima istine u tome to nista..

13 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

Ti ces meni govorit sto ja radim. Ulozio sam lovu, promovirao igru samo tako, otvorio balkansku sc stranicu sve sam radio da bi prikupio sto vise balkanaca da podrzi razvitak ove igre i na kraju se razocarao kao i mnogi.

Ako netko rece da je igra p2w i ti u to ne vjerujes, odes vidit kickstarter i sluzbeni sajt i uvjeris se da je p2w i onda dodes ovdje i govoris kako nije p2w samo zato jer neznas sto znaci p2w kako ce te ljudi shvacati ozbiljno? Kako ce star citizen shvacati ozbiljno kad pogledaju sto robert radi? Zamisli ti to, prikupe 1 000 000 $ dolara i daju "nam" ribicu, onda jos 1 000 000 $ akvarij, pa opet 1 000 000 $ sugaman/rucnik, mi smo dobili za 3 000 000 $ 3 stvari koje su vjerujem napravili u 2 sata i to stvari koje neces ni obadat kada budes "igrao" "igru".

Umjesto da kakis ovdje tko sto govori prvo pogledaj sebe pa napisi post novim ljudima ovdje sto si ti sve rekao, a sto robert, stavi datume kada ste sto pisali ti i robert pa objasni ljudima zasto igra jos nije izasla, zasto je prekrseno toliko obecanja itd. Ne mozes, jer zivis u nekom zatvorenom svijetu. Najlakse je govorit tko sto govori, a koliko ima istine u tome to nista..

opet kmečiš

nek slobodno pogledaju šta sam napisao od početka teme do sada...... ne smatram da je p2w ak možeš nagrindat nešto za xx sati igranja ili za novce kupiti odmah... naravno ak je to srazmjerno

i moji se topici razlikuju od starta kad sam počeo pratiti temu kad sam bio sličniji dadi i sada kada sam već razočaran u brzinu razvoja

da li vjerujem da će ikada igra izaći....nada još uvijek kod mene postoji ali ni slučajno ne mogu pogoditi ni godinu kada bi se to moglo dogoditi i već sam kompjuter preorijentirao na rudarenje dok ne izadje neki od naslova koji čekam

mimo što sam uložio u starter pack 45 usd...... prije dvije godine sam kupio nadogradnju mustanga i superhornet LTI tak da sam oko 250 dolara dao robertsu ukupno (iskreno sada nakon dvije godine se osjećam kao debil)

ali opet to je moja odluka i ja sam dao te novce za razvoj i smatram da nemam pravo na njih iako mi pravila daju to pravo da tražim.....ali time smatram pridonosim bankrotu ciga i propasti igre sigurno a u tome ne želim sudjelovati

kad sam već dao to je za mene potrošeno i zbogom s tim

al to je ništa naspram konfiguracije u koju sam uložio 2500 - 3000 eura da bi mogao na super fpsu igrati igru kad izadje

da li ću zaigrati i probati 3.0 kad izađe....sigurno hoću

e sad ako se osjećaš uvrijeđenim slobodno se osjećaj ali kako prozivaš da pogledaju moje postove ja pozivam da izbroje tvoje postove i moje pa ćeš vidit da spamaš lagano i ti i tebi slični

17 godina
neaktivan
ZujoVg kaže...
(dado) bolesni optimista i vjeruje šta god onaj bolesnik chris roberts isere ( dado drag si mi al prenaivan si....posjeti malo doktora nije ti to normalno)

Ovaj tvoj komentar moje aktivnosti u ovoj temi je isto tako zabrinjavajuć jer donosiš neke zaključke o meni na osnovi vlastitog mišljenja o projektu (što je opet vrlo pristrano, ali ti bar ja oko toga neću prigovarati, niti te vrijeđati jer znam da svatko ima pravo na svoje mišljenje). Da sam zagovornik nečega što ti, opet subjektivno, odobravaš, onda sigurno ne bi tako komentirao.

Jel ti ikad palo na pamet da nekada čisto lupam kontru ovima iz prve skupine koju si naveo? 

Ne u svakom postu, ali bar 50% vremena.. inače linkam najave, novosti, art itd.

Za razliku od 'bolesnih' optimista/pesimista/hatera/fanboyeva ja sam premalo aktivan na ovoj temi i postovi su mi uglavnom vezani za SC a ne druge forumaše :) 

Sve u svemu nastavljam se zabavljati lurk-ajući ovu temu s vremena na vrijeme ;) 

Lijep pozdrav ;)
10 godina
protjeran
ZujoVg kaže...
ne smatram da je p2w ak možeš nagrindat nešto za xx sati igranja ili za novce kupiti odmah... naravno ak je to srazmjerno

Spamam jer pricam o igri^^ Zatvoren svijet, shvatite ga.

A, sada o tvome p2w komentaru:

1. Ne smatras da je p2w ako nesto mozes nagrindat za XX sati

2. Ne smatras da je p2w ako za novce mozes kupiti odmah

Pa, krenimo:

1. Kupis auroru za 30$ igras XX sati i imas brod od 5 000$, da dobro ste culi!

2. S ovim si me ubio u pojam, ali stvarno!

Kupio 2500-3000€ konfu, pa odluci se jesi uzeo za 2500 ili 3000€ konfu? I to uzeo da bi letio brodovima tamo amo, a ako sc izade s time neces moci uci u launcher, a kamoli igrat igru.

Mislim da si sve rekao, cak i previse za sve koji se odluce slusati tvoja velika misljenja.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Nije igra P2W nikako, jer ipak ti možeš izgrindat sve što drugi kupe.

Ovo gore je doslovno fucking definicija P2W igara. Jasno mi je da su neki veliki zaljubljenici u projekt, ali branite nebranjivo.

Ja ću se ponoviti po stoti put, i svakih sto puta sam dobio ili nekakve floskule kao odgovore ili su me svi ignorirali: Kako bi na kraju MMO trebao izgledati? Koje su osnovne mehanike igre, balansiranje, content?

Sa ovih par pitanja sam samo zagrebao površinu kompleksnosti jedne MMO igre, a mislim da ni Roberts nema pojma što točno želi od igre, nego se vodi onom: "We will cross that bridge when we get there".

Ja fakat ne razumijem zakaj se mene proglašava haterom, meni ništa ne znači ako ova igra izađe ili ne izađe. Ali kad vidim da ljudi pišu nebuloze, onda mi dođe zlo.

• Da igra je, kako sada izgleda, P2W.
  • Developeri se bore već godinama sa tehničkom stranom igre i čini se da nisu ni blizu trenutka u kojem će reči da su gotovi.
  • Iznimno sam siguran da nemaju pojma kako bi završni prizvod trebao izgledati.
  • Doslovno nitko ne priča o mehanikama koje stoje iza ovakvog MMO-a, ja tvrdim da nisu niti zagrebli površinu.
  • Ukoliko igra izađe do recimo 2020. godine (ovo je možda i preoptimistično), biti će zastarjela sa tehničke strane i vrlo vjerojatno će biti nekakav BETA poluproizvod narednih 2 do 3 godine.

Ovo su moje pretpostavke, ako možete, molim vas da me demantirate.

Vaš SC hater. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 15:49 (HAL).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
ZujoVg kaže...

Ovaj tvoj komentar moje aktivnosti u ovoj temi je isto tako zabrinjavajuć jer donosiš neke zaključke o meni na osnovi vlastitog mišljenja o projektu (što je opet vrlo pristrano, ali ti bar ja oko toga neću prigovarati, niti te vrijeđati jer znam da svatko ima pravo na svoje mišljenje). Da sam zagovornik nečega što ti, opet subjektivno, odobravaš, onda sigurno ne bi tako komentirao.

Jel ti ikad palo na pamet da nekada čisto lupam kontru ovima iz prve skupine koju si naveo? 

Ne u svakom postu, ali bar 50% vremena.. inače linkam najave, novosti, art itd.

Za razliku od 'bolesnih' optimista/pesimista/hatera/fanboyeva ja sam premalo aktivan na ovoj temi i postovi su mi uglavnom vezani za SC a ne druge forumaše :) 

Sve u svemu nastavljam se zabavljati lurk-ajući ovu temu s vremena na vrijeme ;) 

sorry dado drag si mi i nisam te mislio uvrijediti..... i priznajem najčešće ti prenosiš vijesti o igri a iskreno to i je cilj cijelog ovog topica

13 godina
neaktivan
Star Citizen

opet prelazim u više praćenje teme a manje u postanje jer toliko ste zagadili temu sa svojim mišljenjima i prepucavate se i ne dopuštate da netko drugačije razmišlja od vas

već po ptice na grani znaju da stalno serete protiv p2w a igra još nije izašla....... zbog čega kmečite? da li vas to najviše dira u cijelo sc razvoju.....pa mene više azočarava činjenica da je od zadnjeg alpha updatea 2.6.3 prošlo više od godinu dana što je nedopustivo......eto mene ipak to više smeta al o tome se ne raspravlja 

velim ti već sam igrao igre u kojima si neke stvari mogao kupiti odmah za novce ili izgindati kroz xx sati igranja.....i molim te poštujte moje mišljenje DA TO MENI NE SMETA.....vama smeta i ok već ste to rekli....mogu se čak i složiti s vama da je ovo takodjer model P2W.....

meni više smeta p2w model tipa world of tanks ili bilo koja igra tog tipa od wargaming gdje možeš samo kupiti za lovu premium tank koji je OP i nikako drugačije ne možeš do tog tenka doći......a za sad u nagovještajima sc neće takav biti.....ali tko zna

P.S. potrošio sam kako sam i rekao izmedju 2500 i 3000eura neznam točno stvarno jer sam kupoao komponentu po komponentu svaki mjesec kako sam skupio lovu e sad jesam li potrošio 19600 hrk ili 21200 hrk neznam al tu negdje oko 20000 hrk je

P.P.S. nemoj samo molim te da te moje veliko mišljenje ugrožava

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 16:11 (ZujoVg).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Star Citizen

Slažem se s HAL-om, zašto je uopće bitno ako igra u ovom trenu izgleda ko p2w kad igre kao takve još ni nema. Ne, nema je. Bez obzira na ove nadobudne koji će čak i to pokušati osporiti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Star Citizen

volim ovu temu. dugo je do SC pa svi zivcani.

u medjuvremenu, Kingdom come deliverence je 2012 usao u crowdfunding, nisu digli ko zna kakve pare. ali u veljaci 2018 izlazi. SC u srednjem vijeku. sta ces bolje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Star Citizen

Totalno in-game gameplay, a ne prerenderirani tech demo:

https://m.youtube.com/watch?v=uQTcf2bnRhY

edit: izgleda da se Chrisu svidio WOT model poslovanja, tako da sada imamo TENKOVE! https://www.pcinvasion.com/star-citizen-now-selling-tanks 

Svaki komentar je suvišan...

edit2: Netko je uzeo malo vremena i popisao sva s*anja koja su se dešavala vezano uz CIG: https://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=3773270&userid=208364

Iskašljavam pluća...:)

edit 3: Uvažavam činjenicu da svatko ima svoje mišljenje i da ima pravo na njega, ma koliko meni glupo zvučalo. Imam pitanje za SC apologete: Jeste li vi donirali novac za igru ili ste igru kupili? Puno prijepora na ovoj temi dolazi što ljudi brkaju pojam donacije i kupnje, odnosno imaju različita viđenja što su učinili davši novac za razvoj ove "igre".

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.12.2017 9:56 (Garro).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Star Citizen

PIZVO se nije dugo javio, dakle, vjerojatno više ne radi u CIG-u pa mu nije ni zanimljivo doći.

Dado je veseo čovjek čiji entuzijazam cijenim, makar ću rigati ćevape koliko mi ih je dužan.

Ja sam i backer SC-a (još uvijek, iako sam prvotnih par stotina eura refundao i kupio samo minimum, jer više ne vjerujem u projekt. Volio bih da uspije, ali ne vjerujem da hoće; tu je velika distinkcija.

Chris Roberts je vjerojatno jedini zaslužan za ono što u industriji zovemo "feature creep". Nije mu prvi put, a taj prvi put ga je spasio Microsoft. Sad, u situaciji kad Chris nema šefa nad sobom, nema ga tko spasiti.

CIG igru razvija kao da imaju 25 godina za razvoj. Čak i da kažemo, evo za 25 godina će SC, imamo problem: tehnologija se mijenja drastično svakih 10 i svakih 5 u tolikoj mjeri, da su mnoge dizajnerske i sve tehnološke odluke napravljene na početku, za smeće i treba iznova. Ilustracijom:

Far Cry je izašao 2004. godine, Crysis 1 je izašao 2007. godine, a Crysis 3 2013. godine i ovo je razlika:

Art koji napraviš 2004. zastario je 2007., a pogotovo 2013. Zato je igru važno završiti unutar 5 godina, inače ideš ispočetka.

CIG je za SC predvidio toliko toga da jednostavno nema ljudi za sve dovoljno brzo. A nismo se ni dotakli problema dizajna: jako puno njegovih ideja zapravo ne funkcionira dobro u stvarnosti, u igri. Koncepti stvarnog svijeta nisu prenosivi u video igru u mnogim slučajevima, a sigurno nisu u slučajevima dnevnih rutina, dugotrajnih i ponavljajućih radnji. Toga SC ima puno i previše. Putovanja i kakanje u WC-u jednako su dosadni i mogu biti zanimljivi samo par puta, na početku.

Recimo, primjer i za ovo: World of Warcraft je u svojim vanilla danima imao pješačenje i jahanje kao oblik putovanja. To je kreiralo cijeli novi gameplay. Fantastično osmišljena mehanika, jer je na putu uvijek vrebala PvE i PvP opasnost. Igrači su živjeli taj svijet koji je nudio PvE sadržaj i u obliku usputnih questova.

Nažalost, uvođenjem letenja, WoW putovanje je umrlo. Umro je "world PvP" kao mehanika i putovanje je postalo samo strašno dosadna aktivnost. Da, na manjem broju točaka putovanja, mogao te netko "skinuti" iz zraka, ali to je bila rijetkost, a kasnije i manje-više nemoguć događaj iz jednostavnog razloga što putnici nisu dovoljno izloženi, imaju ogroman prostor i nema gustoće sadržaja da interakcija bude spontana. Krajolici su zanimljivi prvi put, drugi i možda treći put. Nakon toga je auto-fly.

Star Citizen ima cijeli niz upitnih i jasno pogrešnih odluka za dizajn, a koje su najčešće nastajale kao ideje igrača tj. wannabe igrača i "dizajnera". 90% ljudi ima ideju kako nešto treba funkcionirati u video igri, ali gotovo pa jednaki postotak tih ideja je loš. CIG-u treba novac pa su spremni na prostituciju projekta, samo da ga dobiju. I to rezultira ovime što imamo za Star Citizen u ovom trenutku: niz tehnoloških eksperimenata, koji čak i ako su nekad bili revolucija ili dobra evolucija, danas su pregaženi vremenom. Isti taj niz slijedi i niz lažirano-završenih funkcionalnosti i mehanika, sklopljenih u video ili "igrive" demoe koje smije igrati samo stariji inženjer, da netko mlađi ne bi zeznuo u prijenosu uživo; pravi primjer "fake it till you make it" filozofije, koja se prodaje backerima kroz zatvorene krugove (ili se iste lažira), kako bi se dobilo na vremenu.

Nope.
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Citizen

evo i tončija :D

neznam jesi primjetio u SC da su u 3.0 alphu koja dolazi unijeli item 2.0 sistem zbog kojeg je kasnio 3.0 vjerovatno više od 3 mjeseca a šta taj item 2.0 nosi

uglavnom kad udjes u brod moras pogledati u power gumb za paljenje motora i stisnuti na power on isto tako kad izlaziš iz aviona moraš pogledat u gumb da ugasiš motore i slične stvari(paljenje gašenje radara štitova i ostalih sistema)

i uveli su quick button za sve to tj slično kao kad udješ na 2.6.3 verziji 

uz to taj item 2.0 koristi i da bi mogao nositi stvari (tovariti brod) vjerovatno će biti gumb za autoload jer se ekipi neće dati nositi kutija po kutija

ne kažem možda će biti i neki koristan use tog featurea ali da je radi toga toliko resursa(ljudi , vremena i ostalog) moralo biti utrošeno to može odobriti samo idiot od CEO-a

iskreno nadam se da će uletiti u probleme i prodati cijeli projekt nekom izdavaču tipa Blizzard samo se bojim da nebi to kupio EA ili Ubisoft

ako se to i dogodi onda će igra sigurno izaći medjutim može se i bankrot proglasit a onda by by sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja ne bih da propadne. A što fali EA ili Ubisoftu? Imaju vrhunske projekte i vrhunsku kvalitetu. I završavaju stvari. Piratima jako smeta DRM, dosta se lažnih vijesti kreira oko toga zbog pritiska, ali jednostavno, oni su među najboljima. EA je malo pretjerao s loot boxovima za SWBF2, ali to je poslovna odluka (medijski napadnuta, neprihvaćena), koja ne mijenja činjenicu da je igra fantastična u svim drugim okvirima.

Nope.
13 godina
neaktivan
Star Citizen

EA radi prekrasne igre ali su na glasu kao jedna od najviše moneygrabbing kompanija......doduše nije ni CIG cvijeće

a za ubisoft me pitaš šta imam protiv njih...... ništa adekvatno..... držali su rekord za najveći fail od igre sa the divisionom i onda su sami sebe nadmašili sa for honorom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZujoVg kaže...

EA radi prekrasne igre ali su na glasu kao jedna od najviše moneygrabbing kompanija......doduše nije ni CIG cvijeće

a za ubisoft me pitaš šta imam protiv njih...... ništa adekvatno..... držali su rekord za najveći fail od igre sa the divisionom i onda su sami sebe nadmašili sa for honorom

Srećom pa Activision je 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
Tonči kaže...

Ja ne bih da propadne. A što fali EA ili Ubisoftu? Imaju vrhunske projekte i vrhunsku kvalitetu. I završavaju stvari. Piratima jako smeta DRM, dosta se lažnih vijesti kreira oko toga zbog pritiska, ali jednostavno, oni su među najboljima. EA je malo pretjerao s loot boxovima za SWBF2, ali to je poslovna odluka (medijski napadnuta, neprihvaćena), koja ne mijenja činjenicu da je igra fantastična u svim drugim okvirima.

ma kakav EA 
Koji studio jos im ima dobru reputaciju ? 
Mozda jedino Respawn za sada 

EA 2017

Fifa 18 - stancanje iz godine u godinu 
NFL 18 - ista stvar
NBA 18 - bili si odustali od NBA-a jedno vrijeme kolko im je los bio
Mass Effect Andromeda - veliko razocarenje
NFS payback - sranje 
Battlefront 2 - osrednja igra pretvorena u smece od strane EA-a

2016 

Mirror's Edge Catalyst - veliko razocarenje od igre
Battlefield 1 - ajde oke igra bi rekli 
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2  - valjda oke igra
Titanfall 2 - dobra igra
i hrpa sportskih igara 

I sad cemu se tu veselit, izdavac zbog kojeg dobri developeri bjeze. 
Nebi me cudilo ak Anthem propadne da zatvore Bioware.

Ubisoft ima nekih zanimljivih projekata tipa For Honor , South park ,RS:Siege...

16 godina
odjavljen
ZujoVg kaže...

Tvrtke ne postoje niti se igre rade za dobrotvorne djelatnosti, nego za novac. AAA produkcija košta strašno puno, igre su sve teže za izradu i skuplje i normalno je da traže načine za povećati profit.

Santana kaže...

ma kakav EA 

....

To je sve tvoje mišljenje, tako da...

Igre su tehnički i umjetnički proizvod. O prvome ne možeš imati mišljenje, o drugome možeš. Tehnički, EA, Ubisoft, Activision, Blizzard, Projekt RED... rade vrhunske igre. Umjetnički, kako se koja kome sviđa, ali to ne čini igru dobrom ili lošom, samo - tebi se ne sviđa.

Možemo razgovarati o efikasnosti implementirane mehanike za nešto, ali to je kompleksna priča i također treba argumente. SWBF2 nisam igrao (još), ali SWBF je fantastična igra. Siege je jedan od najboljih shootera ikad. AC:Origins je također odličan...

Nope.
9 godina
Tonči kaže...
ZujoVg kaže...

Tvrtke ne postoje niti se igre rade za dobrotvorne djelatnosti, nego za novac. AAA produkcija košta strašno puno, igre su sve teže za izradu i skuplje i normalno je da traže načine za povećati profit.

Santana kaže...

ma kakav EA 

....

To je sve tvoje mišljenje, tako da...

Igre su tehnički i umjetnički proizvod. O prvome ne možeš imati mišljenje, o drugome možeš. Tehnički, EA, Ubisoft, Activision, Blizzard, Projekt RED... rade vrhunske igre. Umjetnički, kako se koja kome sviđa, ali to ne čini igru dobrom ili lošom, samo - tebi se ne sviđa.

Možemo razgovarati o efikasnosti implementirane mehanike za nešto, ali to je kompleksna priča i također treba argumente. SWBF2 nisam igrao (još), ali SWBF je fantastična igra. Siege je jedan od najboljih shootera ikad. AC:Origins je također odličan...

Pa da tehnicki dio su cinjenice. Teksture isto kao i  bugovi... pa da te pitam nakon kolko je patcheva BF4 postala dobra igra(tehnicki dobra ;) ? 
Isto tak je cinjenica kolicina sadrzaja u Battlefrontu. 
No to kaj sam ja rekao nije samo moje misljenje. Pogledaj si malo i kolicinu igraca koji igraju BF1 na PC-u 
https://battlefieldtracker.com/bf1/insights/population

RS:Siege ima i do duplo vise aktivnih igraca. BF1 je imo i do 100 000 igraca online u isto vrijeme.
Bas me zanima kolko je izdvojeno novci za razvoj i marketing tih dviju igara :)

I kaj EA jos ima ? Titafall 2 koje su sami potopili losom strategijom. 
Battlefront 2 kojeg su sami potpili sa svojom pohlepom.

Lootbox pay2win sistem u igri od 60€ je pohlepa i zbilja pokvaren sistem koji radi na principu kockarnica koje vrebaju na djecu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.12.2017 21:47 (Santana).
16 godina
odjavljen
Santana kaže...

Pa da tehnicki dio su cinjenice. Teksture isto kao i  bugovi... pa da te pitam nakon kolko je patcheva BF4 postala dobra igra(tehnicki dobra ;) ? 
No to kaj sam ja rekao nije samo moje misljenje. Pogledaj si malo i kolicinu igraca koji igraju BF1 na PC-u 

RS:Siege ima i do duplo vise aktivnih igraca. BF1 je imo i do 100 000 igraca online u isto vrijeme.

Lootbox pay2win sistem u igri od 60€ je pohlepa i zbilja pokvaren sistem koji radi na principu kockarnica koje vrebaju na djecu. 

Da, tehnički dio su činjenice, a BF4 je od starta bio tehnički dobra igra. Praktički AAA igre rijetko imaju ozbiljnih bugova i tehničke nedostatke na razini da to ima smisla. U čemu je problem s BF4?

Pitanje igrače populacije na PC-u nema ništa s tehničkom kvalitetom igara.

A što se tiče "strategije i pohlepe", to je opet samo tvoje mišljenje koje nije nikakav argument. 

Nope.
9 godina
Tonči kaže...
Santana kaže...

Da, tehnički dio su činjenice, a BF4 je od starta bio tehnički dobra igra. Praktički AAA igre rijetko imaju ozbiljnih bugova i tehničke nedostatke na razini da to ima smisla. U čemu je problem s BF4?

Pitanje igrače populacije na PC-u nema ništa s tehničkom kvalitetom igara.

A što se tiče "strategije i pohlepe", to je opet samo tvoje mišljenje koje nije nikakav argument. 

Hahahaha joj, ak nisi igrao od pocetka BF4 onda pitaj tu na forumu ekipu koja je pa ce ti objasnit. 

Sama tehnicka kvaliteta igre nije bitna, bitaj je ukupan dojam. Relativno malen broj igraca ima veze s necim pogotovo kad ga usporedis sa godinu dana starijom igrom.

Moje misljenje je nebitno.Bitnije je ono od drzava koje rade na zakonima protiv takvih praksa. Bitne su ocite posljedice koje Igraci ,EA i njihovi developeri imaju radi uvođenja takvih praksa u igre.

Ti ko da zivis ispod kamena pa ne vidis kaj se događa sa EA ove godine. 
Radi se na tome da se takve prakse zakonima zabrane bas zbog njih , a ti se tu pravis ko da je to oke i da si ja to samo umisljam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.12.2017 22:23 (Santana).
16 godina
Tonči kaže...
 SWBF2 nisam igrao (još), ali SWBF je fantastična igra. Siege je jedan od najboljih shootera ikad. AC:Origins je također odličan...

Ovo je istina, do sada sam igrao Battlefield 1, vanilla OK ali kasnije sa dlc-ima sve gori, ali SWBF2 je još bolji od SWBF1. Tehnički uglađen i grafički dotjeran. Na mojoj konfi u SWBF2 nema bottleneck-a, za razliku od BF1 gdje je prisutan. To je samo jedan od razloga zašto ga igram.

Sreća je put, a ne odredište.
16 godina
odjavljen
Santana kaže...

Hahahaha joj, ak nisi igrao od pocetka BF4 onda pitaj tu na forumu ekipu koja je pa ce ti objasnit. 

Sama tehnicka kvaliteta igre nije bitna, bitaj je ukupan dojam. Relativno malen broj igraca ima veze s necim pogotovo kad ga usporedis sa godinu dana starijom igrom.

Moje misljenje je nebitno.Bitnije je ono od drzava koje rade na zakonima protiv takvih praksa. Bitne su ocite posljedice koje Igraci ,EA i njihovi developeri imaju radi uvođenja takvih praksa u igre.

Ti ko da zivis ispod kamena pa ne vidis kaj se događa sa EA ove godine. 
Radi se na tome da se takve prakse zakonima zabrane bas zbog njih. 

Igrao sam, manje-više, sve igre kojih se možeš sjetiti, od početka. I one kojih se ne možeš sjetiti. Nikad nisam imao problema s BF4. Kakvih si ti imao? Konkretno.

Ukupan dojam? Da, sastoji se od niza faktora. Ni moje ni tvoje mišljenje nije bitno, bitne su činjenice vezane za tehničke i menadžerske mogućnosti vođenja softverskih projekata (a tu i moje mišljenje, konkretno, ima težinu).

Državno mišljenje je bitno, ali nema veze s temom: je li ili nije EA pretjerao s "milkanjem" jedna je priča, a tehnička izvedba i poslovni aspekt razvoja igara, sasvim druga.

Jedini problem koji država može imati i ima s modelom koji je EA uveo, odnosi se na to "je li ili nije lootbox sustav s naplatom kockanje". 

Ja se mogu složiti da je EA pretjerao s modelom naplate lootboxova i da je pogriješio s odlukom oko sustava napredovanja, ali to nema, kako sam rekao, nikakve veze s time da je to jedan od studija koji igre kalibra SC (u normalnim okvirima) mogu dovesti do kraja (za razliku od CIG-a).

Odluka ovisi o regulatorima svake pojedine države:

Novi Zeland to ne misli.

ESA kaže da nije. Hawaii i Belgija bi htjeli da jest.

Posve druga tema. I ne čini ni EA niti bilo koji studio manje sposobnim za razvoj igre. Neke druge stvari ipak, neke druge studije, čine takvima...

Govorimo o tome da SC razvija osoba koja je vizionar, osoba s idejama koje su zanimljive. Nažalost, istovremeno jako loš menadžer koji ne smije voditi razvoj i čije ideje treba rafinirati netko drugi. Njegov brat je navodno mnogo bolji menadžer i nedavno je preuzeo (navodno) menadžment, ali pitanje je koliko može napraviti sada i koliko mu Chris dopušta i sluša ga.

Nope.
10 godina
Star Citizen

Najtransparentnija kompanija u povijesti razvoja igara otvorila je 3.0 PTU za sve backere: https://robertsspaceindustries.com/spectrum/community/SC/forum/4/thread/ptu-build-status

Postoji ozbiljna opasnost da mi pregori osigurač za smijeh kada nađem vremena i pokrenem to smeće... 

0 0 hvala 0
12 godina
Garro kaže...

Najtransparentnija kompanija u povijesti razvoja igara otvorila je 3.0 PTU za sve backere: https://robertsspaceindustries.com/spectrum/community/SC/forum/4/thread/ptu-build-status

Postoji ozbiljna opasnost da mi pregori osigurač za smijeh kada nađem vremena i pokrenem to smeće... 

Ti pokreni smece mi ostali cemo igru 

10 godina
Star Citizen

Koju igru? Da bi se igra zvala igrom, prvo mora postojati. Do tada je smeće.

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice