S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

poruka: 531
|
čitano: 254.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

SPOILER opet!! Belji se

Moraš ih skupiti troje i moraš imati zaštitno odijelo koje te štiti od kemikalija i plina koji su u tunelu inače će ti frajer govoriti (onaj glavni bucmasti) da ne možete krenuti.

Možda se može i sa dvoje nisam siguran, ja mislim da sam ih čak četvero skupio kad sam išao tamo lolBelji se

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 22:31 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Minoza kaže...

SPOILER opet!! Belji se

Moraš ih skupiti troje i moraš imati zaštitno odijelo koje te štiti od kemikalija i plina koji su u tunelu inače će ti frajer govoriti (onaj glavni bucmasti) da ne možete krenuti.

Možda se može i sa dvoje nisam siguran, ja mislim da sam ih čak četvero skupio kad sam išao tamo lolBelji se

e to hocu znat hvala ....znam vec kak odjelo nabavit sad da si nabavim grafu i idem dalje 

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ma definitivno po atmosferi, kolicini kakanja u gace jedinica je FTW! kao sto sam vec prije napisao najveci minus mi je nedostatak podzemnih lokacija iliti tajnih labaratorija i ostalih cudesa. ne znam zasto su taj, po meni najbolji dio, izbacili i iz CS i iz COP. ok nisu skroz izbacili ali... ko da jesu!

Imaš i u CoP-u dva ili tri podzamna laboratorija (u knjigama i dokumentima koje nalazis se spominju još njih 3-4, ali mislim da su nedostupni)!!

S time da jedan (onaj pored Jupiter planta) nisam uspio otvoriti, ali se može...

Glavni ko-munjara =)
15 godina
neaktivan

ma sve 5 oko toga, malo ih ima ali se nađu i prođu ti laboratoriji i instituti.

mene je fino izvrtio onaj put kada se ide do onoga vrta i artifakta čiji ulaz je uz prugu.

došao do onih stupova i prošao a ono tup opet na početak...

ja kroz maglicu pa dalje, a ono tup na početak hodnika, isprva mislio da je neki bug u igrici dok nisam služio način kuda moram prolaziti da bi se sljedeća pojavila i došao do onoga vrta sa artifaktom.

e jel bilo trčanja dok se pogodila kombinacija koja je bila dobra, ni kostelić nije vozio takav slalom Belji se

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel zna tko gdje mogu naći ili nabavit onaj najbolji detector "SWAGER" il tako nešto? Nigdje ga nea još sam obavljo poslove za one dr. stalkere i nema ništa.

Uči se na tuđim greškama, a ne na vlastitim.
16 godina
odjavljen

kad odneses 3 veles detektora onim znanstvenicima oni ti ,nakon sto odradis par misijia za njih, uvale taj svarog detektor

i solve my problems with the gun
17 godina

Misija "Radio interference: search the body" (main quest u Pripyatu)

Ili ja nesto propustam ili se nesto nije spawnalo a trebalo je. Dva su lesa na podu, nitko od njih nema nista bitno. Ima li tko ideju osim loadanja prijasnjeg save-a (koji je naravno bio jako davno pa mi to nije bas drago)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Beno kaže...

Misija "Radio interference: search the body" (main quest u Pripyatu)

Ili ja nesto propustam ili se nesto nije spawnalo a trebalo je. Dva su lesa na podu, nitko od njih nema nista bitno. Ima li tko ideju osim loadanja prijasnjeg save-a (koji je naravno bio jako davno pa mi to nije bas drago)?

neznam jel to tocno onaj dio kad pregledas tijelo nesto se dogodi i pobjegne neko cudoviste ili nesto?

potpis :D
17 godina

Nista se nije dogodilo :\

Ta dva lesa na podu, pretrazio sam oba, pokupio neke sitnice i to je to... Nista...

16 godina
neaktivan

moraju ti biti 3 leša kako se je nevaram a u jednom je PDA, i onda ti bude cutscene ili ti prije bude cutscene kako on priča sa bazom kako su oni pobijeni i onda nakon toga nastavljaš dalje quest...

P.S. ja sam napočetku ovih postova pisao kako sam 100% prešao igricu (bila je na ruskom), falio mi je samo oasis artifact, ali sada sam ustanovio nakon ponovog prelaženja da nisam, a tiče sa samo toga kad ideš u pripyat u podzemne tunele bude vas 5 i svi ti moraju preživjet tako da priča u pripyatu ima dodatak za pojedinog stalkera... ima još toga za reć, pa samo pitajte...

I'AM A HARDCORE FAN OF S.T.A.L.KER.

pozz

MBO: Gigabyte EP35-DS3P, CPU: C2D 7200 2.53GHz, MEM: OCZ Platinum XTC 1000MHz 2x2GB kit, HDD: 2x500GB Seagate, 2x750GB Samsung, 1x640GB Samsung, KUĆIŠTE: TT Armor, PSU: OCZ GameXtream 700W, VGA: Power
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 14:41 (XIII).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako 5 meni nas 4 bilo i sve mi pobili :D

a šta radim s onim snajperom sto ga trebam popravit sto me gađo onaj s nekog krova jednom me pogodi i mrtav

FIFA-regional.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@josiq

lt. degtaryev (tj. ti), vano, zulu, lt.  sokolov i strider (bivši monolith)

za sniper se moraš vratiti do Cardana u Skadovsk, on će se iznenadit i past u nesvjest (odi odspavaj jer će biti dugu u nesvjesti) onda će ti dati magnetic card za otvaranje laba za neke papire (vidjet ćeš na mapi), onda ga odnesi ponovo Cardanu i nakon nekog vremena on će je popraviti i onda ćeš je moć korisititi i samo kod njega možeš kupovati baterije za tu pušku (dobra je nemoj je prodat, moja preporuka)...

NAPOMENA: (spoiler)

u pripyat tunnele ne ulazite da niste dobro sredili SEVA suit, min. 15 healtha, bez eliminatora (obavezno, min. 200ak metaka) i neke puške sa dobrim nišanom (GP 57 ili vintar special rifle)...

u pripyat tunnelima imate jako puno municije stoga  se ne brinite za nedostatak, skoro svaki kamion ili džip... toliko od mene za sada...

MBO: Gigabyte EP35-DS3P, CPU: C2D 7200 2.53GHz, MEM: OCZ Platinum XTC 1000MHz 2x2GB kit, HDD: 2x500GB Seagate, 2x750GB Samsung, 1x640GB Samsung, KUĆIŠTE: TT Armor, PSU: OCZ GameXtream 700W, VGA: Power
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 14:39 (XIII).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

U popunosti se slažem sa XIII, što se tiče tunela moja preporuka je ponijeti SEVU i Egzoskeleton i to sređen koliko toliko sa artifactima za dodatnu nosivost...

Vođa ekipe će vas upozoravati na radijaciju tako da možete izmijenjiovati Exo i SEVU jer SEVA nije toliko izdržljiva osobito prema mutantima ( Ko fucka zombije šta nam mogu? )

U tunelu imate par artifacata al nisu toliko bitni jedino što je bitno je SEVa u jednom od kontejnera koju se ispali uzet ako koristite samo sevu. Metaka ima ko u priči a medkitova na zombijima i Mercenerijima.... ne brinite niš, više se trebate btinut oko pripjata.... PS JosiQ... trebaju ti bit 3 mrtva Militaryja... ako nisu onda je BUG na tvojoj verziji igrice.... ja sam prešao i jedino što te možda zbunjuje što su tri leša. ali dva leša su jedan do drugoga pa ti se točkica čini malo veća.... Probaj tako!!!

Moja Konfa: Intel Pentium IV 2,4 GHz, Abit IC7, 2 GB Ram 400Mhz, Ati Radeon 9600 Pro AGP, HDD 1,5TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moram pohvalit Call of Pripyat, tehnički je najdorađeniji Smijeh, ...i ovaj puta imam dojam da je igra napravljena do kraja.

Imam problem sa stashom koji je iza stijene i kada uđem u tu rupu, ne mogu više izaći van. Jel netko uspio izaći?

Pogledajte slike, to je prvi nivo-Zaton:

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

sjecam se toga ali ja nisam imao problema, probaj ono skroz se sagnut, mislim da je kombinacija tipaka shift+ctrl pa malo vidi kuda..a

17 godina
neaktivan
Miro7 kaže...

Moram pohvalit Call of Pripyat, tehnički je najdorađeniji Smijeh, ...i ovaj puta imam dojam da je igra napravljena do kraja.

Imam problem sa stashom koji je iza stijene i kada uđem u tu rupu, ne mogu više izaći van. Jel netko uspio izaći?

Pogledajte slike, to je prvi nivo-Zaton:

I ja sam bio u toj tupi, bas nikako nisam mogao izaci, morao sam loadat (save je bio 5 minuta unazad tako da nisam popi*)!;D

15 godina
neaktivan

za saginjanje u igrici postoji jedna jako dobra fora Smijeh

uz tipku za saginjanje treba držati i pritisnuti shift pa se lik još više prigne,  riješenje za ovaj staš ali i za neke niske procjepe kada se izbjegavaju anomalije kao npr ona električna na 2 levelu u zgradi.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Može li se Vintar BC može naći prije Pripyata?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dampu kaže...

Može li se Vintar BC može naći prije Pripyata?

da jos u zatonu mozes kupit preko onog nimble-a, onaj kod kojeg narucujes posebne stvari, exoskleton itd

17 godina
neaktivan
dampu kaže...

Može li se Vintar  BC može naći prije Pripyata?

Mislim da se Vintar može naći i u onom gorućem selu u Zatonu, ali nemoj me držati za riječ jer sam relativno davno prešao igru  Namigiva Moguće da je to bila neka modificirana verzija koju sam našao u selu...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
15 godina
neaktivan

da možeš ga naći i to na tavanu jedne od kuća koje su izgorjele i nalaze se u anomaliji Namigiva

samo nisam siguran da će ti koristiti jel onda imaš malo municije za njega u tom sektoru igre na početku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prokleti "Stalker bez bugova"... Ovoliko problema nisam imao ni sa SoC niti CS.

Rijesio sam onaj dio s lesem koji nije nastao (loadao sam PRASTARI save i prolazio ponovo :\ ), i sad imam opet grdi bug. NAkon sto se Strelok pojavi (cutscene sa "I am Strelok) ekran se zacrni i ne mrda. JEdnostavno nakon cutscenea ne vrati u "gamelplay". Probao sam vise puta i svaki put isto... Prekrasno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Beno kaže...

Rijesio sam onaj dio s lesem koji nije nastao (loadao sam PRASTARI save i prolazio ponovo :\ ), i sad imam opet grdi bug. NAkon sto se Strelok pojavi (cutscene sa "I am Strelok) ekran se zacrni i ne mrda. JEdnostavno nakon cutscenea ne vrati u "gamelplay". Probao sam vise puta i svaki put isto... Prekrasno...

Jel' igraš original s patchevima, ili pirata? Jer ja nisam naišao ni na jedan bug, a prešao sam igru uzduž i poprijeko...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan

Ja isto imam problem neznam dali je to bug: kupio sam exoskeleton i kasnije sam ga prodao i sad ga više nigdje nemogu kupit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 20:41 (zeroname).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
zeroname kaže...

Ja isto imam problem neznam dali je to bug: kupio sam exoskeleton i kasnije sam ga prodao i sad ga više nigdje nemogu kupit.

nimble ih dila, samo treba pricekat koji dan (u igri naravno). uglavnom kad ti donese stvar koju si narucio treba proc jos koji dan da bi mogao opet istu stvar narucit... jer ce ti rec da ne moze on to tek tako lako nabavit, itd. 

17 godina
paintb0x kaže...
Beno kaže...

Jel' igraš original s patchevima, ili pirata? Jer ja nisam naišao ni na jedan bug, a prešao sam igru uzduž i poprijeko...

Original (DVD verzija). Nisam vidio na official stranici nikakav patch tako da igram napatchiranu vanilla verziju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 1:59 (Beno).
15 godina
protjeran

igra mi se sviđa ali mrttva grafika, povečao sve detalje i od tad baca error pri pokretanju, a i prije je štekala..

reinstalirao ali šteka, onaj load traje pola sata, i nebi se ni loudala da ne pokrenem par puta task manager usred loadinga

puno zahtjevnije igre sam vrtio na high, ova na minimalnim šteka... dali je to do igre, win 7 ili čega ?

može tko pomoč jer igrao bi, sviđa mi se igra jako....

????

0 0 hvala 0
16 godina
mindstorm kaže...

igra mi se sviđa ali mrttva grafika, povečao sve detalje i od tad baca error pri pokretanju, a i prije je štekala..

reinstalirao ali šteka, onaj load traje pola sata, i nebi se ni loudala da ne pokrenem par puta task manager usred loadinga

puno zahtjevnije igre sam vrtio na high, ova na minimalnim šteka... dali je to do igre, win 7 ili čega ?

može tko pomoč jer igrao bi, sviđa mi se igra jako....

????

Tvoje su komponente ispod preporučenih tako da bi tu moga bit problem.Sa stalkerom imaju problema i jače konfiguracije.Ja nisam primjetija nešto bolju optimizaciju ovoga od njegovih predhodnika.Obrati pažnju koliko jezgri ti koristi igra,jer intelovi procesori nisu dobrodošli ovde.Imao sam dvojezgrenog i sad četverojezgrenog i igra bi mi koristila uvik jednu jezgru.Rješavanje tog problema imaš na 9.strani ove teme.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 17:07 (dery).
16 godina
protjeran

ma mora mu radit meni ide na kojih 60-70 fpsa

imam gf6600 256ddr 

i e1500 x2 2.2 

2gb ram

Death Cube K
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 18:51 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

ma mora mu radit meni ide na kojih 60-70 fpsa

imam gf6600 256ddr 

i e1500 x2 2.2 

2gb ram

Slažem se da mu mora radit, ak' na mom radi bolje nego prijašnja dva nastavka.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice